|
مطلبی پیرامون آندلسیزاسیون
|
|
۱:۵۴, ۲۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۲:۵۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
صل الله علی سیدنا ونبینا ابوالقاسم المصطفی محمد با سلام و درود بر شهیدان و امام شهیدان پدیده ی که امروز در ایران با آن مواجه هستیم پدیده ای است به نام جنگ نرم که میشه گفت بدترین نوع جنگ می باشد . در جنگ سرد مسئله زمین و تمامیت ارضی است در حالی که در جنگ نرم تسلط بر قلب ها وذهن ها مطرح است که اگر ذهن و قب افراد یک ملت به سمتی که دشمنان می خواهد برود عملا کشور به دست دشمن میفتد جنگ نرم مثل جنگ نرم نیست که سر وصدایی راه بیندازد که همه بفهمند جنگ نرم در زمان طولانی اثراتی میگذارد که جنگ نرم هرگز نخواهد گذاشت مغولان به ایران حمله کردند ولی نتوانستند فرهنگ و تفکر ایرانی را عوض بکنند نه تنها نتوانستند بلکه بعد ار مدتی به قالب فرهنگ ایرانی در آمدند این یعنی آنها ایران را گرفتند ولی نتوانستند بر آن مسلط شوند آندلس کشوری بود از کشور های اسلامی در منطقه ای که معادل اسپانیای امروزی در منطقه ی فوق استراتژیک تنگه ی جبل الطارق واقع بوه است ![]() ولی خب این چه ربطی به مقوله ی جنگ نرم دارد ادامه ی مطلب را بخوانید آندلسی در بین سال های 711-1492 میلادی تحت سیطره ی مسلمانان بود ولی چرا حکومتی به این بزرگی از هم پاشید حکومت های کاتالویک بعد از یک دوره ی طولانی جنگ ها ی سخت متوجه شدند نمیتوانند به این وسیله مسلمانان را شکست بدهند شروع به رواج شراب و زنان بد کاره ی مسیحی بین مسلمانان کردند و قلب وذهن جوانان به سمتی که آنان می خواستند رفت و فتح آندلس میسر شد و مسلمانان با استفساد وافتضاح از آنجا خارج شدند اما امروز ایران . ایران نسیت به بیست سال پیش چه تغییری کرده است .ما هشت سال دفاع مقدس افتخار آمیز را پشت سر گذاشتیم و شاید تنها عامل پیروزی ما جوانان معتقدی بودند که جانشان در راه کشور و حکومت اسلامیشان فدا کردند ولی حالا چی؟ الان تفکر بعضی از افراد این است (از دوستان عذر می خوام ولی این واقعیت هایی از جامعه است که من با آن روبرو شده ام) که حکومت هر چی می خواد باشه ولی دوست دختر من را نگیره. به نظر شما اگر خدایی ناکرده جنگ دیگری صورت بگیرد امثال این افراد که در جامعه ی ما هم کم نیستند حاضر به جنگ خواهند بود الان تفکر بر این شده است که ایران و آمریکا با هم می جنگند و ایران شکس می خوره ما و آمریکایی ها با کمال صلح و صفا کنار هم زندگی می کنیم (حالا خوبه این تفکر مال افرادیه که حتی دارای خانواده ی مذهبی و انقلابی هستند) این تفکر چه جوری در ذهن جوانان ایجاد شده همین طوری یک شبهه ایجاد شده!!!؟؟ این نقل قولیه از یک مقام صهیونیستی در چند سال پیش که ما به زودی وارد اتاق خواب های ایرانی ها می شویم اما چه جوری؟ با زور و جبر؟ نه بلکه با اختیار خودمان که آن ها را به خانه های خودمان دعوت کرده ایم به پشت و بام های خانه های آپارتمانی یک نگاه بندازیم بد نیست چند تا دیش ماهواره دیده می شود غیر از آن الگو های فرهنگی ما یعنی بازیگران خودشان تبلیغ کننده ی اسلام آمریکایی هستند به عکس های زیر که از مراسم جشن اخراجی ها هست توجه کنید اینان متصدیان فرهنگ ایرانیند ومن از بعضی ها تعجب می کنم که با آن همه سابقه ی انقلابی چرا وظیفه ی خودشان را در رابطه با جنگ نرم فراموش کردند ![]() جوان ما که شهیدی را ندیده که بتواند الگو بردارد جوان ما از بچگی پای فیلم نشسته و از شخصیت های فیلم و بازیگران و سایر افرادی که در حوزه ی رسانه کار می کنند الگو بر می دارد وقتی بازیگر ما با این وضع حاضر می شود چه انتظاری می توان از نسل جوان داشت حجاب دختران ما چه تغییر کرده بیست سال پیش اگه کسی مو هاشو بیرون می داد همه با تعجب نگاه می کردند الان چی باید در شهر های بزرگ مثل تهران و شیراز و.... دنبال یک دختر جوان محجبه و چادری بگردی تا بتونی کسی پیدا کنی چرا؟ چون الان بی حجابی الان شده یک ارزش نمونه اش کشف حجاب خانم فریبا داوودی مهاجر به دلیل اعتراض به نظام مرد سالاری مقابل دوربین به عکس زیر توجه کنید خب این چه معنی میده؟یعنی هر کی چادریه آدم عقب مانده و هرکی بی حجاب باشه آدم مدرنی است هر چند به گفته ی شهید مطهری :اگر برهنگی نشانه ی تمدن است پس حیوانات متمدن ترین موجوداتند متاسفانه سیاست امروز دشمن سیاست آندلسیزاسیون است و به گونه این سیاست در حال اجراست که جز عده ی خاص هیچکس متوجه آن نمیشود و ما را در بی خبری نگه می دارند و کاری می کنند که به گفته ی حضرت علی (علیه السلام) از این سوراخ بار ها وبارها تو رابگزند سیاست امروز سیاست آندلس کردن ایران است(مقام معظم رهبری) انشاالله در مطالب بعدی به این موضوع بیشتر می پردازم امام صادق (علیه السلام):مومن از یک سوراخ دو بار نیش نمی خورد و عجل فی فرج مولانا مهدی صاجب الزمان |
|||
|
|
۴:۰۱, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
فرمودید که منتظر انتقادات و پیشنهادات هستید. مطلب خوبی بود. به نکته ی خوبی اشاره کردید. فقط یک نکته رو بنده عرض میکنم درباره ی این قسمت: نقل قول:ایران نسیت به بیست سال پیش چه تغییری کرده است .ما هشت سال دفاع مقدس افتخار آمیز را پشت سر گذاشتیم و شاید تنها عامل پیروزی ما جوانان معتقدی بودند که جانشان در راه کشور و حکومت اسلامیشان فدا کردند ولی حالا چی؟ الان تفکر بعضی از افراد این است (از دوستان عذر می خوام ولی این واقعیت هایی از جامعه است که من با آن روبرو شده ام) که حکومت هر چی می خواد باشه ولی دوست دختر من را نگیره. به نظر شما اگر خدایی ناکرده جنگ دیگری صورت بگیرد امثال این افراد که در جامعه ی ما هم کم نیستند حاضر به جنگ خواهند بود اولا زود قضاوت نکنید. همین جوان به ظاهر بی غیرت دختر باز رو در شرایط تجاوز به میهنش باید ببینید که چطور غیرتمندانه از خاکش دفاع میکنه. اصلا از نظر منطقی در ایران ویرانه چطور میشه دختر بازی کرد؟ پس اون پسر به قول شما دخترباز هم از این نظر خودش رو در قبال خاک ایران مسئول میدونه ثانیا ما منکر تاثیر رسانه نیستیم. ولی توجه داشته باشید که تاثیر رسانه مانند یک ماده ی مخدر یا یک هیبنوتیسم است که با یک بشکن همه چیز از سر مخاطب میپرد. رسانه مخاطب را سحر میکند و کافیست شما در مقابل آن به موسی (عقل) متوسل بشید ، خواهید دید که چطور سحرها رو باطل میکنه.... اصولا کسی که اونقدر سست اعتقاد هست که پای رسانه ای مثل بی بی سی نظرش علیه نظام میشه به همون راحتی و با پنج دقیقه صحبت نظرش برمیگرده : وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا باطل از اول رفتی بود... |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۲۸/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۲ ۱۱:۳۹ توسط محمدتقی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با تشکر از نقد شما
در زمان حضرت موسی قوم بنی اسرائیل به حضرت گفتند که تو و خدایت بروید بجنگید و ما همین جا می شینیم . در مورد اینکه گفتین همان جان بی غیرت از کشور دفاع میکند من منکر این حقیقت نیستم حتی در زمان دفاع مقدس افرادی بودند که با گناه رفتند و عوض شدند .اما تفاوتی که زمان حال با دوران دفاع مقدس داره اینه که دفاع مقدس بعد از انقلاب خونین ما بود وجوانان می دیدن که چه قدر برای این انقلاب زحمت کشیده شده است و عملا دوران تاریک قبل انقلاب را مشاهده کرده بودند و نمی خواستند به اون زمان بر گردند .ولی حالا چی در سال 88 آشوبی به پا شد که چندین ماه فعالیت های کشور را مختل کرد .این افراد کی بودند؟ این افراد از خارج آمده بودند یا نکنه موجودات غیبی بودند که یک هو ظاهر شدند و مملکت را به هم ریختند زمان صدام جنگ فقط سخت بود و جنگ نرم اصلا نبود یا در درجات پایینی بود اما الان جنگ نرم همه جانبه شده هم از لحاظ سیاسی و هم از لحاظ فرهنگی و مذهبی .منظور من از تهاجم فرهنگی BBC نبود تهاجم فرهنگی از طریق فیلم هایی مانند super natural,californication در حال انجام است گفتید در ایران ویرانه چه طور می شود دختر بازی کرد خب اینم از اثرات جنگ نرمه که ذهن ها را به این سمت می برن که آمریکاییها آدمای خوب ،طرفدار دموکراسی و حقوق بشرند و دوستدار مردم ایرانند و می خواهن بیایند ملت ایران را از دست زور گویی رژیم سخت گیر و دیکتاتور نجات دهند.ذهن جوان را درسته خیلی سخت میشه تغییر داد ولی ذهن نوجوان و کودک را خیلی راحت میشه تغییر داد .ذهنیت فرهنگی مذهبی که تغییر کرد ذهنیت سیاسی تغییر می کنه و ذهنیت سیاسی که تغییر کرد فرد نسبت به نظام احساس مسئولیت نمی کنه و هر کاری برای تغییر نظام و یا کمک به تغییر نظام میکند این طوری کودتای مخملی شکل می گیرد مانند فتنه ی 88.شما گفتین که با پنج ذقیقه صحبت میشه عوضشون کرد حرفتون را کامل قبول دارم ولی اگه بشه که باهاشون صحبت کرد ولی صم بکم عمی فهم لا یعقلون....... . پیشنهاد می کنم مستند مسخ کامل را تماشا کنید یک سری واقعیت ها در آن مطرح میشه برای مشاهده مستند به لینک زیر مراجعه کنید مستند مسخ کامل کیفیت متوسط از جنگ طلبی جمهوری خواهان و سیاست با پنبه سر بریدن دموکرات ها باید ترسید |
|||
|
|
۰:۱۷, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مبحثی که امروز نقل مکان هاست مسئله ای است به نام اسلام آمریکایی
![]() ![]() این کلمه اولین بار توسط بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) به کار گرفته شد همانطور که گفتم این کلمه نقل محافل شده است اما خیلی ها مفهوم آن را نمی دانند نظام آمریکا بر پایه ی لیبرالیسم که در فارسی به طور کاملا غلط به صورت آزادی معنی شده است لیبرالیسم فتنه ای شوم است از طرف شیطان که با اسمخوشگلی که داره ذهنیت ها را به جاهایی دیگه می بره ولی در پشت این اسم خوشگل باطنی شوم قرار دارد لیبراسم یعنی آزادی از محرمات و واجبات و مباح دانستن هر چیزی که در ادیان مختلف آن ها را حرام ،مکروه،مستحب و واجب دانسته اسلام آمریکایی همان اسلامی هست که الگوی فرهنگی مسلمانان جهان یعنی سامی یوسف از آن به عنوان اسلام مدرن و از اسلام ناب محمدی به عنوان اسلام سنتی یاد می کند اسلام آمریکایی تلفیقی از لیبرالیسم و اسلام است که حاصل آن نادیده گرفتن برخی دستورات دینی که در انتها منجر به نادیده گرفتن تمام دین و تنها یدک کشیدن نام اسلام است فیلم ها ی زیر که بخشهایی از مستند مسخ کامل هستند را حتما نگاه کنید تسلط اسلام آمریکایی به قول استاد سعید قاسمی از آمریکا هم بیشتر است چرا؟؟؟؟؟ چراشو انشاالله در پست بعدی می گویم انشاالله ادامه دارد.........
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
راستش به نظر من زیاد بین این مواردی که مطرح کردید ارتباطی نیست.
نمیگم مطالبی که گفتید اتفاق نیفتاده اما یه چیزی رو خوب میدونم: درباره ی شهروندان ایرانی نمیتونیم با قطعیت حرف بزنیم که حاضر به دفاع از کشورشون نیستن. همین چند وقت پیش بود که تو فیس بوک کاربرای ایرانی جواب الن ایر رو به خوبی دادن... کسایی که نه مذهبی بودن نه هیچ چیز دیگه... مردم ما نشون دادن که اجازه نمیدن هیچ کس حتی درباره ی کشورشون بد حرف بزنه و یا بد فکر کنه چه برسه به اینکه بخوان فکرهای بیجا درباره ی این کشور بکنن. |
|||
|
۱:۱۶, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۱:۱۷ توسط محمدتقی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت دوست گرامی آقای REZA 71 عرض کنم شما انگار تمام مطالب من را نخوندید و برداشت بد از حرفای من کردید من اولا حرفام در مورد تمام مردم ایران و همچنین در مورد تمام افراد بد حجاب نبود گفتم که در زمان دفاع مقدس خیلی ها بودند که با سابقه ی بد رفتند یا شهید شدند و به عرش اعلی راه یافتند و یا بر گشتند و پاک شدند . همچنین الان هم به عنوان یک فردی که خانواده اش حقوقدان هستند می گم شاید یکی از دلایل بد حجابی در کشور ما اینست که حد حجاب در قانون مشخص نشده است در نظر سنجی گفتید که مطالب من هم تند است و هم غیر مستند اگه مایل بودید برای تک تک جملاتم مدرک و منبع بیارم انگار دوستان جشنواره ی ایران زمین را یادشان رفته جشنواره ای که در اهواز برگزار شد و دخترانی خارجی با لباس های نازک رقصیدند گفتید مطالبم به هم ربطی نداره کاملا مشخص کنید کجاش به هم ربط نداره تا من هم به طور کامل ربطش را به شما نشان بدهم بازهم از نظرتون ممنونم و من الله توفیق |
|||
|
|
۱:۳۰, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۰:۵۷)Reza71 نوشته است: راستش به نظر من زیاد بین این مواردی که مطرح کردید ارتباطی نیست. شرمنده به بحث ارتباطی نداره،آقای آلن ایر چی گفته بود که جوابش رو دادن؟من چند وقتی میشه فیس بوک ایشون رو دنبال میکنم به موردی بر نخوردم! |
|||
|
|
۱:۳۶, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۱:۵۱ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
خوشحالم با شما که از خانواده ای حقوقدان هستید هم صحبت شدم. از اونجایی که من هم دانشجوی حقوق هستم اجازه میخوام یه چیزی بگم. درباره ی حد حجاب... تو کدوم قانون باید بیایم و حد حجاب رو مشخص کنیم؟ تو قانون مجازات اسلامی؟ تو قانون مدنی؟ تو قانون حمایت از حقوق خانواده؟ تبعات این مشخص کردن حد چی میشه؟ باعث میشه مردم حجاب رو چون قانون شده رعایت کنند؟ یعنی مردم فرهنگ و عرفی رو که داره براشون جا میفته رو عوض میکنن برای اینکه قانون عوض شده؟ تا جایی که من میدونم دقیقا برعکس هست... قانون عوض میشه چون فرهنگ و عرف مردم عوض میشه. الان دیه ی زن و مرد رو به نحوی در قانون مجازات مساوی کردند چون دیگه عرف پذیرای نصف بودن دیه ی زن و مرد نبود. وضع قانون درباره ی حجاب بدون شک نتایج عکس میده و برای همینه که تا الان تصویب نشده. چون اگه تصویب بشه و مردم از اطاعت ان سرپیچی کنن اعتبار قانون زیرسوال میره و دوما داشتن حجاب به خاطر دلایل دینی هست نه قانونی. مدرکی هم برای حرفهای شما نمیخوام... شما حرفهایی رو که داشتید زدید و خیلی هم خوب بود و من هم گفتم نمیگم این موارد اشتباه هست ولی نه چیزی که من از مردم و جامعه میبینم یا چیزهایی که شما نوشتید تفاوت زیادی داره... علت انتخاب اون گزینه هم همین بود... شما متاسفانه گزینه ی بین 1 و 2 نداشتید و من هم یک رو زدم و توضیحاتی رو هم به عنوان یک نوشتار در این تاپیک اوردم تا راحتتر متوجه بشید چی گفتم. ارتباط دادن داستان اندلس به ایران واقعا بی ربط هست از دید من درحالی که شما دقیقا نقطه مقابل این نظر رو دارید. 71 درصد خانواده های تهرانی ماهواره دارند... فکر میکنم این جمله بود که چند هفته پیش از طرف یکی از وزرا اعلام شد... برادر من این وضع با این شدت ازش به عنوان تغییر فرهنگ یاد میشه. تمام دوستان دانشگاه من ماهواره دارند و از تمامی شبکه های این تکنولوژی استفاده میکنند و به قول دوستانمون تحت نفوذ شدید تبلیغات رسانه ای ماهواره ای و سیاه نمایی های اونها هستند و باید هرچیزی که درباره ی ایران گفته میشه رو باور کنند درحالی که دقیقا برعکسه... هفته ی گذشته بود که سر درس حقوق بین الملل گزارش احمد شهید از وضع حقوق بشر در ایران رو در کلاس خوندم و اولین واکنشها هم از جانب همین دوستان خودم بود که مگه تو کشور خودشون این موارد نیست که الان بر ضد ما نوشته این مطلب رو؟ چیزهایی که من دارم میبینم با چیزهایی که شما نوشتی تفاوت زیادی داره و علت این صحبتها و انتخاب گزینه هم همین بود. حال هرکسی ازاده که هرچیزی رو که میخواد انتشار بده و باور کنه. این نظر من بود که برگرفته از دیدگاههای و مشاهدات خودم از مجموعه ی کسانی بود که در اطرافم هستن و غالبا هم از هر قشر و با هر تفکری در بینشون هست. حالا هم اگه شما قصد ادامه دادن مطلب رو دارید فعلا سکوت میکنم تا مطالب شما تماما ارائه بشه و وقتی تمام حرفهاتون زده شد صحبتی بکنم تا یک وقت اشتباهی حرفی رو نزنم. فعلا انتی عزیز آلن ایر خبری در مورد زمین خواری در ایران را به اشتراک گذاشته بود و پرسیده بود: «بهترین ترجمه انگلیسی برای زمین خواری چه است؟» به این سوال ایشون کاربرای ایرانی واکنش نشون دادن و یکی از کاربران ایرانی گفت «اسرائیل!» حتی کوچکترین حرفی که نشان از توهین به ایران یا مردمانش رو داشته باشه با واکنش مردمانمون رو به رو میشه... واقعا بی انصافیه به نظر من ربط دادن این موارد به مردمانمون. [b] ![]() بعد از ایشون کاربرای زیادی همون اسرائیل رو بارها نوشتن و حتی روزنامه های خودمون هم پوشش خبری دادن این رو.
|
|||
|
|
۲:۰۷, ۳/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط محمدتقی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خب بذارید این مطلب را کاملا مشخص کنم
اولا شما مستند مسخ کامل که توسط فکر کنم دانشجویان شهید بهشتی تولید شده را دیده اید در مورد قانون حجاب در سر در ادرات و کافه ها و آب میوه فروشی ها (از جمله آب میوه سیب مشهد که شهرت داره)می زنن که از پذیرش افراد بد حجاب معذوریم خب تعریف بد حجاب چیه؟یا باید حد حجاب مشخص شه یا جمع کنند این مسخره بازی ها را...... قضیه ارتباط آندلس با ایران در این است که سیاست هایی که داره در مورد این دو کشور داره به کار میره یکسان است این سیاست نه تنها در ایران بلکه در تمام کشورهای اسلامی در حال انجام است ولی تمرکز آن بر ایران بیشتر است متاسفانه ماهواره زمانی وارد ایران شد که مردم فرهنگ استفادشو نداشتن همانطور که بهHavbb110 گفتم موضوع من دیدن BBC و CNN نیست موضوع من فیلم های مثل supernatural ,jennifers body و ..... است که این فیلم ها با داشتن جلوه های بصری زیبا علاوه بر گسترش فحشا به گسترش شرک ،لیبرالیسم ،شیطان پرستی و..... می پردازد بله شاید افراد مثل دوستان شما زیاد باشن ولی افراد ی مثل دوستان اسبق من هم زیادن که فرزند جانباز 60% به هیچ کدام از عقاید دینی و همچنین به هیچکدام از پایه های این نظام معتقد نیست و همچنین این افراد قابل صحبت هم نیستند آمار طلاق را در کشورمون نگاه کن داره همین طور رشد می کنه دلیلش چیه؟ چرا نظام خانواده در ایران متزلزل شده تا چند سال دیگه میشیم آلمان با رشد جمعیت منفی چرا؟ چون دختر یا پسر ما الان داره داشتن سگ و گربه را به داشتن شوهر و بچه ترجیح می ده و این مورد در مورد پسرا هم هست ولی به نوع دیگش که خودتون هم یدونید من نمی دونم فتنه ی 88 از کجا اومد گفتم فتنه ی 88 یک هو ایجاد نشد بلکه در طول بیست و اندی سال ایجاد شد ما الان داریم به جایی میرسیم که پسرا ابرو بر میدارن بله قبول دارم خیلی از این پسرای ابرو برداشته غیرتشون نسبت به بسیجی هایی که که یک متر ریش میذارن (مثل خود من البته من ریش نمی ذارم)بیشتره ولی آیا همشون همین طورن من الان در دانشگاه یک حقیقت را در مورد آمریکا بگم انگار به بعضی ها فحش ........ دادم خوب این ناشی از همین جنگ نرمه حالا من میشینم و گوش میدم ضمنا من کنجکاو شدم که آقای آلن ایر چی گفته و چه پاسخ هایی بهش داده شده نمی خواد فهمیدم قضیه چی بوده بله حق با شماست ولی قبول دارید که رئیس جمهور مملکت هر چند رئیس جمهور سابقش جز پایه های این نظام هستند و توهین به آنها کم از توهین به نظام نداره اگه قبول دارید پست بعدی آلن ایر را در صورت امکان بخونید در مورد دعوت احمدی نژاد از روحانی برای مناظره نوشته نظراتش خیلی جالبه یکی از این نظرها: آلن جان محمود ...خوری میکنه تو به دل نگیر ایت است فرهنگ غنی ایرانی البته ازنوع مدرنش!!!!!!!!!!!! ومن الله توفیق |
|||
|
۲:۴۶, ۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۲ ۱:۳۶)Reza71 نوشته است: [/font] خیلی ممنون،البته من کار هم میهنا رو تقبیح نمیکنم،اما خب ایشون تا جایی که من طی این مدت فهمیدم علاقه مند به زبان فارسی و فرهنگ و آداب و سنن ایرانی هستن،خب زمین خواری جزو کلماتی هست که پیدا کردن معادل براش سخته،این بنده خدا هم سوال کرده از ما فارسی زبانا،بهتر بود که جوابش رو درست میدادیم،البته فک کنم افرادی پیدا شده باشن که بهش جواب درست رو داده باشن |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 47918187409107678510.jpg]](http://upload7.ir/images/47918187409107678510.jpg)
![[تصویر: 70651505984858469011.jpg]](http://upload7.ir/images/70651505984858469011.jpg)

![[تصویر: 10202530588911830868.jpg]](http://upload7.ir/images/10202530588911830868.jpg)
![[تصویر: 55541233344249927452.jpg]](http://upload7.ir/images/55541233344249927452.jpg)

![[تصویر: 317969_570.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/9/11/317969_570.jpg)