|
قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد
|
|
۱:۱۷, ۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
والا من نمیدونم چی بگم در جواب این حرف های اقای قرائتی ، من ایشون رو خیلی دوست دارم ولی ... والا منم میدونم باید سن ازدواج بیاد پایین ، این که دیگه گفتن نداره ، لطف کنید درستش کنید.
رییس ستاد اقامه نماز کشور گفت: باید ازدواج را آسان کنیم و میزان مهریه را کاهش دهیم.به عمل کار برآید ، به سخنرانی ( سخن دانی! ) نیست !!! وقتی ما تربیت خونواده ها از پایه اشکال داره ، چه انتظاری دارین !!! وقتی 1% مسئولیت پذیری به بچه نمیدید چطور میخواید بهش اعتماد کنید ؟ توی قرن 21 داریم زندگی میکنیم و بعد ائمه (علیه السلام) به جرات میگم که دین ما 10 سال هم پیشرفت نکرده و 100% پسرفت داشتیم. مطب پایین رو بخونید تا منظورمو متوجه بشید. ممنون [B]قرائتی: باید سن ازدواج به 14 سالگی برسد به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محسن قرائتی در همایش تجلیل از پیشکسوتان رجعت به حجاب برتر که امروز چهارشنبه در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، افزود: باید تلاش کنیم تا هزینههای عروسی مانند تالار، گل و لباس عروس به گونهای باشد که جوانان به آسانی بتوانند ازدواج کنند. وی با تاکید براینکه باید تلاش کنیم غل و زنجیر ازدواج را باز کنیم وگرنه جوانی که سر تا پا شهوت است را چگونه میتوانیم کنترل کنیم؟ اظهارکرد: به منظور امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم جلساتی تشکیل دهیم و با مشارکت دیگران در این زمینه پیش قدم شویم و در این مسیر استقامت داشته باشیم. رییس ستاد اقامه نماز کشور توصیه کرد که هفتهای یک کتاب مطالعه کنید و شماره تلفن یک اسلامشناس را داشته باشید تا در مواقع ضروری و برخورد با شبهات، بتوانید برای سئوالات خود پاسخ گیرید. لیسانس یک ارزش؛ اما داشتن همسر یک ضرورت است قرائتی با بیان اینکه برای جلوگیری از اشاعه منکر باید ازدواج ترویج پیدا کند، ادامه داد: چه کسی گفته که افراد قبل از 18 سالگی نباید ازدواج کنند! برخورداری از تحصیلات عالیه مانند اخذ مدرک کارشناسی یک ارزش و فضیلت است، ولی همسر یک ضرورت است و حتی زنان و مردان مسن نیز نیاز به همسر دارند. سومین نیاز اساسی انسان داشتن همسر است وی افزود: 14 هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شدهاند. اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است. قرائتی با تاکید بر ضرورت کاهش سن ازدواج، گفت: لازم است سن ازدواج به 14-13 سالگی کاهش یابد، چرا که شیطان از دو راه نفوذ میکند. اولی غفلت و دومی شهوت است که با نماز میتوان از غفلت جلوگیری و با ازدواج از شهوت پیشگیری کرد، بنابراین اگر فرزندان ما به این دو مقوله بپردازند، تا 95 درصد مصون میمانند. با توجه به قرآن کریم در مییابیم اگر فرد در بزرگسالی ازدواج کند، نصف دین او و اگر در سنین پایینتر مانند 17 سالگی پیوند زناشویی ببندد، دو سوم دین او حفظ میشود. وی درباره تبعات بیحجابی و خودنمایی برخی زنان در جامعه، اظهار کرد: هنگامی که مرد در طول روز بارها در مواجهه با زنان بیبند و بار قرار میگیرد، ممکن است زندگیاش با همسرش به هم بخورد. قرائتی افزود: هنگامی که مرد با زن بیبند و بار مواجه میشود، به او توجه میکند و ممکن است به او علاقهمند شود، برای دستیابی به علاقهاش با او رابطه پیدا میکند و گاهی این رابطه به فحشا و زنا کشیده میشود. منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:حرف های وحید اقا من رو به فکر برد زندگی چرخوندن لازمه ی چیزهایی مثل بلوغ اقتصادی هم هست که جوون ها با تجریه میتونن به دستش بیارنحرف من شامل اینهم میشد
|
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۷:۴۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
مشکل اقتصادی کمترین مشکله .
در مورد سن کم بنده یه تجربه از نزدیک داشتم که میگم . نه سن کم که رفتار ناپخته . من بعید میدونم توی این دوره زمونه یه دختر کم تجربه کم سن بتونه یه مرد رو نگه داره . و برعکس یه بنده خدایی ازپواج کرد . اتفاقا مادر و خواهر طرف به کنایه میگفتن بد اخلاقه . پسره خیلی پخته بود . و فکر میکرد میتونه اون دختر با حیای کم حرف توی دانشگاه رو بگیره و زندگی عاشقانه ... بعد یه ۴ ماهی هم که نامزد بودن همه چی خوب بود . منتها بعد عقد ورق برگشت و اخلاق دختره خودش رو نشون داد . دعوا ها شروع شد . عقده های دوران کودکی سر باز کرد . از این مشاور به اون مشاور . از اون روانشناس به ایت روانپزشک . از این دعا نویس به اون ... ۴ سال دعوا کار به طلاق کشی رسید . دختره میگفت دوسش دارم پسر خوبیه طلاق نمیخوام . پست از رفتارشم بر نمیداشت پسر هم با اون مهریه نمیتونست طلاق بده ... گفتن عروسی کنین درست میشه . گفتیم بابا این درست نمیشه نکنین . نسازین . با فشار مادر عروس ازدواج شکل گرفت ۱ ماه زندگی ۱ ماه قهر اخرشم رفتن پیش یکی از عرفا با توصیه های ایشون الان اوضاع اروم شده . منتها پسره میگه دارم به زور زندگی میکنم . ۴ سال اونقدر به تهمت زده شد و ظلم کردن که کلا مهرش از دلم رفته . دارم به زور زندگی میکنم چون مجبورم . راه دیگه ای ندارم . خدا برای هیچ کس نخواد . خیلی سخته ... دارم میبینم چقدر داره زجر میکشه . میگه چون خدا گفته نمیتونم اذیتش کنم . ولی دارم روحا خورد میشم . خدا را شکر ادم با خداییه فشار رو کم میکنه ازش از ما گفتن . از شما نشنیدن . با ادمهایی که ثبات اخلاقی ندارن . بچه هست اخلاقشون ازدواج نکنید . با ادم هایی که پختگی اخلاقی و روحی ندارن ازدواج نکنید . همیشه به فکر راه برگشت هم باشین . ازدواج فقط مسءله جنسی نیست . اگر کمبود محبت دارین ازدواج نکنین تا دمان بشین . همسر شما مادر و پدر شما نیستن و قرار نیست کسی بیاد به نیاز شما جواب بده . ازد.اج یه معاملس که اگر معامله خوبی باشه به سود میرسه (محبت و ارامش ) اگر معامله بدی باشه ... طلاق یا عاطفی با رسمی ... |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
دلیل اصلی اینکه دختر و پسرها رو در سن کم توصیه به ازدواج می کنن مسئله جنسیه . درسته که سن ازدواج نباید خیلی بالا بره اما این رو در نظر نمی گیرن که برای زندگی کردن فقط بلوغ جنسی کافی نیست . بلوغ فکری , عاطفی و مالی و .. لازمه به جای اینکه بیان فقط با در نطر گرفتن بلوغ جنسی و برای جلوگیری از انحراف اونها رو مجبور به ازدواج کنن نحوه مبارزه با هوای نفس و شهوت رو یاد بدن . کسی که نتونه قبل از ازدواج شهوتش رو کنترل کنه بعد از ازدواج هم بعید نیست دچار انحراف جنسی بشه .
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۹ توسط آیات.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام عزیزان خواهش می کنم دو مساله جداگانه را یکی نکنید ازدواج در اصل باید در سن پایین باشد من در پست قبلی ام عرض کردم آنچه مهم هست اینجا تربیت خانوادگی ورشد عقلی است که زیر سایه پدر و مادر باید باشد والا دختر نه ساله ای رو میشناسم که رفتارش از من 23 ساله پخته تره اینجا همه مثال می زنند که فلانی ازدواج کرد طلاق گرفت صد تا مثال هم من می تونم بزنم که فلانی در سن سی سالگی ازدواج کرد و پشیمان شد حتی نتونست طلاق بگیره چون امید نداره دوباره ازدواج کنه این همه فساد چگونه حل میشه آیا راه حلی برای فساد جامعه دارید؟ ااین انمجن از خانم ها وآقایون تشکیل شده همه خود را می شناسند آقایون مجرد انجمن شما چگونه مشکل خود را حل می کنید خانمها چگونه مشکل عاطفی خور راحل می کنید؟ نمی دانید اگر ازدواج نکنید به مرور خشن می شید؟ بعدا با همسر وفرزندتون چگونه رفتار عاطفی خواهید داشت؟ این دو مساله به هم ارتباط مستقیم دارند اما یکی نیستند ازدواج کنید اما با تدبیر ازدواج کنید ازدواج کنیداما نه با هر کسی! ازدواج کنید اما نظر پدر ومادرتان که تجربه داشتند نظر پدربزرگ ومادر بزرگتان را لحاظ کنید وبا همه خوبان فامیلتان مشورت کنید با توکل بر خدا وتوجه به رضایت خدا ازدواج کنید ازدواج کنید اما با تحقیق و فکر و تدبیر ! چه در سن دوسالگی چه در سن هزار و پونصد سالگی!!!! پس مطمئن باشید در غیر این صورت حتی در سن 5هزار سالگی هم ازدواج موفق نخواهید داشت نقل قول:اگر کمبود محبت دارین ازدواج نکنین تا دمان بشین .سلام علیکم متوجه منظور شما نشدم اگه ممکنه واضح تر بیان فرمایید |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
وقتی ما یک عقده یا بیماری روحی یا یک نقص اخلاقی رو میبریم با ازدواج درمان کنیم . باعث میشه زندگی خراب بشه . چون اون فرد متخصص روان درمانگری نیست .
توقع بیجا از ازدواج باعث سرخوردگی میشود . انچه بنده مد نظرم هست سن شعوریه . نه سن شناسنامه ای . در مورد معامله هم یعنی باید عقلانی باشه . جنس فاسد و معتاد و ... فقط چون قشنگه فایده نداره ... یا حق |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
شاید در مورد بلوغ جنسی خانواده خیلی تاثیرگذار نباشه ولی در موارد دیگه خانواده نقش مهمی در رسیدن دختر و پسرها به بلوغ فکری و عاطفی و اقتصادی دارند و اگر نقش تربیتیشون رو درست ایفا نکنند . بچه ها نمی تونن در آینده زندگی سعادتمندانه ای داشته باشند . پس تربیت و آموزش های خانوداه نقش مهمی تو زندگی آینده بچه هاشون داره . به نظرم خانواده ها وظیفه دارند تا فرزندانشون رو به درجه ای از انواع بلوغ برسونن که وقتی داخل زتدگی شدن بتون در مقابل مشکلات با قدرت و درایت ایستادگی کنند و البته از مشورت خانواده و افراد با تجربه هم برای حل مشکلاتشون استفاده کنند .
|
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۲۰:۱۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
پشیمون شدم نظر دادم .
ای کاش باید هایی برای کودکان کار بود . |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
خب خانم اسکای گرلز،خوب میشد اگه پستهای قبلو یه دور میخوندید.شرایط هر کسی تو هر سنی متفاوته.شاید 14 سالگی شما اینطوری بوده باشه . همین چندپست بالاتر نوشته بود " والا دختر نه ساله ای رو میشناسم که رفتارش از من 23 ساله پخته تره ".شرایط هر فرد بستگی به تربیت خانوادگی ، محیط زندگی و خیلی چیزای دیگه داره
حالا منهم نمیگم آدم 14 ساله آدم بزرگیه.یه پاسخی راجع به حرفای دوستان بدم:حتی پسر یا دختر 14 ساله هم میتونن با نظارت و راهنمایی بزرگتر ها ازدواج موفق داشته باشن.البته ممکنه یه فرد 14 ساله اگه بگه من حتما فلانی رو میخوام در حالیکه خانواده مخالف باشن،فکر میکنم ناشی از نپختگی اون فرده به هر حال،یه سوال.آیا صحبت های سطحی ای که تو "بعضی" پست های این تاپیک زده شده،مهم تر از انحرافات جنسی تو سنین پایینه؟! و سوال دوم.میشه راه های کنترل شهوتی که در سال های 14 الی 17 سالگیتون به صورت صد در صدی جواب داده رو بگید؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
اونهایی که تز می دن دختر باید تو 14 سالگی ازدواج کنه اولش خودشون پیش قدم بشن !
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,988 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|

دارم میبینم چقدر داره زجر میکشه . میگه چون خدا گفته نمیتونم اذیتش کنم . ولی دارم روحا خورد میشم .