کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خر!!! خواندن منتقدین از سوی فرد مدعی روشنفکری!!!!
۱۴:۴۹, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
واقعا بعضی زمانها خود آدم هم میمونه چی بگه، چه تحلیلی ارائه بده.
اگر ایشان یکی از کارگردانهای جبهه فکری انقلاب اسلامی بود صدای همه سینما دوستان!!!!! در میآمد که بله این حزب اللهی‌ها چیزی از سینما و هنر حالیشون نمیشه. چرا نمیرن دنبال مسجد و حسینیه خودشان و الی اخر.

حتی اگر سخن ایشان هم درست باشد اینگونه مخاطب قراردادن سوال کننده، و نه مخالف فاتحه ای است بر زندگی هنری شان.

این است حال و احوال سینمای امروز ماSadSad

این هم متن خبر:

مهرجویی در پاسخ آن عده از منتقدان که منتظر هستند «اشباح» فیلمی شبیه به آثار مطرح گذشته­ی او باشد، با عصبانیت شدید گفت: یعنی چی این سوال؟! آن­هایی که منتظر چنین چیزی هستند هیچ­چی از سینما نمیفهمند! به معنای واقعی خَر هستند و از حماقت­شان چنین حرفی میزنند! عین همین حرفی که زدم را منتشر کنید وگرنه راضی نیستم مصاحبه­ام منتشر شود! یعنی چه «اشباح» شبیه آثار قبلی من باشد؟ مگر من در 50 سال قبل زندگی میکنم؟ مگر من همان آدم 20 سال پیش هستم؟ مگر فضای امروز جامعه عینا همان فضای چند دهه پیش است؟ این سوال­ها و این خواسته­ها از نادانی جماعتی میاید که ادعای روشنفکری­شان گوش همه را کر کرده اما مثل انسان های بَدوی زندگی میکنند! هی میگویند هامون بساز لیلا بساز اجاره نشین ها بساز... از این مسخره تر نمیشود...
مهرجویی در پاسخ به اینکه اولین کسی که فیلمنامه «اشباح» را شبیه به آثار قبلی شما دانست، آقای جهانگیر کوثری -تهیه کننده این اثر- بوده است، گفت: خوب ایشان نظرش را گفته است. به نظر او «اشباح» شبیه فیلم­های قبلی­ام است و به نظر بعضی­ها هم شاید شبیه به فیلم­های دوره جوانی­ام باشد و به نظر بعضی­ها هم شاید اصلا شبیه به هیچ کدام از آثارم نباشد. هرکسی نظر خودش را دارد اما کسی حق ندارد از من بخواهد بروم در 20 سال پیش خودم زندگی کنم و برایم تعیین تکلیف کند که مثل فیلم­های قدیمی­ات فیلم بساز. در حالی ما هر روز باید چیز یاد بگیریم و جلوتر برویم نه اینکه ادای گذشته خودمان را در بیاوریم.
مهرجویی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا از نتیجه نهایی «اشباح» راضی هستید، و به نظرتان «اشباح» با چه استقبالی مواجه میشود، گفت: خوب معلوم است از نتیجه نهایی کار راضی هستم! مگر دیوانه­ام از نتیجه نهایی کار راضی نباشم و آنوقت بسازمش؟! راضی هستم که ساختم و حالا میخواهم پخش­اش کنم. استقبال منتقدین هم برایم مهم نیست چون آنها همش دنبال این هستند که من همان مهرجویی قدیم بشوم و فیلم­هایی قدیمی­ام را تکرار کنم. اگر این منتقدین ما زمان شکسپیر بودند شکسپیر را رسما روانی میکردند!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، هادی... ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، Havbb 110 ، سیمرغ ، سید ابراهیم ، Justice Bringer ، حضرت عشق
۱۶:۳۵, ۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۳ توسط هادی....)
شماره ارسال: #2
آواتار
بنده خدا اعصاب هم نداشته هااااMat ولی شما راست می گی :
نقل قول:اگر ایشان یکی از کارگردانهای جبهه فکری انقلاب اسلامی بود صدای همه سینما دوستان!!!!! در میآمد که بله این حزب اللهی‌ها چیزی از سینما و هنر حالیشون نمیشه. چرا نمیرن دنبال مسجد و حسینیه خودشان و الی اخر.

آدمهای قبیله گرایی هستند، از قبیله ی خودشون هر حرکتی سر بزنه هیچ مشکلی نیستDodgy
یکی نیست بگه اگه دیگه نمی تونی فیلم بسازی ، خو نساز ، مگه مجبوری!!!
فیلم نارنجی پوش رو به سختی تحمل کردم ، ولی بعد از فیلمه، چه خوبه که برگشتی ( که فاجعه بود) ، با خودم گفتم این بابا یواش یواش باید وسایلش رو جمع کنه بره خانه سالمندان!!!Happy

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، rezamohammadi ، help me ، سیمرغ ، سید ابراهیم ، نورالسادات ، Justice Bringer
۱۶:۴۰, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
دقیقا یاد این جمله می افتم در مغازه ها

همیشه حق با مشتریست Big Grin

عین دروغ!!!

حالا شایدم منظورش سیاره مشتری باشه

هنر، آزادی بیان و ...

همش کشکه

هادی 40 امتیاز داری!!!

=======

آهان یاد این جمله هم افتادم

ورود بانوان بی حجاب به مغازه ممنوع است

همه جملات معکوسن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، سیمرغ ، سید ابراهیم ، jafar ، Justice Bringer ، نورالسادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا