|
آیا سر زنان آخر الزمان همانند کوهان شتر است!
|
|
۱۵:۴۲, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این حدیث از پیامبر که فرمودند که سر زنان اخر الزمان همانند کوهان شتر است و مصداق ان هم کلیپسایی هست که خانم ها از ان استفاده میکنند و پدیده کلیپس به فور در جامعه ایرانی و درمورد خانمهای ایرانی دیده میشود ![]() سوال بنده درخصوص زنان اخر زمان شامل چه زنانی است ایا این حدیث مختص زنان جامعه ایرانی است؟ و نظرتون در مورد این جمله به نظرم اگه کلیپسو جوری بزنه که بالاتر از سرش قرار بگیره مثل کوهان شتر میشه اما اگه همسطح سر یا پایینتر از ان باشه که دیگه نمیشه! این خانوما عجب دردسری دارن...بالاخره کسی که موهای بلندی داره یا باید ولشون کنه که به سر و گردنش بپیچه و عرق سوز بشه و از روسری و مقنعه بزنه بیرون یا باید جمع بشه و یه قلمبه ای ایجاد میشه...کسایی که موهاشون بلنده کلیپسم نزنن یه قلمبه ای یجاد میشه....به نظرم مصداقی از مرتب بودنه نه زینت ایا واقعا مصداقی از مرتب بودن است؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۱۶:۴۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آخه بعضیاشون کلیپس نیست از بس بزرگه که .........
خیلی زشت هم هست ..... تازه من دیدم اونهایی که موهاشونم کوتاهه میزنن ![]() ---- البته این یه موضوع شخصیه، به من ربطی نداره، مگه واقعا ضدیت داشته باشه که اونهم گشت .... ![]() ---------- یادمه یه کتاب درمورد حجاب مال 20 سال پیش که این کلیپس ها نیومده بود میخوندم در توضیح این حدیث نوشته بود همین خانم هایی که موهاشونو دم اسبی میبندن
|
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
تازه شاید به این نتیجه برسید این قضیه مثل قضیه کفش پاشنه بلند داستان داشته باشه
فعلا نمیشه گفت............ |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:ایا واقعا مصداقی از مرتب بودن است؟مصداقی از مرتب بودن نیست مصداق جلب توجه....تازه الان کلیپس بزرگ............ ....از مد افتاده بوت رو بورسه.....
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۳۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اگه بدونید این کفشهای بوت با چه نام هایی تو اروپا ازش یاد میشه!
شرمنده شرمنده اگه بحث بالا بردن سطح آگاهی دوستان نبود لینک زیر رو نمیزاشتم با فندوق شکن وارد شید لینک اگه ارور داد direct linkبزنید قسمت Imageهم نگاهی بندازید |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۲ ۲۲:۳۶)احمد شاکر نوشته است: اگه بدونید این کفشهای بوت با چه نام هایی تو اروپا ازش یاد میشه!چکمه های بلند یا چکمه های هرزگی!؟ |
|||
|
|
۲:۳۲, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
هفته پیش غروب بود ، سوار یک تاکسی شدم .
یک خانومی قبل از من در همون تاکسی نشسته بودند . تاریک هم بود ! ناخودآگاه بغل دستم رو نگاه کردم ترسیدم ! ایشون واقعا کلیپسی که استفاده کرده بودند قد سر خودشون بود ! شال رو هم گذاشته بودند روی اون تقریبا به این شکل : ![]() (باور کنید عین واقعیت است) دوباره برگشتم نگاه کردم بی اختیار !! اول ترسیدم ولی بعدش واقعا تاسف خوردم . مگر قبلا همه خانومهایی که موهاشون بلند بود از این کلیپس بزرگها به سرشون می زدند !!؟ به نظر من که این اصلا زیر روسری نه زیباست و نه آراسته. فقط ابزاری هست برای جلب توجه . حالا صاحبش دانسته یا نادانسته دارد این کار رو می کند . اصلا ربط به آراستگی نداره ! پس این همه دخترهای خوب که از کلیپسهای معمولی زیر چادر استفاده می کنند آراسته نیستند؟ در مورد کوهان شتر هم الله اعلم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یجاد میشه....

....از مد افتاده بوت رو بورسه.....

![[تصویر: eee.png]](http://s5.picofile.com/file/8104989292/eee.png)