کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
۱۶:۵۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲:۱۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به پیشنهاد مدیر انجمن موضوع رو عوض کردم اگه سردرگم شدید شرمندم...

این تاپیک یه سوال و یک نظرخواهیه که در آخر خودم نتیجه گیری های ممکن رو براتون میگم و نظر شما روی نتیجه تاثیر داره لطفا صبور باشید و فکر کنید و پاسخ بدید متشکرم.
امروز داشتم یه متنی رو درباره سفیانی می خوندم هیچ ربطی هم نمی دمش به اینکه چون ظهور نزدیکه از سفیانی حرف میزنم...روایتی بود از حضرت علی(علیه السلام) که گفته بودند ایشان(سفیانی) هر که را که روی ایمانش پافشاری کند میکشد و هرکه نامش نام اهل بیت باشد را چه کودک و چه بزرگ در روغن داغی خواهد سوزاند بطوریکه خون مردم شروع به جوشیدن میکند و آه فرشتگان بلند میشود..از این برهه بگذزیم سفیانی که دستش به ایران نمیرسه تا جنایت کنه.

همچنین مجریان طرح 2012 بر این باورند که یک چهارم مردم دنیا با این قضیه مخالف هستند و کشتن اونها کار درستی هست و دستور دارند بعد از کسب قدرت به سرعت تمام مخالفان رو تفتیش عقاید و در صورت لزوم به قتل برسونن.

حالا خدایی نکرده....
فکر کنید که دو انتخاب دارید یا اینکه کشته بشید و هرگز به خدا کافر نشید حتی لفظا و یا اینکه با میل اونها رفتار کنید در این نظر سنجی تقیه و گفتن دروغ و نجات دادن جان رد هست...آیا قبول میکنید یا میمیرید؟
در ضمن به خانواده,معشوق ویا فرزندانتان هم فکر کنید که بعد شما چه داغی در دلشان است و چه اتفاقاتی برایشان می افتد...به نظر بقیه بچه ها هم عمل نکنید حرف دل خود را بزنید.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، elhamA ، semnani ، Abasaleh ، خیبر110 ، shafagh_mah ، MOH3N-P ، azade ، mahdi jan ، خاک ، taban ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، Farzaneh ، ali0077 ، sabrina

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۹)وحید110 نوشته است:  به یاد داستانی افتادم که امام رضا (علیه السلام)از یارانش در خواست کرد به داخل تنور بروند ......
فکر کنم بهتر بود مینوشتید ایا حاضرید جانتان را فدار اسلام کنید؟
یا در جهادی شرکت کنید که احتمال٫ شهادت است .
اما در فرض مورد نظر شما به گمانم بتوان تقیه کرد!!

ُسلام وحید جان ممنون از پاسخ شما
تقیه نه.کلا میگین آره یا نه فرض شهادت هم 100 درصد هستش.

خواهشا دوستان جواب بدید الان 3 نفرپاسخ دادن هیچکی هم جواب نداده.فقط پیشنهاد تغییر صورت مسئله بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۲۲:۲۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام
به نظر بنده ي حقير سوالتون كاملا بي منطق است. ياد داستاني افتادم كه يكي از بزرگان هميشه به اين موضوع كه چرا ياران امام حسين (علیه السلام) بهترين هستند گله داشت و مي گفت اگر ما هم بوديم ....
شبي در خواب واقعه عاشورا برايش مجسم مي شود و امام از ايشان مي خواهد در مقابل ايشان بايستد تا نماز بخوانند تير اول كه آمد از ترس جا خالي داد و تير به امام خورد و ... تا چند دفعه
بعد به عقب نگاه كرد ديد همه تيرها به امام خورده است
در اين جا امام لبخندي زدند و او از خواب بيدار شد!!!

حتي اينكه از بين 313 تن از ياران امام زمان وقتي امام مسئوليت افراد را بيان مي دارند تنها 12 تن خالصانه مي مانند و بقيه مردد مي شوند ( منبع كتاب آقاي كوراني )

ولي اگر باز هم بخواهيد جواب دهم با فرض اينكه فقط دو راه وارد شدن به جبهه حق يا سكوت را بايد انتخاب كنيم با صراحت مي گويم به احتمال زياد سكوت چون هنوز اون قدر خلوص نيتم زياد نيست!

يادمان نرود كه شب واقعه ي كربلا امام فرمودند هر كس حق الناسي برگردن دارد برگردد.

اميدوارم منظور شما را خوب متوجه شده باشم و پاسخ هم به دردتون بخورد.
----------------------------------------------------------------------------------
جناب وحيد 110 فكر مي كنم داستان مربوط به امام صادق (علیه السلام) باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۴۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۲۳)najmeh نوشته است:  با سلام
به نظر بنده ي حقير سوالتون كاملا بي منطق است. ياد داستاني افتادم كه يكي از بزرگان هميشه به اين موضوع كه چرا ياران امام حسين (علیه السلام) بهترين هستند گله داشت و مي گفت اگر ما هم بوديم ....
شبي در خواب واقعه عاشورا برايش مجسم مي شود و امام از ايشان مي خواهد در مقابل ايشان بايستد تا نماز بخوانند تير اول كه آمد از ترس جا خالي داد و تير به امام خورد و ... تا چند دفعه
بعد به عقب نگاه كرد ديد همه تيرها به امام خورده است
در اين جا امام لبخندي زدند و او از خواب بيدار شد!!!

حتي اينكه از بين 313 تن از ياران امام زمان وقتي امام مسئوليت افراد را بيان مي دارند تنها 12 تن خالصانه مي مانند و بقيه مردد مي شوند ( منبع كتاب آقاي كوراني )

ولي اگر باز هم بخواهيد جواب دهم با فرض اينكه فقط دو راه وارد شدن به جبهه حق يا سكوت را بايد انتخاب كنيم با صراحت مي گويم به احتمال زياد سكوت چون هنوز اون قدر خلوص نيتم زياد نيست!

يادمان نرود كه شب واقعه ي كربلا امام فرمودند هر كس حق الناسي برگردن دارد برگردد.

اميدوارم منظور شما را خوب متوجه شده باشم و پاسخ هم به دردتون بخورد.
----------------------------------------------------------------------------------
جناب وحيد 110 فكر مي كنم داستان مربوط به امام صادق (علیه السلام) باشد.

خب حالا من بی منطق هستم...خوابی شما تعریف کردید خودش بی منطق ترین حالت ممکنه و حالت یک جک رو داره که امام بخواد بیاد تو خواب یکی و طرف جاخالی بده و امام هم بخنده و تموم!!!!!
ممکنه آدم یک منبع رو بده و خودتون باید درمورد منبع و صحتش تحقیق کنید کتاب آقای کورانی باید مورد بررسی قرار بگیره تو زمانی که حرف های زیادی رد و بدل میشه و حدیث های امامان خودمون هم تحریف میشه و یا ساختگی هست و نیاز به تحقیق داره اینطور کتاب ها که جای خودشو داره واسه تحقیق!
تو واقعه ی کربلا هم اگه کسی از ظالمان ترسی نداشت و به امام ملحق میشد دیگه شهادتی هم درکار نبود و ما هم الان اینقدر حقیر و ضعیف نبودیم جلو کفار... از زمان ظهور آدم یه همچین حرکتی انجام نشده و همین باعث بدبختیه...اینکه ما برای خدا متحد نشدیم این همه هم خدا بهمون گفته...کفار حالا تازه نتیجه گرفتن که اتحاد داشته باشند همه چیز تمومه نظام نوین رو به مرحله اجرا درآوردن یک حکومت جهانی...اینقدر هم نگید نمیشه نمیشه با همین نمیشه ها به اینجا رسیدیم ظهور آخرین فرستاده خدا هم شرایط خاصی داره و قیام چند کشور بر علیه دولتشون و زلزله هم دلیلی بر یک پیش گویی نمیشه همونطور که موقع مشکلات پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خورشید گرفت و پیامبر گفت این ربطی به ما نداشته.(این قضیه آخری رو دقیقا بیاد ندارم شرمندم)
من شخصا تو این موقعیت ها تسلیم نمیشم چون اگه چندتا دیگه هم این نظرو داشته باشن دشمن هرگز پیروز نمیشه که ظاهرا بچه های فروم علاوه براینکه جواب مشخصی واسه این سوال ندارن.دارن منو زیر سوال میبرن..واقعا دمتون گرم
اینجا فروم دینی ها دوستان! از آدم های عادی و فروم های روزمره نپرسیدم که بخوام بی منطق خطاب شم.من شما رو روشنفکران جامعه تلقی می کنم.
۲۳:۵۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14

منظور من از شک این نیست که در حال حاضر به ظهور یا به خداوند شک داشته باشم.
در مورد سوال شما فکر کردم و دیدم اگر در آن حال بینش کافی برای تشخیص حق داشته باشم شاید نترسم در غیر اینصورت شاید وحشت مرگ به من غلبه کنه و به قول شما خدایی نکرده بشه!!
من کاملا سوال شما رو درک کردم و اولین تداعی ذهنم حادثه عاشورا بود که با وجود اینکه امام را دوست داشتند ولی در حساس ترین لحظه تنهاش گذاشتن.گاهی بد موقع مورد امتحان الهی قرار میگیریم.
بی صبرانه منتظر نتیجه گیری شما از بحث هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، semnani
۰:۱۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۰:۱۹ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۸)هانا نابغ نوشته است:  منظور من از شک این نیست که در حال حاضر به ظهور یا به خداوند شک داشته باشم.
در مورد سوال شما فکر کردم و دیدم اگر در آن حال بینش کافی برای تشخیص حق داشته باشم شاید نترسم در غیر اینصورت شاید وحشت مرگ به من غلبه کنه و به قول شما خدایی نکرده بشه!!
من کاملا سوال شما رو درک کردم و اولین تداعی ذهنم حادثه عاشورا بود که با وجود اینکه امام را دوست داشتند ولی در حساس ترین لحظه تنهاش گذاشتن.گاهی بد موقع مورد امتحان الهی قرار میگیریم.
بی صبرانه منتظر نتیجه گیری شما از بحث هستم.

نه نه سو تفاهم نشه من درباره قضیه ظهور باشما نبودم کلا واسه دوستانی گفتم که مشکلات سیاسی رو با نزدیک نشون دادن ظهور امام پیوند میدن.
اتفاقا وقتی داشتم موضوع تاپیک رو میزدم خندم گرفته بود واقعا خدا نکنه نشیم!

آره یک یار خوب همون مصداق دوست خوبه دوست خوب کسی که تو سختی ها مخصوصا تو سختی ها به کمک آدم بیاد...من در حادثه کربلا شهادت یک روز که باعث چند هدف بشه رو به زندگی با حسرت ترجیح میدم ...خدا ازم راضی میشد...اسلام زنده موند... ماموریت انسانی و وفاداری خودم رو انجام دادم بودم ..از دست این دنیا که مثل یه حصاره راحت میشدم. آدم واقعا باید خوشحال باشه که تو این موقعیت قرار بگیره اما مظلومیت اینطور کشته شدن خیلی بد و دردناکه میتونم درکش کنم که عزیزانت از مرگ تو بی رمق میشن و کسی برات ناراحت نمیشه.این تیکش فقط بده!
ممنون از نظر شما
۱۰:۴۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
دوست گرامي خيلي به خودتون مطمئنيد. از گناه عجب به خدا پناه ببريم!
چرا مسئله را پيچيده مي كنيد؟ مگر نه اين است كه خدا فقط از ما بندگي خواسته است؟ چه جهادي بزرگ تر از جهاد اكبر؟ شما باور نداريد الان هم در جنگ هستيد؟ جنگ با شيطان و گروهش و جنگ با نفس اماره! آيا در شرايط حاضر مي توانيد براي خداوند هر كاري را بكنيد؟ آيا زندگي شما مطابق سيره ي عملي ائمه است؟
اگر هست كه احسنت بر شما و اگرنه بدانيد كه امام زمان بين اين همه جمعيت كل جهان منتظر فقط 313 نفر هستند با طرز فكر شما اما از نوع عملي! از نوع سمعا و طاعتا
۱۹:۴۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۰۵ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #17
آواتار
با سلام

یکی از بارزترین مصادیق محاسبه نفس همین ایجاد و حفظ آمادگی جهاد و شهادت است.
هر چه قدر وابستگی های انسان از قبیل همسر و فرزندان و جاه و مال بیشتر،
جهاد و شهادت در راه خدا سخت تر.

من در ابتدا برایم سخت می نماید اما پیش خود می گویم :
ما که آخرش باید بمیریم پس چه بهتر که در راه خدا و اهل بیت علیهم السلام کشته شویم
هر وقت به این موضوع عدم جاودانگیمون در این دنیا فکر می کنم جانبازی در راه او
برایم سهل تر و آسان تر می نماید (و اینجاست که می گن یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت برتره!).

روایتی داریم از پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که هرکس نه در رکاب امامش جهاد کرده باشد و نه آرزوی آن را داشته باشد،
و بمیرد، بر شعبه ای از نفاق مرده است.

و اما جهاد چه ارتباطی با نفاق دارد؟ منافق کسی است که ادعا می کند ایمان دارد.
وقتی خدا مؤمنان را به معامله با خودش دعوت کرده است؛
«ان الله اشتری من المومنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه»
باورمندان به این مطلب چگونه ممکن است که آرزوی جهاد نداشته باشند؟ آن هم جهاد در رکاب امام زمانشان را؟!
و به همین دلیل بود که منافقان در زمان رسول خد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به بهانه های مختلف در جنگ ها شرکت نمی کردند؛ چراکه به معامله با خداوند باور نداشتند و حتی به خود او. در حالی که عده ای برای جهاد سر از پا نمی شناختند.

نکته جالب این که نمی گوید ما شما را به بهشت می بریم بلکه می گوید بهشت را به تملک شما درمی آوریم؛ البته جهاد برای خداست که ارزش دارد و به همین دلیل است که امیرمومنان(علیه السلام) در جنگ خندق وقتی عمروبن عبدود به ایشان اهانت کرد، لحظه ای صبر کردند تا خشمشان فروکش کند و این بار فقط برای خدا و در راهش، او را به قتل برسانند.

خداوندا شهادت خالصانه در راه خودت را روزی ما گردان

و ما را در راه دین خود ثابت قدم بگردان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، hussain ، Ramin_Ghn ، Hadith ، مجنون الحسین ، سدرة المنتهی ، elhamA ، aliakbar ، Sir.Ehsan ، semnani
۲۱:۵۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
اگر فقط اره یا نه بخواهید باید عرض کنم که :

بله

خداوندا شهادت خالصانه در راه خودت را روزی ما گردان

و ما را در راه دین خود ثابت قدم بگردان
۱۰:۵۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
الان معلومه که می گم مشتاق شهادت هستم. اصلا آرزوم چیزی جز این نیست. به شهدا هم غبطه می خورم.
اما اینکه در میدان عمل و امتحان چطور باشم... نمی دونم باید پیش بیاد.
برای هم دعا کنیم که در میدان امتحان سربلند بیرون بیاییم و "تعلقات" و "توجیهات" ما رو منحرف نکنه.
۱۵:۵۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
خیلی ممنون313 عزیز لطفا همگی لطف کنید فقط همون شرایط رو بگید در همون شرایط خودتون رو وصف کنید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا