کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافیای اعتیاد و فراماسونی
۲۳:۴۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۰:۰۵ توسط امیر صالح.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام می خواستم در مورد مافیای مواد مخدر واین ابزار نه چندان جدید نظر دوستان را جویا بشوم و مبحث جدیدی دراین مورد باز کنیم با تشکر امیر
دوستان سخنی در این مورد ندارند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۱۵:۵۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2

چرا!
بنده یک سوال بزرگ دارم که همیشه آزارم میده:
چرا وضعیت اعتیاد دائم بدتر می شود و معتادان و فروشندگان مواد مخدر روز به روز آزادترند و مسئولین ما هم انگار نه انگار؟
۱۲:۲۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

به نظر من پشت این واردات و یا قاچاق مواد مخدر یه ادم کله گنده وجود داره , حالا یا از مسئولین یا از اقازاده ها؟!!

مثل اقای محسن رضایی که بزرگترین وارد کننده سیگاره
البته من آقای رضایی رو فردی متعهد به انقلاب و امام و ولایت فقیه میدونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۱۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
شش علتی را که بیشتر در پاسخ به این روند نگران کننده در عرصه عمومی ایران بر آن تاکید می شود:

علت اول:
رشد فزاینده اعتیاد به یکی از آثار سوء رشد فزاینده جمعیت نسبت داده می شود.
در سه دهه گذشته در حالی جمعیت ایران دوبرابر شده که این جامعه آمادگی پذیرایی این همه جمعیت را نداشته است.
به بیان دیگر جامعه باید می توانست سالی ششصد هزار شغل برای اداره این جمعیت ایجاد کند و چون این توانایی را نداشت، زمینه برای جذب میلیون ها نفر در «زندگی، فضا و بازار کار غیررسمی» اعتیاد و قاچاق فراهم شد.

علت دوم:
به «فضای تنش زای زندگی» در جامعه مدرن ایران اشاره دارد.
گفته می شود جامعه ایران اغلب ویژگی ها و تنش های جامعه مدرن را (مثل فشردگی جامعه شهری، تراکم آگاهی ها و انتظارات برآورده نشده، ناامنی و اضطراب فضای کار اقتصادی و...) دارد.
در جوامع دیگر بخشی از جمعیت برای فرار از تنش های مذکور به مصرف مشروبات الکلی روی می آورند اما چون در ایران مصرف مشروبات الکلی حرام است و ممنوعیت قانونی دارد، بخشی از جمعیت برای فرار از تنش های زندگی به جای مصرف مشروبات الکلی به مصرف مواد مخدر (و عمدتاً تریاک) که فعل حرامی هم نیست روی می آورند.

عامل سوم:
مسئله ی فقر...
افراد واجد فقر اقتصادی،مثل دیگر اقشار جامعه برای گذران زندگی نیازمند تفریح هستند.اما از آنجا که قادر به تحقق شرایط زندگی مطلوب خود نیستند لذا برای رسیدگی به «خوشی»، آنچه می توانند در اختیار داشته باشند یک خوشی موقتی از طریق ورود به جریان و فضای اعتیاد و مصرف مواد مخدر است.

عامل چهارم:
اینکه گفته می شود چون مصرف مواد مخدر در ایران قدمتی چندین صدساله! دارد به یک امر ریشه ای و فرهنگی تبدیل شده است.
لذا این عادت دیرینه فرهنگی باعث می شود مصرف مواد مخدر (برخلاف مصرف مشروبات الکلی) رفتار و فعل مذمومی نباشد و بخشی از جمعیت با آسودگی خاطر آنرا مصرف کنند.

عامل پنجم:
اشاره به همسایگی ایران با کشور افغانستان دارد.
چون تولید و توزیع مواد مخدر در افغانستان، به عنوان مرکز اصلی تولید این مواد، از طریق مرزهای ایران به بخش غربی جهان انتقال می یابد، لذا یکی از آثار این مجاورت جغرافیایی قرار گرفتن جمعیتی گسترده در معرض مواد مخدر است که تعداد آن بیش از سایر کشورها است.

عامل ششم:
به توطئه کشورهای متخاصم مربوط می شود.
چون ایران پایگاه اصلی انقلاب اسلامی است، لذا امریکا از گسترش قاچاق مواد مخدر به ایران و مصرف آن حمایت می کند تا از طریق آن انرژی جوانان انقلابی تخلیه و به جوانانی افیونی و بی خاصیت تبدیل شوند.

آیا واقعاً شش علت فوق توضیح دهنده رشد فزاینده اعتیاد در ایران است؟!
پدیده اعتیاد و رشد فزاینده آن مثل هر پدیده اجتماعی دیگر می تواند «n تا» علت داشته باشد و تمام آن علل عدیده هم در تکوین آن نقش داشته باشند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضا1357 ، امیر صالح ، مجید املشی
۱۲:۳۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5

ممنون از توضیحات خوبتان
اما یک روی سخن من به آزادی عجیب فروشندگان مواد مخدر است.
مگر اینکار ممنوع و جرم نیست؟
من در محلات جنوب تهران زندگی می کنم و در اینجا محلاتی هست که خرید انواع مواد در آن به راحتی خرید از مغازه و بقالی است!
یا برای قدم زدن در پارکهای اطراف منزل مان باید تما حواسمان جمع باشد مبادا سوزنی یا سرنگی به پایمان برود (بدون مبالغه و بزرگنمایی عرض می کنم).
خلاصه اینکه یک علامت سوال بزرگ روی سرم سنگینی می کند(؟)
۱۳:۱۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۳۳)رضا1357 نوشته است:  ممنون از توضیحات خوبتان
اما یک روی سخن من به آزادی عجیب فروشندگان مواد مخدر است.
مگر اینکار ممنوع و جرم نیست؟
من در محلات جنوب تهران زندگی می کنم و در اینجا محلاتی هست که خرید انواع مواد در آن به راحتی خرید از مغازه و بقالی است!
یا برای قدم زدن در پارکهای اطراف منزل مان باید تما حواسمان جمع باشد مبادا سوزنی یا سرنگی به پایمان برود (بدون مبالغه و بزرگنمایی عرض می کنم).
خلاصه اینکه یک علامت سوال بزرگ روی سرم سنگینی می کند(؟)

فقط 2 اشاره کوتاه:

1

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر:
سود حاصل از کشت موادمخدر برای کشاورزان افغانی کمتر از یک میلیارد دلار است در حالیکه باقی سود 60 میلیارد دلاری آن پس از ترانزیت و خارج شدن از این کشور به جیب قاچاقچیان موادمخدر سرازیر می‌شود.
وی افزود:
جمهوری اسلامی ایران در ابتدای بازار مصرف موادمخدر و در مسیر ترانزیت و عبور آن به دیگر کشورهای دنیا قرار گرفته است

2

يك مقام امنيتي هرمزگان گفت:
ميزان ورود و ترانزيت مواد مخدر در استان هرمزگان از آغاز امسال تاكنون ۲۵ درصد و قاچاقچيان مواد مخدر ۲۰ درصد افزايش يافتهاست.
اين در حالي است كه قاچاقچيان سالانه دو ميليارد دلار سود مي‌برند.
وي افزود:
روزانه ۲ تن مواد مخدر از مسير هرمزگان منتقل مي‌شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیر صالح ، رضا1357
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا