|
مقام حضور
|
|
۱۶:۴۲, ۱۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۲ ۱۶:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مطلبی که می نویسم را با دقت بخوانید شاید جدید باشد و شاید هم فراموش شده چند سال پیش سخنرانی گوش کردم از یکی از آقایون با نام مقام حضور اگر کسی فایل صوتی این سخنرانی را که در رادیو معارف بود داشت قرار دهد خلاصه آن چیزی که یادم هست را عرض می کنم زیاد این آیه را دیده ایم الم یعلم بان الله یری؟ این آقا یک مثالی را زدند در یک مسجد که زن و مرد جدا هستند وقتی سخنران در حال سخنرانیست به ندرت پیش میاد که قسمت خانم ها سکوت مطلق باشد(خودم که تا حالا ندیدم!!!) علتش چیست؟ شاید بگویند ذات خانم ها حرف زدن است ولی اینطور نیست دلیل اصلی آن این است که در این مجلس زن فقط صدای گوینده را می شوند ولی آقایان آن فرد را می بینند وقتی شخصی را شهود کردی بیشتر وجودت را می گیرد وقتی پرده بود بین شاهد و مشهود این یقین به وجود مشهود از بین می رود قضیه این خانم هایی که حرف می زنند و از وجود سخنران غافلند قضیه ماست عالم محضر اوست تازه از این بدتر هم هست! یک آقایی بود (اسمش یادم نیست) که در جوانی علاقه مند شده بود به علوم غریبه خب این علوم غریبه علوم خطرناکیست و صلاح نیست هر کسی وارد آن شود یک روز این آقا که در تهران بود به نیشابور می رود برای دیدن یکی از بزرگان (نه خیلی بزرگ در حد رجال الغیب*!) بعد از صحبت آن بزرگ نیشابوری به این جوان گفت آن چیزهایی که بر پشت بام فلان مدرسه می خوانی بدردت نمی خورد(قریب به مضمون) خب این شخص چندان شخص خاصی نبود ولی انقدر تصرف داشت که می توانست به اذن خدا چندصد کیلومتر آن طرفترش را حضوری ببیند حسابش را بکنید که حضرت صاحب چه می بینند! اصلا چه نمی بینند!!؟ بعد آن موقع مفهوم عین الله الناظره را درک می کنیم با نوشتن این مطالب مسئولیت سنگین تری برایم ایجاد شد! و با خواندنش برای شما زمانی که به مقام حضور برسیم احتمالا آب می شیم!!!! آنچه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد، در میان خانه، گم کردیم صاحب خانه را ! *در مورد حلقه های بزرگان این تاپیک را ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17630.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |