کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثارحجاب و عفاف
۱۴:۰۶, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1

آثار حجاب و عفاف
حجاب و پوشش، در جنبه های مختلف، آثار مثبت بسیاری دارد که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره می کنیم:
آثار فردی حجاب
توفیق معنوی
حجاب زن، جلوه آشکار تقوای اوست و وی را از آثار تقوا بهره مند می سازد. وقتی زن تقوای جنسی را مراعات کند و خود را از نامحرم بپوشاند، وعده های الهی[1] که به پرهیزکاران داده شده است، درباره او محقق می گردد، حق و باطل را از هم تشخیص می دهد، راه سعادت را در زندگی می شناسد و گناهانش آمرزیده می شود.
حفظ کرامت و شخصیت والای زن
در جهان بینی اسلامی، انسان تنها جسم و تن نیست، بلکه جنبه ای دیگر به نام روح دارد که از جنبه جسمی برتر است. در مکتبی که بر این جهان بینی استوار باشد، دیدگاه ها درباره نقش زن، با دیدگاه مکتب های مادی به زن، بسیار متفاوت است. زن در این مکتب الهی، مربی جامعه است؛ کسی که مرد از دامن او به معراج می رود. زن به سبب نقش مهم و بزرگ تربیتی اش، زیربنای فضیلت های انسانی و ارزش های والای خلیفة اللهی در جهان است.
او به برکت آموزه های انسان ساز اسلام، ارزش حقیقی خویش را به خوبی دریافته است و می خواهد انسانیت، ملاک ارزیابی شخصیتش قرار گیرد، نه ظواهر جسمانی و زنانگی. ازاین رو، اندام و زینت های وجودی خویش را در پرده حجاب محفوظ می دارد تا بتواند با ارزش حقیقی خویش و به اعتبار انسانیت و کرامت والای یک زن، در جامعه فعالیت کند.
پاسداری از امنیت زن
زن، با رعایت حجاب و عفت، مانع تحریک شهوت مردان بیگانه می شود و دزدان عفت و مردان هرزه و شهوت پرست را از طمع کردن به گوهر وجودش ناامید می سازد. درحقیقت، او با حجاب خویش، به آنان پیام می دهد که من، زنی هرزه و هرجایی نیستم. حجابم، از درونِ پاک و ایمان استوار خبر می دهد و گلی خوش بو هستم که عطر طراوتم را به گلستان خانواده ام ارزانی می دارم. من با حجابم، چشم ناپاک دلان را کور می سازم.
آثار حجاب در خانواده
بهره مندی از لذت های جنسی، به محیط خانواده اختصاص یافته و در چارچوب ازدواج، مشروع است. این مسئله سبب تقویت پیوند و نزدیک تر شدن ارتباط زن و شوهر و در نتیجه، استحکام بیشتر کانون خانواده می شود.
آثار اجتماعی حجاب
رعایت حجاب و پوشش مناسب در اجتماع سبب می شود جامعه از هرگونه لذت جویی های نامشروع پاک گردد و کام جویی های جنسی فقط در چارچوب خانواده و با ازدواج مشروع انجام شود.
کاهش مفاسد
حجاب و عفت زن، همواره خاک ریز و مانعی بزرگ در برابر موج وسوسه ها و کج روی هاست. شهوت های جنسی زمینه ساز بسیاری از مفاسد اجتماعی است که با حجاب زن، این زمینه ها از بین می رود. وقتی چشم ها نبینند و دل ها نخواهند، تحریکات جنسی، هیجان های کاذب و عشق های ناپایدار نیز از میان می روند و سلامت اخلاقی در اجتماع حاکمیت می یابد.
مبارزه با تهاجم فرهنگی
حجاب ستیزی از برنامه های ثابت تهاجم فرهنگی غرب به شمار می رود. پوشش دینی، همواره هدف تیرهای زهرآگین فرهنگی دشمنان اسلام قرار داشته است. آنها همواره در برانداختن حجاب جدّیت کامل داشته اند؛ زیرا پوشش دینی، سدّی بزرگ در برابر تهاجم فرهنگی غرب است که آنها را از رسیدن به هدف های سودجویانه فرهنگی و اقتصادی شان باز می دارد. اگر قلعه مستحکم حجاب زن مسلمان فتح شود، راه بردگی جامعه اسلامی هموار می شود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، آفتاب ، شیدا ، "شهید" ، Lancelot ، m.sky67
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا