|
خواهر و برادر-همسران-پدر و دختر
|
|
۲۲:۳۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من خواهر ندارم، پدر نیستم و ازدواج هم نکردم و به همین علت یه چیزاییرو نمی دونم و تجربه نکردم موضوعی رو مطرح می کنم تا از شما یاد بگیرم؛ دختر خانم یا حتی خانم متاهل و حتی مادر،،، تنها یا با یکی از همجنس هاش یا با یکی از غیرهمجنس هاش برخی هم با شوهر یا پدر یا برادر دارن تو خیابون راه می رن؛ اصلا اونی هم که تنهاست، بالاخره از خونه که میاد بیرون، برادر، پدر یا همسرش می بینتش؛ پس چرا این طوری میان بیرون؟ مگه پدره، یا برادره یا همسره غیرت نداشتن؟ این که دختر یا خانم خودشون باید این مسائل رو رعایت کنن و حجب و عفت داشته باشن درست؛ اما شاید نداره یک نفر یا ناآگاهه؛ پس نقش پدر و برادر و شوهر چی می شه؟ از خیابون بگذریم، تو مهمونی ها و مجالس و در جمع نامحرمان. عرض کردم؛ خود دختر خانم یا خانم یا مادر، به هر دلیلی، رعایت نمی کنه، اونا پس چیکارن؟ |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بحث فوق العاده جالبی هست .
با این نکته که همه ی (اونا) از یک جنس نیستند . من چند مورد را ذکر میکنم (البته میشود بررسی کرد که درست است یانه) 1.افرادی هستند که خودشان هم قید و بند ندارند و به اصلاح در و تخته ی هم دیگرند . 2.افرادی هستند که قبلا (با غیرت ) بودند اما بی توجهی به نکات کوچک (کوچک شمردن برخی نکات!) پله پله به (اونا) تبدیل شدند . 3.افرادی هستند که تربیت درستی نشده اند (متاسفانه وقتی که تربیت کودکان مذکر و مونث با یک فرم باشد ، مدل مردان اینده اندکی زنانه و مدل زنان اینده اندکی مردانه خواهد بود) 4.افرادی که قلبا (با غیرت ) هستند اما کنترل امور از دستشان خارج شده |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درسته
در این بین اونایی که حجب و حیا و عفت و پوشش دارن خیلی خاصن خدا حفظشون کنه درود به پدری که چنین دختری تحویل همسر می ده و درود به همسری که خانمش رو فاطمی دوست داره. اینا فرشته ن. برخی ملاک انتخابهاشون رو خداپسندانه بودن نمی دونن رضای خدا رو ملاک نمی دونن؛ این اصلا خوب نیست. خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اهداف ازدواج حقوق وتکالیف همسران | mdroudgar | 1 | 964 |
۸/اسفند/۹۶ ۹:۵۰ آخرین ارسال: Hadith |