کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم هایی که باید دید!!!
۱۹:۴۸, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۳:۲۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستای گلمHeart

هدف از باز کردن این تاپیک، معرفیه فیلم های مورده علاقه ی خودمون به دوستامون هست...

به این صورت که :
  • اسمه فیلم رو معرفی کنیم و در صورت امکان یک عکس کم حجم از پوستر فیلم بزاریم...
  • اگر می تونید خلاصه داستان رو تعریف کنید ...
  • بگید برای چی از این فیلم خوشتون اومده...
  • فرقی نمی کنه که فیلم ، داخلیه یا خارجی!!!
  • دقت کنید، فیلمی که پیشنهاد می دید، زیاد منشوری نباشهBlush
  • اگر نقد و مطلبی در نظر داشتید ، حتماً بنویسید...
پ.ن : لطفاً از copy و paste خودداری کنید . اگر یه کلمه در وصفه فیلم بنویسید که : شاهکار بود ، ارزشش بیشتر از کپی های چند صفحه ایهWink

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، سید ابراهیم ، mofa ، هانا ، شیدا ، مجید املشی ، SAViOR ، رضوانه ، Aryha ، السا ، Justice Bringer ، Detector ، azade ، Tolou ، ali0077 ، Ali#59 ، mahdy30na ، حوریه سادات
۲۰:۴۳, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۰:۰۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خودم چراغ اول رو روشن می کنمWink

فیلم دوست داشتنیه

* پاپیون *
Papillon

[تصویر: Papillon.jpg]

یکی از اون فیلم های کلاسیک و به یاد موندنی
به کارگردانی * فرانکلین . جی . شفنر
در سال 1973 ساخته شده
ویژگی های فیلم : بازیه خیره کننده ی استیو مک کویین و داستین هافمن - موسیقیه بی نظیره *جری گلد اسمیت* - قدرت تاثیر گذاریه شگرف فیلم رو مخاطب

خلاصه فیلم:
پاپیون ( استیو مک کویین) فردی که به اتهام قتل ، باید به زندانی در فرانسه برود ،ولی خوده او منکر اتهامی است که به او زده شده و معتقد است که برای او پاپوش درست شده، او دوست نداره که حرف زور رو قبول کنه ، و همیشه در فکر فراره و هیچ وقت نا امید نمی شه ....

این فیلم به نظرم زیباترین تعریف رو از آزادی و آزادی خواهی داره و این که انسان به راحتی حرف زور رو قبول نمیکنه، حتی اگه جسمش شکنجه شه، روح و فکرش سمت و سوی آزادی میره ؛ سکانسی که استیو مک کویین از فرط گرسنگی سوسک می خوره، روی من خیلی تاثیر گذاشت...

هیچ وقت نا امید نشو

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، مجید املشی ، Tolou ، SAViOR ، رضوانه ، Aryha ، black ، السا ، سید ابراهیم ، azade
۲۰:۴۹, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #3

معجزه‌گر The Miracle Worker

ساخته شده براساس اتوبیوگرافی «هلن کلر»(زندگی‌نامه از زبان خود فرد).
«هلن کلر» که در نوزادی در اثر تب کور و کر شد، از ناتوانی‌اش در ارتباط ناامید شده بود و این به فوران‌های خشن و غیرقابل‌کنترل متعدد می‌انجامید. والدین وحشت‌زده و درمانده‌اش برای کمک با مدرسه‌ی نابینایان «پرکینز» تماس گرفتند. آنها در پاسخ، یک دانش آموز پیشین به نام «آن سالیوان» را به عنوان معلم خصوصی به خونه‌ی «کلر» فرستادند. چیزی که در ادامه می‌آید یک نبرد اراده است تا «آن»، دیوار سکوت و تاریکی «هلن» را با پایداری، عشق، و سرسختیِ مطلق بشکند.

[تصویر: TheMiracleWorker.jpg]

[تصویر: 330px-MiracleWorkerPoster.JPG]

[تصویر: 51731T0F6BL.jpg]

سینما 4(و یا امثالش) نسخه‌ی سیاه و سفیدش رو چند بار نشون داده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، هانا ، m.hossein ، مجید املشی ، SAViOR ، Tolou ، رضوانه ، Aryha ، السا ، سید ابراهیم ، Detector ، azade ، بیداری12 ، Bahar
۱:۱۳, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱:۲۵ توسط black.)
شماره ارسال: #4
آواتار
خب پس من یه توضیحی درباره کارگردان های فیلم های fight club و darknight میدم.
دیوید فینچر و کریستوفر نولان که دو تا از بهترین کارگردان های هالیوودی هستند.
هر دو تو فیلم هایشون سعی دارن که هرج و مرج و قانون رو روبروی هم قرار بدن .
نمیانده هرج و مرج طلب نولان یک فرد روانی به نام جوکر هست که یکی از ماندگار ترین نقش های تاریخ هالیوود رو ایفا کرد. ( با بازی هیت لجر )
در این سمت هم این نقش رو فردی به نام تایلر دردن ( براد پیت ) ایفا میکنه.
فیلما ها رو ببینید و آخرای داستان ها رو مقایسه کنید. جالبه آخرش.
البته همه اینایی که گفتم برداشت خودم بود و میتونه نقض بشه.

اینم یه دیالوگ ماندگار از فایت کلاب :
تایلر ( برد پیت) : ما بچه های نسل وسط تاریخیم .
هیچ هدف و مقصدی نداریم .... هیچ جنگ بزرگی نداریم ..... رکود شدید نداریم

جنگ بزرگ ما یه جنگ روحیه ! رکود شدید زندگی خود ماست
همهی ما بزرگ شده ی تلویزیونیم و میخوایم باور کنیم یه روز : میلیونر ... ستاره ی سینما ... یا موسیقی راک میشیم ........... ولی نمیشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، SAViOR ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، Maysam-1st
۱۵:۱۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
فیلم تصادف
crash

[تصویر: crash-no-limite-poster06.jpg]

یک فیلم فوق العاده ی اجتماعی
به کارگردانی * پل هاگیس
Paul Haggis
در سال 2004 ساخته شده

درباره ی فیلم *
فیلم تصادف به زیبایی مسائل نژاد پرستی و بی اعتمادی را بعد از واقعه 11 سپتامبر در ایالت متحده ، به تصویر می کشد...

ویژگی های فیلم*
  • فیلم دارای 8 تا داستان موازی هست که طی دو روز اتفاق می افته و این داستان ها به زیبایی به هم مرتبط می شوند.
  • وجود یک خانواده ایرانی در بینِ این هشت داستان!!!

برداشت خودم از فیلم *
سوتفاهم ، سوتفاهم ، سوتفاهم ...

سوءبرداشت ، سوءبرداشت ، سوءبرداشت ...
پیش فرض های غلط ، نسبت به هم دیگه
چیز هایی بود که تو فیلم دیدم ، و همه اینا منجر می شد به رفتارهای نژادپرستانه...

توی فیلم تصادف اون چیزی که با هم تصادف می کنه ، فرهنگ ها و نژاد ها بود...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، رضوانه ، عبدالرحمن ، ضحی ، SAViOR ، حفیظ ، Tolou
۱۸:۵۵, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱۸:۵۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #6

لینک دانلود هر گونه فیلمی ممنوعه !

نقل قول:خب رضای عزیزم... هادی هم میخواد یه همچین کارهایی بکنه دیگه. البته با کمک شما. ما اینجا که فقط نمیخواهیم فیلم معرفی کنیم و بعد هم بشینیم پاشو تخمه بشکنیم.. این بله اصلا با اهداف بیداری اندیشه سازگاری نداره...

با سلام سید عزیز ! اولین واکنش دوستان به این تاپیک :

نقل قول:با یاد حق

لینک های دانلود رو هم قرار بدید خوشحال میشیم !!
[تصویر: blush.png]

یاالله

توی همین صفحه لینک فیلم دادن در صورتی که به راحتی با همین پست میزنند سایت رو ویلچر میکنند ... در هر صورت بنده به عنوان یه کاربر عادی انتقاد کردم ...به نظر میاد که اشتباه کردم.

پ. ن : تاپیک به زودی پاکسازی خواهد شد , هر گونه اسپم , درخواست لینک دانلود و .... پاک خواهد شد, برای معرفی هر فیلم به پست اول حتما توجه کنید , پست های کوتاه و صرف معرفی نیز حذف خواهد شد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، هادی... ، yamin ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، Justice Bringer ، سید ابراهیم
۲۰:۴۱, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
دوستان اینم داره میشه مثل تاپیک موسیقی های مورد علاقه که هر ... رو بعضی ها معرفی کردن. حالا ما اومدیم بخش راه انداختیم در نقد موزیک بعضی دوستان...

شوربختانه هالیوود خودش یکی از پلیدترین و نکبت بارترین صنعتهای امروز هست که 100 تا یکی از محصولاتش بی ضرر و سالم نیست. من خودم به شدت مخالف فیلمهای بدون سانسور هالیوودی هستم.

همین چند فیلمی هم که معرفی شده بعضا مشکلدار هستن. اگر قراره تبلیغ قیلمهای هالیوودی بشه به زودی جلوش گرفته میشه. همین چند پست هم بعدا حذف میشه.

به جاش فیلمهای ایرانی ارزشی معرفی و مطرح بشه یا فیلم خارجی به شرطها و شروطها که خودتون بهتر می دونین. لطفا رعایت کنین که بعد ما شرمنده شما نشیم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، yamin ، Hadith ، ELENOR ، رضوانه ، شیدا ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، Justice Bringer ، حفیظ ، Tolou ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، دل خسته
۲۰:۵۰, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۳۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #8

به نام خدا

یکی از فیلم هایی که بسیار بسیار دوست دارم و میدونم کمتر کسی هست که اونو ندیده باشه،فیلم:

[تصویر: 321525010023267183115951314152647534158.jpg]

به کارگردانی : آقای مجید مجیدی

این فیلم رو من خیلی وقت پیش دیدم ولی به این دلیل ازش خوشم میاد که واقعن خدا رو درش حس میکنم .
فقط میتونم همینو بگم

[تصویر: 13851125021.jpg]

دومین فیلم عالی از آقای مجید مجیدی که بسیار تأثیرگذار و پخته ساخته شده بود، فیلم:

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSQxGKKGGEzdCghJDbkqV6...HFJGZSoTg4]

که این فیلم هم کمتر کسی هست که ندیده باشه. کلأ فیلم های ایرانی عالی که بیشترم متعلق به گذشته است،کم نداریم.

[تصویر: 13514219159190511712475622739138190255197.jpg]

فیلم بسییییار زیبا به کارگردانی آقای علی حاتمی به نام:

[تصویر: 300px-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1.jpg]
این فیلم ،محصول سال 1368 می باشد.
که با هنرمندی تمام ساخته شده. و بازیگرانی چون اکبر عبدی و محمدعلی کشاورز و... به بهترین وجه نقش خودشونو ایفا کردند.

مادر این خانواده ،که در سرای سالمندان بوده ، به خانه اش برمیگردد و بقیه روزهای عمرش رو کنار فرزندانش سپری میکند و بعد داستان هایی که اتفاق می افتد...
[تصویر: Madar%20%285%29.jpg]

با دیدن این فیلم،واقعن قدر مادرهامون رو میدونیم.

[تصویر: Madar%20%282%29.jpg]

خلاصه کم فیلم های ایرانی که با هنرمندی تمام توسط کارگردان های ارزشمند و بازیگران ماهر (گرچه الان کمتر بهشون بها داده میشه متأسفانه) ساخته شده (مخصوصأ بعد انقلاب و سالهای گذشته) کم نداریم ... که بسیار عالیند و پر از مفهوم. چه طنزهاشون و چه غمناک هاش.

یسری به سایت http://nostalgiktv.com بزنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، black ، عبدالرحمن ، مرهم ، حوریه سادات
۲۲:۲۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
شاید دوستان قلبشون مکدر بشه از این اشکال گیری ها

ولی واقعیتش اینه که مثل همون تاپیک موسیقی احساس مسئولیت کردم که بیام و بعضی چیزا رو بگم

وگرنه با شما برادرا که مشکلی ندارم (ن پ ن Big Grin)

الان مثلا همینایی که در ارسال آخر اشاره شد پیام های خوب زیاد دارند ولی اگر بخوام بحث کنم دوباره میشه جر و بحث و ...

فقط همینو میگم

اگر کارگردانای ما همان تعهدی که فیلمسازای هالیوود به مانیفست کابالا و اومانیزم دارند رو به اسلام داشتند الان تو قله سینمای دنیا وایساده بودیم

ولی متاسفانه اینطور نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Maysam-1st
۲۲:۰۴, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
یکی از زیباترین فیلم هاست
Hachiko A Dog's Story برای سال 2009
اقتباسی از یک داستان واقعی هم هست ...
ببینید لذت می برید ...مخصوصا اگر مثل من سگ ها رو دوست داشته باشید

[تصویر: Hachi_poster.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Tolou ، هادی... ، Justice Bringer ، سید ابراهیم ، ali0077
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا