کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواستي از برادران و خواهرانم "
۲۳:۱۵, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام و عرض ادب خدمت همه برادران و خواهرانم

ضمن عرض قبولي طاعات و عبادات همه علي الخصوص آن برادران و خواهراني كه مدتها حقير را تحمل نمودند و از راهنمايي هاي استادانه خود حقير را محروم ننمودند .

تشكر و قدر داني مي كنم از همه برادران و خواهرانم كه خطاهاي حقير را تحمل نمودند .

بعضاً ارسالهاي حقير با كمي تندروي و گزندگي خاصي همراه بوده كه مخالفان تالار تاب تحمل آن را نداشته و ايجاد تنش و درگيري هاي لفظي نموده و برخي از دوستان از من رنجيدند و ....

و برخي از ارسالهام نه اينكه بخواهم از فرقه يا گروهي خاص دفاع كنم يا دفع شان كنم ، بلكه بيشتر هدفم روشنگري بوده و باعث شدم كه انگ ها و اتهاماتي اولاً به خودم بزنند و .....

بنا به دلائلي تصميم دارم تا مدتي از خدمت تان مرخص شوم

فقط يك درخواست كوچك يا شايد هم بسيار بزرگ از دوستان و برادران و خواهرانم دارم كه اگر لطف نموده و بر من روسياه منت گذارده و اجابت فرمايند .

دو تا تايپك كه خير دنيا و آخرت را به دنبال خود دارد را هميشه بروز نگهدارند ، يعني هر شيعه و محب و منتظري كه وارد تالار شد حتما روزي يكبار به اين دو تايپك سر بزند و عرض ارادت نمايد .

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...ge-37.html

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid236941

حقير رو سياه براي تك تك عزيزانم خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت را از خداوند منان مسئلت مي نمايم .

موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، سدرة المنتهی ، آیلار ، أین المنتظر ، مجنون العباس ، ELENOR ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، مصباح ، سید ابراهیم ، SAViOR ، مجنون الحسین ، ترنم ، -Ali- ، یاســین ، fiftynine ، monazzah.51 ، السا ، منتظر کوچولو ، Farzaneh ، صهبا ، Bahar ، 135 ، در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، رضوانه ، قلب ، ali-0110
۲۳:۴۸, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام و سلامتی برای برادر عزیزم.

شما جزو دسته خوش اخلاق های تالار بودید ، هر وقت با شما معاشرتی داشتم بخوبی برخورد کردین.
منکه امیدوارم دلخوریتون رفع میشه و بر می گردید.

هر وقت بیام تالار به تاپیک ها و بهتره بگم تاپیک مولامون ، سر می زنم.
علی (علیه السلام) یارت باشه.Rose

به امید دیدارHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، مصباح ، مجنون الحسین ، ترنم ، یاســین ، صهبا ، Bahar ، Farzaneh ، در جستجوی سختی
۰:۴۴, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۳/آذر/۹۲ ۲۳:۴۸)سدرة المنتهی نوشته است:  سلام و سلامتی برای برادر عزیزم.

شما جزو دسته...............
هر وقت بیام تالار به تاپیک ها و بهتره بگم تاپیک مولامون ، سر می زنم.
علی (علیه السلام) یارت باشه.Rose

به امید دیدارHeart

عليك السلام

نه داداش اخلاق چندان خوبي ندارم - روسياه روسياهم - دعا بفرماييد ذره اي از آداب اسلامي نصيبم شود .

شما و همه شيعيان و محبان مولاي غريب در پناه حق موفق و سلامت باشيد

يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، یاســین ، Farzaneh
۱۳:۵۶, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام برادر
امیدوارم که هر چه زودتر به تالار برگردید
بابت تاپیک صلوات برای گره گشایی از کارحضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خیالت راحت باشه
تا اینترنت دم دست دارم و نفس دارم اجازه نمی دهم که چراغ این تاپیک خاموش بشه
تاپیک دیگه رو دوستان زحمتش رو خواهند کشید

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، مصباح ، joseffist ، aboutorab ، Farzaneh
۱۵:۱۲, ۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام الله

سلام

امیدوارم میدان را خالی نکنید و بمانید . نمیدونم حرف دلمو چطور بزنم اما هیچ چیز باعث نمیشه من بخوام تالار رو ترک کنم .

انشاالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، سید ابراهیم ، aboutorab ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا