کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد جبران خلیل جبران
۱۶:۴۲, ۲۲/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۲ ۰:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: Khalil_Gibran.jpg]

علت انتخاب این تاپیک ادامه بحثیست که در مورد دکتر شریعتی داشتیم

ببینید از زمان دولت آقای خاتمی موج شدیدی از کتاب ها با رنگ و لعاب جدید وارد بازار کتاب شد و در مقابل کتاب های اصولی و مناسب به حاشیه رفتند.

برای ذائقه های مختلف کتاب هایی عرضه شد که قبلا هم بود ولی در آن زمان بصورت یک موج کاملا آشکار وارد شد.

از طرفی کتاب های صادق هدایت بی دین، از طرفی کتاب های اشعار خوانندگان خارجی ، از طرفی کتاب های رموز موفقیت از زبان نویسندگان و جامعه شناسان غربی ، و از طرفی نیز کتاب هایی مانند کتاب های خلیل جبران

این کاملا برنامه ریزی شده بود تا افکار جوانان(مخصوصا) با این مفاهیم تربیت شوند.

در این تاپیک بصورت خیلی مختصر به نقد نوشته های خلیل جبران می پردازیم.

تهمت ها و فحش های کاربران محترم را در زمینه تندرو بودن را!! خریدارم ولی می خواهم از این دسیسه آگاه شوید که چگونه بصورت نرم می خواهند مذهبی های ما را نیز استحاله کنند.

ادامه دارد ان شاء الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، سیمرغ ، azade ، آیلار ، رهگذر. ، یاســین ، sadegh313 ، help me ، صهبا
۱:۱۰, ۲۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
این مقاله را دانلود کنید که بصورت متعادل نقد کرده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، azade ، یاســین ، help me ، صهبا
۰:۴۷, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:
ببینید از زمان دولت آقای خاتمی موج شدیدی از کتاب ها با رنگ و لعاب جدید وارد بازار کتاب شد و در مقابل کتاب های اصولی و مناسب به حاشیه رفتند.

برای ذائقه های مختلف کتاب هایی عرضه شد که قبلا هم بود ولی در آن زمان بصورت یک موج کاملا آشکار وارد شد.
به خاطر شرایط قبل از این دولت بود که اینجوری جلوه کرده و الا کاری بوده که باید انجام میشده هیچی به اندازه خود کتاب نمی تونه کتاب رو نقد کنه
اگه بحث رو سیاسی نکنین بهتره ( البته اگه سیاسی بشه هم چه بهتر اما این با قوانین تالار متضاده)
نقل قول:از طرفی کتاب های صادق هدایت بی دین، از طرفی کتاب های اشعار خوانندگان خارجی ، از طرفی کتاب های رموز موفقیت از زبان نویسندگان و جامعه شناسان غربی ، و از طرفی نیز کتاب هایی مانند کتاب های خلیل جبران
هیچ کدوم از این مثال ها از نظر سبک ،موضوعیت،نوشتار و.... مثل هم نیستند تنها شباهتشون در قرار گرفتن در ویترین مغازه های کتاب فروشی سانتیمانتال! برای اونهایی که دنبال کتاب های سانتی مانتال هستند،
نقل قول:در این تاپیک بصورت خیلی مختصر به نقد نوشته های خلیل جبران می پردازیم.
این مقاله ای که گذاشتین بیشتر ایرادات فنی بود تا دلیل این حرفتون که
نقل قول:این کاملا برنامه ریزی شده بود تا افکار جوانان(مخصوصا) با این مفاهیم تربیت شوند.
لطفا نقدتون رو نه از نظر فنی که از اینکه اعتقادات ما رو نشونه گرفته بگین، ممنون
نقل قول:تهمت ها و فحش های کاربران محترم را در زمینه تندرو بودن را!! خریدارم
Dodgy
---------------
نفس خود را 7 بار نکوهش کردم:
.
.
چهارمین بار هنگامی که مرتکب اشتباهی شدم و خودم را با اشتباهات دیگران تسلی دادم
......
هفتمین بار هنگامی که در مقابل خدا به نیایش ایستادم و آنگاه سروده های خویش را فضیلت دانستم.
جبران خلیل جبران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، captaincharisma ، ندا دهنده ، صهبا
۱۲:۲۵, ۱۳/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:

اتفاقا کار خوبی انجام شد در اون دوران که الان ما میام نقد میکنیم چه ایراد داره بعد از خواندن و انس گرفتن با داستان و راستان و حماسه حسینی و... کتاب های دیگر رو هم مورد مطالعه قرار بدهیم و تحلیل و تفسیر کنیم
آیا اگر نبود همین دوران آقای خاتمی ما در درون پیله خود غلت میزدیم طبیعی ست وقتی دروازه ای باز میشود همه جور آدم یا طبق بحث همه جور اندیشمند و نویسنده وارد میشود
واسه همینه که من الان خیلی قاطع میگم پایولو کویلیو یک فرد متصل به نظام مخفی استعماریست چون خواندم و دیدم
مثل این میماند تمام عمرکنج بیغوله بیطوطه کنیم و بگیم ببین من گناهی انجام نمیدم بلکه وارد دریای متلاطم شدن و به ساحل نور رسیدن ارزشمند هستش

در ضمن شما نگاهی به کتاب های چاپ 82 به بعد بندازید میبینید که چقدر از سرو ته کتاب ها حتی شهید مطهری رو زدند (بخصوص کتاب ملاصدرا (رحمة الله علیه) نوشته هنری کوربن)[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، sadegh313 ، help me ، صهبا
۲۱:۲۹, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:
اتفاقا کار خوبی انجام شد در اون دوران که الان ما میام نقد میکنیم چه ایراد داره بعد از خواندن و انس گرفتن با داستان و راستان و حماسه حسینی و... کتاب های دیگر رو هم مورد مطالعه قرار بدهیم و تحلیل و تفسیر کنیم

آیا اگر نبود همین دوران آقای خاتمی ما در درون پیله خود غلت میزدیم طبیعی ست وقتی دروازه ای باز میشود همه جور آدم یا طبق بحث همه جور اندیشمند و نویسنده وارد میشود

میدونین اصلا بحث سر ترویج کتاب نیست ، کتاب چیزیه که حتی اگه چاپ نشه هم باز راه خودشو میره مثل کتاب (و فیلم) فارنهایت 451
وقتی در دوره های قبل یک رکود اساسی داشتیم اینجوری جلوه کرده،
نقل قول:چقدر از سرو ته کتاب ها ................ رو زدند
سرو ته چه کتابی رو نزدند؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، captaincharisma ، صهبا
۲۳:۳۷, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
این جور کتاب ها باید بصورت علمی بهش پرداخته بشن ، در محیط علمی

وقتی به افراد بی سواد از همه جا بیخبر بدیم فکرشون از جای اصلی منحرف میشه

مثل اینکه زهر مار رو بجای اینکه بدیم موسسه رازی برای درست کردن پادزهر به مردم بدیم بخورند

بعدش هم بگیم خب مردم خودشون باید بفهمند و اختیار با خودشونه

متاسفانه کتاب خوب کمه و هنرمندان ما هم (نویسنده ها) مثل اهل سینما عمدتا اونطرفی می زنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، help me ، یاســین ، صهبا
۰:۰۸, ۱۵/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۰:۱۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:
این جور کتاب ها باید بصورت علمی بهش پرداخته بشن ، در محیط علمی

وقتی به افراد بی سواد از همه جا بیخبر بدیم فکرشون از جای اصلی منحرف میشه

مثل اینکه زهر مار رو بجای اینکه بدیم موسسه رازی برای درست کردن پادزهر به مردم بدیم بخورند
من یاده کتاب اون نویسنده مرتد س.ر افتادم، نقد کتاب که چاپ شد کسانی دنبال این بودن که اصل متن رو پیدا کنند
بعضی ها هستند که پیگیرش هستند حالا مثلا اینو قرنتینه اش کنیم مثلا فقط باسوادا روش کار کنند، آیا عطش کنجکاویشون رفع میشه؟
الان دوره ای نیست که بشه جلوی گسترش رو گرفت ، میشه چاپ کرد کنارشم نقدشو گذاشت بهتر از اینکه کتابو تو نت دانلود کنه نقد و جوابشم نخونه
همین جبران کتابشو که چاپ میکنن مترجم یه دو خط هم توش نقد و معرفی میذاره
به نظر من این چیزها نیست که مغز رو منحرف میکنه ، مثلا همین نویسنده شما یک مثال بزن که مغز رو منحرف میکنه مثلا اگه تو داستان از سواری دادن یک کشیش به شیطون میگه درواقع داره اونو نقد میکنه نه اینکه از شیطان تعریف کنه هرچند شیطان یه چند بند مجیز خودشو میگه!!! اما واقعا این چطور ممکنه کسی رو منحرف کنه؟
نقل قول:متاسفانه کتاب خوب کمه و هنرمندان ما هم (نویسنده ها) مثل اهل سینما عمدتا اونطرفی می زنن

اتفاقا کتاب خوب زیاد هست ، ماها تنبل شدیم،هنرمندا ---- >Rose

---------

اون قسمت هایی از این نویسنده که به نظرتون مورد دار میاد رو بگین و یا اینکه کتابی معرفی کنین ، مثل اون مقاله ای که بالا معرفی کردین (هرچند بیشتر ایراد فنی بود تا محتوایی)
---------
من حذر میکنم از کسانی که بی شرمی را شجاعت می دانند و نرمی و مهربانی را ترس ، و از کسانی که پرحرفی را دانایی و سکوت را نادانی می پندارند
جبران خلیل جبران

راستی من وکیل مدافع آقای جبران نیستم
شاید کسی بیاد اینجا واقعا دلش بخواد بدونه، اگه خواستین معرفی و نقد این نویسنده رو بخونین کتاب آیینه های روح انتشارات آشیانه کتاب میتونه بهتون کمک کنه
همه چیز میتونه ما رو منحرف کنه مگر اینکه راهشو بشناسیم و بتونیم باهاش مقابله کنیم نه اینکه تو پستوی خونه قاییمش کنیم مبادا کسی ببینش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، صهبا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا