کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا باید موضوعات مهم بخش *صنعت سینما و هالیوود* را بخوانیم
۱۶:۲۵, ۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۰ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام،

یه ضرب میرم سر اصل مطلب.

دوستانی که تازه عضو میشن و اطلاعات زیادی در مورد سلطۀ صهیونیزم بر رسانه های جهان، مخصوصا هالیوود ندارن حتما تاپیک های بخش *موضوعات مهم* رو مشاهده بفرمایند.

[تصویر: Topic.jpg]

مواردی که از این تاپیک ها یاد میگریم:

1- در تاپیکایی که مربوط به تحلیل فیلم هاست (ارباب حلقه ها، رستگاری از شاشنک و ...) کاربران به بحث نشستن و بطور طبیعی یه سری از دوستان موافق و یه سری دیگه از دوستان مخالف هستن. با خوندن نظرات مخالف و موافق می تونید شبهاتی که دوستان مخالف بیان کردن که ممکن شبهات خودتون هم باشه رو بهمراه پاسخ های داده شده ملاحظه کنید و این کار باعث میشه که دوباره سوالات تکراری رو داخل تاپیک ها عنوان نکنید.

2- در تاپیک هایی هم که مربوط به مباحث پایه ای هست، اطلاعات خوبی رو در مورد سینما کسب می کنید که باز هم به دانش شما اضافه می کنه و کمک میکنه که استدلال های قوی تری رو در دفاع از نظراتتون بیان کنید و ...

پیشنهاد ته! آشپز :

مستند "و اینک آخرالزمان" ... تحلیل جامعی از سینمای هالیوود

رستگاری از شاوشانک - The Shawshank Redemption

.:: حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو - Rango ::.

ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟

برخی از تاپیکا ممکن ارسال هاشون خیلی زیاد باشه و وقت زیادی بخواد که تمامشون رو بخونید. من خودم یادمه برای اینکه تاپیک *ارباب حلقه ها* رو بخونم ... مجبور شدم صفحه به صفحه Save کنم و بعد هم چند روز طول کشید که همش رو خوندم. لذا ازتون خواهش میکنم که در خوندن تاپیکا صبور باشین و با دقت و خط به خط مطالب رو بخونید و آنالیز کنید. خیلی از مطالب مهم لابه لای جملاتی مخفی شده اند که در ظاهر از اهمیت چندانی برخوردار نیستند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، انتصـار ، Havbb 110 ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، Imam12 ، Aryha ، m.hossein ، Admirer ، PWLG
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]