کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتان را درباره این عکس بگوئید
۱۳:۳۶, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: kerry_lavey.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، السا ، انتصـار ، رهگذر. ، عبداللهی ، nasimesaba ، meisamtiger ، سیمرغ ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، مجنون العباس
۱۷:۳۸, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۰۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #2
آواتار
ما داریم با همچین آدمایی دست میدیم ..... Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، عبدالرحمن ، nasimesaba ، مجنون العباس
۱۸:۰۱, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #3

آی.......خدااا!
علت اشک ریختن امام علی(علیه السلام) رو می‌فهمم وقتی می‌بینم ملت یک حرف خیلی ساده رو پس از چندین بار تکرار نمی‌شنوند، و باز هم آخر سر فرق «مذاکره و پیمان» رو با «دوستی» نمی‌فهمند.
براشون از مذاکره‌ی حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با کفار میگیم که در نتیجه‌اش با کفار پیمان نوشتن که در قرآن هم اجازه‌اش داده شده، باز یه عده میان مذاکره رو با دوستی اشتباه میگیرن.
از اون طرف یه عده‌ای با کفار و اون اهل کتابی که به دینشون پایبند نیستن احساس دوستی میکنن، برای اینها هم آیه‌ی قرآن میاریم که به هر حال دوستی با کفار و منافقین حرام هست، انگار هیچ‌چیز نمی‌بینن.

پس دوست گرامی، در کجای قواعد قرآنی نیاز میشه به دونستن اینکه طرف کابالائیست هست یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، السا ، هادی... ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، help me ، ballista ، nasimesaba ، kh-MAHDI ، سدرة المنتهی
۱۸:۲۱, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
دوست من،شما ک درست پسند هستید، اگه دستت رسید برو مطالب سایت نوکات پرس، بخون ، جواب من، هموناییه ک اونجا نوشته ....

من عاشق حضرت علی هستم ... واقعا ناراحت شدم، وقتی ....
نقل قول:
علت اشک ریختن امام علی(علیه السلام) رو می‌فهمم وقتی ......

شما همون حادثه تاریخی ای رو ک دوست دارید، ب یاد میاریدWink .... همه شو با هم مرور کنید ....

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، nasimesaba
۱۸:۲۶, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظرم باید ببینیم دولت جدید نظرش چیه ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رهگذر. ، nasimesaba
۲۰:۳۷, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۶/دی/۹۲ ۱۸:۲۱)Aban نوشته است:  شما همون حادثه تاریخی ای رو ک دوست دارید، ب یاد میاریدWink .... همه شو با هم مرور کنید ....
از مشکلات امام علی،معاویه بود.اما امام حسن با معاویه هم صلح کرد.گاهی اوقات آدم مجبوره با شیطان هم معامله کنه،اینا که شیطان پرستن!Smile
حقیقت اینه که ما در جهان تنهاییم...البته «چه بسا که گروهی کوچک بر قومی بزرگ پیروز شوند» اما این چیزی از مظلومیت ما کم نمیکنه.توی این شرایط،این که حداقل خودمون رو داشته باشیم دیگه ضرورت داره.اتحاد ملی هم لازمه ش یه سری چیزاست که اقتصاد خوب هم از این موارده.بنابراین ما مجبوریم فعلا با آمریکا کنار بیایم.همونطوری که پیامبر با مشرکین کنار اومدند.همونطوری که امام مجتبی با معاویه کنار اومدند... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، nasimesaba ، السا ، عبدالرحمن
۲۱:۳۹, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۲۱:۵۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #7
آواتار
خوب که چی؟؟؟؟؟ مگه شما شک داری یا داشتی که اینها به این سیستم متصل هستن مطمئن باشید بزرگان حکومتی هم میدونن

بدتر آقایون نیست که قذافی رو دعوت کردن تو کشور جفتش عکسم گرفتن و تیلیت هم زدن با هم

بعضیا با تشنج زندگی میکنن
این عکس مربوط به سال 1982 میلادیه تو یک روزنامهکه سال 2004 تو تالارهای خارجی کلی راجع بهش بحث شده

[تصویر: kerry_meets_lavey.jpg]
۲۲:۱۳, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان از اقای خامنه ای هم جلو زدن ! قضیه صلح امام حسن رو خود آقا یه بار توضیح داده ! فکر نکنم دوباره نیاز به بررسیش باشه.

هیچ پستی هم دیگه جواب نمیدم. کسی مشکلی داره با این روابط به تمام حرف های آقا در مورد این مذاکرات گوش کنه . غیر قابل اعتماد و ... به صلح امام حسن هم نیمچه نگاهی داشته باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، السا ، Hadith ، revenger
۲۲:۲۷, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
آقا خواهشا بحث مذاکره آمریکا با ایران رو به میون نکشید

خواستم نظرتونو درباره عکس بگید

راستی اون عکس هم دیدار کری با لاوی در کلیسای شیطانه

ناراحتی کپتان؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، meisamtiger ، السا
۲۲:۴۹, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #10

تعجب کردم
جالب بود .
این تصویر دلیل هم فکری ]نها را می رساند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، انتصـار ، شیدا ، nasimesaba ، meisamtiger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا