کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده پردازها و ذهن های خلاق کمکم کنید!!!!!
۹:۴۳, ۲۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: download7iEY5.jpg]
بدون مقدمه می رم سر اصل قضیه.

از بنده حقیر درخواست کردن جلساتی در مورد اخلاق و نحوه ارتباط بسیجیان با مردم در ایستهای بازرسی، داشته باشم... البته مطالبی آماده کردم، ولی خب کی بهتر از شما برای کمک گرفتن SmileHeartHeart
از ذهن های خلاق و نبوغتون استفاده کنید و راهنمایی ام کنید.
[تصویر: download_1qeOFi.jpg]
خود من خیلی وقت های به نحوه عملکرد این برادران انتقاد داشتم و مطمئنا شما هم دارید... پس خواهش میکنم برای از بین بردن همان خلاءهایی که اذیتمون میکرد کمکم کنید....

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مجنون العباس ، یاســین ، پرنیان ، Night_World ، Justice Bringer ، SAViOR ، ELENOR ، Agha sayyed ، t.kam67 ، میلاد.م ، حسن عزتي ، Hadith ، Havbb 110 ، رهگذر. ، aboutorab ، m.hossein ، قلب ، help me ، Bahar ، عبدالرحمن ، آلاله ، شیدا ، Aryha ، صهبا ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، ترنم ، السا ، فانوس *7* ، mahdy30na ، بیداری اندیشه ، sarallah ، Tolou ، سدرة المنتهی ، صبح صادق ، علمدار133 ، ANTI satan ، لبخند خدا ، fafa*

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۱, ۲۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط anti.)
شماره ارسال: #11
آواتار
1-رفتارشون رو درست کنن،مردم عادی مجرم نیستن که با همه مانند مجرم ها رفتار میکنن

2-به بچه 15 16 ساله نگن برو واسا تو ایست بازرسی،خامه و بعضی اوقات دوست داره قدرت نداشته اش رو نشون بده

3-کلا ایست بازرسی بسیج یعنی چی؟Smileوظیفه نیروی انتظامی هست دیگه بسیج تو این جور کارا دخالت نکنه خیلی بهتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، t.kam67 ، captaincharisma ، help me ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، پارمیس
۱۴:۰۵, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
من اعتقاد دارم بسیج و بسیجی کار و هدف مقدسی هست و باید باشند افرادی که از این واژه و نام و عمل به شدت سیانت و دفاع کنند و دست برخی افراد سودجو و فرصت طلب را از این ارگان و سازمان و مجموعه کوتاه کرد .
حالا چطوری / فکر کنم تنها راهش نظارت مسمر و دقیق برخی از مسئولان باید باشه
موفق باشید
یا علی علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، t.kam67 ، قلب ، help me ، Bahar ، ELENOR ، ترنم ، شیدا ، عبدالرحمن
۱۴:۳۸, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
فقط میتونم بگم با حفظ آرامش و احترام ودرک این که از خود مردم هستن و این که جهت آسایش مردم اینجا هستند و نه مچ گیری و یا ایجاد تنش فکر کنم همه چیز حله رفتار حضرت امیر (علیه السلام) و کلی داستان در مورد برخورد با افراد اساس الگوی رفتاری با خلق قرار بگیره
داشتن لبخند نیز اجباری هستش و فرد یا فرمانده ارشد باید فردی آرام و با آرامش روحی باشد تا زیر دستان نیز از او الگو برداری نمایند وجود افراد خشک مذهب باعث آسیب خواهد بود تا پاسداری
زمان کمیته یادش بخیر تو یک روز فامیل ما هم ضبط ماشینش رو کندن و بخاطر موی بلند و شلوار لی بردنش تا میخورد ..... Big Grin
خلاصه بردنش اتاق کنجیرWink
الان 40سالشه هنوز بخاطر اون اتفاق دلش صاف نشده و این خیلی بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، t.kam67 ، قلب ، هادی... ، help me ، Bahar ، Aryha ، شیدا ، السا ، ترنم ، عبدالرحمن
۱۵:۰۷, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام به همه
گفتنیها رو همه گفتن
درباره رعایت حقوق دیگران بحث کنید . بحث مهمی هست و یکی از راههای سلوکه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، سید ابراهیم ، شیدا ، ELENOR ، ترنم ، عبدالرحمن
۱۵:۴۰, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #15

به نام خدا

سلام

بله،دوستان صحبت های خیلی خوبی کردن.

بسیجی الان ، باید بسیجی های زمان جنگ رو الگو خودش قرار بده.
الان ، یسری بسیجی ها با یسری برخوردهای خام و نپخته و بچگانه و افراطی و متعصبانه، بیشتر مردم رو از خودشون زده کردن.
اصلن هدف خالص ندارن!

تازه یسری سود جوها که فقط فقط واسه منافع خودشون وارد بسیج شدن،دیگه چهره بسیجو خراب تر کردن.

نظارت درست افراد بالاتر روی این جوان های بسیجی و گوشزد اشتباهاتشون خیلی مهمه.
باید بدونن اونها مسئول مردم نیستند ،آنها کمک مردمند.

باید جایگاه بسیجی واسشون مشخص بشه.
هدف بسیجی واسشون باید مشخص بشه.
تربیت،ادب،نزاکت خیلی مهمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، سید ابراهیم ، شیدا ، ELENOR ، ترنم ، السا ، قلب ، عبدالرحمن
۱۵:۵۲, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #16

بسم الله الرحمن الرحیم

به نظرم راهکارهای آقای ELENOR واقعا خوب و کاربردیه

مخصوصا خوش خلقی و قاطعیتشون

این بزرگواران باید بدونن رفتارشون بیشتر از بقیه مردم زیر ذره بینه , پس باید خیلی بیشتر صبور باشن

و اینکه مردم دوست ندارن افرادی رو با لباس و اسلحه نظامی ببینن, یه جورایی احساس ناامنی میکنن , حتی اگه واسه حفظ امنیت خودشون باشه, پس با اسلحه نرید روبه روی مردم !!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، سید ابراهیم ، شیدا ، ELENOR ، ترنم ، السا ، Bahar ، قلب ، عبدالرحمن ، Eve
۱۶:۵۳, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
به نام خدا

سلام و عرض ادب

گفتنی ها رو دوستان فرمودن، واقعا اخلاق خوب و گفتار نرم خیلی میتونه اثرگذار باشه
خیلی وقتا آدمایی رو میبینم که به ظاهر مذهبی نیستن ولی اخلاقشون به شدت جذبم میکنه و به عکس آدمایی به ظاهر و شایدم به واقع مذهبی میبینم که به خاطر اخلاقشون احساس نزدیکی با هاشون ندارم

در ارتباط با مردم اجتماع واقعا اخلاق و برخورد مناسب حرف مهمی رو میزنه
الان که ذهنیت اکثر مردم نسبت به بسیج خوب نیست ، رفتار و برخورد مناسبشون میتونه دید مردم و ذهنیت منفیشونو تغییر بده

یه خانومی از بستگان تو نیروی انتظامی هستن و بسیار مهربون و رئوف
یه دفعه یه مجرم گرفته بودن، مجرمه بهش گفته بود اگه هرکی جای تو بود فرار میکردم( ظاهرا دستبندشم باز کرده بود) ولی چون تو خیلی خوبی این کار رو نکردم

وظیفه ی افراد تو اینجور پستا سنگین تره
و واقعا من نمیدونم چرا به یه جوون 15، 16 ساله سلاح میدن. حدود 5 سال پیش با خانواده بیرون بودیم پسر عمه م که اون موقع تقریبا تو همون سن و سال بود همین سوالو ازم پرسید و من دلیل قانع کننده ای براش نداشتم

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، سید ابراهیم ، ترنم ، السا ، Bahar ، قلب ، عبدالرحمن ، Eve
۱۷:۵۴, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۲/دی/۹۲ ۱۲:۵۸)MaTeY نوشته است:  یه چیز باحال از یکی از بچه های بسیجی شنیدم ... دروغ و راستش با خودش ولی امکانش هست که واقعیت داشته باشه!

عوارضی قم یا اون نزدیکیا (دقیق محلش یادم نیست ولی یادمه یه ارتباطی به قم داشت!) ... ایست گذاشته بوده بسیج ... یه ماشین دودی خفن میاد ... بعد بسیجی ــه گیر میده که باید ماشینو بررسی کنیم. این راننده هم هرچی کارت نشون میده و صحبت میکنه فایده نداره ... آخر سر شیشۀ عقب میاد پایین خود آقا (امام خامنه ای) میگن: "جوون خدا قوت، بذار رد شیم" Smile
این خودش از اشتباهات بسیجه!اگه وظیفه ست که همه رو بازرسی کنن،فرقی نمیکنه کی باشه اگه خود آقا هم باشن باید خودروشون بازرسی بشهSmile
حالا از کجا معلوم که یک نفر رو شبیه آقا درست نکرده باشن؟؟همونها اگه تروریست بودن چی؟؟Dodgy

یه چیز دیگه هم درباره مسائل سال 88،همونطور که احتمالا میدونید توی ماجراهای این سال بسیج وارد عمل(!) شد و خب،گاهی اوقات هم اتفاقات بدی افتاد!البته شرایط در این موقعیت ها بحرانیه اما انصافا از امکاناتمون سوء استفاده نکنیم.
من که عضو بسیج نیستم اما یکی از دوستان که برای سرکوبی رفته بودند میگفت که به ما گفتن اگه کسی اومد جلوتون با باتوم بزنین که پا نشه (حالا این که کجا بزنین ...Smile)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، پارمیس
۱۸:۰۱, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
توی ی برخورد کوتاه، فکر می کنم طرز حرف زدن و نحوه نگاه خیلی مهمه ....
دم بچه بسیجی ها گرم .... ب همه ب چشم خواهر و برادری نگاه می کنن Smile
اینکه طرفشونو خواهر یا برادر صدا کنن یکم .... متوجه منظورم میشید ؟
با زبون خود آدما باید باهاشون حرف زد، تا اگه جذب نمیشن، حداقل دفع هم نشن ....

ی چیز دیگه ای ک باید بگم اینه که گاها خیلی بداخلاقن(اخموBig Grin)
و گاهی خشن عمل می کنن .... Wink
نمونه ش خود ما، رفته بودیم ی جایی، ی عکسی گرفتیم ک بدون اینکه متوجه بشیم، یکی از این عزیزان داشت رد میشد .... یکی دیگه از اکیپشون متوجه شد ،
نه گذاشت، نه برداشت اومد گوشی ای ک دستم بود رو گرفت، رمش رو در آورد، شکوند!!!

ی گوشی دیگه هم دستم بود، خدا رحم کرد رمش در نمیومد، ولی خب کلا فرمتش کرد ....

ادم باید پیششون احساس امنیت کنه نه اینکه .... ( البته شاید بگید آن را که حساب پاک است، از محاسبه چ باک است، این احساس امنیت جدای از اونه .... )

من هر وقت باهاشون برخورد داشتم، اخماشون تو هم بوده و در حد آره و نه جواب می دن
.... یکی نیست بگه باباجون من، انسان جلوت وایساده نه درخت ... حسی ک بهم دست میده اینه ک انگار داری از طرف گدایی می کنی !
خیلی بی تفاوت برخورد می کنن ( نه اینکه بگید با خانوما اینطورینا، با بابام بودم، دیدم این برخورد هارو .... )

یکم خوش برخورد تر، ی لبخند کوچولو ....
مثلا وقتی ی خانم کوچولو یا آقاکوچولو تو ماشینه ی کم محبت ب خرج بدن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، هادی... ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، پارمیس
۱۸:۱۵, ۲۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۱۸:۱۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #20
آواتار
به نظر من اگر احساس بسیجی ها نسبت به مردم عامه عوض بشه مشکل حله
اگر احساسشون عوض بشه طرز حرف زدن واژه هایی که استفاده می کنن و لحن حرف زدنشونم عوض میشه
مثلا احساس نکنن برترند یا دیگران گناهکارند احساس یک دوت رو داشته باشن که دارن اون یکی دوستشون رو راهنمایی می کنن

مثلا از همین واژه ی دوست من استفاده کننده به جای اینکه بگن هی آقا بیا پایین باید بگردیم

برای خانوم ها هم می تونن الفاظ زیادی هس

مردم رو هل ندن یا توی صورتشون اخم نباشه
البته بسته به جاش میتونه شرایط عوض بشه ها شاید واقعا مثل یه پلی دارن یه خلفکار رو میگیرن البته اونجا هم نباید بی ادبی کنن
اما در بازرسی های خیلی معمولی به خصوص با خانوما اخم و تندی و با اون لباس های نظامیشونو اینا نباشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، شیدا ، قلب ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]