کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کریسمس؛ توحیدی یا شیطانی
۱۷:۳۹, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۲ ۲:۴۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام،

یه کلیپ جالب تو یوتیوب دیدم، گفتم با شما دوستان به اشتراک بذارم. درسته چند روزی از کریسمس گذشته ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س !

تو این کلیپ فرد خواننده (Shakeel Romero) بطور اجمالی و خلاصه و به سبک Rap در مورد ارتباط مسیح با درخت کریسمس ، ستارۀ قطبی ، بابانوئل ، الف ها (اجنه) ، تاریخ 25 دسامبر (4 روز بعد از 21 دسامبر) و ... توضیح میده.

زبان کلیپ انگلیسی هست و مدت زمان کلیپ هم 5 دقیقه. کلیپ رو زیرنویس نکردم، چون اصلا از شعر و شاعری چیزی سر در نمیارم ! ولی متن آسونی داره با سطح انگلیسی متوسط هم میشه متوجه شد.

دوستان اگه خواستن در رابطه با شباهت های مسیح (معرفی شده بوسیلۀ انجیل) و لوسیفر و هروس هم بحث کنیم تا یه تاپیک جامعی داشته باشیم در اینباره!

...

وقتی برنامه های تلوزیون ابلیس (شبکه های صهیونیستی) رو هم رصد بکنید، متوجه میشید که در ایام کریسمس بیشترین توهین ها رو نسبت به حضرت عیسی [ع] و حضرت مریم [س] انجام میدن. یه مثالش همین برنامۀ ... هست که تو برنامه های پایانی امسالش (3 ، 4 تا برنامه آخر سال) هرچی از دهنشون درومد به مسیح [ع] و حضرت مریم [س] گفتن !!!

[تصویر: SNL_Jesus_1_1.jpg]

[تصویر: SNL_Jesus_2.jpg]

و اینم از بابانوئل سیاهپوست (ورژن دیگه ای از ابلیس)

*توجه کردین که چند سال شخصیتای قهرمان فیلما سیاهپوست شدن (The Help , Django Unchained , 12 Years A Slave و ...)

[تصویر: SNL_Santa_Claus.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، یاســین ، Aryha ، Reza2035 ، ANTI satan ، cena
۲۰:۱۲, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
در مورد کاراکترهای سیاه پوست در تمامی رسانه هایی که دیدید یا خواهید دید

اسم نمیبرم گستره این طیف رو چون بعضیاش بدرد جمع نمیخوره

قبلا شک داشتم ولی الان خیلی بیشتر مطمئن شدم که کنایه ایست از اجنه

همونطور که در مورد زمین شطرنجی رنگ سیاه اشاره داره به عالم دخان (عالم اجنه)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Aryha ، عبدالرحیم ، Amir-T ، ANTI satan
۲۰:۲۶, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۲۲:۵۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۸/دی/۹۲ ۲۰:۱۲)عبدالرحمن نوشته است:  همونطور که در مورد زمین شطرنجی رنگ سیاه اشاره داره به عالم دخان (عالم اجنه)

دقیقاً

نقل قول:قبلا شک داشتم ولی الان خیلی بیشتر مطمئن شدم که کنایه ایست از اجنه

حالا اشاره به اجنه یه طرف ... بطور مشخص دارن به خود ابلیس ملعون اشاره میکنن ! یعنی اِلمان ها همون اِلمان هاس.
یه کلیپ در این رابطه تو همین تاپیک میذارم به زودی !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Aryha ، عبدالرحیم ، bagheri4
۲:۴۱, ۱۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستان این کلیپ رو هم ببینن بد نیست. البته پشت این کلیپ حرفای بسیاری نهفته و از دل این کلیپ میشه به تحلیل فیلم Django Unchained هم پی برد !

تصاویر [مربوط به کلیپ]:

[تصویر: SNL_Djesus_Uncrossed_1.jpg]

[تصویر: SNL_Djesus_Uncrossed_2.jpg]

*در آینده ای نزدیک سعی میکنم فیلم Jesus Henry Christ - 2012 رو سانسور و آپلود کنم براتون تا ببینید به عمق فاجعه پی ببرید !!! Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Aryha ، bagheri4
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا