|
یه شب روضه نگیرم می میرم
|
|
۲۱:۳۳, ۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) سلام. لطفاٌ توجه کنید.این پست دلی هستش.لطفاٌ دلی بنویسید. (قبلاٌ توی این تالار تاپیکهای بوده که از نگاه مبانی مذهبی و علمی و مستندات تاریخی به بررسی موضوع چرایی اشک ریختن برای اربابمون و فواید معنوی و یا حتی جسمی این موضوع پرداخته اند.این تاپیک نه از جهت واکاوی و تبیین دوباره این مسائل ایجاد شده و نه حتی از جهت بررسی برکات مطرح نشده این حزن شیرین در مسائل روزمره زندگی) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- راستش دلم گرفته.محـرم اربـابـم رفت من باز همون نوکر روسیاه موندم که بودم. می دونید بچه ها،این چند روز همش تو فکرم اینه که اگه محرم دیگه نباشیم چی؟ یعنی بازم بوی اسپند محرم رو می شنویم؟یعنی بازم می تونیم ذکــر اربــاب و دم بگیریم؟ بچه ها اگه هفتگی نبود کجا میرفتیم اسـم قشنگ اربــابـمـــون رو بشنویم؟ کجا می رفتیم بگیم آقــای بــی کفنـم خودم تنهایی فـــدایـی رقیـــه خاتـونت می شم؟ آقا جون اگه عبـاستــون نیست،هممون غلام سیاههای علمدارت می شیم. آقا این آخرین قسم بچه شیعه ها هستش.یک وجب از خاک زینب اگر جا به جا شود. ولله، عالم را زیرو رو می کنیم. اصلاٌ اگه روضه نریم،اگه نگیم حسین،اگه دم نگیریم،اگه لطمه نزنیم،اگه زیارت عاشورا نخونیم.خوب پس چی کار کنیم؟ نمی دونم دور و بر شما هم بی معرفتهای هستند که بگن(چقدر میرین روضه؟چرا همش میخواین مردم گریه کنن؟...)) خـدایـــا دلـم گـرفتـــه خدابا تو رو به راه یافته های به درگاه حسینت همــه رو حسینــی کــن. دلم تنگه ذکر ((آقـــــا بـیـــای)) بچه های هیئت شده. خدایا ای کاش هر شبت شب جمعه بود. ای کاش هر شبت شب زیـارتـــی اربـابــــم بود. ارباب نوکرای رو سیاهتو دریاب. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۴, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
بهش می گفتن سید جواد...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ![]() ...ذاکر طباطبایی یه رفیق داشت که نامش حسینه... می گن کفر می گفت... ...من می گم عشقشو داد می زد سرطان داشت... ...حالش بد شد...رفت...شاید الان پیش رفیقش باشه... ...خیلی ها پشیمون شدن از حرفهای که می زدن ولی خوب اون دیگه رفته... قم که رفتی... میری قبرستان نو...همسایه رسول ترکه ... به هر کی بگی می خوام برم پیش سید جواد بهت می گه کجاست... خیلی وقتا دلم براش تنگ می شه... یه نوحه داشت که هر وقت می خوام یه چیزی زمزمه کنم یادم میاد... انـــــــا کـلـب الـــــــــرقـیــــــــه(سلام الله علیها)
|
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،آقا جان شرمنده... قرار نبود اینجوری برای جد غریبتان عزاداری کنیم... قرار نبود اینقد بی حیاء بشیم... قرار نبود... ![]() ![]() ![]() ![]() شرمنده ارباب غریبم... ای کاش شرمنده می شدیم... ای کاش شرمنده دست بریده علمدارتون می شدیم... ای کاش شرمنده گلوی پاره اصغرتون می شدیم... ای کاش شرمنده گوش سیلی خوره رقیه جانتان می شدیم... شــــرمـنـــــده... |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر آقا سلام...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) تقدیم به شاگرد اولی های کلاستان... تقدیم به عشق... تقدیم به سروده های زیبای خدا... تقدیم به مردان غیرت... ![]() سلسه موی دوست حلقه دام بلاست،،،،،،،،،،،،،هر که در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() شنیده ایی که میگویند: [b]چنان می زنمت که یکی از من بخوری ؛ یکی از دیوار ؟! آری حتما شنیده ایی اما شنیدن کی بود مانند دیدن ؟ شنیدن هر چقدر هم سخت باشد هیچگاه به طاقت فرسایی دیدن نخواهد بود آخرباباي مظلوم شنیدزینب (سلام الله علیها)شنید ما هم شنیدیم اما تنهاحسن(علیه السلام)دید و باز هر چقدر هم دیدن سخت باشد مثل خوردن نیست کهحسن(علیه السلام)بگوید : مادر کجا میروی ؟ خانه این طرف است واي مادرم يعني مادرمون ز ضرب سيلي راه خونه را فراموش كرده بود [b]الهي بر ضاربين مادر سيلي خورده و پهلو شكسته لعنت ابدالدوام [/b] |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) وقتی تاپیک می زارن به مقدسات ؟؟؟؟دیگران توهین نکنید... وقتی می گن جناب فلانی... وقتی پز روشنفکری می دیم... وقتی... آقا جون شرمنده،ولی بزارید ببینند شاید درس گرفتند... (راهپیمایی یک دسته زندیق برای حمایت از یزید و ابن زیاد(لعنت الله علیه) ![]() اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک.....اللهم خص انت اوّل ظالم بالعن منی و البدا به اولا ثم العن الثانی و الثالث و الرابع اللهم العن یزید خامسا اللهم العن اباسفیان و معاویة و یزید ابن معاویة علیهم منک العنة ابد الآبدین اللهم العن بنی امیة قاطبة و العن عبیدالله بن زیاد و بن مرجانة و عمر بن سعد و شمرا و آل ابیسفیان و آل زیاد و آل مروان الی یوم القیامة. |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) شب چهارم محرم،شب روضه حر حسین(علیه السلام)... روضه خون شروع کرد: بهش می گن قاسم جگرکی،لاتی واسه خودش... عرق خور،چاقو کش... یه حسن این بشر داشت،تو محرم علامت کش هیئتهای امام حسین بود... یه سال دم دمهای محرم،بزرگای هیئت دیدن هر سال هیئت داره خلوت تر می شه... رفتن از هر کی پرسیدن،گفت:هیئتی که قاسم جگرکی علامت کشش باشه جای ما نیست... گفتن چی کار کنیم،یکی گفت رگ خواب قاسم دست منه،بریم در خونش من باهاش حرف میزنم... اومدن در خونه قاسم... در زدن،دختر قاسم اومد در رو باز کرد... قاسم و صدا زدن،قاسم اومد دم در... همچین که دید یه عده از بزرگای هیئت اومدن،سلام کرد،بفرما زد... گفتن:نه قاسم،ما تو نمیایم،اومدیم یه چیزی بهت بگیم و بریم... گفتن: قاسم،هیئت اربابتو چه مدلی دوستداری... قاسم گفت: هیئت اربابم باید شلوغ باشه،با شکوه باشه... گفتن: قاسم اگه یکی باعث شه یه عده نیان هیئت باید چی کار کرد... گفت:باید بگن اون یکی نیاد تا بقیه بیان هیئت،روضه ارباب رونق پیدا کنه... گفتن:قاسم واسه آقات چی کار می کنی... گفت:هر کاری،من هیچکی جرات نداره بهم بگه بالا چشت ابرو ولی تو هیئت اربابم توالتهاشم میشورم... گفتن: قاسم حرف ما هم همینه... تا گفت،قاسم خشکش زد... گفتن: قاسم یه عده به خاطر تو نمیان هیئت... میخواستیم بگیم اگه ناراحت نمی شی،اگه بهت بر نمی خوره... قاسم سرشو انداخته بود پایین هی سر تکون میداد... سرشو آورد بالا دیدن چشمای قاسم یه کاسه خونه... گفت:باشه،مرد و حرفشه،حرف زدم... برین به اونای که به خاطر من نمیان هیئت بگین،قاسم دیگه هیئت نمییاد... بیان هیئت، روضه جون بگیره،بگین بیان شلوغ شه روضه اربابم... ادامه دارد...
|
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) خیلی وقت بود نبودم... . . . دلم تنگ شده... خدایا، کربلا... خدایا، میگن بیست میلیون نفرن... . . . خدایا چی می شد یکیشم من باشم... خدا جون مگه جا تو صحن آقام کمه... خدایا مگه من چقدر جا می خوام... . . . از ما که گذشت اما غمم همینه،،،،،،،،،الهی هیچکی داغ حرمت نبینه قـدم قـدم میگــم ای دل ای دل،،،،،،،،،،حرم حرم میگـم ای دل ای دل بــه ملک مـرگـم بگــو داغ نـــزاره،،،،،،،،همراه خودش عکس شش گوشتو بیاره که گفته باشم حرف خود آن دم،،،،،،،،حـــــرم نــدیــده مـن جــــــون نـمــی دم |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) دارد زمان آمـدنت دیــر میشود دارد جوان سینه زنت پیر می شود دنیا غروب جمعه چه دلگیـر می شـود روضه خون می گفت،خودتون فرمودین: هر جا روضه عمو جانتانعـبـــاس باشه... ...سراسیمه خودتونو می رسونین... دیشب روضه عمو جانتان بود... هر چی صبر کردم نیومدین... . . .شما اومدین و من باز گناه چشم دلمو کور کرده بود... . . . ای کاش غروب جمعه ای زیر پایت قربانی شوم... ...بــیـــــا |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) آقا جون چی بنویسم که قشنگتر از این عکسها بشه ای خدا یعنی میشه قبل اینکه بمیرم برم تیرهای رسیدن به حرم ارباب رو بشمارم یه خیابون بهشتی،اسمش بین الحرمینه آقا جون شیندم سر بریدتون کشیش مسیحی رو شیعه کرده خدایا مگه من چقدر بدم که صد بار روزه سر بریده اربابمو شیندمو باز شیعه نشدم از چین اومده بود،می خواست نوکری زائرهای امام حسین و بکنه ارباب یه نوکر اضافه تر داشته باشی مگه چی میشه |
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
امشب حال وهوای هیت ما یه چیزدیگه بودهمه یه طرزفکرمشترک داشتیم اینکه 2ماه اومدیم هیئت از فردا دیگه کجا بریم.....قرارشدهرشب جمعه برنامه هفتگی داشته باشیم .....آخه اگه روضه امام حسین وحضرت عباس نباشه می میریم.اگه روضه ی مادرپهلوشکسته نباشه می میریم...اگه مدح امام علی رونشنویم می میریم...........خلاصه اگه روضه نباشه می میریم............
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 4bdvtp1.jpg]](http://madahsara.persiangig.com/4bdvtp1.jpg)
![[تصویر: 535.jpg]](http://dl.4downloads.ir/user/user1/download/fun/ax6/535.jpg)
![[تصویر: 858a2cdf30e9fee0ee04a5e068b64f89.jpg]](http://www.iranianfun.net/Media/Image/Autumn2012/858a2cdf30e9fee0ee04a5e068b64f89.jpg)
![[تصویر: 3b555f015a641e0773dfb1f816752b0c.jpg]](http://www.iranianfun.net/Media/Image/Autumn2012/3b555f015a641e0773dfb1f816752b0c.jpg)
![[تصویر: 9129cd55a72dd8c869e4e9aa2980b73a.jpg]](http://www.iranianfun.net/Media/Image/Autumn2012/9129cd55a72dd8c869e4e9aa2980b73a.jpg)
![[تصویر: IMG_2060.jpg]](http://www.shirazna.ir/wp-content/uploads/2012/11/IMG_2060.jpg)

![[تصویر: 13836_292.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/10/11/13836_292.jpg)
![[تصویر: 73992_995.jpg?itok=fHJZaF72]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/styles/node_singlepic/public/content/images/story/92-09/07/73992_995.jpg?itok=fHJZaF72)