|
نقدی بر بازیArkham City+نکات جالب
|
|
۱۶:۳۰, ۱۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۵:۵۲ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
//////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////// |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خسته نباشی. جالب بود. این بازی حرف واسه گفتن زیاد داره، خیلی نکات مخفی هم داره. تنها دلیلی که بهترین بازی سال نشد، حریف قدرتمندی به نام "Elder Scrolls V" بود. ایکاش بیشتر مینوشید. من هم چندتا نکته از بازی یادمه که براتون میگم. راءس الغول که در بازی "ریش الغول" (نمیدونم چرا) صدا میشد، اسم واقعی این شخص نیست ودر بیوگرافی اش نام واقعی این شخص نامعلوم است اما نکته جالب معنی نامش است (که در اصل عربی ست). در جایی خوانده بودم که به معنی رئیس یا راءس شیطان میباشد که با کلمه "Head of The Deamon" کاملا همخوانی دارد. همگی فرقه اساسین یا حشاشین را به خاطر دارند. نام گروه "ریش" league of assassins یا گروه تروریست هاست. اما کاملا ربطی به حشاشین ندارد اگر یک گروه صد در صد چینی بود ولی به نظرم چینی بودن گروه فقط یک پوسته است. با توجه به شمشیر مخصوص که وقتی تالیا آنرا در کمر جوکر دروغین فرو کرد، کلمه شیطان روی شمشیر با رنگ سبز هک شده بود نه به زبان انگلیسی بلکه کاملا فارسی (یا عربی). البته ممکنه برداشت های من غلط باشه ولی مطمئناً منشا آن گروه به ظاهر چینی، یک منشا خاورمیانه ایست. "نکته دیگه چشمه شفا بخش که به رنگ سبز بود" همچنین در آخر معلوم میشه که مرد پشت پرده خود "ریش" بوده و مرگی عجیب و مشکوک برای جوکر و "ریش". |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
PWLG درسته من چون چیزی ازش دستگیرم نشد ننوشتم روی شمشیرش نوشته های عربی هست ولی نفهمیدم چی روش نوشته چون زیاد معلوم نیست |
|||
|
۱۲:۰۶, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
واقعا آمریکا داره به بهترین شکل از تکنولوژی برای القای افکارش استفاده میکنه کاش ما هم این نقطه قوت رو در خودمون پر رنگ کنیم
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نقد خوبي بود.به اميد كارهايي بهتر از مبارزان با جنگ نرم...
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ممنون از همه شما جهت تشکر از دکمه ی تشکر استفاده کنید