|
نظرتان را درباره این عکس بگوئید
|
|
۱۳:۳۶, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۰۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ما داریم با همچین آدمایی دست میدیم .....
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آی.......خدااا!
علت اشک ریختن امام علی(علیه السلام) رو میفهمم وقتی میبینم ملت یک حرف خیلی ساده رو پس از چندین بار تکرار نمیشنوند، و باز هم آخر سر فرق «مذاکره و پیمان» رو با «دوستی» نمیفهمند. براشون از مذاکرهی حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با کفار میگیم که در نتیجهاش با کفار پیمان نوشتن که در قرآن هم اجازهاش داده شده، باز یه عده میان مذاکره رو با دوستی اشتباه میگیرن. از اون طرف یه عدهای با کفار و اون اهل کتابی که به دینشون پایبند نیستن احساس دوستی میکنن، برای اینها هم آیهی قرآن میاریم که به هر حال دوستی با کفار و منافقین حرام هست، انگار هیچچیز نمیبینن. پس دوست گرامی، در کجای قواعد قرآنی نیاز میشه به دونستن اینکه طرف کابالائیست هست یا نه؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست من،شما ک درست پسند هستید، اگه دستت رسید برو مطالب سایت نوکات پرس، بخون ، جواب من، هموناییه ک اونجا نوشته ....
من عاشق حضرت علی هستم ... واقعا ناراحت شدم، وقتی .... نقل قول: شما همون حادثه تاریخی ای رو ک دوست دارید، ب یاد میارید .... همه شو با هم مرور کنید ....یا علی |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نظرم باید ببینیم دولت جدید نظرش چیه ؟!!
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۲۱)Aban نوشته است: شما همون حادثه تاریخی ای رو ک دوست دارید، ب یاد میاریداز مشکلات امام علی،معاویه بود.اما امام حسن با معاویه هم صلح کرد.گاهی اوقات آدم مجبوره با شیطان هم معامله کنه،اینا که شیطان پرستن! ![]() حقیقت اینه که ما در جهان تنهاییم...البته «چه بسا که گروهی کوچک بر قومی بزرگ پیروز شوند» اما این چیزی از مظلومیت ما کم نمیکنه.توی این شرایط،این که حداقل خودمون رو داشته باشیم دیگه ضرورت داره.اتحاد ملی هم لازمه ش یه سری چیزاست که اقتصاد خوب هم از این موارده.بنابراین ما مجبوریم فعلا با آمریکا کنار بیایم.همونطوری که پیامبر با مشرکین کنار اومدند.همونطوری که امام مجتبی با معاویه کنار اومدند... . |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۶/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۲۱:۵۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خوب که چی؟؟؟؟؟ مگه شما شک داری یا داشتی که اینها به این سیستم متصل هستن مطمئن باشید بزرگان حکومتی هم میدونن
بدتر آقایون نیست که قذافی رو دعوت کردن تو کشور جفتش عکسم گرفتن و تیلیت هم زدن با هم بعضیا با تشنج زندگی میکنن این عکس مربوط به سال 1982 میلادیه تو یک روزنامهکه سال 2004 تو تالارهای خارجی کلی راجع بهش بحث شده
|
|||
|
۲۲:۱۳, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان از اقای خامنه ای هم جلو زدن ! قضیه صلح امام حسن رو خود آقا یه بار توضیح داده ! فکر نکنم دوباره نیاز به بررسیش باشه.
هیچ پستی هم دیگه جواب نمیدم. کسی مشکلی داره با این روابط به تمام حرف های آقا در مورد این مذاکرات گوش کنه . غیر قابل اعتماد و ... به صلح امام حسن هم نیمچه نگاهی داشته باشیم |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آقا خواهشا بحث مذاکره آمریکا با ایران رو به میون نکشید
خواستم نظرتونو درباره عکس بگید راستی اون عکس هم دیدار کری با لاوی در کلیسای شیطانه ناراحتی کپتان؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تعجب کردم
جالب بود . این تصویر دلیل هم فکری ]نها را می رساند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: kerry_lavey.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8109186992/kerry_lavey.jpg)