|
معرفی کتاب:دستهای ناپیدا،خاطرات مستر همفر جاسوس انگلیس در کشورهای اسلامی
|
|
۰:۰۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۱۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم سلام دستهای ناپیدا ![]() خاطرات مستر همفر جاسوس انگلیس در کشورهای اسلامی شامل: خاطرات مستر همفر بخش اوّل : از گذشتههای دور حكومت بريتانيای كبير بخش دوم : در سال 1710 وزارت مستعمرات من را به مصر، عراق، تهران، حجاز و استانبول فرستاد بخش سوم : وزارت، نُه دوست ديگرم را نيز همچون من به لندن فرا خوانده بود بخش چهارم : هنگامی كه به بصره رسيدم به مسجدی رفتم كه امامت آن را شخصی از نژاد عرب بود بخش پنجم : در اين روزها از لندن دستوراتی رسيد كه من راهی كربلا و نجف شوم بخش ششم : پس از مدّتی كه در بغداد بودم دستور آمد كه فوراً به لندن بازگردم و من نيز عازم لندن شدم بخش هفتم : دبيركل گفت: اين نخستين رازی است كه به فرمان وزير برای تو بازگفتم بخش هشتم : دبيركل راز دوم را هم برای من باز گفت و غیره ... دانلود کتاب برای موبایل با فرمت جاوا نسخه PDF دست های نا پیدا نسخه PDF البته تو سایتش نوشته اگه استفاده کردی 3 تا صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرستین |
|||
|
|
۰:۱۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۰:۱۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بنده هم قسمت هایی از این کتاب رو خوندم.
چیزهای خیلی عجیبی توش هست که نفوذ عوامل بیگانه رو خیلی خوب نشون می ده. پیشنهاد می کنم اگه براتون ممکنه قسمتهایی که به نظرتون جالب میاد رو اینجا بذارید . |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۱۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۸:۴۱)naaria110 نوشته است: سلام لطفا نسخه رایانه ایش هم بذارید ممنون سلام نسخه PDF برای شما دست های نا پیدا البته تو سایتش نوشته اگه استفاده کردی 3 تا صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرستین |
|||
|
|
۳:۵۲, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این لینک pdf خرابه ولی من یه لینک دیگه پیدا کردم میزارم
http://emt.iranblog.com/?page=3&mode=normal |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب اسرار الصلاه تألیف آیت الحق جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی | علی 110 | 27 | 71,998 |
۲۶/دی/۹۶ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,109 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| معرفی کتاب های سایت جامع فرق و ادیان و مذاهب | مسجد عشاق | 27 | 14,333 |
۲۹/شهریور/۹۵ ۹:۴۷ آخرین ارسال: tajhizyar |
|
| معرفی کتاب جنگ نرم | mahdy30na | 20 | 8,667 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| معرفی و دانلود کتاب «انقلاب غذایی» | -Ali- | 1 | 1,904 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| @ معرفی سایت های حاوی کتاب ها و مقالات ارزشمند و مفید @ | neyestan23 | 14 | 8,790 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| معرفی کتاب برای خاطر آیه ها | من انقلابی ام | 5 | 4,409 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

![[تصویر: 6_img.jpg]](http://www.shiatube.com/shiatub/images/stories/6_img.jpg)