کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متنوع کردن صفحه اول سایت
۱۸:۳۱, ۳۰/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۱۱:۲۰ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی
انجمن بیداری اندیشه با فراهم کردن محیط مجازی مناسب در راستای اهداف مذهبی قدم در وادی جنگ نرم گذاشته و محیط انجمن ما شاید جز 3 انجمن برتر کشور محسوب بشه از اونجایی که ما سردمدار شیعه و اسلام در جهان هستیم بی شک در صدر جدول تبلیغ اسلام در بین محیط های مشابه قرار داریم .
با وجود این همه نکات مثبت نباید از کاستی ها غافل بشیم و صفحه اول سایت ما bidari-andishe.ir به نظر من جالب نیست و ما استفاده خیلی کمی از این صفحه می کنیم . کل فعالیت ما معطوف به انجمن شده و محیط انجمن هم 70% متنی هست و از عکس استافده چندانی نمی کنیم . اگر نگاهی به غعالیت سایت های ارزشی همانند afsaran.ir داشته باشیم ، شباهت هایی را در این بین میبینیم . سایت افسران دارای کاربران زیادی است که پس از زدن پست هایی در صفحه اصلی سایت ، کاربران منتظر می مونند تا پست آن ها توسط مدیر در صفحه اصلی درج بشه .

به نظر من باید فعالیت بیداری اندیشه از یک موتوره به دو موتوره تبدیل بشه
1-انجمن
2-فعالیت صفحه اصلی سایت شبیه afsaran.ir

بسم الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، میلاد.م ، احمد شاکر ، Hadith ، Havbb 110 ، MohammadSadra ، Justice Bringer ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، قلب ، sarallah ، فاطمه خانم ، vahrakan ، حسن عزتي

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۰, ۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۱۶:۵۹ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #11
آواتار
هدف من از معرفی سایت افسران و پیشنهاد اون در تالار بیداری اندیشه تشکیل یک شبکه اجتماعی بود .فیسبوک بزرگترین شبکه اجتماعیه که افراد بسیار زیادی را جذب خودش کرده . هستند کسانی که تمایل به فعالیت در شبکه های اجتماعی را دارند و با توجه اینکه جذاب ترین شبکه فیسبوک هست سریعا جذب این شبکه خواهند شد و مسلما تحت تاثیر جو اون قرار خوهند گرفت .
خوب ما چه راهکاری برای عدم استفاده از فیسبوک داریم ؟
البته قبل ما بعضی از ایرانی ها شبکه های مجازی اجتماعای ایرانی ( بخوانید شبکه های دوست یابی ) ایجاد کرده اند
http://facebooki.ir
http://nicefun.ir
http://facebook.poemse.com
انجمن های گفتگو جایگزین مناسبی برای محیط فیسبوک نیستند . البته شاید انتظار من از بیداری اندیشه یک مقدار زیاد باشه .

افسران با ایجاد این بستر سعی در گسترش عقاید کابران خودش در یک شبکه اجتماعی کرده . در این شبکه اجتماعی دیگه لازم نیست شما حتما اسم و مشخصات خانوادگی فرد را ( مثل فیسبوک) ببینید و عکس های خانوادگی و بی حجاب و خلاف شرع اون آشنا بشید . به نظر من افسران مدل ایرانی اسلامی یک شبکه اجتماعی هست .

نقل قول: به نظر بنده هم استفاده از تصاویر سنگین برای سایت مناسب نیست
اندازه تصویر امضای شما 800*203 پیکسل هست , سایز اون 59 کیلوبایت هست . سایز تصاویر افسران را هم یک نگاه کنید
نمونه یک تصویر در شبکه اجتماعی افسران
[تصویر: si8YAa5_535.jpg]

[تصویر: sioIFK0_460.jpg]
به هر حال بنده با توجه به دغدغه ای که در زمینه جنگ نرم و محیط مجازی داشتم و با وجود پتانسیل بیداری اندیشه ، پیشنهادی دادم که فعالیت های ما رنگ و بوی جدیدتری به خودش بگیره . مسلما فعالیت های انجمنی عمر چندانی نخواهد داشت .
طبق آمار پروفایل من http://forum.bidari-andishe.ir/user-5049.html بنده از
۲۷/شهریور/۹۰ در بیداری اندیشه ثبت نام کردم و از اون موقع تا الان اگر روزی یک کاربر ثبت نام شده داشته باشیم تا الان باید حدودا 800 کاربر ثبت نام کرده باشند اما کاربرانی پای فعالیت انجمن ماندند و بعضی ها مثل من آهسته و پیوسته و بعضی ها هم کاربران فعال و مدیر شدند شاید 20 کاربر نباشند ! یعنی بازدهی انجمن بیداری اندیشه در طول 2 سال قبل 3 درصد بوده ! خوب این فعالیت که ضررش بیشتر از منفعتش هست .(ضرر = وقت از دست رفته ) خوب اگه ضرری هم نداشته باشه منفعت چندانی نداشته .
مدل فعلی تنها افرادی را دور هم جمع خواهد کرد که در زمینه فعالیت های ارزشی دغدغه دارند با این صحبت از اون 3 درصد کاسته خواهد شد چرا که اگر این 3% در طول 2 سال کنار هم در انجمن بیداری اندیشه جمع شدند بیشتر به خاطر عقاید خودشون بوده

و صحت گفته های بنده را می تونید در نام کاربرانی که در طول 2 سال پیش با آن ها آشنا شدم ببینید . مصداق صحبت های من

Mohammad Trust - MohammadSadra
Havbb 110 - sarallah - nina

بنده با کاربران بالا در طول 2 سال پبش فعالیت داشتم و به صورت مجازی با آن ها آشنا هستم .طبق پروفایل این افراد در حلقه خاص بیداری اندیشه قرار دارند و مسلما بیداری اندیشه تاثیر کمتری در جذب اونا داشته تا دغدغه عقیده خود آن ها برای فعالیت های ارزشی . برای همین مصداق هست که عرض کردم 3% هم واقعی نیست
اما اگه همین الان یک نگاهی به کاربران فعال افسران داشته باشید شاید 2 یا 3 برابر ما فعالیت داشته باشند

نکته بعدی در مورد انجمن بیداری اندیشه این هست که انجمن های با بازدید کننده کم معمولا [b]آمار بازدیدکنندگان تالار طی 24 ساعت گذشته
در صفحه اول انجمن درج می کنند که این مسئله برای انجمن های با بازدید بالا اصلا وجود نداره و انجمن های با بازدید کننده بالا دارای کاربران فعلی در هر لحظه به اندازه کل بازدید کننده 24 ساعت گذشته ما هستند .
شاید سوالی که در ذهن شما ایجاد بشه که انجمن بیداری اندیشه بین 3 انجمن مطرح کشور باشه . در جواب باید گفت که وقتی وضعیت 3 انجمن مذهبی مطرح کشور به این صورت هست بایدد فاتحه فعالیت انجمن های مذهبی مجازی کل کشور را خواند . به هر حال طبق آمار موجود و مدل فعالیت فعلی ، بازدهی بسیار کمی خواهیم داشت .
و من الله توفیق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، قلب ، sarallah ، Justice Bringer
۱۷:۳۹, ۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام
ممنون از دوستانی که اظهار نظر فرمودند
نقل قول:هدف من از معرفی سایت افسران و پیشنهاد اون در تالار بیداری اندیشه تشکیل یک شبکه اجتماعی بود .
خوب حالا هدف شما بیشتر مشخص شد
یک بحث توسعه و پیشنهادات برای وضعیت فعلی تالار است که اصلا بحث شما نیست

یک بحث سایت افسران و شبیه شدن به آن!
در پاسخ به دومی بهتره یک مقدمه ای از لحاظ فنی و محتوایی گفته بشه
اولا که سایت افسران خود یک کپی از سایت بالاترین، اولین سایت به اشتراک گذاری لینک و مطلب فارسی زبان است. اوایل بالاترین فی*ل*تر نبود و حتی از سایتهای مهم خبری داخلی هم در آن عضو بودند و لینک خبرهای سایت خود را در آن ثبت می کردند
البته اولین سایت به این شکل در اینترنت digg.com می باشد

کارکرد این سایتها چیه؟
معمولا این سایتها از خود محتوایی ندارند و یک حالت خبری-تبلیغی دارند. یعنی محتوای سایتهای دیگه رو کاربران میان و در اونها قرار میدن
که حالا در این بین سایت افسران صفحه اولش به نظر شخص من افت کیفیت داشته. چون جز عکس محتوایی قرار نمیده. مقایسه کنید با سایتهای مشابه داخلی و خارجی

کارکرد بیداری اندیشه؟
کارکرد بیداری اندیشه از همان ابتدای امر تحقیقی-تبلیغی بوده. یعنی ما روی محتوا کار میکنیم و کار ماندگار. نه گذاشتن چند عکس و شعار!
البته شعار به جای خودش خوبه ولی کار ما محتواییه...
کار در اینجا بحث و بررسی پیرامون مسائل به طور عمیق و بنیادیه و مقالات و مستندات خوبی هم تا الان در تالار گردآوری شده که بارها در سایتهای دیگه بازنشر شده. آیا مطالب سایتی مثل افسران جایی منتشر میشه؟!

در مورد افسران هم نمی خوام زیاد قضیه رو باز کنم. اما بنده قبل از تصمیم برای اینجا، اتفاقا به دنبال سایتی برای رو در رویی با بالاترین بودم. اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که ایجاد چنین سایتهایی جز از کارمندان دولتی-نظامی، از هیچکس دیگه بر نمیاد. چون ما نه می تونیم کارمند تمام وقت استخدام کنیم نه خیلی مسائل دیگه درباره فی*ل*ترینگ و بحث سیاسی و ....
اتفاقا ماهها بعد که سایت افسران رو در یک سایت خبری با گرایش خاص دیدم که خیلی پوشش داده شد، کاملا به همون نتیجه خودم رسیدم که اینکار فقط از دست همونهایی بر میاد که می تونن همزمان چندین خبرگزاری و سایت و ... داشته باشن و البته هزینه آن هم از بیت المال تامین بشه

در زمینه کاربران و میزان بازدید و .... هم بحث زیاده ولی همونطوری که غیر مستقیم گفتم، ما منابع و امکانات یک دستگاه و سازمان رو نداریم

ان شاء الله که همین چیزی که در توان ما بوده و دوستان زیادی براش زحمت کشیدن، مورد رضایت الهی قرار بگیره

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مجید املشی ، قلب ، sarallah ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]