کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عشق هایی کز پی رنگی بود/ عشق نبود، عاقبت ننگی بود.
۱:۴۴, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱:۴۵ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1

با سلام
تایپکی تحت عنوان ایا عشق همان دینداری هست که نمیدونم خوندین یا نه نوشتم
در اونجا نهایت عشق و من به تصویر کشیدم
اما این واژه امروزه به نادرست و برای به دام کشیدن افراد بکار برده میشود لغتی مقدس ولی در بسیار اوقات استفاده ناحق میشود
ولی امروزه مخصوصا در قشر جوان ما و تحت تاثیر نیازهای این دوران و بسیاری از عوامل دیگر.........
عشق های واهی فراگیر شده و افراد حاضرند انسانیت خویش را له کنند بدترین ضربه ها را به خود بزنند برای پوج
مثلا وقتی از درد هم سن وسال های خود میپرسم همه به نوعی درگیر این مسئله هستن
به دور از چشم خانواده رابطه ای شروع میکنند و هروز نسبت به هم وابسته تر میشن و بعد از مدتی که ممکنه سال ها طول بکشه جدا میشن و چه اسیب هایی که بخود وارد نمی کنند
این مسئله خواه نا خواه بر بنیان خانوادهایی که بعدها تشکیل خواهد شد تاثیر می گذارد
نظر شما در مورد اشنایی هایی که به این سبک هستن چیست؟
ایا باید همچنان به شیوهای سنتی عمل کنیم؟
چرا کنترل احساسات در این دوره زمانه سخت شده است؟و فرد به محض اینکه به کسی علاقمند شد سریع این علاقه رو به طرف مقابل ابراز میکند
و................................
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، 135 ، SAViOR ، یاســین ، ترنم ، Bahar ، 313flowers ، Fatemeee ، mohamad ، احمد شاکر ، mahramaneh ، محمد حسین ، help me ، aboutorab ، لبخند خدا ، یا امام رضا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۵, ۲۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۲۳:۴۷ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #21

(۲۸/آبان/۹۲ ۱۴:۵۶)lord_crusader نوشته است:  
رهگذر95

من تمام شرایط رو داشتم
دقیقا یادم نمیاد کدوم یک از علما ی ما بود که در 14سالگی ازدوا[ کرد اون موقع چه شرایطی داشت که ازدواج کرد؟
ایشون اتوماتیک علامه ی دهر نشد
یه پسر 16ساله ممکنه شرایط یک فرد 25یا30 رو داشته باشه و همچنین طرز فکری جلوتر از همه سن سال های خودش که این بر میگرده به فرهنگ خانوادگی طرف
و بالعکس ممکنه یه مرد 30 ساله اندازه یه پسر 10ساله هم چیزی از زندگی کردن ندونه
شما بچه ها رو با سنشون تفکیک میکنی چون از نظر شما یه فرد 16 ساله هیچی نمیفهمه
اگه می خوایین بحث منصفانه داشته باشید لطف کنید تمام پست های رو من خط به خط بخونید و بعد جواب بدید

اقای محترم
این بحثی که شما میگید یه بحث استثنا
ممکنه همچین ادمایی هم پیدا بشن من منکر نمیشم
ولی اکثر نوجونای ما الان به چه پختگی رسیدند که بخوان یه زندگی رو تشکیل بدن؟
شما برای من نمونه نیارید اون چیزی که الان داریم می بینیم واقعیته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین
۳:۲۶, ۲۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۱۱:۰۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #22
آواتار

رهگذر95

شما این واقعیت خود ساختگیتون و این نظرات به اصطلاح روشنفکرانه رو برای خودتون نگه دارید
همون نونی رو که دختره سر سفره باباش میخوره رو بزار سر سفره ی اون یکی باباش که میشه پدر شوهرش تا پسره کاراش درست شه
(دکتر حسن عباسی)
صفحه ی قبل گفتم اونی که پولدار باشه نمیره زن بگیر متاسفانه شما زحمت ندادید که بخونید
همین طرز فکرا باعث شده آمار ازدواج بیاد پایین
یه پسر چقدر باید جون بکنه تا وضعیت مالیی داشته باشه که دختران پرتوقع ایرانی بهش بله بگن؟
چقدر از وقتش گرفته میشه؟
چند سالگی وارد دانشگاه میشه و چند سال باید درس بخونه تا مدرک گیرش بیاد و کار گیرش بیاد؟؟
چند سال باید بره سربازی؟
همه که ندارن باباشون بهشون بده خونه داشته باشند ماشین داشته باشند...همه چیز هلو برو تو گلو نیست
ما نمیگم یه فقیر اومد بهش بله بگین بلکه ساده بگیرید که نمیتونید بگیرید این ساده گرفتنی که من ازش میگم با ساده گرفتن شما زمین تا آسمون فرق داره
شما سخنرانی های اخیر رائفی پور و حسن عباسی رو ببنید اکثرا از دست دختران جامعه ی ما ایراد میگیرند
اگر ندیدید من دارمش میتونم آپلود کنم همه ببینند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رهگذر. ، SAViOR ، لبخند خدا
۲:۳۸, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #23

(۲۹/آبان/۹۲ ۳:۲۶)lord_crusader نوشته است:  
رهگذر95

شما این واقعیت خود ساختگیتون و این نظرات به اصطلاح روشنفکرانه رو برای خودتون نگه دارید
همون نونی رو که دختره سر سفره باباش میخوره رو بزار سر سفره ی اون یکی باباش که میشه پدر شوهرش تا پسره کاراش درست شه
(دکتر حسن عباسی)
صفحه ی قبل گفتم اونی که پولدار باشه نمیره زن بگیر متاسفانه شما زحمت ندادید که بخونید
همین طرز فکرا باعث شده آمار ازدواج بیاد پایین
یه پسر چقدر باید جون بکنه تا وضعیت مالیی داشته باشه که دختران پرتوقع ایرانی بهش بله بگن؟
چقدر از وقتش گرفته میشه؟
چند سالگی وارد دانشگاه میشه و چند سال باید درس بخونه تا مدرک گیرش بیاد و کار گیرش بیاد؟؟
چند سال باید بره سربازی؟
همه که ندارن باباشون بهشون بده خونه داشته باشند ماشین داشته باشند...همه چیز هلو برو تو گلو نیست
ما نمیگم یه فقیر اومد بهش بله بگین بلکه ساده بگیرید که نمیتونید بگیرید این ساده گرفتنی که من ازش میگم با ساده گرفتن شما زمین تا آسمون فرق داره
شما سخنرانی های اخیر رائفی پور و حسن عباسی رو ببنید اکثرا از دست دختران جامعه ی ما ایراد میگیرند
اگر ندیدید من دارمش میتونم آپلود کنم همه ببینند

واقعا نوشته های منو میخونید چیزای که من گفتم عین واقعیته نه ساخته پرداخته ذهن خودم
حرفای من راه دین و راه خداست نه یک سری مطالب روشنفکرانه
بر چه حکمی میگید اونه که پولداره زن نمیگره؟
چراحکم صادر میکنید همیشه
خب اقای عباسی یا رائفی پور بگن دلیل نیست هرچی میگن درست میگن
چرا دیدگاهی که دارین و تعمیم میدین به همه
بالفرضم دخترا پرتوقع هستند کی زمینه رو فراهم میکنه
زمینه این رفتار دخترا رو پسرای بی غیرت فراهم میکنند
که خیلی از خصلتای مردانگی رو فراموش کردند
۲:۴۹, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
(۳۰/آبان/۹۲ ۲:۳۸)رهگذر95 نوشته است:  خب اقای عباسی یا رائفی پور بگن دلیل نیست هرچی میگن درست میگن

بالفرضم دخترا پرتوقع هستند کی زمینه رو فراهم میکنه
زمینه این رفتار دخترا رو پسرای بی غیرت فراهم میکنند
که خیلی از خصلتای مردانگی رو فراموش کردند
استاد حسن عباسی همینجوری رو هوا حرف نمیزنه مدت های طولانی رو فکر میکنند
زمینه رو تلوزیون و ماهواره و شبکه های اجتماعی فراهم میکنه
شما یه چند مورد از خصلت های مردانگی که به فراموشی سپرده شده رو نام ببرید تا بنده هم نام ببرم
۳:۱۸, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #25

باشه الان نام میبرم
1.مردای این دوره زمونه فراموش کردند که اعتدال و تو روابط خانوادگیشون حفظ کنند احترام همسر به جای خودش احترام پدرو مادر و خو اهر برادر جای خودش معمولا شده حرف حرف خانماشون
2.مردای این زمونه بی غیرت شدند خانمشون شدن عروسکشون هرچه ارایش بیشتر کلاس بیشتر هرجه تیپ بزنن پرستیژ بیشتر
3.مردای این زمونه دوست دارن بیشتر وظایف خونه رو انجام بدن و خانماشون دست به سیاه وسفید نرنند خب خانمم از خداشه
3.مردای این زمونه پایبندیشون به زندگی کم شده و چشم به ناموس مردم دارن و راحت خیانت میکنند
4.مردای این دوره زمونه استقلال ندارن اراده محکم ندارن ..........تو چشم وهم چشمی دارن از خانما پیشی میگرن
5.مردای این دوره دیگه برای حرف خودشون ارزش قائل نیستند مرد باید رو حرفی که میزنه باشه و راحت زیر حرفش نزنه
6.مردای این دوره زمونه شدن بی تفاوت به دین و مذهبن و 50درصد که معتقدند فقط ادعا دارن که مذهبین در حالی که درون مایشون صفر
و و و............................................................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۲۰:۳۲, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #26
آواتار
باز که متوجه نشدید همه ی حرفای منو مثل ماسونا Reversکردید!
استدلال های شما بسیار مضحکه اینجا ما بحث خاله زنکی نداریم چیزای که من میگم امکان نداره تو جامعه ندیده باشیم که شامل درصد زیادب از نوجوون های مملکت ما میشه
1.خانوم ها دوست دارند همسرشون موش باشه هر چی بگن اون قبول کنند
2.دخترای الان دوست دارند دست به سیاه و سفید نزنند دیگه وقتی دختر طلبه اینجوریه توقعی از مردم عادی نیست
(با توجه به مثالی که زدم)
در ضمن چرا حرف الکی میزنی مردا کی از کار خونه خوششون اومده واقعا تو توهمی
3.دخترای الان کار بیرون رو ترجیح میدن و حریص شدند
4.دختران الان از شوهر تبعییت نمیکنند که همه ی اینها در احدایث آخرالزمان است
5.دختران االان عقیده و ایمان همسر براشون ارزش زیادی نداره بلکه پوله که حرف اول رو میزنه
حضرت علی (علیه السلام) نیز می‌فرمایند: "در آخرالزمان، زنان به خاطر حرص به دنیا، در کسب و کار همسران خود شرکت می‌نمایند
من هر جایی که میرم میبینم یه زن پشت میز نشسته
Angry
6.دختران الان عفیف نیستند بد حجابی و بی حیای رو با مسابقه ی دوندگی اشتباه گرفتند
دوچرخه سواری و دیگر تفریحاتی که درست نیست یک دختر تو جامعه اسلامی در بین مردم انجام بده رو حق خودشون میدونند
حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آخرالزمان زنان سرشان چیزی همانن کوهان اشتران لاغر است،آنها عطـــر بهشت را نمیشنوند
(فکر کن درصد زیادی از خانوما به این شکل باشند)
7.همیشه از حقوق خودشون حرف میزنند و توجهی به حقوق یک مرد ندارند و فکر میکنند فقط در حق خودشون ظلم میشه
8.زنانى هستندکه در نوع پوشش، گرایش به پوشش هاى مردانه پیدا مى کنند اینا تعدادشون خیلی بیشتر از مردهایی که خودشون رو شبیه به زن میکنند
9.این بی غیرتی بعضی از مردها هم باز تقصیر خود خانوم هاست گفتم شوهرشون رو موش می خوان:

در روایت دیگرى آمده است که گاهى زنان به مسایل سوء، گرفتار مى شوند و شرایط طورى مى شود که اگر مردى بخواهد حفاظت وغیرتمندى براى حفظ ناموس خودش بروز بدهد،

مورد سرزنش قرار مى گیرد. معمولاً مردها دعوت به گسیختگى، بى غیرتى و بى حفاظتى در مورد ناموس خودشان مى شوند و از آن ها مى خواهند در این جهت حساسیت هاى خودشان را تماماً از دست بدهند.

ا.نشریه موعود شماره 32 ص15
10.نکته بعدی که خیلی مهمه خانوم ها بیرون زیبا هستند تو خونه زشت!همین قضیه خودش باعث آمار طلاق شده که باز بر میگرده به خودتون
در روایات داریم که یتسمن النساء للنساء یعنى زنان به جاى اینکه براى شوهر مشروع خود آرایش کنند و آراستگى خاص براى او داشته باشند، همت شان این است که هم جنسان خود را به سمت خویش جذب وجلب کنند.
11.همیشه تو دانشگاه و بیرون خودشون رو آویزون یه پسر میکنند خودشون دوست دارند اینجوری باشند کسی مجبورشون نمیکنه----یکی از همکلاسیان مذهبی من در دانشگاه یه دختره که حالا وضعیت جالبی هم نداشت موی دماغ این شده بود
پسره با هزاربدبختی از دستش فرار کرد
12.مردای بی تفاوت به دین اگه زیاد هستند پس این همه سایت ضد ماسونی و مذهبی با کاربران میلیونی که 80درصدش رو مردها تشکیل میدن و مقاله مینویسند و مستند میسازند چیه؟
دختر خانوما فقط یاد گرفتند تموم فعالیتشون تو فیسبوک باشهAngel

بزرگان این مملک هم همین حرف رو میزنند
استراتژیستی مثل حسن عباسی همینجوری تز نمیده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mahyamatin ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، یاســین
۲۳:۰۱, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
ادم باید خالص باشه. این خالص بودن هم یه شبه درست نمیشه ، باید از کودکی توی ادم پرورونده بشه. البته ممکنه بعضی ها هم وقتی سنشون بالا تر رفت خودشون بهش برسن.

ادم باید بدونه میخواد یکیو خوشبخت کنه. نه اینکه فقط یکیو داشته باشه که بهش بگه عشقمه این مثلا !!!

ادم که خالص باشه میدونه از اینده چی میخواد که متاسفانه با زیاد شدن "ریا" توی جامعه دیگه نمیشه راحت خالص بودن کسی رو تشخیص داد و بهش اعتماد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، محمد حسین ، یاســین
۲۳:۵۷, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

lord_crusader
من با ٪90 نظرات شما موافقم اما در مورد کار بیرون و حریص بودن دختران مخالفم
آنچه که باعث شده تا امروز هر جا که میرید یک خانم را مشغول به کار ببنید جامعه است.
دختری که می بینه پدرش به مادر خانه دارش نفقه ای که حق اون مادر هست را یا به زور می ده یا اصلا نمیده ترجیح میده آینده ای مثل مادرش نداشته باشه و واسه خرید واجباتش جلوی شوهرش دست دراز نکنه تا یه مقدار پول با منت بگیره.و این هیچ ربطی به حریص بودن نداره.
یا دختری که مهر مدرک دانشگاهش خشک نشده باید به هزار نفر جواب پس بده که چرا هنوز سراغ کار نرفته یا چرا با مدرک دانشگاهش هنوز تو خونه مونده

خود شما آیا جایگاه یک خانم شاغل و یک خانم خانه دار را یکسان ارزیابی می کنید؟
در جامعه امروزهمون قدری شغل یک زن مهم هست که شغل یک مرد Sad حقیقت اینه که نمیشه گفت من نمی خوام کار بیرون از خانه داشته باشم و این ربطی به حرص دختر ها نداره

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، یاســین ، help me
۱:۱۶, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۷/آبان/۹۲ ۱۴:۰۲)lord_crusader نوشته است:  .16سالگی رفتم خواستگاری اولین سوال دختره این بود که از نظر مالی چطور هستمAngry
ایمان و اعتقاد و این حرفا کشک
پول داری یا نه؟
خب واسه منم یه خواستگار 16 ساله بیاد که ایمان و اعتقاداتش قوی باشه در درجه اول دوست دارم بدونم که این پسر با این سن کمش آیا منبع درآمد داره یانه....!!میتونه خرجی ی منو بده یانه؟؟آیا منو تو رفاه قرار میده یانه...
خلاصه خد مت آقا پسرایی که مشکلشون اینه که دخترای الان پول پول میکنن و سر این مسیله خواستگاری نمیرن و میگن پول نداریم عرض کنم که :
دخترای این نسل (حالا فرقی نداره چه پسر و چه دختر) توی رفاه بودن وتوی رفاه و امکانات بزرگ شدن توی خونه ی پدری هیچ کم و کسری نداشتن..بخاطر همینه که دخترای الان چه مذهبی و چه غیر مذهبی وضعیت مالی پسرا واسشون مهمه مخصوصا اون دخترایی که وضعیت مالی پدراشون عالی بوده و تو نازو نعمت بزرگ شدن...!! انتظار نداشته باشین که دخترا بگن :آقا شما مومن و نماز خون و با اخلاق و... ولی پول نداری هم باشه باهات زندگی میکنم...!!دخترای کمی توی این دوره زمونه پیدا میشه که این حرفو بزنه!!!
این قضیه دوطرفه هستش....
پسراهم پول واسشون مهمه مثلا برن خواستگاری ببینن وضعیت مالیه پدر دختر بده و خوب نیست میگه نمیخوام...اینو به عینه دیدیم(پسر مومن و فوق العاده مذهبی که قبل از رفتن به خونه ی پدر دختره گفته بود وضعیت مالی واسم مهم نیست بعد از دیدن وضعیت خونه دختره گفت من این دختررو نمیخوام ولی پسره از اونایی بود که باباش پول دار بود پس پسرها هم اگه تو ناز و نعمت بزرگ شده باشن پول واسشون مهمه نه فقط دخترا) ..ولی فقط کافیه وضعیت مالیه پدره توپ باشه...پسره تا میبینه دختره میگه از وضعیت مالی پسره میپرسه پسره بهش بَر میخوره که آره دختره پولمو میخواد نه خودمو و...Smile
اگه آقا پسرا دختری رو میخوان که پول واسش مهم نباشه برن دنبال دختری که وضعیت مالیش از خود پسر پایین تره (که کمتر پسری رو دیدم این کاررو بکنه چون میگن مثلا فرهنگش با ما جور درنمیادو...)
کلی بگیم : دخترای الان تو رفاه بزرگ شدن و دوست دارن خونه همسرشون هم تو رفاه باشن..همین...Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، help me
۳:۳۲, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۱۲:۵۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۱:۱۶)zohre150 نوشته است:  1. دختره میگه از وضعیت مالی پسره میپرسه پسره بهش بَر میخوره که آره دختره پولمو میخواد نه خودمو و...Smile
اگه آقا پسرا دختری رو میخوان که پول واسش مهم نباشه برن دنبال دختری که وضعیت مالیش از خود پسر پایین تره (که کمتر پسری رو دیدم این کاررو بکنه چون میگن مثلا فرهنگش با ما جور درنمیادو...)
2.کلی بگیم : دخترای الان تو رفاه بزرگ شدن و دوست دارن خونه همسرشون هم تو رفاه باشن..همین...Smile
1.خب فرهنگ واقعا جور در نمیاد تازه یه بنده خدایی که خودم شخصا میشناسمش یه خانوم 18ساله از قشر پایین جامعه گرفت
طرز حرف زدن و رفتار دختره به اون خانواده نمیخورد
در آخر مهریه رو اجار گذاشت که با گرفتن زمین پدریش و چندتا سکه ولش کرد و سریعا با یکی دیگه ازدواج کرد
این از همون دخترهایی بود که ادعای متفاوت بودنش کمر فیل رو شکسته بود!
2.دخترای الان باید بدونند خونه ی همسرشون پارک جنگلی لویزان نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا