کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تن تاك لاغر نميكند!!!
۹:۲۸, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به نقل از ایسنا، این تصور وجود دارد که انجام دراز و نشست چربی‌های شکمی را از بین می‌برد. استفان بال، استاد فیزیولوژی دانشگاه میسوری در این باره می‌گوید : کرانچ و دراز و نشست باعث قدرتمند شدن عضلات شکم و شکل گرفتن آنها می‌شوند. اما لایه چربی که در این ناحیه وجود دارد هم چنان در این ناحیه باقی خواهد ماند.

کارخانه‌های تولید دستگاه‌های دراز و نشست با تبلیغات پرزرق و برق سعی در این دارند تا با ایجاد این تصور که یک روزه می‌توان چربی‌های شکمی را از بین برد، دستگاه‌های خود را توزیع کنند.

در تحقیقات انجام شده دیگری، محققان میزان چربی موجود در بازوی یک فرد عادی را با بازوی یک تنیس باز مقایسه کردند. در این بررسی‌ها مشخص شد که میزان چربی موجود در بازوی این افراد با هم تفاوتی ندارد تنها میزان حجم ماهیچه‌ها با هم متفاوت است.

تحقیقات نشان داده است که انجام این نوع ورزش‌ها و این نوع حرکات باعث پرورش ماهیچه‌ها و قدرتمند شدن عضلات می‌شود. البته انجام حرکت دراز و نشست به عنوان یک تحرک عامل سوختن چربی هست اما این مساله ارتباطی به ماهیت حرکت دراز و نشست ندارد.

بال می‌گوید: ورزش‌های هوازی از جمله دوچرخه‌سواری، پیاده روی سریع و دو بهترین راه‌ها برای سوزاندن چربی‌های بدن هستند. این ورزش‌ها ضربان قلب را افزایش می‌دهند و از ذخیره چربی برای تولید انرژی استفاده می‌کنند.

معمولا در بدن مردان چربی‌ها در ناحیه شکم جمع می‌شود و بدن آنها شکل سیب پیدا می‌کنند. در بدن زنان چربی‌ها در ناحیه لگن و ران‌ها جمع می‌شود و بدن آنها شکل گلابی پیدا می‌کند. جایی در بدن که چربی در آن ذخیره می‌شود، بر سلامت تاثیرگذار است.

خبر خوب برای خانم‌ها این است که چربی ذخیره شده در پایین تنه باعث افزایش خطر بیماری قلبی و دیابت نمی‌شود، اما نکنه منفی این قضیه این است که چربی ذخیره شده در پایین تنه سخت‌تر می‌سوزد.

مردان سریع تر می‌توانند چربی‌ها را بسوزانند زیرا در ناحیه شکم ذخیره چربی دارند. با این حال مردانی که چاق هستند، بیشتر در معرض خطر حملات قلبی دارند.

ترکیبی از تمرینات قدرتی، تمرینات هوازی و رژیم غذایی می‌تواند به آمادگی جسمانی افراد بینجامد.

لطفا اطلاع رساني كنيد. اين همان شركت پخش كننده كرم حلزون است كه مشخص شد در كرم معرفي شده اصلا ماده الانتونين وجود نداشته !!!! الان هم اين دستگاه كه بنا بر شايعات در برخلاف چيزي كه در تبليغات گفته ميشود وارداتي از چين است و تاثيري هم كه گفته ميشود در لاغري دارد غيرواقعي است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: #1Zero ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، fazel ، t.kam67 ، فدايي ولايت ، ali0077 ، پرنیان ، sarallah ، am_po ، fafa* ، ضحی ، Bamdaad ، مرهم ، وحید110 ، chekel ، 59-11(یامهدی) ، m.hossein ، مرغ باغ ملکوت ، azade
۹:۳۱, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
والا دست مریزاد به وزارت بهداشت و استاندارد که کلا وظیفه خاصی رو در جامعه ایفا نمیکنند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، مصطفي مازح7610 ، مجید املشی ، پرنیان ، fafa* ، N.Mahdavian ، azade
۹:۳۴, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
من یه انتقادی هم به این تبلیغ هایی دارم که میگه از کمبود وزن خود رنج میبرید ! کلی چیز معرفی میکنن

اخه عزیز من فوق تخصصش اینجا نشسته ، بیاید پیش خودم توی 2 روز 50 کیلو اضافه میکنم به وزنتون ، تظمینی !Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، fazel ، مصطفي مازح7610 ، m.hossein ، پرنیان ، fafa*
۹:۴۶, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
یعنی بقدری از این شرکتی که تبلیغای صدا و سیما رو قرق کرده متنفرم که حد نداره

و همچنین تبلیغ پریل و پدیده شاندیز و ....

تقریبا میتونم بگم چندین برابر سریالا و سینمایی های ایرانی میشه مورد پیدا کرد و مورد هم داره

اون روز میگفتم این شرکتی که پدیده شاندیز رو درست کرد بیاد بزرگراه تهران شمال رو هم کنترات برداره سه سوت تمومش کنه!

بعد دقت کردید چقدر هم دلسوز مردم ایران هستن

اولش تو مشهد بود الان تو کیش احساس مسئولیت کردن

همه اینها به کنار

موقعی که تو مناسبت های مذهبی از دین و مذهب دم میزنن دیگه ..............

میتونم 10 صفحه در مورد این تبلیغات صدا و سیما بنویسم ولی فایده نداره چون مدیرای بی غیرت صدا و سیما مزه پول رفته زیر دندونشون دیگه کاری ندارن چی رو دارن نشون میدن

الان تو برنامه های تلویزیونی اومدن تو خود وقت برنامه تبلیغ میکنن

یچیزی اشاره کنم قبلا میخواستم تاپیکشو بزنم موقعیتش نبود

از بس این جو جایزه دادن گل کرده تو مملکت طرف میره فلان جنس رو میخره یا حساب باز میکنه که جایزه ببره

یجورایی بعضی شرکتا شدن............. هو الرزاق!!! نعوذبالله

حرف زیاده فقط دوست دارم یکی از مدیرای صدا و سیما رو ببینم سرش داد بکشمAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، مصطفي مازح7610 ، پرنیان ، fazel ، am_po ، fafa* ، مرغ باغ ملکوت ، azade ، احیاء ، hamediran
۹:۴۶, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
بسیار ممنون از مطلب مفیدتون.

یکی از مواردیه که نیاز به دانشمند بودن برای فهمیدنش نیست.
حرکاتی مثل دراز و نشست و شنا کمک به قوی شدن ماهیچه ها میکنه. اونایی لاغر هستند که Six Pack Abs میخوان براشون راهسازه. ولی کسی که چاقه هرچقدر هم که این ورزش رو انجام بده در واقع داره ماهیچش رو زیر لایه ی چربی میسازه، اون شیکم 6 تیکه تشکیل شده ولی زیر لایه چربی مونده هنوز و دیده نمیشه.

اینها رو الان تقریبا یک سال هست که یک فرد ژاپنی یا چینی (نمیدونم دقیق) داره اعلام میکنه، ویدئوی تبلیغاتیش رو هم دیدم من. به خیلی ها کمک کرده که لاغر و خوش اندام بشن ولی سختی داره. و برنامش هم از طریق رژیم های غذایی و همین ورزش های هوازی هست. به طوری که اعلام میکنه یکسری مواد غذایی رو هرگز نباید خورد.

کلا اگه میخواید خوش اندام باشید اول چربی های اضافی رو بسوزونید بعد ورزش های قدرتی رو انجام بدید.

باز ببین رطب خورده منع رطب کرد Big Grin خود من هم کمی مشکل اضافه وزن دارم، زیاد نیست خوشبختانه ولی باید رفع بشه تنها راهش هم رژیم مناسب غذاییه و دویدن و شنا، البته وسع من فقط به اینها میرسه. هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد، کار سختیه ولی اگه سخت نبود و اراده ی قوی نمیخواست که همه هیکل مجسمه ی دیوید رو داشتن : )

البته استخر هم پیشنهاد نمیشه چون آب استخر با اون میزان کلری که داره سم حساب میشه برای پوست و موهای شما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، یاســین ، Mohammad Trust ، m.hossein ، مصطفي مازح7610 ، fafa* ، Bamdaad ، azade
۹:۵۴, ۱۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۲ ۹:۵۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #6
آواتار
حالا یه چیز جالب وجود داره

در طب سنتی وزن صحی داریم با تشدید،یعنی شما الان لاغرید اما یکم که وزن میگیرید حالتون بد میشه یا برعکس،کلا در هر وزنی که نشاط دارید و احساس سبکی برای انجام کار دارید وزن صحی شماست

طبایع به 4 دسته تقسیم میشن و اعتقاد نداره همه ادما باید فلان وزن رو داشته باشن

ما دو مدل چاقی داریم(البته چاقی شدید منظورم نیست،شکمش از خودش جلو تر باشه،منظور تو پر بودنه)
1- چاقی لحمی : افرادی که گرم و تر هستند (تری باعث چاقی میشه)، این افراد مثلا اگه در شمال زندگی کنند بخاطر رطوبت خیلی سخت لاغر میشن اما برن یزد زندگی کنند بدون هیچ کاری میتونن کمی لاغر کنند،افراد تو پر،عضلانی،گوتشون هم سفته
بیشتر در مناطق شمال کشور ،مازندران و اردبیل هستن،یه چیز تو مایه های وزنه برداران و کشتی گیرا که میبینید بیشتر از این منطقه هستن

2-چاقی شحمی :چاقی خانما معمولا از این نوعه، سرد و تر هستن،اما گوشتشون شل هست،معمولا سفیدن،بعضیا در حد مهتابی ،اینا گرم و خشک بخورن لاغر میشن

ببینید اینا از نظر ژنتیکی تو پر هستن،بخوانم لاغر کنند،پوست و استخوانی نمیشن

...............................................
حالا لاغر ها

1-لاغر های گرم و خشک
2- سرد و خشک
دیدین یه عده مثل چی میخورن چاق نمیشن،اینا از این مدلن
تا رطوبت زیاد نشه چاق نمیشن،اگرم به زور خودشونو چاق کنن دوباره به حالت اول برمیگردن

وزن صحی تون رو پیدا کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، #1Zero ، Aryha ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، m.hossein ، bagheri4 ، مصطفي مازح7610 ، fazel ، fafa* ، azade ، احیاء
۱۰:۰۴, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
اولا در فیلم تبلیغاتی هم ببینید کلا داره اشتباه ورزش میکنه . دراز و نشستی که با کمک دستگاه بیاد بالا بدرد نمیخوره . دستش پشت گردن و به سمت پایین میاد که غلطه .
شکم هم باید با تنفس منقبض بشه .اگه شکم منقبض نباشه بیشترین فشار تو کمر میاد . .
حرف ها هم کلا منفیه تو تبلیغات.

نیم ساعت ورزش+رژیم غذایی متعادل.اینقدر سخته ؟؟

[تصویر: 08786128722001519609.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، m.hossein ، مصطفي مازح7610 ، fazel ، fafa* ، captaincharisma ، Bamdaad ، azade
۱۰:۵۰, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
میگه اصلاً فشار نمیاره!!!
شما کدوم ورزش بدون فشار رو سراغ دارید که لاغر کنه؟؟؟
یدونه نام ببرید!!!

تازه با همین دستگاه هم طرف دراز و نشست که میره پاشو نیم متر میاره بالا!!!
خب عزیزم اینجوری فشار نمیاره بهت؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، bagheri4 ، m.hossein ، مصطفي مازح7610 ، fafa*
۱۰:۵۷, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول: اخه عزیز من فوق تخصصش اینجا نشسته ، بیاید پیش خودم توی 2 روز 50 کیلو اضافه میکنم به وزنتون ، تظمینی ![تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

آقا من زیرخط فقرم اومدم خدمت شما اوستاد میخوام تذمینی تو 2 روز حدود 10 کیلو افزایش وزن داشته باشم.
خوب شما متخصص و دوست عزیز چه راه حلی پیشنهاد می کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، Mohammad Trust
۱۱:۰۴, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۸/دی/۹۲ ۱۰:۵۷)m.hossein نوشته است:  آقا من زیرخط فقرم اومدم خدمت شما اوستاد میخوام تذمینی تو 2 روز حدود 10 کیلو افزایش وزن داشته باشم.
خوب شما متخصص و دوست عزیز چه راه حلی پیشنهاد می کنید

خب

عرضم به خدمتتون که کار سختی نیست.

اگه شاغل هستی نیاز هست که 2 روز مرخصی بگیرید. یه کیلو تخمه و چند کیلو میوه واسه 2 روز میگیرد.

وعده غذایی رو از 3 به 5 افزایش میدید. 5 وعده ی خیلی کامل. بعدش همیشه به غذای روی گاز ناخونک میزنیBig Grin
هر 30 دقیقه هم یه بار در یخپال رو باز میکنی ، حتما یه چیزی در بیار بخور ، در حد یه لقمه.
شب ها هم که خواستی بخوابی یه وعده کامل غذا بخور.

نباید بگی جا ندارم ، باید به زور بخوری.

.......................................
پ.ن: فکر کنم الان از تالار اخراج میشم ولی خداییش جواب میده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، عبدالرحمن ، fafa* ، Bamdaad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا