|
چرا باید موضوعات مهم بخش *صنعت سینما و هالیوود* را بخوانیم
|
|
۱۶:۲۵, ۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۰ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام،
یه ضرب میرم سر اصل مطلب. دوستانی که تازه عضو میشن و اطلاعات زیادی در مورد سلطۀ صهیونیزم بر رسانه های جهان، مخصوصا هالیوود ندارن حتما تاپیک های بخش *موضوعات مهم* رو مشاهده بفرمایند. ![]() مواردی که از این تاپیک ها یاد میگریم: 1- در تاپیکایی که مربوط به تحلیل فیلم هاست (ارباب حلقه ها، رستگاری از شاشنک و ...) کاربران به بحث نشستن و بطور طبیعی یه سری از دوستان موافق و یه سری دیگه از دوستان مخالف هستن. با خوندن نظرات مخالف و موافق می تونید شبهاتی که دوستان مخالف بیان کردن که ممکن شبهات خودتون هم باشه رو بهمراه پاسخ های داده شده ملاحظه کنید و این کار باعث میشه که دوباره سوالات تکراری رو داخل تاپیک ها عنوان نکنید. 2- در تاپیک هایی هم که مربوط به مباحث پایه ای هست، اطلاعات خوبی رو در مورد سینما کسب می کنید که باز هم به دانش شما اضافه می کنه و کمک میکنه که استدلال های قوی تری رو در دفاع از نظراتتون بیان کنید و ... پیشنهاد ته! آشپز : مستند "و اینک آخرالزمان" ... تحلیل جامعی از سینمای هالیوود رستگاری از شاوشانک - The Shawshank Redemption .:: حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو - Rango ::. ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ برخی از تاپیکا ممکن ارسال هاشون خیلی زیاد باشه و وقت زیادی بخواد که تمامشون رو بخونید. من خودم یادمه برای اینکه تاپیک *ارباب حلقه ها* رو بخونم ... مجبور شدم صفحه به صفحه Save کنم و بعد هم چند روز طول کشید که همش رو خوندم. لذا ازتون خواهش میکنم که در خوندن تاپیکا صبور باشین و با دقت و خط به خط مطالب رو بخونید و آنالیز کنید. خیلی از مطالب مهم لابه لای جملاتی مخفی شده اند که در ظاهر از اهمیت چندانی برخوردار نیستند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارتباط با ناظران بخش صنعت سینما و هالیوود | Amir | 56 | 40,678 |
۲۰/دی/۹۴ ۲۰:۲۷ آخرین ارسال: hasport37 |
|

![[تصویر: Topic.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110185418/Topic.jpg)