کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
""""""شادی حقیقی چیست؟ """"""
۱۴:۰۶, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام
آیا شادی یعنی همیشه خندیدن و جشن گرفتن و مهمانی رفتن و رقابت در کسب مدارج دانشگاهی بالاتر و کسب درآمد بیشتر و موفقیت های دیگر ...؟
با این حال، می دانم که کمک کردن، عشق را تجربه کردن، نفس نفس با عزیزانت همراه بودن و تلاش برای زندگی آگاهانه تر و ... می تواند خود، بخشی از دنیای شادی باشند. می دانم که تلاش آگاهانه برای تغییر خودم، برای انسان بهتر شدن می تواند به سهم خودم اثرگذار باشد، اما تحمل واقعیات کنونی تکلیفشان چه می شود؟ آیا باید همیشه غمگین باشیم؟ چون این ناعدالتی ها، ظلم ها، گرسنگی ها و دربه دری ها وجود دارند، نباید لقمه نانی از گلویمان با آرامش پایین رود؟ ، هر کدام از ما شاید کلی مشکلات داشته باشیم که اصلاً فرصت فکر کردن به کشته شدن بچه ها و ظلم و ستمی که به همنوعان مان در بسیاری از نقاط این سیاره می رود، نداشته باشیم.همین که گلیم خودم را از آب بکشم بیرون، خودش اصل هنر و هنرمند بودن است!
شاید، شادی حقیقی فراتر از این شرایطی است که می بینیم؟ شاید درد و رنج و تحمل ناملایمات زندگی، دیدن شرمندگی دیگران، دیدن یتیم شدن بچه ها، کشتار آدمها و ... خود به نگرش ما از شادی حقیقی برمی گردد؟ شاید روحی از شادی در احساس همدردی کردن جاری است، حتی اگر نتوانم کار خاصی برای تغییر بزرگی انجام دهم؟
شاید شادی حقیقی فریب خودم یا فرار از عدم تحمل درک بُعدهای دیگر زندگی و جهان هستی؟شاید بی خیالی و بی تفاوتی خودش عین شادیست؟
اگر اینطور است، پس شادی، باید پرابهت و نیرومند و متفاوت باشد که با دیدن این شرایط، همچنان به زیستن خود ادامه می دهد. شاید شادی حقیقی به درون راه دارد، شاید شادی حقیقی هر لحظه در حال گریستن از جنس خودش هست، شاید به درکی متفاوت نیاز دارد.

شادی و شاد بودن و شاد زیستن از دید شما، از نظر شما چه شکلی هست، چه تعریفی ازش داری؟ انسان شاد بودن به نظرت چه مشخصاتی دارد، چطور می شود شاد بود؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، zahra11 ، هادی... ، Detector ، 135 ، لبخند خدا ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا