|
نجس بودن کفار
|
|
۰:۱۴, ۲۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۲ ۰:۱۷ توسط anti.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نجاست اهل کتاب (همانند یهودیان و مسیحیان) همواره مورد اختلاف فقهای شیعه و روایات بودهاست برخی فقها معتقدند، اهل کتاب، که مسیحیان و یهودیان از این دستهاند، کافر و نجس هستند، در حالیکه فقهای دیگری، اهل کتاب را از این موارد استثنا دانستهاند. نجس بودن مجوسان برخی نیز مجوسان (در عربی مجوس غالباً به معنی زرتشتی است) را از این دسته، و نجس میدانند. بطور نمونه، سید محمدکاظم طباطبایی یزدی، «مرتد و یهود و نصاری و مجوس» را نجس دانستاند. و روحالله خمینی نیز «غیر مسلمان از هر دین و مذهبی که باشد» را «محکوم به نجاست» دانستهاست. برخی فقهای دیگر، من جمله صافی گلپایگانی، سید علی سیستانی، و محسن کوچهباغی تبریزی نیز اهل کتاب (بمعنای یهود و نصاری و مجوس) را بنابر قول مشهور نجس دانستهاند. در این میان سید موسی شبیری زنجانی و ناصر مکارم شیرازی نجاست یهودیان و مسیحیان و زرتشتیان را بنابر احتیاط اعلام نمودهاند. نجس بودن یهودیان و مسیحیان محمدتقی بهجت فومنی اهل نصار و یهود را نجس میدانستند سید علی خامنهای نجاست اهل کتاب را «نامعلوم» دانسته، و آنان را دارای «طهارت ذاتی» و «نجاست ظاهری» دانستهاند. اما اکثر علمای شیعه در زمان حاضر اهل کتاب را پاک می دانند.اهل کتاب شامل یهودیان و مسیحیان و زرتشتیان و صابئین است.البته این مراجع گوش زد کرده اند که اگر مسیحیان به تثلیث قائل باشند،آن هم نه به زبان فقط بلکه واقعا معنای درست آن را دانسته و به آن معتقد باشند،نجس اند و جزو اهل کتاب به حساب نمی آیند.و نیز گفته اند که لازم به تحقیق در مورد قائل بودن به تثلیث افراد نیست. نظر مخالفین در این باب، برخی از مفسرین و فقها اهل کتاب را پاک و طاهر اعلام نمودهاند. ازین جمله میتوان به فاضل لنکرانی و وحید خراسانی اشاره نمود. یوسف صانعی اهل کتابی که «غیر از معاندین» باشد را پاک دانسته، و معاشرت و همسفرگی با آنان را جایز میداند. پ.ن:الان میخوام ببینم دلیل اینکه من نجسم چیه؟دلیل اینکه من با و امثال من با بقیه مردم فرق دارن چیه؟دلیل اینکه نگاه اسلام به من که یه انسانم در حد سگ و خوک و نجاست هست چیه؟و آخرین نکته اینکه تعریف نژاد پرستی چیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۸, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۵:۲۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
انتی جان یک شبهه ای رو مطرح کردی هزار تا جواب منطقی گرفتی که جواب سوال های من هم میتونست باشه و من از این لحاظ از شما تشکر میکنم
![]() ولی من هم بخوام چند نکته اضافه کنم اول اینکه مسحیت و یهودیت مشترکات با اسلام زیاد دارند و خدا رو قبول دارند و رهبری هم با اونها غذا خورده پس ما قصد نداریم از پاپ کاتولیک تر باشیم و از رهبری جلو بزنیم ![]() دوم اینکه کسی که خدا رو قبول نداره به مقام روح الایمان نرسیده و فقط روح الشهوه در اون وجود داره در حیوانات هم روح الشهوه وجود داره و کسی که خدا رو قبول نداره در اصل از لحاظ روحی با حیوانات فرقی نداره . ( برای همین کسی که خدا رو قبول نداره در اصل با سگ و خوک فرقی نداره ) نکته : گیاهان فقط رو الحیاط رو دارند که بقیه موجودات هم دارند و انسان های بزرگ روح الیقین رو هم دارند که بالاتر از روح الایمان هستش و معصومین روح المطهره رو دارند. |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط anti.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۵:۱۸)خیبر110 نوشته است: انتی جان یک شبهه ای رو مطرح کردی هزار تا جواب منطقی گرفتی که جواب سوال های من هم میتونست باشه و من از این لحاظ از شما تشکر میکنم اتفاقا یا این حرفای شما شبهات بیشتری به وجود اومد که به شبهات قبلی اضافه شد ![]() برادر مگه من پا منبری ام برای من میری بالای منبر؟!!!!روح الشهوه و اینا چیه دیگه،من خودم دارم میبینم مردمی که دین ندارن و خدایی رو قبول ندارن،خیلی بهتر از مردمی که دین دارن و به بدبختی و فلاکت روزگار خودشون رو میگذرونن زندگی میکنن دین اگه برنامه ای کامل برای بشر بود الان وضع کشورایی که مردمش دین دارن این نبود! کسی که خدا رو قبول نداره حیوانه؟!!!!!!آقا من دیگه حرفی ندارم سگ و خوک؟!!نمیشه حالا یه حیوون دیگه باشه؟مثلا طاووس یا چه میدونم نهنگ یا پنگوئن،حتما سگ و خوکه؟ |
|||
|
۱۶:۰۸, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۵:۴۳)anti نوشته است: اتفاقا یا این حرفای شما شبهات بیشتری به وجود اومد که به شبهات قبلی اضافه شد منظورم این نبود شبهات شما رفع شد شما به راحتی شبهاتت رفع نمیشه منظورم این بود امثال من جواب رو گرفتنمن روحانی نیستم درس فقه هم نخوندم خیلی ساده توضیح دادم در ضمن مثال زدم فرقی نمیکنه چه حیوونی باشه شما اون بالا گفتی سگ و خوک من هم با سگ و خوک مثال زدم همه ی حیوانات فقط روح شهوت و روح حیات رو دارند و روح ایمان رو ندارند.کسی که روح ایمان رو نداره با حیوانات از این لحاظ فرقی نداره دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد در ضمن اولا اینکه اونی که دین رو اجرا درست نکنه در اصل دین دار نیست برای مثال توی اسلام اینهمه به نظم تاکید شده ولی خیلی از مسلمون ها نظم درست و حسابی ندارند خدا هم قرار نیست به کسی که دین خدا رو درست انجام نمیده رفاه بده . دوم اینکه به قول استاد رائفی پور بی نمازی بعضی ها به خاطر بدنمازی عده ی دیگه هستش ولی اینها دلیل نمیشه به حق بودن اسلام رو کنار بزاریم کسی که حق رو ببینه به راحتی نمیتونه انکارش کنه خود همین قران آیه به آیه اش معجزه هستش در ضمن شما جوش راه حق رو نزن توی اروپا با رشد اسلامش بر اساس نظر سنجی موسسه گالوپ تا 50 سال آینده اکثر جمعیتش مسلمون خواهد بود شما مامور به انجام وظیفه ی بندگی در این دنیا هستی وگرنه مومنان واقعی همیشه کم بوده اند تا وقتی که دین به صورت صحیح و به دست اهلش اجرا نشه کار مسلمین میلنگه مگر اینکه به خودشون بیان و مضطر بشن که بحثش جدا هست یا حق |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این جواب رو برای افرادی می دهم که به اسلام ایمان دارند، در واقع بحث اصلی هم بین مسلمانان است نجسی به معنای کثیفی نیست نجسی یک معنای عمیقی دارد که ربط به ملکوت یک جسم دارد فراتر از زمان و مکان خوک ، سگ ، دشمنان اهل بیت و ..... از جمله چیزهایی هستند که مصداق نجاست هستند و اینها به نسبت ظرفیت وجودیشان به مقام ولایت کافر بوده اند در روز الست رجس و طهارت طهارت وجود اهل بیت علیهم السلام است رجس هم کافرین به ولایت این تاپیک تربت کربلا را هم بخوانید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28831.html کمال همنشین! |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۶:۰۸)خیبر110 نوشته است: منظورم این نبود شبهات شما رفع شد شما به راحتی شبهاتت رفع نمیشه عزیز جان یه جوری بگو قابل قبول باشه،الان اینایی که نوشتی فقط برای خودت و هم قطارهای شما میشه دلیل،اینو جلوی من یا یه نفر که اعتقاداتش با شما یکی نیست بزاری میخنده باور کن اروپا و آمریکا که هیچ وقت اینطوری که میگی نمیشن اما اگه بشن هم خودشون رو بدبخت کردن!چون قشنگ الان وضع کشورای مسلمان مشخصه!حالا اونام بیان مسلمون بشن(که 100 درصد نمیشن)،میشن عین همین کشورای اسلامی خاور میانه که قتل و ترور و جنگ فرقه ای توشون بیداد میکنه بس تا ابدیت باید کار مسلمونا بلنگه،نگران نباش میلنگه!! :دی بنده دیگه حرفی در این مورد ندارم و در این تاپیک هم پستی نخواهم زد |
|||
|
۱۹:۰۶, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۸:۵۵)anti نوشته است: عزیز جان یه جوری بگو قابل قبول باشه،الان اینایی که نوشتی فقط برای خودت و هم قطارهای شما میشه دلیل،اینو جلوی من یا یه نفر که اعتقاداتش با شما یکی نیست بزاری میخنده باور کن شما نگران اسلام نباشید بزودی ان شاء الله اسلام محمدی در تمام کره زمین فراگیر میشه ولو کره الکافرون و المشرکون اما شما شما مگر غیرمسلمان نیستی؟ خب وقتی نیستی یعنی چیزی از اسلام رو قبول نداری وقتی قبول نداری پس دیگه این حکم رو هم قبول نداری پس دلیل به جواب دادن به شما نیست چون شما نجسی و پاکی برایت مهم نیست مودبانه بود لحنم |
|||
|
۱۹:۵۳, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خدا در قرآن بارها فرموده :از پاکیزه ها بخورید گوشت خوک و نجسات و مسکر نخورید وروابط
شرعی بین همسران رعایت شود تا نطفه های پاکیزه منعقد گردد . شاید لفظ نجس ازبابت در قید نبودن غیر مسلمان در محرمات باشد می دانیم به جز اسلام تمامی ادیان هر آن چه دلشان بخواهد می خورند ودر روابط جنسی آزادی بیشتری برای خود قائلند . خواهشا کسی جو ندهد که وضع مسلمانان در چه حد وخیم است منظورم شرع است که پیروانش را به رعایت محرمات امر فرموده است . |
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
باسلام و درود فراوان به اعضای محترم سایت مخصوصا رزمندگان اسلام در سایت بیداری اندیشه
انشاالله اندک سواد بنده به درد بخوره جنابantiعزیز (۲۵/آبان/۹۲ ۰:۱۴)anti نوشته است: پ.ن:الان میخوام ببینم دلیل اینکه من نجسم چیه؟دلیل اینکه من با و امثال من با بقیه مردم فرق دارن چیه؟دلیل اینکه نگاه اسلام به من که یه انسانم در حد سگ و خوک و نجاست هست چیه؟و آخرین نکته اینکه تعریف نژاد پرستی چیه؟ خب باشه چشم (۱/آذر/۹۲ ۱۴:۵۰)anti نوشته است: آقا تو قرآن لفظ کافر به کار رفته،کلا منظور از لفظ کافر غیر مسلمونا بوده،فرقی نمیکرده یهودی و مسیحی و بت پرست و آتئیست و اینجور چیزا جــــــــــــــــان!!!!!کافر و مسیحی و یهودی و ... فرقی نمیکرده؟کفر ریشه واژه کافر است دوست عزیز.کسی که کفر بگه نه کسی که مسیحیه و به حضرت عیسی بن مریم (علیه السلام) اعتقاد داره.اون مسیحی و یهودی و یا حتی مسلمونی که کفر بگه که دیگه اصلا چرا اسمشو گذاشتیم مسیحی یا مسلمون؟منظور از کافرهمون انسانه دوست عزیز نه مسیحی و مسلمون امسال بنده و شما (۲۵/آبان/۹۲ ۱:۳۰)وحید110 نوشته است: رهبر هم فتوا دادن اهل کتاب نجس نیست . و خودشونم خونه اونها که میرن غذا هم میل میکنند .خب وقتی رهبر امام و پیشوای مسلمون ها و ازجمله شیعه ها این کارو میکنن،دیگه شما مشکلتون با چیه؟ شما اصل رو رها کردی چسپیدی به فرع.اگه هرفتوایی که از سمت مراجع تقلید ما کمی با هم اختلاف داشته باشه رو شما بخوای بهش گیر بدی و بگی دین اسلام اینجوره دین اسلام اونجوره،نــــمـــــیـــــشـــــه!!!! عذرمیخوام عذرمیخوام اگر اون کشیش که قرآن عزیز رو آتش زد،من باید بگم مسیحیت فلانه؟پیروانش بسانن؟ اصل قضیه رو فراموش نکنید لطفا (۱/آذر/۹۲ ۱۵:۴۳)anti نوشته است: برادر مگه من پا منبری ام برای من میری بالای منبر؟!!!! (۱/آذر/۹۲ ۱۴:۵۰)anti نوشته است: خواهشا نیاین تفسیر و اینا نکنین 2 صفحه والا ما که نفهمیدیم شما واقعا میخواستی جواب بگیری یا اینکه یه چیزی بگی و اعتقادات 1میلیارد و نیم آدم رو زیر سوال ببری همینجوری!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۰:۳۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۲ ۰:۱۴)anti نوشته است: ابتدا سلام عرض مي كنم خدمت شما بزرگوار . و اما در پاسخ سوالي كه فرموديد . اين مسئله و بسياري ديگر از اين موارد مسئله اي نيست كه افراد كم معلومات و سطح پايين از نظر علوم ديني توانايي پاسخگوي آن باشند . وقتي كه توان پاسخي منتقي را نداشته باشند ناچاراً جوابهايي خواهند داد كه نه شما را قانع كند نه خودشان را و بعضاً هم دچار اتهامات و توهين هايي همراه مي شود كه خوشايند هيچ كس نيست . از اين جهت حقير هم هيچ پاسخي براي سوالتان ندارم فقط توصيه مي نمايم به معلمان ديني در سطح بالا و بي غرض و مرض مراجعه فرماييد تا حقيقت مطلب دستتان بيايد . الحمدلله هستند مراجعي كه بتوان به آنها رجوع نمود و پاسخي منتقي و مستند دريافت نمود و قانع شد .سعي كنيد از راه درست به دنبال پاسخ خود باشيد . حقير برايتان آرزوي موفقيت و سلامت مي نمايم . و اما خطاب به برخي از دوستانم كه در پاسخ گويي به اين بزرگوار كم آورده و حرف هاي نادرست و از روي ندانمكاري به اين بزرگوار زدند . خوب مسلمان تو كه نمي توني جواب درست حسابي بهش بدي لااقل سكوت كن و در آخر براي همه آرزوي موفقيت در راه كسب معارف دين مي نمايم موفق و سلامت باشيد يا حق |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱:۲۸ توسط anti.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۹:۰۶)تلمیخا نوشته است: شما نگران اسلام نباشید نه جان من بیا فحش بده و توهین کن و اموال و ناموس منم مصادره کن عین صدر اسلام،به هر حال کافرم و این چیزا در حقم مباح! ![]() دوستانی که خوب و منطقی صحبت کردن،دستشون درد نکنه واقعا،از همشون راضیم که هیچ توهینی به هیچ کس نشد،امیدوارم اونام از من راضی باشن اما در مورد شما جناب،پستاتون رو خیلی وقته دنبال میکنم،فردی بسیار خشک مذهب،دو آتیشه و سطحی نگر هستین که هیچ چیزی براتون اهمیت نداره به جز حرف خودتون،اینو گفتم که فک نکنین یه موقع اینطوری دور برداشتین نمی تونم جوابتون رو بدم نقل قول:مودبانه بود لحنم مگه من جایی به شما توهین کردم که حالا دارین اخطار یا تذکر مودبانه بودن لحن خودتون رو به من میدین؟غیر مودبانه اش رو بگین ببینم میخواین چی بگین تا به همون نسبت جوابتون داده بشه (۱/آذر/۹۲ ۲۳:۴۷)aboutorab نوشته است: ابتدا سلام عرض مي كنم خدمت شما بزرگوار . درود بر شما حقیقتش 2 3 باری به این کار مبادرت ورزیدم،اما خب آخرش نشد که به نتیجه ای برسیم،یه بارش یادمه 3 ساعت با روحانی دانشگاه محل تحصیلم تو نمازخونه دانشگاه سر همین موضوع صحبت کردیم،آخر سرم هیچ کدوم متنبه نشدیم متاسفانه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |