|
اسلام ، زن ، فمینیسم
|
|
۰:۱۷, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۰:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مشابه یک ارسالی سالهاست در گوش زنان مسلمان خوانده می شود نقل قول:زن یعنی ظریف نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب زن یک فطرت و البته غریزه دارد فطرت و غریزه زن همان است که 4000 سال پیش بود و 4000 سال دیگر هم هست اما چیزی که در این مدت عوض شده خوراک فکری زنان است این خوراک فکری از دو دسته از افراد تامین شده یکی افرادی که فکر می کردند و می کنند از اسلام به نسبت زن شفیق تر هستند ولی به زن ضربه زدند ![]() یکی هم خناسانی که مصداق بارز آیه زیر شدند و بین زن و مرد به هر وسیله و با هر بهانه ای جدایی انداختند و می اندازند یفرّقون به بین المرء و زوجه (توجه کنید زمان این فعل گذشته نیست) در واقع اصل و اساس فمینیسم جدایی بین زن و مرد و از هم پاشیدن خانواده است کاری که فمینیسم بصورت کاملا نرم انجام داد 1-ساختن نیازهای مصنوعی برای زن(کار بیرون از منزل) 2-فاصله دادن زن از فطرت روحی و غریزه جسمی خود 3-به تبع مورد دوم بدبین کردن زن نسبت به دین اما با وجود اینکه همگی تقریبا سواد داریم ولی از حقوق زن و شوهر نسبت به هم آگاهی نداریم نگاهی مختصر وظایف مشترک: 1-حسن معاشرت 2-همکاری 3-تربیت فرزند 4-وفاداری (نداشتن رابطه نامشروع نه تعدد زوجات) وظایف شوهر ( مفصلتر میگم) الزامات اخلاقی 1. نگاه به زن به عنوان گل باشد نه خدمت کار، تا طراوت و شادابی آن حفظ شود و کاری فراتر از حد متعارف، از زن خواسته نشود. 2. تهیه ی وسایل بیشتر و بهتر زندگی تزئینی، پوشاکی، خوراکی، به ویژه در ایام عید. 3. مشورت با زن در امور مهمه ی زندگی. 4. رعایت اخلاق و حقوق هم بستری با زن. وظایف مالی و پرداخت نفقه: 1. تهیه ی غذا، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 2. تهیه ی پوشاک، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 3. تهیه ی وسایل آرایشی و تزیینی، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 4. تهیه ی مسکن، در حد متعارف زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 5. تهیه ی لوازم منزل در حد متناسب زمان، مکان و موقعیت متناسب زن. 6. تهیه ی خدمتکار، اگر شأن اجتماعی و خانوادگی زن اقتضا دارد و یا اگر مریض است. 7. مداوای بیماری زن،اگر زن مریض شد. وظایف زناشویی و هم بستری مرد، نسبت به زن. قانون در این مورد ساکت است و به عبارت حسن معاشرت اکتفاء کرده است. اما فقها در دو قسمت؛ به این بحث پرداخته اند: 1. حق زن بر شوهر این است که اگر زن باکره است، پس از عروسی،هفت شب را نزد او بماند و اگر ثبیه باشد سه شب و پس از آن اگر دارای یک زن است، باید هر چهار شب یک شب نزد او بماند و سه شب دیگر آزاد است و هر گاه دارای چند زن است. باید نزد هر یک شبی را از چهار شب بگذراند، و ... 2. نزدیکی جنسی: شوهر مکلف است، هر چهار ماه یک بار با زن خود نزدیکی جنسی نماید و این از حقوق زن محسوب می شود. بخش اوّل، وظایف اخلاقی: وظایف اخلاقی زن به زبان روایات در دو بخش ارزش و اهمیت وظایف شوهر داری، و خود وظایف طرح می شود: 1. ارزش و اهمیت شوهر داری: الف) پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اگر سجده کردن برای غیر خدا جایز بود، هر آیینه به زن دستور می دادم که به شوهرش سجده کند. ب) حق شوهر بر زن، از هر حق دیگری بیشتر و برتر است. ج) جهاد زن، تحمل او بر آزارهای شوهر است. د) زن نباید شوهرش را غضبناک کند و لو شوهرش او را آزرده باشد. هـ) زنی که شوهرش از او ناراضی باشد، اعمال او مورد قبول واقع نمی شود. و) زنی که قدردان شوهرش نباشد، ثوابی برای اعمال او نیست. 2. وظایف اخلاقی شوهرداری: الف) زن نباید میل و نظر به غیر شوهرش داشته باشد و الاّ نزد خدا زنا کار محسوب می شود. ب) زن باید پاسخ گوی نیازهای جسمی و بهره های شهوی مرد و لو در پشت پالان شتر باشد(در مثل مناقشه نکنید) و هر بامداد و شامگاه در صورت درخواست مرد، خود را بر او عرضه کند و الاّ مورد لعن فرشتگان خواهد بود. ج) زن بدون اجازه شوهرش، نباید روزه ی مستحبی بگیرد. بدیهی است این از باب مثال است و الاّ هر امر مستحبی این گونه خواهد بود. د) طولانی شدن نماز زن، نباید مانع پاسخ گویی سریع نیازهای مرد باشد. هـ) زن نباید، بدون اجازه ی شوهرش، چیزی ولو صدقه، به کسی بدهد. ح) زن بدون اجازه ی شوهرش، نباید از خانه بیرون برود و الاّ مورد لعن فرشتگان آسمان و زمین و فرشتگان رحمت و غضب خواهد بود. ط) زن آرایش و نمایش برای شوهرش نماید و برای غیر شوهرش بوی خوش استفاده نکند و الاّ نماز او مورد قبول واقع نمی شود. در اسلام زن هم به غریزه خود می رسد و هم فطرت خود در فمینیسم نه به فطرتش می رسد نه غریزه خود در مورد روابط جن30 که خیلی صحبت میشه من شما را ارجاع می دهم به احادیث ائمه در این مورد که چون همه گروه های سنی در این تالار هستند از آوردن آنها معذورم ولی خلاصه به شما بگویم زن در چهارچوب اسلامی بیشتر از مرد سود می برد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۲۱, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اسلام تنها دینی است که برای تمام آموزه های تئوریش نمونه عملی دارد (آن هم سیره خود ائمه (علیه السلام)) ای کاش همه ی ما تمام دستورات اسلام را مو به مو اجرا می کردیم. آن وقت همه چیز سرجایش بود
...
|
|||
|
|
۹:۱۹, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۹:۲۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:نقل قول:این ها نوشته های من skyeygirls هستند . نوشته های من بچه های من هستند .و من همه جا حواسم به بچه هایم هست . متاسفانه شما نویسنده گرامی قانون کپی رایت را رعایت نکردید. از شما خواهش کردم نه دستور . من حذف نگرانی شما( یادداشتم) کردم . اما شما قاعده ی بازی را دوست دارید.طرز برخورد با یک زن در اسلام را مطالعه ی کاربردی بفرمایید.احترام نگه دارید. حلالتان نمیکنم.برای جذب مخاطب احترام را قربانی نکنید. به کدامین جرم وقتی از زن مینویسم کوفت وازه ی فمینیست را به ادم وصل می کنند. آیا این که گفتم زن را ظریف ببینید ؟ آیا چون گفتم جمع کردن خانواده سر یک میز با یک شام ساده دستپخت یک خانم هنر است نه وظیفه . آیا چون گفتم زن یک مادر است . حرمت دارد . نگاه جنسی نکنید . فمینیست شدم. من وارد بازی حاشیه سازی من وارد بلوا سازی من وارد بازی نویسنده نمیشوم . مخاطبان گرامی شما را با انصافتان تنها میگذارم . |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۴:۱۶ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:میشه یه تحلیل بفرمایید که چرا داشتن زن و زوجه متعدد برای مرد مسلمان جایزه هم دارد ولی برای زن نه.. حتی حد و قصاص و سنگسار هم دارد.. این موضوع با برابری و عدل منافاتی ندارد؟ جهت اطلاعات ناقص خودم میپرسم |
|||
|
۱۴:۴۶, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۴:۱۵)captaincharisma نوشته است: میشه یه تحلیل بفرمایید که چرا داشتن زن و زوجه متعدد برای مرد مسلمان جایزه هم دارد ولی برای زن نه.. حتی حد و قصاص و سنگسار هم دارد.. این موضوع با برابری و عدل منافاتی ندارد؟ با یاد حق به جهت جلوگیری از تکرار مکررات و بحث هایی که عملا بی فایده هستند به تایپیک های مربوطه که در همین سایت وجود داره مراجعه کنید ... یاالله |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: فداتم جای این همه ذکر آدرس یا لینک رو درج میفرمودید بحث های بی فایده یا عدم توانایی در جوابگویی؟؟ البته موردی نداره این سوال رو در سایت بسیاری از علما و حتی حضوری پرسیدم و جوابی نگرفتم اینجا که جای خود دارد |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:فداتم جای این همه ذکر آدرس یا لینک رو درج میفرمودید البته موردی نداره این سوال رو در سایت بسیاری از علما و حتی حضوری پرسیدم و جوابی نگرفتم اینجا که جای خود دارد مسلمونی؟! |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۹:۱۹)skyeygirls نوشته است: این ها نوشته های من skyeygirls هستند . نوشته های من بچه های من هستند .و من همه جا حواسم به بچه هایم هست . متاسفانه شما نویسنده گرامی قانون کپی رایت را رعایت نکردید. چون شما و همفکران شما اولین افرادی نیستید که از ظرافت زن می گوئید چون در کنار حق ، ناحق را قاطی صحبت های خود کردید چون مخاطب شما عمدتا نگاهش اسلامیست چون این نوع نگاه مخصوص نگاه غربی است که زن را انسان درجه دوم می بیند زیاد هم احساساتی برخورد نکنید (۱/آذر/۹۲ ۱۶:۰۰)captaincharisma نوشته است: فداتم جای این همه ذکر آدرس یا لینک رو درج میفرمودید در برابر سوال مشمئز کننده شما که ارمغان فمینیسم است یک سوال مشمئز کننده دیگر می پرسم چرا ما نمی توانیم گوشت انسان بخوریم؟ مگر سمی است؟ آنهایی که خوردند اتفاقی برایشان افتاده؟ سوالای بدتر هم هستند =========== در مورد تعدد زوجات هم برای مومنین سایت جواب می دهم |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۷:۲۰ توسط help me.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:برای مثال همین کار کردن بیرون ازمنزل ؛من خودم از نزدیک دیدم اطرافیانم یا خانم هایی رو بخاطر اینکه همش باید دستشون پیش شوهراشون دراز میشد و با هزار منت و حرف شنیدن پول میگیرن مجبور به سر کار رفتن شدن .... . ولی در کل اونایی که با بیرون کار کردن زن مخالفن ! پس نتیجه اینهمه زحمت و تحصیلات زن ها چی میشه ؟؟؟!!!!! (البته بیشتر حرف داشتم ولی جناب تلمیخا گفتن در این باره صحبت نکنید! )
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۲ ۱۷:۱۶)help me نوشته است: من خودم از نزدیک دیدم اطرافیانم یا خانم هایی رو بخاطر اینکه همش باید دستشون پیش شوهراشون دراز میشد و با هزار منت و حرف شنیدن پول میگیرن مجبور به سر کار رفتن شدن .... . این که گفتم در موردش صحبت نکنید چون 1-درباره اش صحبت شده 2-بحث خود تاپیک منحرف می شود ============= در مورد تعدد زوجات یک مطلبی بود هم بدرد همین تاپیک می خوره هم تاپیک جمعیت عمدتا در تاریخ تعداد زنان از مردان بیشتر بوده اگر بر فرض بگیریم همه مردان ازدواج کنند ( که چنین نیست ) تعداد زیادی از خانم ها مجرد می مانند چند حالت داره 1-این خانم ها باید مثل راهبه ها تا ابد مجرد بمانند (و در واقع آدم به حساب نیان) 2-این خانم ها باید نیاز روحی و جسمی خود را از راه حرام تامین کنند 3-این خانم ها باید ازدواج کنند زنان آخرالزمان را بخوانید |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
جسارتا اینها برای تعدد زوجات دلیل نمیشود !
البته ممکن است به عنوان حکمتی از حکمتهای ان قبول شود ! اجازه بدهید دوستمان جواب بنده را بدهد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آرمان فمینیسم: هیچ زنی نباید در خانه بماند! | مصطفي مازح7610 | 2 | 1,668 |
۱۶/فروردین/۹۵ ۹:۲۰ آخرین ارسال: حبیب ابن حبیب |
|

![[تصویر: khale_kherse.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8101226884/khale_kherse.jpg)

...

)