|
تنهایی
|
|
۲۲:۲۷, ۲۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۷:۲۷ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بزرگی گفته بود: "تنهایی، مادر خلّاقیت است." اما علاوه بر "بحث خلّاقیت"، تنهایی، در ارتباط با شناخت بیشتر خودمان چه تاثیرات مثبت یا منفی می تواند داشته باشد؟ بر روی نگرش و جهان بینی ما، در راستای نگرش ما در ارتباط با زندگی چه نقشی و تاثیری می تواند داشته باشد؟ " آنتوان چخوف " در کتاب "شرط بندی" خیلی زیبا "تنهایی" و اثرات آن را نمایش داده است، داستان کوتاه اما بسیار تاثیر گذار بر زندگی هر کدام از ما می تواند داشته باشد. تنهایی چه در ارتباط با ریاضت، عرفان، منزوی شدن و دوری از برخورد با مردم، تمرکز بر اهداف خاص و .... بسیاری موضوعات دیگر برای بسیاری از انسان ها در طول تاریخ اتفاق افتاده است چه از نوع تعمدی چه از نوع ناخواسته و اجباری. نظر شما چیست؟ اگر حتی برای مدت کوتاهی هم تجربه ای دارید یا از تجربه تنهایی افراد دیگری اطلاع دارید، نظرتان را با هم در میان بگذاریم تا تنهایی را بکاویم. اصلاً در مورد تنهایی چه تصویری و چه نگرشی دارید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۳, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
تنهایی سخترین و بدترین حس دنیا....
مخصوصا تنهایی تو یه جمع بیزارم از این حس ![]() ولی یه جاهایی خوبه وقتی که از همه جا درمونده میشی حس میکنی انگار یکی کنارته با اینکه خیلی حس بدی هست ولی گاهی تنهایی خیلی مزه میده یجور حس رسیدن به خدا اون لحظه درد و دل کردن و با خدا حرف زدن خیلی میچسبه... دلم باز امشب گرفته بیا تا کمی با تو صحبت کنم بیا تا دل کوچکم را خدایا فقط با تو قسمت کنم ... |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۲۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
هیچوقت فکر نکن که در یک مکان تنها هستی ؛
چون هیچوقت انسان تنها نمی ماند. یا با خدایی.... یا با شیطان
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بهترین تجربه های زندگی آدم تو تنهاییه...واسه همینه که...:
من عاشق تنهاییم...
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: Alone-81.jpg]](http://rarepic.ir/wp-content/uploads/2013/01/Alone-81.jpg)

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)