|
(A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
|
|
۲۰:۲۸, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
شما با کلیک روی اینجا می توانید از نکات ناب معرفت شناختی اسلامی بهره مند شوید در ادامه به مرور قسمت هایی از این نکات را برای دوستان قرار می دهیم *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! ...پس هان ای عزیز تنها به یادگرفتن قناعت مکن؛ زیرا یادگرفتن وقتی به انسان نفع می دهد که معلومات او توأم با اعتقاد باشد .البته منظور نفع اخروی است و الّا چه بسا افرادی با همین محفوظات، سال های سال از منافع دنیوی آن برخوردار و امور خود را به خوبی بگذرانند و مردم، اطرافشان را گرفته، انها را از بزرگان دین هم بدانند، و همین اجتماع و اعتقاد مردم، امر را بر انها مشتبه کرده، زودتر آنها را به هلاکت معنوی برساند. اعتقاد نیز اگر اعتقاد صحیح و جازم باشد ملازم و همراه با عمل است. اگر عمل صحیح، ناشی از اعتقاد درست باشد دارای اثر و علامت است؛ روز به روز یقین و شوق به عالم بقا و پشت کردن به دنیا را زیادتر می کند تا جایی که انسان می شود ((روحانی)) و در عین حال که در زندان تن و عالم ناسوت محبوس است قلبش که از برکت اعمال صالح به حیات انسانی زنده شده، با ملاء اعلی در ارتباط است و نمونه ای از فیوضات عالم غیب را درک می کند. { مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً وَ لَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ ما كانُوا يَعْمَلُو }"نحل-97" (( هر كس- از مرد يا زن- كار شايسته كند و مؤمن باشد، قطعاً او را با زندگى پاكيزهاى، حياتِ [حقيقى] بخشيم، و مسلماً به آنان بهتر از آنچه انجام مىدادند پاداش خواهيم داد)) پس هر عِلمی برای عمل است و قیمت هر عملی به قدر نیت عامل اوست و هر نیتی برای نتیجه است. در این عالم همه فعالیت می کنند، لکن اهداف و نیات و در نتیجه آثار مختلف است؛ زیرا از هر عملی اثری در نفس انسان پیدا میشود. اگر عمل ظلمانی بود ایجاد ظلمت می کند و اگر نورانی بود اثری دل افروز و نورانی خواهد داشت. ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. (( مِنْ صِحَّةِ يَقِينِ الْمَرْءِ الْمُسْلِمِ أَنْ لَا يُرْضِيَ النَّاسَ بِسَخَطِ اللَّه)) ((از امام صادق (علیه السلام) كه فرمود: از درستى يقين مرد مسلمان اين است كه مردم را خشنود نكند به خشم خدا))"اصول كافى-ترجمه كمرهاى، ج4، ص: 183باب فضل يقين" |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۵, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام
تو ماه مبارک بیشترین لذت رو خدا با این آیه بهم داد یا ایها الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمه الله، ان الله یغفر الذنوب جمیعا ای کسانی که نسبت به نفس خود اسراف کرده اید از رحمت خدا نا امید نباشید، همانا خدا تمام گناهان را می بخشد بعد یاد جمله یا مبدل السیئات بالحسنات می افتادم ای تبدیل کننده گناهان به نیکی ها بعدش یاد عشق خدا به مخلوقش بعد یاد اذیت های خودم نسبت به خدا، یاد عهد شکنی ها و هزار کار دیگه ای که نباید می کردم تنها چیزی که یادم میامد گفتن اینکه خدا غلط کردم غلط کردن رو گذاشتن واسه ی این مواقع دیگه خدا غلط کردم |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲/دی/۸۹ ۱۴:۴۸)علی 110 نوشته است: رسول الله صلوات الله علیه : من عيّر أخاه بذنب قد تاب منه لم يمت حتّى يعمله. واقعا حدیث تاثیرگذاریه. ممنون علی آقا... |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
مولا علی علیه السلام:
هر که بر طاعت خداوند شکیبا باشد، خداوند بهتر از آنچه او بر آن صبر کرده به او عطا خواهد کرد.
خدایا چه قدر این حکمت روح افزاست خدا یا چه نهیبی این حکمت به من زد خدایا چه امیدی این حکمت به من داد خدا را شکر که مولای علی شد!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام؛ تمام این روایات از صادق ال محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است:
1- طلبتُ الجنة، فوجدتها في السخأ: بهشت را در بخشندگي و جوانمردي يافتم. 2- و طلبت ثقل الميزان، فوجدته في شهادة «ان لا اله الا الله و محمد رسول الله»: و سنگيني ترازوي اعمال را در گواهي به يگانگي خدا تعالي و رسالت حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) يافتم. 3- و طلبت السرعة في الدخول الي الجنة، فوجدتها في العمل لله تعالي: سرعت در ورد به بهشت را در كار خالصانه براي خداي تعالي يافتم. 4- و طلبتُ حب الموت، فوجوته في تقديم المال لوجه الله: و دوست داشتن مرگ را در پيش فرستادن ثروت (انفاق) براي خشنودي خداي تعالي يافتم. 5- و طلبت حلاوة العبادة، فوجدتها في ترك المعصية: و شيريني عبادت را در ترك گناه يافتم. 6- و طلبت رقة القلب، فوجدتها في الجوع و العطش: و رقت (نرمي) قلب را در گرسنگي و تشنگي (روزه) يافتم. 7- و طلبت نور القلب، فوجدته في التفكر و البكأ: و روشني قلب را در انديشيدن و گريستن يافتم. 8- و طلبت الجواز علي الصراط، فوجدته في الصدقة: و (آساني) عبور بر صراط را در صدقه يافتم. 9- و طلبت نور الوجه، فوجدته في صلاة الليل: و روشني رخسار را در نماز شب يافتم. 10- و طلبت فضل الجهاد، فوجدته في الكسب للعيال: و فضيلت جهاد را در به دست آوردن هزينه زندگي زن و فرزند يافتم. 11- و طلبت حدب الله عزوجل، فوجدته في بغض اهل المعاصي: و دوستي خداي تعالي را در دشمني با گنهكاران يافتم. 12- و طلبت الرئاسة، فوجدتها في النصيحة لعبادالله: و سروري و بزرگي را در خيرخواهي براي بندگان خدا يافتم. 13- و طلبت فراغ القلب، فوجدته في قلة المال: و آسايش قلب را در كمي ثروت يافتم. 14- و طلبت عزائم الامور، فوجدتها في الصبر: و كارهاي پر ارزش را در شكيبايي يافتم. 15- و طلبت الشرف، فوجدته في العلم: و بلندي قدر و حسب را در دانش يافتم. 16- و طلبت العبادة فوجدتها في الورع: و عبادت را در پرهيزكار يافتم . 17- و طلبت الراحة، فوجوتها في الزهد: و آسايش را در پارسايي يافتم. 18- و طلبت الرفعة، فوجدتها في التواضع: برتري و بزرگواري را در فروتني يافتم. 19- و طلبت العز، فوجدته في الصدق: و عزت (ارجمندي) را در راستي و درستي يافتم. 20- و طلبت الذلة، فوجدتها في الصوم: و نرمي و فروتني را در روزه يافتم. 21- و طلبت الغني، فوجدته في القناعة: و توانگري را در قناعت يافتم. 22- و طلبت الانس، فوجدته في قرائة القرآن: و آرامش و همدمي را در خواندن قرآن يافتم. 23- و طلبت صحبة الناس، فوجدتها في حسن الخلق: و همراهي و گفتگوي با مردم را در خوشخويي يافتم. 24- و طلبت رضي الله، فوجدته في برالوالدين: و خوشنودي خدا تعالي را در نيكي به پدر و مادر يافتم. مستدرك الوسائل، ج 12، ص 173 - 174، ح 13810 |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
اللّهُمَّ اِنّا نَعُوذُ بِكَ اَنْ نَذْهَبَ عَنْ قَوْلِكَ، اَوْ نُفْتَتَنَ عَنْ دينِكَ،
خداوندا، به توپناه مى بريم ازاينكه از گفته تو بيرون رويم، يا از دينت روگردانده به گمراهى افتيم، اَوْ تَتايَعَ بِنا اَهْواؤُنا دُونَ الْهُدَى الَّذى جاءَ مِنْ عِنْدِكَ. يا پيش از هدايتـى كه از جانب تو آمـده هواها و هوسـها به ما دسـت يابد. |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۲۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۰ ۱۰:۴۲ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
امام علی(علیه السلام) می فرمایند:
بگذارید و بگذرید، ببینید و دل نبندید، چشم بیندازید و دل نبازید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
مولا علی علیه السلام می فرمایند: گناهی که تو را پشیمان کند ، بهتر از کار نیکی است که تو را به خودپسندی وادارد. |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱۸:۵۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
امیرالمومنین علی علیه السلام:
روزه ی قلب از فکر (در گناهان) برتر از روزه شکم از طعام است. خدایا قلبهای ما را روزه دار کن به حق علی و آل علی
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
من تو این زمینه خیلی فکر کردم. به خدایی که این دنیا رو خلق کرده قسم که این حرف درسته.
باید این حرف رو با طلا بنویسیم. این اولین مرحله و مهم ترین مرحله تو درمان تمامی گناه هاست. |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
امام على (عليه السلام): روضوا اءنفسكم على الاخلاق الحسنة فان العبد المومن يبلغ بحسن خلقه درجة الصائم القائم ؛ خودتان را بر خوش اخلاقى تمرين و رياضت دهيد، زيرا كه بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به درجه روزه گير شب زنده دار مى رسد. mall">تحف العقول ص 111.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث) | شهیدطیبه واعظی | 1,239 | 333,352 |
۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: raved2017 |
|
| ضمیمه عیدی، لحظاتی ناب از زندگی مولا(بسیار زیباست) | سید ابراهیم | 31 | 14,833 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| کلیپ بسیار تاثیر گذار/حضرت رقیه که بود؟؟ | sarallah | 0 | 1,046 |
۶/آذر/۹۳ ۱۲:۵۷ آخرین ارسال: sarallah |
|