|
نظرتون راجع به این بخش از صحبت های استاد قرائتی چیست؟
|
|
۱۷:۵۸, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام لطفا ابتدا گوش کنید http://s5.picofile.com/file/8102443426/9...8.mp4.html و بعد نظرتون رو بفرمایید مهم هستش متشکر یا حق |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بهتر نبود یه خلاصه ای صحبتاشون رو اینجا می نوشتید و برای اثبات نوشته هاتون لینک فایل رو میگذاشتید؟
اینطوری بازدید تاپیک خودتون بالا میره |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام لینک پیشنهادیتون مشکل داره و پخش نمیکنه! |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۸:۵۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۱۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
الان امتحان کردم لینک مشکلی نداره ولی اگر پخش نمیشه میتونید از اینجا هم دانلود کنید خلاصه صحبت ایشون: خودتون فایل صوتی رو گوش بدید چون لحن صحبت های استاد قرائتی با نوشته من فرق داره و از قصد متنی ننوشتم! لطفا دو دقیقه وقت بگذارید و گوش بدید
|
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
توی این کلیپ استاد قرائتی در مورد لزوم یاد گیری قرآن می گن!! که چطور بزرگان از اینکه دیر بهش رسیدن ناراحتن!!
ولی من منظورتون رو از زدن این تاپیک متوجه نشدم!؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
متشکرم منظورم جملات بزرگانی همچون ملاصدرا، فیض کاشانی و امام خمینی(رحمة الله علیه) هستش خیلی جملات عمیقیه اینکه در آخر عمر که چشم بصیرت کامل پیدا کردند،متوجه شدند که تمام عمر با وجود تمامی فعالیت های ارزشمند باز هم از چشمه حق غافل موندن تا حدی ملاصدرا چه زیبا میگه که : آخر عمرم فهمیدم که خیال میکردم در روشنائیم ...بلکه در تاریکی بودم...دیدم درها باز شد و خودم رو سوخته دیدم... شاید باورتون نشه ولی من از موقعی که این فایل صوتی رو شنیدم شاید تا الان حدود ده بار یا بیشتر دوباره از اول گوش دادم... خیلی منو متحول کرد... |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
امیدوارم این مطالبی که از بزرگان توسط استاد قرائتی گفته شد باعث بشه تا ما بیشتر پیگیر این کتاب نورانی بشیم و بیشتر در موردش یاد بگیریم!!
|
|||
|
|
۴:۳۰, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب اول این کلیپ را ببینید من از این کلیپ این نتیجه را بگیرم که ایشان انسان ریاکاری هستند؟ خیر این بزرگانی که اسم بردید بیشتر تاکید داشتند بر اینکه هدایت فقط در راه اهل بیت علیهم السلام است و لاغیر نه اینکه قبلش نبودند یعنی این و لا غیر کاملا مشخصه اما یک سری سوء استفاده هایی که حجتیه ای ها (اعضا یا طرفداران فکری) از چنین مباحثی می برند همان نتیجه منحرف است این خط قبلی که گفتم مهم بود البته من در مورد شخص امام خمینی صحبت می کنم ایشان از همان ابتدا در همین راه بودند و در تمام عمرشان هم از این راه برنگشتند رندی همین است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قرائتی چگونه به قمهزنی در یک شهر خاتمه داد؟ | سدرة المنتهی | 26 | 10,287 |