|
یک آهنگ زیبا که درباره امام زمان خونده شده!!
|
|
۱۵:۳۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دیروز برادرم یک آهنگ از اینترنت دانلود کرده بودند که در براه امام زمان بود من که خیلی خوشم اومد خیلی آهنگ غمگین و زیبایی هستش میذارم اینجا تا هر کسی که دلش خواست دانلود کنه فقط رایگان نیست، برای دانلودش باید یه صلوات برای سلامتی و خشنودی امام زمان بفرستی دانلود آهنگ امام زمان خوانندش علیرضا روزگاره |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۸, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۸)Reza_Jackman نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم . سلام مطلب بسیار عالی بود بسیار استفاده کردیم ممنون ![]() این که چرا خواننده های ما مثلا در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مضامین خوبی نمی تونند در کارهاشون استفاده کنند به دلیل اینه که بزرگان دین ما نتونستند برای اکثر مردم درست و حسابی موضوع انتظار رو باز کنند و الان شاید چند سال باشه که با سخنرانی های دکتر عباسی و استاد رائفی پور و .. یه کمی این بحث ها باز شده ولی من که یادمه همیشه توی مدرسه و تلویزیون و همه جا به ما می گفتند امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمعه ظهور میکنه و برای ظهورش فقط باید دعا کرد! وقتی هنرمندان یه مملکت میتونند کارهای فاخری تولید کنند که این جامعه اندیشمندان فاخری داشته باشد و هنرمندان این آثار فاخر رو به شکل هنر در بیاورند. الان توی مملکت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خدایی کدوم آثار و محتوای صحیح رو تونستیم تولید کنیم؟ همه کارهای مملکت بر اساس اصول غربی و غیر اسلامی است و فقط اسما مملکت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستیم و از همه نظر واقعا در همه ی زمینه ها پیش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو سیاهیم! یا حق |
|||
|
|
۰:۵۱, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:به دلیل اینه که بزرگان دین ما نتونستند برای اکثر مردم درست و حسابی موضوع انتظار رو باز کنند و الان شاید چند سال باشه که با سخنرانی های دکتر عباسی و استاد رائفی پور و .. دوست عزیز جناب عباسی خودشون رفتن دنبال سخنان و کتب این بزرگان بارها هم اشاره کردند . مراجع تقلید این همه از ظهور گفتن ! این ماها هستیم که حرفشون رو زمین گذاشتیم ! |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما
آقای محسن یگانه هم آهنگی برای امام زمان خوانده اند که بخشی از شعرش را دارم ( خودشون تو وبلاگشون دادند به ما ) ولی هنوز آهنگ رو پخش نکردند چون موظف اند نباید از مقدسات پول درآورد . ( برخی از عزیزان برای ائمه آهنگ می خوانند و به صدا و سیما می فروشند ) و انشالله مدتی بعد به صورت رایگان این آهنگ زیبا و احساسی رو در اینترنت قرار خواهند داد انشالله ممنون |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۰ ۰:۵۱)Reza_Jackman نوشته است:نقل قول:به دلیل اینه که بزرگان دین ما نتونستند برای اکثر مردم درست و حسابی موضوع انتظار رو باز کنند و الان شاید چند سال باشه که با سخنرانی های دکتر عباسی و استاد رائفی پور و .. تا حدودی باهاتون موافقم که ماهم مقصریم. ولی باید قبول کنید که ماها نمی تونیم بریم که سیستم آموزش و پروش و یا صدا و سیما را برایش محتوا تولید کنیم!! اینها کارها را باید بزرگان دین و نخبگان جامعه به عهده بگیرند. یا حق |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول: ولی باید قبول کنید که ماها نمی تونیم بریم که سیستم آموزش و پروش و یا صدا و سیما را برایش محتوا تولید کنیم!! اینها کارها را باید بزرگان دین و نخبگان جامعه به عهده بگیرند. lدوست عزیز منطور از ماها کل مردم ایران هستن که حرفهای این بزرگان رو رها کردن
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
به عقیده من کسی که با یک موسیقی که در رابطه با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا حضرت رضا(علیه السلام) نواخته شده و خوانده شده تحریک میشه و از حالت عادی خارج میشه واقعا باید در خودش تجدید نظر بکنه !این فرد مشکل دارد ! اگر مجرد است باید به فکر خود باشد ... اما من نمیگم موسیقی ها همه خوبن !موسیقی هایی هم است که واقعا توش از الفاض و صداهای نا مربوطی به کار برده شده که اونها به ایمان انسان که 100% ضربه میزنه هیچ به روح انسان هم ضربه میزنه ! اما در زمان ائمه (علیه السلام) موسیقی جایگاه دیگری داشت !مانند نقاشی از چهره آدم که حرام بود !مثله تمثیل انسان که هم در دروان قبل از هلنی در اروپا حرام بود .موسیقی در آن زمان همان غنایی بود که برای مجالس نواخته میشد ! خواهش میکنم این سطحی نگری هارو بزارید کنار !جنبه رو بالا ببرید !ما تا چیزیرو درک نمیکنیم آیه و حدیث میاریم و اون رو حرام میکنیم ! گفتم نقاشی از انسان هم حرام بوده! این به وضوح در تاریخ آمده !پس ما کلا داریم حرام زندگی میکنیم ! در زمان صدر اسلام حکم نقاشی از انسان اعدام بوده ! پس حالا هم نقاشی حرام ! این شکل هم حرامه=> ![]() ( طبق گفته مرجع تقلید بنده آیت الله خامنه ای رهبر عزیز ما موسیقی که آدم رو از حالت عادی خارج کنه و به حالت ..... نزدیک کنه حرام است ) با عرض پوزش از دوستان عزیزم از تند گویی که داشتم به امید آن روز آماده ام ! |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
خواهر من واقعا شاد بودم اعصابم داغون کردی
میخوای من برات از تو کتابای معتبر حدیث بیارم که از امام نقل کردن پیاز دهان آدم را خوشبو میکند؟ شما مکلف نیستی که بری بگردی حدیث پیدا کنی رساله مرجع تقلیدتو باز کن ببین چی گفته. مرجع تقلید من امام خامنه اییه من اونجوری عمل میکنم.تو مراجع هم فقط شاید آقای بهجت حرف شما رو زده باشه.اونم شاید. در ضمن گفتین آقای رائفی پور از نطر من ایشون بعضی جاها افراطی میشن. در ضمن شما میدونید با این کارتون که میگید موسیقی حرامه چند نفرو از دور اسلام دور میکنید؟ http://www.artesfahan.ir/Default.aspx?pa...2&id=93874 (۲۴/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۸)Reza_Jackman نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم . قشنگ حرف زدین ولی یه سوال شما مرجع تقلید دارین؟ ایشون چی گفتن؟ |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم رب العباس(علیه السلام)
گروهی بودند که در نی و دایره می نواختند و شخصی هم آواز می خواند ازهرچیزیکه نادرست استفاده کنی میتونی حرامش کنی حتی بازی گل یاپوچ هم اگه شرطی بشه حرامه شماروبخداانقدرافراطی نباشین چرادیگران رودین گریزمیکنین الان اگه یکی که تازه به دین اسلام گرویده یابالغ شده اینوبشنوه فرارمیکنه باورکنین اینطورکه شمافکرمیکنین نیست ازیک نفرعالم به دین بپرسیدوتحقیق کنین موسیقی بااون شکلی که مدنظرشماست حرامه بله امانه هرموسیقی الانم که بعضی میان توصداوسیمابرای عشقشون وهمسرشون میخونن بعدهم میگن مابرای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)خوندیم !!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
موزیک ویدئو علی اصحابی - روانه شو
|
|||
|
۲۳:۱۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام خواستم از یکی از خوانندگان پاپ کلاسیک کشور به خاطر ساختن یک البوم مهدوی تشکر کنم
پویا بیاتی یکی از خوانندگان پاپ کلاسیک موسیقی کشور البومی را با نام کشتی نوح که تمام قطعات این البوم یرای امام زمان عج تهیه کرده است. این البوم کاری از : موسسه فرهنگی تبیان می باشد. و اما نظر خود ایشون در مورد این البوم تمامی قطعات آلبوم از بهترین آثار من هستند و خداوند رو شاکرم که سعادت ساخت این اثر مهدوی رو به منه کمترین عنایت کرد و امید که مورد قبول واقع بشه پویا بیاتی منبع: http://pouya-bayati.ir/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویدئو بسیار زیبا از آهنگ (این شهر) با صدای سبحان پیروی | SHAYAN1200 | 0 | 1,615 |
۱۲/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۲ آخرین ارسال: SHAYAN1200 |
|
| مدح بسیار زیبا در وصف امام علی (علیه السلام) | hasht | 0 | 1,339 |
۲۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: hasht |
|
| شور روضه ایی جدایی حضرت زینب و امام حسین....(بسیار زیبا و مت | hasht | 0 | 1,397 |
۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: hasht |
|
| دو دکلمه زیبا در مورد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | keyvan-rostamy | 2 | 3,015 |
۳/دی/۹۲ ۳:۲۵ آخرین ارسال: keyvan-rostamy |
|
| آهنگ احسان خواجه امیری درباره امام هادی | فدايي ولايت | 1 | 3,156 |
۳/خرداد/۹۱ ۰:۲۲ آخرین ارسال: pcyord |
|

که اونم نصفشو سامی و یوسف و بقیه مسلمانان عرب درست میکنن
خب این اساسا با کل حکمت ظهور مغایرت داره !