|
معرفی سایت های آموزشی و برنامه های کاربردی به بچه های تالار
|
|
۱۳:۵۳, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۳:۲۵ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا داشتم فکر می کردم که اگر هر کاربر ، فقط یه دونه سایت آموزشیه خوب در نظر داشته باشه ، چه پتانسیلِ عجیبی تو این تاپیک خوابیده!!! من یه سایت آموزشی رو واسه نمونه میذارم... همون مکتب خونه که تو یه تاپیکِ دیگه معرفی کردم... شما هم پیشنهاد بدین ... متشکرم... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۲, ۱۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ببخشید خانم
به نظرتون اگه یک تاپیک جدا ایجاد میکردین خیلی بهتر نبود؟ کل موضوع این تاپیک رو عوض کردین! فقط هم از سایت جهان سایت مطلب میزارین!!!
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
این هم آموزش مهر سازی
وسایل مورد نیاز 1)سيستم كامپيوتر2)پرينتر ليزري سیاه سفید ازنوع اچ پي بادقت پرينت حداقل 1200دي پي آي 3)دستگاه قيدنور مهرسازي 4)آشنايي مقدماتي با نرم افزاركورل درا و فتوشاپ قدم اول: طراحي مهر توسط یكي ازنرم افزارهاي طراحي قدم دوم: نگاتيو كردن طرح موردنظر قدم سوم: پرینت طرح موردنظر بر روی کاغذ کالک. پرينت شما مي بايستي كاملا مشکی و سفید مطلق باشد، برای این کار میتوانید از اسپری مخصوص کالک و حرارت استفاده ادامه مطلب
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۳/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۵۶ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
یه نرم افزار رایگان برای جستجوی داخل ویندوز و درایوها هست که سرعتش از سرچ ویندوز خیلی بالاتره البته جدید نیست فکر کنم دوستان آشنایی دارن
Everything Search دو تا نرم افزار رایگان هم برای ویرایش فایل صوتی و تصویری هست بدون نیاز به کانورت و تغییر فرمت خیلی سریع با اندازه اصلی فایل انجام میده که میشه بخش های نامناسب فایل ها رو حذف کرد یا بخش های مفید و مناسب این فایل ها رو جدا کرد Free Audio Editor Free Video Editor |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان اعضای تالار که خودشان دارای سایت و یا وبلاگ هستند!!!!! | علی 110 | 55 | 29,277 |
۱۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۵ آخرین ارسال: captaincharisma |
|