|
پالان شتر رو ول کن .....
|
|
۲۲:۲۹, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
- پس کجاست !؟
- کی کجاست ؟؟ - همونی که منتظرشین !؟ - بالاخره میاد ... - هه هه - چرا میخندی !؟؟؟ - اون اگه اومدنی بود تا حالا میومد !!! - شاید ما لایقش نبودیم... - چرا لایق نبودین !؟ کم زحمت کشیدین!؟ کم سختی کشیدین !!؟؟ - ........ - این لبخند ملیح برای چیه !؟ - تو برای اومدنش چیکار کردی !؟؟؟ - هیچکاریم نکرده باشم مگه " ملئت ظلما و جورا " نشنیدی؟؟ - چرا ولی اینجوری که دیگه امام زمان نمیاد !! - چرا نمیاد !؟ مگه حدیث اینو نمیگه ؟ - آره, میگه . ولی حدیث چیزای دیگه هم میگه ها !!!! - ها !!؟ - خیلی ساده توضیح میدم: نیروهای شر برای بد بودن نیاز به پوشش امن دارن, وگرنه مردم نمیپذیرنشون ! مجبورن گرگی باشن در لباس میش! یعنی رفتار منافقانه ... یعنی باطل به اسم حق وقتی به اندازه کافی "ظالم" تو دنیا باشه , شیطانم خیالش راحته, نیازی به دخالت مستقیم نداره زمانی که خوبی ها بوجود اومد اول منافقین جلو میان تا اونو از بین ببرن, اما وقتی خوبی ها زیاد بشن و قدرت پیدا کنن, این جزیره های پراکنده به هم برسن نیروهای شر میبینن دیگه نمیتونن با حرکت منافق گونه کارشونو پیش ببرن, چون منافق تا یه جایی میتونه مخفی بشه, پس چهره واقعی خودشونو نشون میدن, مجبورن با تمام قوا حرکت کنن , برای زنده موندنشون.... مثل سوریه! اوایل فقط سلفی بودند که میجنگیدند, اسرائیل از پشت حمایت مالی و تسلیحاتی میکرد ولی نیازی نمیدید تا مستقیم وارد معرکه بشه تا زمانی که مقاومت اونقدر پیش رفت که بالاخره خبرش رو شنیدیم , اسرائیل خودش وارد صحنه شد : تایید حمله جنگنده های اسرائیل به سوریه: موشک ها را در مسیر انتقال به حزب الله بمباران کردیم حمله ی هوایی اسرائیل به سوریه/ CNN: هدف اسرائیل، موشک هایی بود که می خواست به دست حزب الله برسد حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه پس حالا فهمیدی چرا باید صالح بود !!؟؟ تا خودت سالم نباشی نمیتونی خوبی رو تو دنیا گسترش بدی و در نتیجه خوبی ها قدرت پیدا نمیکنن پس باطل همچنان به کارش ادامه میده و .... باید کاری کنیم که مجبور بشن از پشت پرده خارج بشن, باید مجبور بشن تمام قدرتشونو نشون بدن, دار و ندارشون رو بریزن وسط, اینجوری حق و باطل کاملا از هم قابل تفکیکه, دقیقا در همین زمان اونی که باید بیاد , میاد ....... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- حالا ما کجای این پازل بازی میکنیم !!!؟؟؟ نهایت کاری که میکنیم ختم قرآن برای سلامتی امام زمانه !!!؟؟؟؟ من نمیگم این بده , نباید باشه... نه , همانطور که گفته شد کسی که ادعای اصلاح کنندگی میکنه خودش باید صالح باشه ولی تمام فعالیتمون همینه !؟ اینجوری که نیروهای شیطانی نیازی نمیبینن حرکتی بکنن ! برادر من ! خواهر من ! هنوز درگیر پالان پشت شتری !!؟؟؟؟؟؟؟ از اینهمه حدیث, همینو پیدا کردی !!؟؟؟ مثل عقاب بالاسر یه سری حدیث خاص ایستادی تا خدای نکرده کسی "شتر" رو "اسب" ترجمه نکنه!!!!!!! تا فریاد وااسلاما سر بدی !!؟؟؟ همه کارمون شده همین !؟ خب معلومه حرف زدن خیلی راحته ! کجای کاریم ما !!؟؟؟؟ اینجوری صالح میشیم !!؟؟؟؟؟؟ شرایط زمانه رو نمیبینیم !!؟؟؟ برادرم! خواهرم ! اهدافتو بزرگ کن , چشماتو باز کن---> اصول دین رو دارن میزنن !!!! خواهشا پالان شتر رو ول کن دیگه ..... |
|||
|
|
۵:۱۲, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با چند بعدی شدن به سمت صالح شدن حرکت خواهیم کرد
هم تزکیه هم بصیرت افزایی در دشمن شناسی هم سبک زندگی درست و ........ این قضیه پالان شتر که بولدش کردید هم جزو سبک زندگی اسلامیه اگر زندگی زوج مسلمان درست شود جامعه درست می شود جامعه درست شود فرزند درست تربیت می شود و خیلی چیزای دیگه من همانجا احادیث مکمل پالان شتری رو هم قرار دادم چند بعدی باشیم |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قطعا هم این مهمه هم اون اگه فروعات! بی اهمیت جلوه داده بشه ریشه میکنه یه وقت غده میشه، میزنه یه طرفو خراب میکنه آخرش =(دیدم که میگم، نمونه عینیش موجوده) در ضمن وقتی یکی از کاربران میاد تاپیک میزنه و بعضی مباحث مطرح میشن به هر حال باید همه جنبه ها بررسی بشن / مگه میشه چیزی نگفت؟!! یه وقت میبینی تعدادشون زیاد شده هیچی نگفتی از دستت در رفته و ... اگه دیدید یا احساس کردید از روی اشتباه یا فراموشی یا عمدیا...( خدا خودش بهتر میدونه که نیت تو دلهامون چیه)مسایلی از یک جنبه بهش پرداخته شده و جنبه های دیگر موضوع پرداخته نشده لطفا در کمال آرامش و با لحنی مودبانه شما این وظیفه را متقبل شوید نه اینکه دعوا راه بیفته آخرش ناظر محترم وارد میدون بشه و... دیگه ادامه نمیدم ماشاء الله همتون از من وارد ترید در پناه حق باشید، و خیلی خیلی مواظب خوبیهاتون باشید
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این داستان رو حتما خیلیامون شنیدیم : زاهدی چهل سال عبادت میکرد تا خداوند به او عنایتی کند. زاهد ریش بلندی داشت که قبل از هر نماز انرا شانه میکرد. روزی بعد از نماز بی قرار شد وبه درگاه خداوند شروع به گریه کرد که خدایا من سالهاست به درگاه تو عبادت میکنم ولی از سوی تو کرامتی دریافت نکردم................ زاهد انقدر گریه کرد که سر سجاده خوابش برد.در خواب به او گفتند تو در کار مایی یا در کار ریشی !!؟؟؟ زاهد از خواب بیدار شد با ناله و زاری شروع به کندن ریش هایش کرد که اینبار از سوی خدا ندا امد: هنوز هم که در کار ریشی .................................................. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |