|
خر!!! خواندن منتقدین از سوی فرد مدعی روشنفکری!!!!
|
|
۱۴:۴۹, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
واقعا بعضی زمانها خود آدم هم میمونه چی بگه، چه تحلیلی ارائه بده.
اگر ایشان یکی از کارگردانهای جبهه فکری انقلاب اسلامی بود صدای همه سینما دوستان!!!!! در میآمد که بله این حزب اللهیها چیزی از سینما و هنر حالیشون نمیشه. چرا نمیرن دنبال مسجد و حسینیه خودشان و الی اخر. حتی اگر سخن ایشان هم درست باشد اینگونه مخاطب قراردادن سوال کننده، و نه مخالف فاتحه ای است بر زندگی هنری شان. این است حال و احوال سینمای امروز ما ![]() ![]() این هم متن خبر: مهرجویی در پاسخ آن عده از منتقدان که منتظر هستند «اشباح» فیلمی شبیه به آثار مطرح گذشتهی او باشد، با عصبانیت شدید گفت: یعنی چی این سوال؟! آنهایی که منتظر چنین چیزی هستند هیچچی از سینما نمیفهمند! به معنای واقعی خَر هستند و از حماقتشان چنین حرفی میزنند! عین همین حرفی که زدم را منتشر کنید وگرنه راضی نیستم مصاحبهام منتشر شود! یعنی چه «اشباح» شبیه آثار قبلی من باشد؟ مگر من در 50 سال قبل زندگی میکنم؟ مگر من همان آدم 20 سال پیش هستم؟ مگر فضای امروز جامعه عینا همان فضای چند دهه پیش است؟ این سوالها و این خواستهها از نادانی جماعتی میاید که ادعای روشنفکریشان گوش همه را کر کرده اما مثل انسان های بَدوی زندگی میکنند! هی میگویند هامون بساز لیلا بساز اجاره نشین ها بساز... از این مسخره تر نمیشود... مهرجویی در پاسخ به اینکه اولین کسی که فیلمنامه «اشباح» را شبیه به آثار قبلی شما دانست، آقای جهانگیر کوثری -تهیه کننده این اثر- بوده است، گفت: خوب ایشان نظرش را گفته است. به نظر او «اشباح» شبیه فیلمهای قبلیام است و به نظر بعضیها هم شاید شبیه به فیلمهای دوره جوانیام باشد و به نظر بعضیها هم شاید اصلا شبیه به هیچ کدام از آثارم نباشد. هرکسی نظر خودش را دارد اما کسی حق ندارد از من بخواهد بروم در 20 سال پیش خودم زندگی کنم و برایم تعیین تکلیف کند که مثل فیلمهای قدیمیات فیلم بساز. در حالی ما هر روز باید چیز یاد بگیریم و جلوتر برویم نه اینکه ادای گذشته خودمان را در بیاوریم. مهرجویی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا از نتیجه نهایی «اشباح» راضی هستید، و به نظرتان «اشباح» با چه استقبالی مواجه میشود، گفت: خوب معلوم است از نتیجه نهایی کار راضی هستم! مگر دیوانهام از نتیجه نهایی کار راضی نباشم و آنوقت بسازمش؟! راضی هستم که ساختم و حالا میخواهم پخشاش کنم. استقبال منتقدین هم برایم مهم نیست چون آنها همش دنبال این هستند که من همان مهرجویی قدیم بشوم و فیلمهایی قدیمیام را تکرار کنم. اگر این منتقدین ما زمان شکسپیر بودند شکسپیر را رسما روانی میکردند!
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۳ توسط هادی....)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بنده خدا اعصاب هم نداشته هاااا
ولی شما راست می گی :نقل قول:اگر ایشان یکی از کارگردانهای جبهه فکری انقلاب اسلامی بود صدای همه سینما دوستان!!!!! در میآمد که بله این حزب اللهیها چیزی از سینما و هنر حالیشون نمیشه. چرا نمیرن دنبال مسجد و حسینیه خودشان و الی اخر. آدمهای قبیله گرایی هستند، از قبیله ی خودشون هر حرکتی سر بزنه هیچ مشکلی نیست ![]() یکی نیست بگه اگه دیگه نمی تونی فیلم بسازی ، خو نساز ، مگه مجبوری!!! فیلم نارنجی پوش رو به سختی تحمل کردم ، ولی بعد از فیلمه، چه خوبه که برگشتی ( که فاجعه بود) ، با خودم گفتم این بابا یواش یواش باید وسایلش رو جمع کنه بره خانه سالمندان!!! ![]() |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دقیقا یاد این جمله می افتم در مغازه ها
همیشه حق با مشتریست ![]() عین دروغ!!! حالا شایدم منظورش سیاره مشتری باشه هنر، آزادی بیان و ... همش کشکه هادی 40 امتیاز داری!!! ======= آهان یاد این جمله هم افتادم ورود بانوان بی حجاب به مغازه ممنوع است همه جملات معکوسن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ولی شما راست می گی :