|
نا امنی در آمریکا!!!!!!
|
|
۲۳:۰۱, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول: به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه «بی بی سی»، جمع زیادی از معترضان هندی در اعتراض به دستگیری دیپلمات کشورشان در آمریکا، مقابل سفارت واشنگتن در «دهلی نو» تظاهرات برپا کردند.اینم از دسته گل جدید شیطان بزرگ ! هفته گذشته موضوع عجیبی رو شنیدم ، یکی از دوستان همسرم که سالهای زیادی بود به اتفاق خانواده در آمریکا زندگی می کرد به تازگی برگشته و به هیچ عنوان قصد برگشت نداره! ایشون اینطور مطرح کردند: به هیچ عنوان آمریکا برای ما امن نیست چون ظاهر ایرانی داریم به محض این که متوجه بشن بدون هیچ دلیل قانع کنندهای فورا دستگیر می کنن و دیگه معلوم نیست از کجا سر در بیاری! گوانتانامو یا هر جایی !که با یه کیسه روی سر می برند. در چنین شرایطی از کلیه حقوق انسانی و شهر وندی محرومی !!! حتی حق گرفتن وکیل به خودت یا خانوادت نمیدن!!!! با این توصیف به نظرم خانم دیپلمات بازم از دست این وحشی ها جان بدر برده!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این ها گروهی وحشی هستند که فناوری و ثروت بدستشان افتاده
تزکیه صفر بربرهای هزاره سوم |
|||
|
|
۰:۵۲, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
الان یعنی این همه ایرانی دارن تو آمریکا زندگی میکنن باهاشون اینجوری برخورد میشه؟!
حالا اینجا ایرادی نداره این حرفارو بزنین،توی محفل های بزرگتر این حرفارو نزنین که باعث خنده و مضحکه شدنتون بشه! |
|||
|
|
۰:۵۶, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۲ ۰:۵۲)anti نوشته است: الان یعنی این همه ایرانی دارن تو آمریکا زندگی میکنن باهاشون اینجوری برخورد میشه؟! قربون ِ بندِ کیفتم تا پولداری رفیقتم ![]() همچین هم وضع ایده آل ندارن اونهمه ایرانی که میگید بشرطی که پول و یا تخصص خاصی داشته باشن آمریکایی به هموطنش رحم نداره چه برسه به ایرانی ها شما نگران نباش غیر از افرادی بی شخصیت کسی نمیخنده |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۲ ۰:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: قربون ِ بندِ کیفتم تا پولداری رفیقتم خب مرد مومن وقتی تخصص نداری هیچ جا بهت بها نمیدن،تو همین ایران خودمون هم همین طوریه،غیر از اینه مگه؟! ببینید یه چیزی بگم،یه عده تو مملکت ما هستن که همه چیز رو سفیدِ سفید میبینن و یه عده هم هستن که همه چیز رو سیاهِ سیاه،برداشت من اینه شما جزو گروه دوم هستید،یه مقدار تعصب رو کنار بزارین لطفا،این قدر نسبت به یه مسئله تیره نگر نباشید
|
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم البته که امریکا بسیار احمقانه رفتار کرده است و خود را بی آبرو جلوه داده. وی همواره گندی به بار می آورد. تجاوز به دیپلمات هندی نشان از بی منطقی و بی آبرویی امریکا دارد. امریکا بار دیگر نشان داد که قابل اعتماد نیست. او به هر کسی خیانت می کند. او به عهد خود وفادار نیست. و کسی که به عهد خود وفادار نباشد قابل اعتماد نیست. و کسی که قابل اعتماد نباشد،دوست خوبی نیست. و هند امروز این را تجربه می کند. منظورتون از بد بین نباشید چیه؟؟؟ این کار امریکا یعنی توهین به ملت هند. این کار سیاهی است. اگر یک ایرانی تخصص نداشته باشه،باید بره زندان؟؟؟ نمی تونه یه مغازه باز کنه؟؟؟ فکر کنم شما خیلی سفید میبینید. فی امان الله |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۲ ۱۳:۰۱)anti نوشته است: خب مرد مومن وقتی تخصص نداری هیچ جا بهت بها نمیدن،تو همین ایران خودمون هم همین طوریه،غیر از اینه مگه؟! الان ما داریم در مورد غرب حرف میزنیما درباره غرب صحبت کنید لطفا |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز anti
ضمن احترام به نظر جنابعالی!! دوست همسرم در طی این همه سال این نا امنی را حس نکرده بودند!! هم چنان که چنین بی احترامی بی شرمانه ای به یه دیپلمات بی سابقه بوده!! یکی از دوستانشون فقط چون ظاهر ایرانی داشتند و متخصص بودند و حجاب ،اثری از اثارشون نیست !!!!! فکر نمیکنم هیچ جای دنیا چنین آدم های کثیفی که تو سیستم پلیس و امنیت آمریکا وجود داره پیدا کنید !!! من صرفا اطلاع رسانی کردم و با خبری که جدیدا شنیده بودم مطابقت دادم!! می خوای بخند می خوای گریه کن البته بیشتر دوست دارم بخندی! ![]() ولی بد نیست گاهی یه نیم نگاهی به جنبش 99% آمریکا بیندازی!! |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اون چیزی که هست اینه که اونجا بهشت برینی که بعضیا فکر می کنند نیست! حداقل واسه غیر آمریکایی ها نیست اما اون جهنمی که صدا و سیما ناشیانه ترسیم کرده هم نیست!
اونهایی که فکر می کنند آمریکا نا امن ترین کشور دنیاست واقعا با خودشون فکر نکردند که چرا اینهمه فرهیخته و سرمایه دار ایرانی اونجا چه می کنند! شاید آمریکا برای اونها بهشت برین نباشه اما جهنمی که ما برای مخالفامون ساختیم هم نیست! من مستند میراث آلبرتا رو در این زمینه می پسندم! |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
------------------
نقل قول:وزیر خارجه هندوستان از اقداماتی علیه امریکا سخن گفته است. نقل قول: هند روز سهشنبه در اقدامی انتقامجویانه موانع را در مقابل سفارت آمریکا در هند برداشت و روز چهارشنبه نیز مقابل این سفارتخانه تظاهرات برپا شد.تظاهرات خالی که فایده نداره باید حمله میکردند سفارتو تسخیر میکردند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |