|
Anonymous
|
|
۲۲:۲۲, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان ...
![]() بنده خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم ![]() راستش بنده خیلی وقتی نیست که با ایلومیناتی و فراماسونا آشنایی پیدا کردم . یه سوالی که خیلی وقته ذهنه منو مشغول کرده راجب گروه Anonymous هست !! میخواستم بدونم آیا از نظر شما این گروه هم طبق برنامه های شیطانیه فراماسونها داره کارشو ادامه میده ؟ Anonymous که در ابتدا فقط یه جنبش هکتیویسم بود که با هک کردنه سایت paypal و چند سایت معروفه دیگه معروف شد! که پیام خود این گروه آزادی و عدالت برای تمام دنیا بود ... و البته فیلم V for Vendetta که داخلش قهرمان فیلم با همون ماسکی که Anonymous ها استفاده میکنن ریشه ی فساد رو میکنه و کاخ ملکه انگلستان منفجر میشه ... انانیموس ها که همون رابین هود های اینترنت امروز هستن به نظره شما توسط ایلومیناتی طی یه برنامه ی هدفمند دارن به کارشون ادامه میدن یا واقعا مخالف نظم نوین جهانی هستن ...!!! از همه دوستان میخوام که تو این بحث شرکت کنن ..... ! چون تو عصر اطلاعات هکرها میتونن یکی از بزرگترین تهدید برای سایت هایی که تحت نظر ایلومیناتی هستن باشن !!! ![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
الان آخره شبه میخوام بخوابم حس تایپ ندارم فردا میام خدمتت
![]() راستی خوش آمدی
|
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شکی نیست دزد کوچیکا با شاه دزد در ارتباطن
هرچی میبینید جنگ زرگریه همین! |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان کســی جواب بنده رو به طور قانع کننده نداد .
همکاری کنید لطفا .
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
کاربر گرامی به این تالار خوش اومدید . متاسفانه به شخصه هیچگونه اطلاعاتی ندارم . که بتونم کمکتون کنم . اما از دوستان خواهش میکنم با کاربران تازه وارد به این شکل که این مسائل فایده نداره برخورد نشه . بالاخره ایشون تازه وارد هستند و با این دید وارد شدن. تنها دو پیشنهاد دارم برای شما Anonymous میتونید در منابع انگلیسی مطالبی پیدا کنید اگر ذهنتون رو درگیر کرده . یا بیشتر این گروه رو معرفی کنید در این تالار و کم کم سوالاتتون رو بپرسید. پست هایی از این گروه بزارید و کم کم دوستان مطلع هم میان و با شما تبادل اطلاعات میکنن . از مدیر و ناظر این بخش هم میتونید کمک بگیرید . |
|||
|
۲۳:۲۲, ۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ببینید این گروه هسته ی اولیه اش تا جاییکه من میدونم دقیقا مشخص نیست ...
اول چند تا سایت هک کردن بعد یک سری چت روم گذاشتن ... توش آموزش هم می گذارند و اگر در مورد گروه یا کشوری یک سری مدارک ارائه کنید که دارند کارهای خلاف حقوق بشر انجام میدهند ... مثلا از بی بی سی یا سایت های معروف یک سری خبر ارائه کنید و آشنا داشته باشید می تونید یک پروژه جدید تعریف کنید و آنها هم حمایت کنند و بعد شروع می کنند به حمله کردن به آن کشور و منابعش ... پروژه هک سایت های ایران را داشته اند و پروژه هک بحرین هم داشته اند ... یک گروه چند ملیتی است که مدیر ایرانی هم دارند توشون که من چند سال پیش باهاش چت میکردم در ایران نبود و بیشتر پیگیر فتنه بودند ... این ها تا جاییکه من میدونم پایشون شیطانی یا شر نبود ... ولی خوب از دیدگاه ما به دنیا نگاه نمی کنند ... گفتم ... از دید رسانه ها رصد می کنند و تواتر در آنها ... ولی خوب می بینید بحرین رو هم در نظر می گیرند ... ولی از آن طرف به ایران هم حمله می کنند ... در آنها هکر قوی هم هست ولی بیشترین قدرتشون در کارهای گروهی و در حجم انبوه است و اشتراک گذاری اطلاعات ...چند وقت پیش من چک می کردن تحلیل ها و آنالیز هاشون از سرور ها ایرانی رو پابلیک گذاشته بودند و میگفتند کمک کنید باگ پیدا کنیم .... در چت روم هاشون هم همیشه ماموران FBI رسما در حال رصد هستنداز نظر قدرت از آنها قوی تر خیلی هست ولی هنوز علنی کاری نمی کنند ... یکیشون که علنی شده برای سوریه است که می بینید ... این ها چون بین المللی هستند و به همه کشور ها حمله کردن معروف تر شدند |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۰)skyeygirls نوشته است: سلام من از شما و ایشتان عذرخواهی میکنم من به نظرم اولویت باید شناخت خودمون باشه بعد دیگران من الان بیام بگم اینا ماسونن خب که چی بشه ؟!! |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نه کاربر گرامی منظورم اینه که ایشون تازه وارد هستند و با ذهنی پر از سوال اومدن بهتره تشویق بشن و ان شالله وارد مباحث دیگه تالار هم بشن .
نیاز به عذرخواهی نیست.دعوا که نداریم . یادمه گفتم اگه جای مدیر بودم تشویق میکردم کاربران تازه وارد تاپیک بزنن. این اثر داره که به سوالاتشون حتی به نظر در درجه ی 1000 الویت جواب داده بشه .همین . من هم موافقم که شناخت خود مهمتره .
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: o7ec98uqj4foouzyxo6i.jpg]](http://up.khoone.org/up/1/o7ec98uqj4foouzyxo6i.jpg)

.... در چت روم هاشون هم همیشه ماموران FBI رسما در حال رصد هستند