|
پیشنهاد همکاری
|
|
۱۵:۰۲, ۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما. همانطوری که می دانید تاپیک های خیلی خوبی در تالار داریم،که میشه به شیوه های مختلف از این تاپیک ها بهره برد و انتشار داد. اما مشکلی بر سر راه هست. تاپیک های ما به صورت مقاله نیستند. بعضی از تاپیک ها ادبیات مقاله نویسی رو ندارند(محاوره ای هستند). برخی از تاپیک ها نیاز دارن که بهشون حدیث ،آیه ،روایت یا هر چیز دیگه ای اضافه بشه تا غنی بشن . بعضی از تاپیک نیاز دارن دوتایی با هم بشن یک مقاله. بعضی تاپیک ها قسمت هایی دارن که اضافه است،اون قسمت ها باید حذف بشه. بعضی از تاپیک خیلی طولانی هستن،اینها باید به دو یا سه یا چند فصل(از نظر موضوعی) تقسیم بشن. بعضی از تاپیک ها هستن که توشون حدیث،آیه یا روایت هست ولی منبع نداره،اینها باید منابع بهشون اضافه بشه. و از نظر ظاهری هم به یک شکل واحد در بیان. ما با کمک مدیران و ناظران تاپیک های برگزیده تالار رو انتخاب کردیم. و الان در مرحله مقاله سازی هستیم. در این مرحله تعدادی از ناظران و مدیران کار خواهند کرد ،اما تعداد بیشتری نیرو نیاز داریم. از این رو به شما پیشنهاد میکنم ،در صورتی که زمان و توانایی کمک را دارید ،در این مرحله با ما همکاری کنید. البته زمان خیلی زیادی هم لازم نداره. اگر علاقه مند به همکاری هستید اینجا اعلام بفرمائید. بخشهایی هم که علاقه دارید کار کنید رو بفرمائید.(منظورم انجمن هست،مثلا انجمن مهدویت ،دشمن شناسی یا ....) ان شاءالله قراره یک نرم افزاری از این مقالات تهیه بشه. . . برای اینکه با کار آشنا بشوید : .
. . فایل ها را ببینید ،اگر میتوانید به ما کمک کنید ،همینجا اعلام کنید. سوالی هم اگر هست،بنده در خدمتم. . البته ما این پیشنهاد همکاری رو برای بعضی ها فرستاده ایم. و حدود 14،15 نفر الان دارن همکاری می کنن.که بیشتر اونها از تیم مدریت هستن.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۶, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۷ توسط seyed ahmad.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله ....
سلام بر دوستان و همسنگران عزیز. راستش نمیخواستم کاری رو بر عهده بگیرم چون میترسیدم خلف وعده کنم ولی وقتی با خودم فکر کردم دیدم 2سال داخل این انجمنم اگر قرار باشه هیچ کاری براش نکنم که نمیشه! ![]() بنده آماده ام تا در بخش دشمن شناسی (ترجیحا جنگ نرم ) همکاری کنم . فقط یک مشکلی که دارم این هستش که اگر بخوام آفیس 2010یا2013 نصب کنم ، سیستمم کلا نابود میشه !!! یعنی رمش جواب نمیده!! حالا اگر مشکلی ایجاد نمیکنه من در خدمتم.... یاعلی |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۲ ۹:۵۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . بسم الله . . . برای کسانی که نمی توانند آفیس 2010 و بالاتر نصب کنند: . . برای اینکه با کار آشنا بشوید : .
.
.
.
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۳۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
انشاء الله منم اگه در توانم باشه دوست دارم در خدمت عزیزان باشم. فقط مشکلی که هست فونتها رو دانلود کردم ریختم الان حروف رو به شکل زیر نشون میده : ![]() آفیس 2007 روی سیستمم نصب هست ممکنه مشکل از اون باشه ؟! بسم الله اگر مطمئن هستید که فونت ها را صحیح و کامل نصب کرده اید، در نتیجه مشکل از تنظیمات Word شما می باشد. به تصویر زیر توجه کنید: ![]() حتما در قسمت تنظیمات Word گزینه زیر را انتخاب کنید. یا علی مدد |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان نتیجه ی این کار به کجا رسید؟ |
|||
|
|
۷:۰۷, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله
به دلیل تعداد کم اعضا و همچنین حرکت کند و در نهایت رکود ، پروژه تعطیل شده است. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 94291636730062429085.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/94291636730062429085.jpg)
![[تصویر: help01.gif]](http://s1.picofile.com/file/7904426555/help01.gif)