|
یک ایده جهادی
|
|
۲:۲۷, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
توی این شرایطی که یه عده نادان به اسم جهاد آبروی مسلمانان رو میبرن و جنایت می کنن آیا به جای خونریزی میشه با حمله سایبری به دشمن ضربه زد؟ آیا به نظر شما میشه با حملات سایبری دشمنو فلج کرد؟ یا اینکه این هم نتیجه سوء داره و وسیله ای میشه تا بقیه رو بر ضد اسلام بشورونن؟به نظر شما خوبه پا توی این راه بذاریم؟یعنی یه نوع جهادکنیم؟
لطفا نظر بدید متشکر میشم |
|||
|
|
۲:۳۳, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگر جهادی عمل کنیم، بله
سازمان یافته و به صورت پیوسته کار بشه، بله |
|||
|
|
۲:۳۶, ۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۲ ۲:۳۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به دردسرش نمیارزه
زمان دارید صرف کنید برید جهاد فرهنگی راه بندازید برید فیس بوک با نام مستعار شده 2 تا از دوست و آشنا هاتونم به راه بیارید خییلی بهتر از اینه که وارد مسائل مشکل ساز بشید اصلا چرا فیس بوک ، همین بیرون و تو زندگی روزمره تون ، سعی کنید عقایدتون رو فریاد بزنید نه از ترس های واهی مثل کلاس و ژست و... پنهانشون کنید و با رفتارتون اونو تو قلب بقیه جا کنید. |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۲:۳۶)revenger نوشته است: به دردسرش نمیارزه شما معلومه از امریکا میترسید, در حالی که امام خمینی فرمودهاند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
امریکا که اصلا هیچ غلطی نکرده!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() من از امریکا نمی ترسم ، از حماقت می ترسم ، یکی از بزرگترین درسهای زندگی من ماجرای تسخیر سفارت انگلیس بود. کسی از انگلیس ترسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی نتیجه ش چی شد؟؟ شد آبروریزی فرهنگی برای ایران در دنیا ، حتی هیچ مسئولی از اینکار حمایت نکرد ، چندین نفر سر این قضیه زندگیشون تباه شد ، تحریم ها علیه ما بیشتر شد ، بیخودی برای خودمون دشمن هم تراشیدیم... از من گفتن بود، شما مختارید در کاری که میخواهید انجام بدید... |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
هر کسی نسبت به توانی که داره باید عمل کنه نه اینکه بیاد بره تازه یه کاری یاد بگیره سپاه سایبری بسیاری از سایتهای ... حک کرد باز دوباره راه انداختن اینکارهای سازمان یافته با اونهاست نه ما تازه اگر بلند شید برید فیس بوک یا ... اونوقت به تعداد مخاطبین اونجا کمک کردین و مطالب مفید هم قرار بدید میشه مفید در حالی که محل نذاشتن به اینگونه سایتها بهتره بهترین کار بالا بردن ترافیک سایتهای خوبه با رفتن در سایتها
|
|||
|
|
۲:۰۹, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۲:۱۰ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۷)masoudmoosavy نوشته است: سلامباسلام دوست عزیز من جوون هستم تازه دارم مسیر زندگیم رو انتخاب میکنم و تازه اول یاد گرفتنم هست. در مورد حک سایت درسته دوباره راه اندازی شد ولی این راه اندازی هم هزینه داره. ممنون از نظرتون |
|||
|
|
۴:۰۶, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام برادر گرامی بهتون تبریک میگم که حداقل به فکر هستید. اما به نظر من تو موقعیت فعلی پاتک زدن از وقت خریدن و هزینه زدن به دشمن ارزشمندتره یعنی بجای اینکه برید تو کار حک سیستماشون برید توکار حک قلب و روح جووناشون ازما گفتن نتیجه ی دومی موندگارتره شما یه نفرم بیارید تو مسیر اون دونفر دیگه همینطوری گلدکوئیست میشید دنیا رو میگیرید ![]() یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
مژده: الان این نوع جهاد در دنیا توسط مسلمانان و غیر مسلمانان در حال اجراست. این جهان، هک کردن نیست! بلکه همونطوری هست که ضحی گفتند این روشی که جناب ضحی گفتند حربه صهیونیست هست و طبعا ما هم باید از همین راه آزموده شده برویم منتها ما قدرت رو برای خدا و امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خودمان میخواهیم، آنها هم برای خودشان و شیطان! این افکار که میگه ول کن کی حوصله مبارزه داره، حرف آدمهای سبک مغز هست که جرات قیام علیه شیطان بزرگ رو ندارند! من خودم در سایتم wisdomland.ir جهاد میکنم ولی ما متحد نیستیم، و هرکدوم جبههای درست کردیم و با ابوجهل (آمریکا) مبارزه میکنیم اگر به هم کمک نکنیم، مثل این میماند که دشمن هم هستیم! گروههای اینگونه جهاد علیه استکبار چند جور هستند، برترینشان هم کسانی هستند که حکومت بر جهان رو (پس از مرگ این شیطان بزرگ) به خدا بدهند تا او بوسیله امام زمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تصمیم بگیرد که حکومت بر جهان و وعده باستانی خداوند، عملی شود مبنی بر به ارث بردن زمین برای مصتضعفین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |