|
حماسه ی اقتصادی
|
|
۲۳:۴۹, ۲۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱۳:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حماسه ی اقتصادی هر سال رهبر ایران امام خامنه ای بر روی سال پ یش رو اسمی را متانسب با آن سال و برنامه ی پیش رو انتخاب می کنند الان چند سای هست که عناوین مرتبط با اقتصاد هستند و امسال حماسه ی اقتصادی در این تایپیک به مسائل خاص اقتصادی قراره پرداخته بشه و شما دوستان هر نظری که داشتید شنواییم برای شنیدنش با این مقدمه شروع می کنم : ایران کشور بزرگ پر منبع جوان اما فقیری است چرا ؟ در چند پست آینده جواب این چرا رو بررسی می کنیم البته بستگی به استقبال شما دوستان داره........
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۷, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
نظر مراجع :
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۶ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سال 1393
سال اقتصادو فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بر شما دوستان مبارک |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۲ ۱۳:۲۷)فانوس *7* نوشته است: نظر مراجع :در استفتائات متعدد، مراجع تقلید از رعایت و احترام به قانون می گویند و من در مورد صحت این پاسخ ها مشکوکم. |
|||
|
۱۶:۳۰, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خیلی خب اشکالی ندارد من تحقیق بیشر می کنم و با سند موجه تر پست میذارم
البته بحث دست فروشان بحثی است که در این تایپیک نیاز به بسط بالایی دارد که ایشالا یک مقدار که سرم خلوت تر بشه و اطلاعاتم تکمیل بشه پست هاش رو برای دوستان میذارم |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
نوشته: علامه حاجی[/font]
بسیاری از شهروندان، چرا راه دوری برویم خود ما بارها از خویش پرسیدهایم که واقعا با دستفروشان و حتی کسبهیی که جای جای شهر را به مکانی برای کسب و کار و خرید و فروش تبدیل کردهاند، چه باید کرد؟ مدیران شهری برخورد با دستفروشان را به یکی از برنامههای ثابتشان تبدیل کردهاند اما به واقع آیا با کسانی که فضاهای عمومی شهر را قبضه میکنند و کسی جرات اعتراض به آنها را ندارد برخوردی میشود و اگر مدیران معتقدند که اینگونه هست، گشتهای نامحسوس و محسوس آنها در شهر با متخلفان برخورد میکنند؟ با چشمانی باز و نگاهی عمیق اگر شهر را بنگریم مشکلات ناشی از سد معبر کسبه در بازارهای دور و نزدیک یا دستفروشانی که خیابانها ، مترو و دیگر اماکن عمومی را به محل کار و کاسبیشان تبدیل کردهاند، بیشتر دیده میشود. خیابانهای شهر پر است از دستفروشان دوره گردی که از کبریت و دستمال آشپرخانه گرفته تا دستگاه فنی جوش و موبایل میفروشند و آنقدر بر تعداد آنها افزوده شد که لحظهیی نمی توان به آسودگی در خیابانهای شهر قدم زد یا حتی پشت چراغهای قرمز ایستاد. واقعیت این است که بر خلاف اظهارات مدیران شهری در برخورد جدی با دستفروشان تجربه عینی بسیاری از شهروندان و از جمله خود ما نشان میدهد بسیاری از دستفروشان در خیابانها و بازارها برای خود جای ثابتی دارند. دستفروشی را میشناسم که در یکی از میدانهای شلوغ پایتخت سالهاست که مجلههای خارجی میفروشد. بارها شاهد زمین خوردن عابرانی بودهام که تلاش میکردند از روی بساط او عبور کنند و با این همه صاحب مجلهها از این که باد حرکت آنها به یکی از مجلههای خارجیاش گرفته گلایه کرده و گویی عابران مقصرند که او پیاده رو را به محل فروش اختصاصی مجلههای خارجی تبدیل کرده است. ممکن است بسیاری از ما در شمار این شهروندان معترضی باشیم که برای خودشان حقی قایلند و ممکن است در شمار افرادی که برای دستفروشان دلسوزی میکنند. حتی اگر دستفروشان از سر بیکاری هم به این شغل پناه آورده باشند نمیتوان از پیامدهای اجتماعی رواج چنین فرایندی در جامعه چشمپوشی کرد. گزارشها نشان داده است برخی از همین افراد با شبکههای توزیع موادمخدر در جامعه مرتبطند و اینجاست که باید گفت اگر یک شهروند هم از حق شهروندی خود بگذرد و سد معبر را نادیده بگیرد از فعالیتهای جانبی و بلای خطرناک بسیاری از این دستفروشان که دوره گردی پوششی بر چهره واقعی آنهاست و به جامعه تحمیل میکنند هم میتوان گذشت؟[/b]
|
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
یه بار تو مترو چند تا از این فروشنده ها داشتن بحث می کردن :
یکیشن به اون یکی گفت آره کلی چک دادم برای همین شعبه های مترو . . . البته ادامه ی بحثشون هم داستان داره فقط خاستم عمق فاجعه رو در یک کلمه ببینید شعبه های مترو از اون جایی که خبر داریم عمده فروش هایی هستند که جنس های اغلب چینی رو در مترو پخش می کنن از افراد مترو چک سفته می گیرن به عنوان ضمانت جنس دستشن میدن برای فروش به نوع کالا ها دقت کنید همه ی کالا ها خیلی پر مصرف نیستند اما همهی فرشنده ها با هم وجه اشتراک دارن مارک اجناسشون رو ببینید سر دیگه ی قضیه اینه که اگر یک نفر کلی جنس از گمرک به صورت غیر قانوی وارد ایران کنه وقتی ببره برای مغازه دار ها اولا هر مغازه ای از یه فروشنده همیشه جنس میگیرن دوما از کاگاه و کارخونه ها و شرکت های معتبر می گیرن که اگه فروش نرفت پس بدن ا ضمانت می گیرن و از طرف دیگه مجز اون آدم میخان یا از آدم معتمد می گیرن تازه بعد یه بازرسی هم کاملا کار لو می ره اگه حالا بتونن به فروشنده ای قالب کنن !!!! لو میره ! از طرف دیگه جنس غیر قانونی نباید یه تن توی یه جا باشه چرا ؟ چون بازرس به خورده جنس توجهی ندارن مثلا دنبال سرنخ اصلی منبع اصلی هستن به همین خاطر میرن اونجاهایی که یه تن جنس مثلا یه تن کرم الورا هست ! حالا که پخش توی بازار باشه نمیشه کلا بازار رو به هم ز از هر فروشنده 4 قلم جنس گرفت که ! نکته ی دیگه این هست جنس غیر قانونی باید سریع فروش بره ؟ حالا بهترین جا کجاست به چه شیوه ای باید فروخته بشن ؟ آیا دلسوزی برای فروشنده های شیک پوش مترو کار درستی هست ؟ آیا مغازه داری که باید مالیات بده جواز داشته باشه ملک داشته باشه منتظر مشتری باشه باید جناشون پخش خیابون کنه یا تو مترو بده دست این اون ؟ حالا دیگه هر جوون 25 ساله ای درس دانشگاه و ل کنه بیوفته دنبال دست فروشی ؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
مصرف کننده همیشه به سمت جنس ارزون تر میره!!
مثلا من خودم جوراب بخوام از دستفروش میگیرم ![]() اما عینک دودی میرم از مغازه میگیرم!!! باید دید چه جنسی میفروشه...! مثلا همین وانتهای میوه فروشی جنسش همون جنس مغازه اس!! اما قیمت کم کم 500 تا 100 تومن کمتره مغازه اس! نمیشه از مصرف کننده انتظار داشته باشی نخره!! خود شما یا هرکی دیگه هرجا جنس ارزون تر بده میری میخری!! صد در صد مغازه دار نمیتونه با اونا رقابت کنه،دستفروش هیچ نظارتی روی جنسی که میفروشه نیست(هرچند که روی مغازه هم چندان نظارتی نیست!) اما خب همین دستفروش باید نون زن و بچه رو بده،شما میگی چیکار کنه؟بره دزدی کنه خوبه؟یا اینکه داره 4 تا خرتو پرت میفروشه نون بخور نمیری برای خودش و زن و بچه اش در میاره...! همون موقعی که با دنیا چپ افتادیم و درو دیوار سفارت میرفتن بالا باید فکر اینجاش رو هم میکردن که فشار اقتصادی روی مردم زیاد میشه!! خب معلومه اون نماینده و وزیر که چپ و راست میاد توی تلویزیون میگه یارانه نگیرید یا فلانه یا حرفهای خوشگل میزنند هیچ فشاری احساس نمیکنه،معلومه که روی اونها تحریم اثر نداره!!! ![]() تحریم روی این بدبخت بیچاره هایی اثر داره که به زور ماهی 500 تومن درآمد دارند!!! الان با این جمعیت این وضع مملکته همه دستفروش شدن،جوانهای تحصیل کرده همه بیکار!!! بعد اخبار اعلام میکنه پیش به سوی چمعیت 150 میلیونی.....! باید گفت پیش به سوی تبدیل شدن به پاکستان و کره شمالی....! فقط امیدوارم دوستان منطقی فکر کنند و یکم فکر کنند و مثل همیشه شعار خوشگل ننویسن!!! هیچ انسانی دوست نداره نوکر بیگانه باشه و دستش جلوی کسی دراز باشه...! |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول: تا این جای حرفاتون تا حدودی قبول ما هم از مردم عادی انتظار زیادی نداریم اما بحث آگاهی هس تا اون جایی که میشه از مغازه ها خرید کنیم نه اینکه مترو ر بازار دستفروشا کنیم نقل قول: کسی میاد میره جنس قاچاقی از مرز رد می کنه یا کسی میاد جنسشو گرون تر میده جنس تقلبی میده دست مردم بعد ما بیاییم بگیم بهتره از اینه که بره دزدی بهتره از اینه که بره دنبال فلان روابط نامشرع ؟ مگه ما داریم دنبال بهترین میگردیم نسبتی مگه مقایسه می کنیم ؟ یکی دوست جنس مخالف داره ما بیاییم بگیم عیب نداره بهتره که بره یواشکی با طرف رابطه برقرار کنه که..... یکی به حرف مامانش گوش نده بهتره از اینه که بهش فحش بده آره ؟ ما میگیم کار نادرستی است حالا بهتره فلان بشه رو کار نداریم من می ترسم فردا بیان یه جماعتی بگن امریکا ت سرمون بزنه بهتر از اینکه جنگ بشه نه آقا بهتر و بدتر نداریم بد بد نقل قول:ما با دنیا چپ نیوفتادیم ان موقعی که هلوکاست ایرانی را انداتن مردم از گرسنگی سنگ می خوردن رو یادمونه ان موقعی که از عراق تا مصر رو سرباز کردن تا تیکه پارمون کنن یادمنه اون موقعی که هواپیمامون رو زدن یادمونه خیلی چیزا یادمونه اون موقعی که اربابامون ظرف طلا داشتنو و تو آب آلبالو حموم می کردن مردممون با مرگ دست و پنجه نرم می کردنو نصفی هاشون مرغ نخورده بدن رو یادمونه والا ما با دنیا کاری نداریم اگه دنیا کارمون نداشته باشه هنزپلای ما رو تو مشتشون ت بانک هاشون هس نمیدن میدونی فلاکت یعنی چی : یعنی تو وقتی از یه غریبه دوری درد گرسنگی امونت نده بره واسه منت کشی کسی که بابات کشته ژاپن و چین دارن خودشون زندگی می کنن اونا هم یه زمان هیچی نداشتن اما امریکا دید چاره ای به جز پذیرفتنشون نداره نقل قول: هرچند نزدیک 70 درصد دست فروشا خیلی هم خوش تیپ هستند اما برادر من تا اون جایی که ما می دونیم درامد 500 خیلی مسخره اس به خودشون نگو اون فال فرشاشونو نمیگما اما ان ساپرت فروشا رو یکم سرچ کن کدوم جوون تحصیل کرده شرافت یعنی زن خانه دار شوهر مرده ای که ترشی درست می کنه ت در و همسایه ی فروشه غذای خونگی درست می کنن دانشجوی فقیر یعنی کسی که یا کار هنری می کنه کار دانشجویی داره منشی میشه بنایی میکنه کار دانشجوهای دیگه ر میکنه پول در میاره نه بره کل تایم روزشو بذاره 4 تا جنس چینی دو تا باتری قلمی بفروشه شعار ...... والا این کلمات بدبخت و اینا بیشتر شعاره بعد کسی که شعار نداره آرمانی هم نداره یه چیز دیگه هر چیز و هر موضوعی جایگاهی بحث فقیر و این ها ماله وزارت خونه و سازمان مخصوص به خودشه ربطی به سازمان دیگه نداره مثل اینه بگی دارو تولید نکن بعضی ها نون ندارن |
|||
|
۲۱:۵۲, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
برادر کل مملکت رو جنس چینی گرفته!! مغازه ها هم جنس چینی میفروشن...!
در هر صورت از هرجا بخری بهت چینی میفروشن!! منم گفتم فقط ترجیح میدم جنسهای ارزون و کم ارزش رو از دست فروشها بخرم که به اونها هم کمکی بشه! مثلا اون روز توی مطب دکتر نشسته بودیم،یه خانوم پیری اومده بود جوراب میفروخت،میگفت یه جوراب ازم بخرید هم یه جوراب ارزون بخرید هم به من کمکی بکنید! خب اون زن تا زمانیکه نیاز نداشته باشه که مرض نداره بیاد جوراب بفروشه!!! کسی تا زمانیکه نیاز نداشته باشه کنار خیابون چیز نمیفروشه!! الان مثلا من خودم نزدیک به یک سال فارغ التحصیل شدم،اما کار نیست...! دیگه امیدی هم ندارم منتظرم تا پدرم بازنشسته بشه از اون پول پاداش بازنشستگی یه مقدار بهم سرمایه بده منم برم یه مغازه تعمیرات کامپیوتر بزنم!! خب حالا اگر پدر من در نزدیکی بازنشستگی نبود من مثلا این پول رو از کجا بیارم؟؟برم وام حرام بگیرم؟؟ والا این وامها که بانکها میدن همه حرامه.... 5 میلیون میگیری باید 8 میلیون پس بدی!!! این مملکت کلا اوضاع اقتصادیش بهم ریخته اس با بود و نبود دستفروش هم چندان فرقی نداره!! مسئولها هم که هم در خواب به سر میبرن!! حتی کوچکترین نظارتی روی مغازه دارها ندارند!!! هر قیمتی عشقشون میکشه جنس میفروشن...! |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی راستش رو بخواهید من هنوز اصل قضیه رو نفهمیدم! 1) دستفروش ها رو معمولا شهرداری جمع میکنه ، یعنی این کار غیر قانونیه (؟) 2) رعایت قوانین جمهوری اسلامی واجب است(بنا بر فتوای رهبر(حفظه الله) و اکثر مراجع دیگر. پس اینجوری میشه نتیجه گرفت که کلا دستفروشی حرام است؟! و خرید و حمایت از اون هم مشکل شرعی دارد؟ نظرتون چیه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)