|
روز دانشجو
|
|
۱۲:۵۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۲:۵۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۲:۲۳)تملیخا نوشته است: متاسفانه جو دانشگاه ها خیلی بده (شهرستان که فاجعس)همینه هیچکاریش هم نمیشه کرد یه استاد داشتیم به جرم رابطه ی نامشروع با دوتا دختر دانشجو دستگیر شد چجوری نمیدونم فقط میدونم سپاه پوستشو کند بعدشم از دانشگاه اخراج شد بلععععععععه یه همچین دانشگاهی داریم ما! همه طالب علم هستند و دانشجو! |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دانش، جو بودن فــــــــــــــرق داره با دانشجو بودن!
![]() دانش،جو بودن تا آخر عمر تمومی نداره زندگی یعنی جستجوی دائــــــم تا ابدیت هیچگاه فراموش نکنید دوستان ![]() از ما که گذشت،،،دیگه پیر شدیم!!! قبلنا که دانشجو بودیم(پارسالیا!)،نمره 10 هم داشتیم!کلی نمره 20 هم داشتیم،،،،گذشت،،،اما هیچوقت نیفتادما ![]() مهم روحیه دانشجو بودنه که ان شاءالله هیچوقت از دستش ندید ![]() یا حق |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
یه نادون یه کتاب مینویسه،صدتا عاقل نمیتونن پاسش کنن
![]() ![]() ![]() دانشجوی گران روزت مبارک
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
تملیخا
واسه شما اینه واسه ما یچی دیگه ست...هیییییییییییییی
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
|
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام مقام معظم رهبری : " امروز جهاد علمی و سازندگی روی دیگر سکه ی ایثار و شهادت طلبی است." یعنی چی : یعنی اگه یه روز نخبه های دانشجویی مثل بلورچی ها و وزوایی ها، با خونشون، کشورو سربلند کردن، الان نوبت منو توئه که در سایه ی این نخل هایی که با خون اونها آبیاری شده، کشورمون رو به بلندای علم و پیشرفت برسونیم. پس دانشجوی محترم، مدرک جو نباش. کشور به مدرک منو تو احتیاجی نداره. به علم و دانش و مخمون نیاز داره.پشت نیمکت هایمان، داغدار لاله های سرخیم و در انتظار انتقامی سبز اینم با اینکه تکراریه، برای تنویر افکار دانشجویان عزیز : دانشجویان عزیز!زیاد خودتونو اذیت نکنید، حتی امام هم به شما امید نداشت،همیشه می فرمودند : " امید من به شما دبستانی هاست "
|
|||
|
|
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۲۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
صفایی ندارن ارسطو شدن! خوشا پر کشیدن پرسطو شدن! تو که پر نداری پرسطو بشی! بشین درس بخون تا ارسطو بشی!
10 گرفتن که هنر نیست ! شما می تونی صفر بگیر اونهم تو درس اخلاق اسلامی! یادش بخیر سال 87 درس اخلاق اسلامی رو صفــــر شدم باورتون می شه؟ اینهم پس گردنی امام رضا (علیه السلام) بود. قربونش برم خوب پس گردنی ای زد! به خاطر یک کاری خوب ادب شدم! می خواستم تو کلید اسرار بنویسم اما ننوشتم . ماجراش هم بماند! |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۱۹)110 نوشته است:احسنت بر این اراده قوی که تونستید صفر بگیرید صفر گرفتن کار هر کسی نیست
|
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۳۴ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۲۴)رهگذر95 نوشته است: احسنت بر این اراده قوی که تونستید صفر بگیریدمن گرفتم( تف به ریا!) یه گرد همایی بود برا اعزام به سوریه منم ثبت نام کردم و نتونستم دو هفته ای رو سر کلاس بیام و مدت کنفرانس هم تموم شد استاد خیلی گیر داد چرا نیومدی حتی یکی از سوالی امتحانی من این بود چرا کنفرانس ندادی (مشخص بود مشکل داشت بنده خدا) بلاخره مجبور شدم بهش بگم بهم داد 1 هنوز هم تو کارنامم دارمش و بهش افتخار میکنم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانشجو یعنی .... | آلاله | 9 | 4,291 |
۲۱/آذر/۹۲ ۱۵:۱۰ آخرین ارسال: قلب |
|

![[تصویر: pichak.net-01.gif]](http://pichak.net/blogcod/zibasazi/06/image/pichak.net-01.gif)