کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تالار نسبت به سال پیش خیلی بی رونقه؟
۱۶:۵۱, ۱۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۲ ۱۶:۵۲ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام عزیزان!

انگار دیگه تالار گرمای سابقو نداره!

یه زمانی بود که تالار در روز چند هزار بازدید داشت!

پست ها سریع پاسخ داده میشدن!

آدم اصلا یه شور وشوق خاصی واسه تاپیک زدن و نقل قول و.... داشت!

اما الان سایت خیلی سرد و خلوته!

به نظرتون دلیلش چیه؟

پیشنهادتون واسه برطرف شدن این اشکال چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، صهبا ، m.hossein ، میلاد.م ، mofa ، انتصـار ، nasimesaba ، Justice Bringer ، مجنون العباس ، Agha sayyed ، رهگذر. ، قلب ، طالب نور ، help me ، حسن عزتي ، مسافر ، meisamtiger

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۵۸, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
دوستان
اگر وقتی تاپیک سیاسی زده میشه دیانت ما رو به داد ندهند و ندهیم شک نکنید بحث سیاسی رو ازاد میکنیم

منتها تجربه ثابت کرده انواع تخریب و توهین و تهمت و نادانسته حرف زدن و قمه کشی مجازی و انواع و اقسام گناه هایی که ممکنه بشه مجازی مرتکب شد در تاپیک های سیاسی انجام میشه .

ظرفیتش نیست خواهر من . نیست برادر من

تنها چیزی که نیست همین دیانته ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، مرهم ، شیدا ، مجید املشی ، SAViOR ، Havbb 110 ، السا ، بیداری اندیشه
۱۲:۰۵, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۶/دی/۹۲ ۸:۴۴)Havbb 110 نوشته است:  ولی برای من جالب بود که چطور بحث سیاسی کردن رو به جمله ی سیاست ما عین دیانت ماست ربط دادید بعدشم ربطش دادید به ظهور....

خب اگه ربط خیلی بی منطقانه ای بود میتونید من رو اگاه کنید...من نه تنها ناراحت نمیشم بلکه این اعتقادات رو مینویسم تا اگر خطایی در من هست اصلاح بشه...

ببینید اگر کسی واضح بخواد به جمله سیاسی من بنگره میفهمه که توهین نیست ...صحبت من اینه که چرا مردم تو بحث سیاست یک راه رو چندین بار طی میکنند ...
این کاملا برای یه انسانی که تو هشت سال اخیر فرد بالغی بوده مشهوده.
حالا اکر کمی تاریخ دان باشیم که دیگه کاملا عیانه

اصلا این جمله معروف استاد رائفی پور (تاریخ همچنان تکرار میشه)
اون موقعی ما به نتیجه میرسیم که بیایم این تکرار رو بشکنیم...و شکست این تکرار حاصل نمیشه جز با اگاهی دادن به مردم...

توی انتخابات هایی که هر سال برگزار شده و برگزار میشه چی تو ملت ما مورد هدف دشمنان ماست؟غیر از ولایت فقیه ؟
ایا شما بحث حضور ولایت فقیه رو جدای از بحث ظهور میبینید؟

اصلا من هر جور نگاه میکنم هیچ نقطه تعجبناکی نمیبینم که شخصی بخواد از این ربط ها متعجب بشه.چون واقعا مثل زنجیر بهم وصلا...

بعد اینگه ما باید هدف خودمون رو از زدن یک سایت دینی مشخص کنیم...واقعا هدف چیه؟واینکه من تو این تاپیک دارم این حرف ها رو میزنم به این دلیل که واقعا از نظر بحث دینی به دلیل حضور بعضی از اشخاص این تالار در وضعیت خوبی قرار داره اما مشکل این بی رونقی و ضعفی که داره توش بیداد میکنه این جامعیت نداشتنه .اخه چطور میشه واقها بخشهایی بنام جنگ نرم داشت و با واقعیتهای سیاسی موضوع رو روشن نکرد...

بالاخره هدف این جمع ها ایا چیزی غیر از پرورش افرادی صالح و یا مصلح هست؟؟؟؟؟؟

هر وقت در جهت تمایل دشمنانمون حرکت کردیم بدونیم داریم خطا میریم...
ایا از صدر اسلام تا به همین امروز هدف دشمنان و پا فشاریشون رو چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟خنجر های کاری رو چه زمان به تن اسلام فرو کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی که مردم از نماز عقب موندن یا وقتی که مردم از اگاهی به زمانشون عقب موندن؟؟؟؟؟؟؟؟

شما میفرمایین بله ما بحث دینی میکنیم هرکس بینش سیاسی میخواد بره ان سایت های دیگر.
من با همین جمله مشکل دارم. چطور دشمن از برنامه کودک برای القا مقصود خودش کوتاه نمیاد اون وقت ما از چنین مکان هایی که نعمت حضور به ما داده شده بگذریم...

مبلغ بودن فک نکنم به این معنا باشه که بری در گوش اونی بگی که ازت میطلبه.مبلغ بودن اینه که فریاد بزنی تو گوش اونی که بی تفاوته ذر شنیدن...

ببینیم بحث منم این نیست که حالا میدان رو اون قدر باز بزاریم که حرفهایی بشه این سایت فی*ل*تر بشه(در جواب نامه خصوصی یکی از دوستان)
دوستان مدیر در وضع قوانین از ما وارد ترن...پست هایی ایجاد بشه که حداکثر کاری که میکنه اطلاعات خام و اولیه سیاسی رو در اختیار دوستان بزاره.
بله تو هزار تا سایت هست بزارید بیداری اندیشه هم هزار و یکمین باشه....
یادمون نره تا بیداری اندیشه در راه بیدار کردن اندیشه ها گام بر نداره همچین بی رونق باقی میمونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۲:۳۶, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار
به نام خدا

سلام

نقل قول:خارجی ها الگو های ما نیستن برادر محترم ...الگوی ما این جملست (سیاست ما عین دیانت ماست)

بنده این جمله را کاملا قبول داشته و خواستار همچین روالی در تالار نیز هستم

ولی واقعا در فضایی که اطلاعات سیاسی و عمومی کاربران در سطحی مشخص و معمولیه،نمیشه این روال رو پیاده کرد

اونوقت به جایی می رسیم که دیانتمون غیر سیاسی میشه و سیاستمون هم میشه توهین و تهمت و ابهام و . . .

مسیر ما باید الهی باشد و این وسط اما «صراط مستقیم» پرهیز از افراط و تفریط است.

اگر «سیاست ما عین دیانت ماست»، عملکردهای مسئولین و بزرگان و اونهایی که رفتار و اعمالشون مورد بررسی هامون قرار خواهد گرفت،چه اونهایی ک خوشایند ما هستند و چه اونهایی که به مزاج ما خوش نیومده و یا در اکثر اوقات ب سطح فهم و ادراک ما نمی رسند شعارند، لیکن لازم است در عین سیاسی بودن، بر «مناط انضباط» حرکت کرد.
سیاسی بودن این فضا ها را حتماً می توان با فضا را ملتهب نکردن، تهمت نزدن، و بعضاً با مصداق تعیین نکردن جمع کرد.

ولی کو گوش شنوا و کو عملکرد های درست در این زمینه!!

هر بار ک مبحث سیاسی در تالار گشوده شد،فضایی بود برای گناه آلوده کردن فکر و ذهن و بیان.

تمام مباحث سیاسی سکویی شد برای دروغ گفتن ها و نقل قول کردن های کذب و تهمت ها و ...

و تعداد انگشت شماری بودند ک واقع بینانه مسیر رو طی میکردند و دینشون رو ایمانشون رو در ارسالهاشون به حراج نمیذاشتند و یا سیاستشون رو اینقدر دین آلود و خشک جلوه نمیدادند،تا نمای بدی از دین به نمایش گذاشته باشند

بهرحال اگر در این تالار مباحث سیاسی کم جلوه و محدوده،مطمئن باشید ک مدیران و ناظران تالار سیاست زده نیستند و حواسشون کاملا به محدوده کاری و فضای اجتماعی و سیاسی شون نیز هست.Smile

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مجید املشی ، Mahdy2021 ، Hadith ، مرهم ، ELENOR ، SAViOR ، Havbb 110 ، مصباح ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، Bahar ، السا
۱۲:۵۲, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۳:۰۰ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۵/دی/۹۲ ۲۲:۱۴)Havbb 110 نوشته است:  محض اطلاعتون در سایر تالارهای گفتمان چه خارجی چه ایرانی بحث مذهبی و سیاسی ممنوعه !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وامامحض اطلاع شما!
مافقط توبیداری اندیشه رفت وآمد نداریم....
کی گفته بجث سیاسی ومذهبی توتالارای گفتگو ممنوعه؟؟؟
نمونش سایت آنتی666
همیشه بحث سیاسی دارن....!
پس نگید ممنوعه....!

(۲۵/دی/۹۲ ۲۲:۲۶)Havbb 110 نوشته است:  .

نکته ی بعدی اینه که ناظران میخوان میدون تالار رو بدن دست کاربران تازه وارد تا بیشتر بیان شرکت کنن و نظر بدن و بحث کنند

مثلااگه ناظران واردبحث بشن دیگه کاربران دربحث شرکت نمیکنند؟؟؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۱۳:۴۸, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام
بحث سیاسی ممنوع نیست
بحثهای خاله زنکی سیاسی و اتهام زنی و شلوغ کردن ممنوعه

در همین تالار در مورد مسائل مهم کشور مثل ولایت فقیه و اقتصاد و بانک و عفاف و حجاب و کنترل جمعیت و ..... بحثهای زیادی شده و باز هم بحث خواهد شد
این یعنی بحث سیاسی..
یعنی بحث در مورد اداره کشور و نقد و بررسی حکومت و جامعه اسلامی!
کجا جلوی این بحثها گرفته شده؟ برخی از این موضوعات ده ها صفحه جلو رفته...

اما اینکه برخی دوستان دنبال این هستن که تالار بشه محل کپی یکسری خبر در مورد اشخاص و احزاب و مقامات که هیچی هم معلوم نیست و اصلا معلوم نیست کی راست میگه و کی نمیگه!!! ما مخالفیم....
هم بستر تهمت و سیاهنمایی رو فراهم کردیم و هم کدورت بین کاربران و مدیران....

برای نمونه همین ماجرای مداح که برای یک عده شده سرگرمی. هیچکس هم سند محکمی نداره که حقیقت چیه!؟

که البته این بحثهای خاله زنکی هم که تا جا داره دوستان ادامه میدن... واقعا خیلی فایده داره؟

بحث سیاسی یعنی اینکه شما سر فصلهای سخنان رهبری رو بیاید بسط بدید و بحث کنید. کجا تو سخنان ایشون می بینید چنین بحثهای بی ارزش و زودگذری رو براش وقت بزارن!

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، سید ابراهیم ، Night_World ، مجید املشی ، Hadith ، مرهم ، وحید110 ، ELENOR ، عبدالرحمن ، SAViOR ، help me ، Havbb 110 ، rahbin ، شیدا ، مصباح ، m.hossein ، اولولالباب ، بیداری اندیشه ، درست پسند ، السا
۱۴:۱۳, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #46
آواتار
مشکل از مدیران هست. که شدیداً در بین کاربران دافعه ایجاد می کنند.
اصلاً بحث سیاسی هم که نباشه. مدیران سایت توی مباحث علمی و اجتماعی خیلی ضعیف هستند.
در اصطلاح مدیران بیداری اندیشه بیشتر دگم هستند.
مثل روز روشنه که اگه این مدیران (منظور به مدیریت و معاونان نیست) باشند و تغییری در ناظرین هم ایجاد نشه وضعیت سایت از این بدتر میشه.
در اصل فساد و دیکتاتوری و عدم نظارت اعضا بر مدیران هست که این بلا رو بر سر بیداری اندیشه آورده!

من یه پیشنهاد دارم . قانونی رو بذارید که اگه اعتراض به یک مدیر از حد تجاوز کرد. از مدیریت برکنار بشه!

شاید مدیران اصلی سایت ندونند که اتحادی شوم برای بیرون کردن اعضای با سلیقه متفاوت در این انجمن وجود داره.
و استاد برچسب زدن و متهم کردن هستند.
۱۴:۲۹, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #47
آواتار
در ضمن کیفیت مهمه نه کمیت

حرفاتون تکراری شده

خب اگر کسی موردی نداشته باشه که نباید حرفی بزنه!!!

انقدر در فضای مجازی تجربه دارم که طرف مقابلم رو بشناسم حتی با کاربری های دیگش

نقل قول:من یه پیشنهاد دارم . قانونی رو بذارید که اگه اعتراض به یک مدیر از حد تجاوز کرد. از مدیریت برکنار بشه!

اعتراض از طرف افراد معتبر یا یکی دو نفر که 100 تا کاربری دارند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۴:۲۹, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۱۴:۴۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #48
آواتار
(۲۶/دی/۹۲ ۱۳:۴۸)Mahdy2021 نوشته است:  سلام
بحث سیاسی ممنوع نیست
بحثهای خاله زنکی سیاسی و اتهام زنی و شلوغ کردن ممنوعه

در همین تالار در مورد مسائل مهم کشور مثل ولایت فقیه و اقتصاد و بانک و عفاف و حجاب و کنترل جمعیت و ..... بحثهای زیادی شده و باز هم بحث خواهد شد
این یعنی بحث سیاسی..
یعنی بحث در مورد اداره کشور و نقد و بررسی حکومت و جامعه اسلامی!
کجا جلوی این بحثها گرفته شده؟ برخی از این موضوعات ده ها صفحه جلو رفته...

اما اینکه برخی دوستان دنبال این هستن که تالار بشه محل کپی یکسری خبر در مورد اشخاص و احزاب و مقامات که هیچی هم معلوم نیست و اصلا معلوم نیست کی راست میگه و کی نمیگه!!! ما مخالفیم....
هم بستر تهمت و سیاهنمایی رو فراهم کردیم و هم کدورت بین کاربران و مدیران....

برای نمونه همین ماجرای مداح که برای یک عده شده سرگرمی. هیچکس هم سند محکمی نداره که حقیقت چیه!؟

که البته این بحثهای خاله زنکی هم که تا جا داره دوستان ادامه میدن... واقعا خیلی فایده داره؟

بحث سیاسی یعنی اینکه شما سر فصلهای سخنان رهبری رو بیاید بسط بدید و بحث کنید. کجا تو سخنان ایشون می بینید چنین بحثهای بی ارزش و زودگذری رو براش وقت بزارن!

باسلام.بله
تشکر میکنم از شما و اقای حسن عزتی .
کاملا فرمایشات شما درسته .ممنون از منطقتون.من قانع شدم.
ولی فقط یه مشکل
هنوز نتونستم این جواب رو بخودم بدم ، یه جای کار یقینا ایراد داره و اون واقعا کجاست! Huh
شما نظری دارید؟
بازار گل فروش ندارد غم کساد/ یعنی رواج گریه ها کم نمیشود

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شیدا ، حسن عزتي ، m.hossein ، Havbb 110 ، السا
۱۴:۳۲, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وامامحض اطلاع شما!
مافقط توبیداری اندیشه رفت وآمد نداریم....
کی گفته بجث سیاسی ومذهبی توتالارای گفتگو ممنوعه؟؟؟
نمونش سایت .....
همیشه بحث سیاسی دارن....!
پس نگید ممنوعه....!

حداقل به مثال بزنید که قابل مقایسه باشه
بحث سیاسی یا جنگ زرگری؟
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها: