|
تکذیب توهین مهدی دانشمند + فیلم
|
|
۱۰:۱۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۰:۱۳ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
نميدونم اين مطلب رو در جاي درستي قرار گرفته يا خير از مديران محترم خواهشمندم با صلاحديد مطلب را جابجا فرمايند. حتما اين چند هفته اخير شنيده ايد كه برخي گلايه هاي بسياري كرده اند از سخنراني اخير آقاي دانشمند و ايشون رو روبروي رهبري قرار داده اند. يكي از مداحان معروف نيز انتقادات تندي عليه ايشان مطرح كرده بودند...حالا ايشون پاسخ كوتاهي به اين مطلب دادند نگاه كنيد... |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۲۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته ایشان در بعضی مواقع که قدیمی هم هست بسیار بسیار بد برخورد کردند، که حتی در مناظراتی که بین دکتر قزوینی و فردی وهابی رخ داد، در اواخر این مناظره که شکست شخص وهابی مسجل شده بود، فیلم تأسف برانگیزی از ایشان پخش شد که کلا بحث را به حاشیه برد....
سخنرانی های قابل تأمل و تأسف البته، ایشان گهگاهی دارند |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۲ ۱۱:۳۵ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست عزيز.
من هم برخي از سخنرانيهاي ايشان را نميپسندم و اگه خاطرتون باشه زماني تيكه كردن سخنرانيهاي ايشان و بلوتوث كردن و خنديدن و زير سوال بردن كل داستان توسط برخي جوانان نقل برخي محافل شده بود.. لحن شوخي و گاه بيان برخي مطالب به صورت طنز در درازمدت به فرهنگ غني تشيع آسيب ميزند. من شديدا مخالف بيان مطالبي هستم كه جايگاه شيعه و فرهنگ غني تشيع را در مجامع عمومي بد جلوه دهد. يه مثال كوچيك كه البته اينجا جاي مناسبي براش نيست خدمتتون بگم. شما در گوگل ايميج يا همان تصوير ياب گوگل سرچ كنيد: عاشورا بعد سرچ كنيد Ashoura تفاوت عكسهايي كه مشاهده ميفرماييد رو چه استنباط ميكنيد؟؟؟؟ ولي چون مطلب در مقابل قرار گرفتن ايشان در جايگاه ولايت فقيه خيلي شايع شده بود و براي من هم جالب شده بود اين جوابيه رو ديدم و اينجا قرار دادم. هرچند بنده نيز در خيلي موارد با ايشان هم عقيده نيستم و برخي رفتار ايشان را نميپسندم |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۲۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۴:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادر مصطفی آقای شهرام(مهدی) دانشمند در بعضی سخنرانی های اخیرشون حقیقتا گستاخی کردند و با توجه به اینکه ایشون سخنرانی هایی ضد همین مواضعشون داشتند کارشون رو پیچیده تر میکنه چون اگر یک نفر از اول مخالفت می کرد میگفتیم خب قبول نداره ولی من سخنرانی از ایشون دیدم که رهبر رو دعا میکنه مثل فیلم زیر http://host15.aparat.com//public/user_da...611389.mp4 ولی میبینیم در عمل یکی به نعل میزنه یکی به میخ مثلا در این فیلم http://host11.aparat.com//public/user_da...502903.mp4 آشکارا توهین میکنه من هیچ موقع دوست ندارم آش دشمن رو هم بزنم ولی بعضی مواقع باید یه سری چیزها آشکار بشه که ضررشون به مراتب از سکوت بیشتره آقای دانشمند رو بعضی افراد علم کردند که بعدا ازش استفاده ببرند چون قدرت بیان خوبی داره و جذب میکنه ![]() اگر دقت کرده باشید می بینید چقدر در فروشگاه های محصولات مذهبی!!! هم سخنرانی های ایشون وجود دارن روحانی که هستند،بیان خوبی دارند، و .... تقریبا یک جورایی خواستند بدلی بزنند به شهید احمد کافی رحمت الله علیه اما آقای دانشمند نوعی یا روحانیون دیگه که پنهانی تر دارید به ریشه اسلام میزنید باید در قبال این کارها جواب بدهید حمله سراسری به فعالان مهدویت"انجمن حجتیه" اصلا طرف من آقای دانشمند نیست در لینک بالا توضیح بیشتری دادم وحدت شکنان انگلیس مآب در ضمن در مورد این کلمه نائب امام زمان که برخی جیغ جیغ می کنند که آی کفر گفتید ببینید کفر در اسلام تعریف داره کافر شدن انواعی داره تعريف جامع كفر عبارت است از: انكار الوهیّت، توحید، رسالت و ضروری دین- با التفات به ضرورى بودن آن- اگر به انكار رسالت بينجامد خود حضرت صاحب در آخرین توقیع رسمیشون کسی که ادعای مشاهده بکنه(که علما گفتند این در واقع همان بحث بابی گری و نائب خواندن است یا حداقل دستور گرفتن از ایشان) را کافر نخواندند بلکه کذاب مفتر خواندند اصلا کفر این نیست پس گول صحبت های بعضی افراد را در لباس دین نخورید که فتنه های آخرالزمان کمرشکن هستند در آخر باید این نکته را عرض کنم در کنار این آقایون رسانه ها دانسته یا نادانسته شیطنت می کنند و سعی در تفرقه افکنی دارند ، مواظب فتنه دشمنان باشید که می خواهند بین خود شیعیان اختلاف بیندازند. =========== دوستان عزیز کلیپ ارسال اول را ببینید و بعد کلیپی که از شبکه امام حسین دادم را ببینید که نگید موج سواری کردم در کلیپی که دادم صحبت از حجت الاسلام میشه صحبت از حسین زمان میشه و عبارات مشابه به وهابیون این حرفا زده میشه؟ خیلی ببخشید آقای دانشمند ولی ما بچه نیستیم |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دانلود
آقای دانشمند!!! شما از سران تفرقه بین شیعیان هستی پس از وحدت حرف نزن اگر در این مملکت به شماها بخاطر عمامه بالاسرتان حرفی نمیزنند دلیل بر حقانیت شما نیست |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این چه وضعی دیگه
بابا اصلا به سخنرانیهای تیکه تیکه توجه نکنین دوستان چه خوب باشه چه بد سر حسن عباسی هم همین بلا اومد آخه پس ما کی عبرت بگیریم بابا انسانها در مقاطع مختلف نظرات گوناگونی دارن نمیشه همینجور افراد رو متهم کرد اصلا فرض که درست باشه خوب که چی؟ البته من گوش ندادم سخنرانیها رو ولی قطعا این رفتارها حساب شدس و پای فتنه گرانی در بینه دوستان به این بحثها دامن نزنن که این فتنه منافقانه |
|||
|
۱۶:۵۰, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
برادرم این فیلم ها به سرعت در شبکه های اجتماعی داره پخش میشه
در ضمن ایشون چهره خیلی موجهی داره و کافیه یه سر بزنی به فروشگاه های کالای مذهبی بنظر شما این آقا اگر حرفی بزنه کم تاثیر داره؟ اون کات شدن در مورد دکتر عباسی در مقطع خیلی کمی بود ولی حرفای ایشون یکی دو تا نیست |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عمقی در حرفهای ایشان نیست .
هیچ حرف مستند ومدلل نمی زند فقط حرفهای عامه پسند و متاسفانه کوچه بازاری می زند،دیگر قشر تحصیل کرده ،این گونه حرفها را قبول نمی کند وبا استناد به علم روز رد می کند . آیا ایشان را می توان با استاد فاطمی یا آیت الله ماندگار ویا دکتر رفیعی همتراز دانست؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۲ ۱۱:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم یه دلیل منطقی به من بگین که کجای حرف های ایشون توهین بود مگه غیر حق گفتن شما رو چرا انقدر جو گرفته ایشون گفتن کسی نمیتونهه ادعا کنه نایب امام زمانه و .... اونی هم که بوده خودش تکذیب میکرده نظیر خیلی از بزرگان مگه شما ادعا داری رهبری معصوم هستن ؟ یا جانشین حضرت مهدی علیه السلام؟ دعا برای ظهور مولا و صاحبمون توهین به رهبر هست ؟ اینکه مابدون صاحب موندیم رو آیت الله بهجت هم بارها گفتن هیچ حرف توهین آمیزی تو حرفهای ایشون من ندیدم با اینکه بی طرفانه نگاه کردم !!! اگه شما هم حرفهاتون رو با دلایل " منطقی " و شرعی توضیح بدین خوشحال میشم ! |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۱۸:۰۰)boghz نوشته است: یه دلیل منطقی به من بگین که کجای حرف های ایشون توهین بود مگه قراره چی بگن که شما میگی توهین نبود اول اینکه ایشون تو تکذیبیش دارن دروغ میگن گفتن ما منظورمون وهابیت بود کجای وهابیت نائب امام زمان،حسین زمان و ... داریم؟ اصلا امام زمان دارن؟ دروغگو کم حافظس اما در مورد اینکه میگه نگید حسین زمان ، قنبر هم نمیتونیم بگیم یه مقایسه براتون بزنم جناب قنبر کی از دنیا رفتن؟ بدست حجاج لعنت الله علیه شهید شد قنبر زمان کربلا چه نقشی داشتند؟ البته بحث نقد جناب قنبر نیست !!! حالا در مورد شخصیتی که خار چشم منافقین و کفار شدن شخصی که سپر امام زمانشون شدند ولی فقیه زمان حقیقتا نقشی که الان در دنیای اسلام دارند کمتر از حضرت مسلم نیست حضرت مسلم ماموریتشون تو کوفه بود ولی ولی فقیه الان یه امت اسلامی دستشونه با هزارتا فتنه اون موقع یه ابن زیاد بود الان از شرق و غرب و این خوارج داخل اسلام فتنه میکنن کسی ادعا نکرده معصوم هستن ولی بحث اینجاست که کسی که مشکل داره فقط میگه مگه معصومن!!! یعنی دلش اینطرفی نیست دنبال یه ایراده برای اذیت کردن (شما رو نمیگم) شما یه ایراد در بیار از صحبتای ایشون در ضمن خود ایشون چقدر گفتن صاحب ما حضرت ولی عصر هستن؟ پس این حرفا بی انصافیه فقط همینو میگم دعوا سر دفاع از اهل بیت نیست!!!!!!!!!!!! دعوا سر حسادت و حقد و دشمنیه تو تاپیک حرف تا عمل بهتون میگم داستان چیه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تکذیب نامه | Bidel.s | 1 | 1,141 |
۲۷/خرداد/۹۵ ۲۱:۳۰ آخرین ارسال: علی املشی |
|

![[تصویر: daneshmand_shirazi.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8108201976/daneshmand_shirazi.jpg)