|
پیشنهادات عملی برای جلوگیری از گسترش فراماسونری.!
|
|
۵:۱۶, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۸۹ ۵:۳۰ توسط Mr.MILAD.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من به تمام شما حق طلبان مهربان
میخوام اولین پستی که در این سایت میدم کمی طولانی البته در عین حال روشنگر راهی باشه که در آینده تمامی دوستانی که به انجمن های بیداری اندیشه میان راهکارها رو هم بتونن مشاهده کنن. الان مدتی هست(حدود 1ماه) که با فراماسونری به صورت تخصصی و تحقیقی آشنا شدم که البته به لطف النور عزیز که اینجا هستند بوده.(خودشون نمیدونن) ضمن تقدیر و تشکر از تمام شما دوستان که تا الان با روشنگریهاتون شناخت خوبی از این فرقه های مخفی به تمامی خوانندگان و محققان که در چندین وبسایت به طور موشکافانه پرداختید. چند نکته به ذهن من رسید و لازم دونستم اول از همه به اینها بپردازم.: 1.آیا فقط هدف ما شناخت هست؟متاسفانه در طول این یک ماه تنها چیزی که بسیار تو محافل این سبکی دیدم فقط و فقط شناسوندن این فرقه های مخفی بوده. 2.من واقعا نمیفهمم چرا یه سری افراد و سایتها آنچنان فراماسونری رو بزرگ و دست نیافتنی میکنن که انگار همه چی تموم شدس و قراره فقط منتظر عواقب بدتر بعدی باشیم. 3.من تا به الان هنوز هیچ راهی برای مقابله ندیده و نخوندم که واقعا عملی و اصولی باشه. 4.خدای من شاهده بعضی مواقع حتی فکر میکنم در بین این عزیزان مخلص، کسانی هم نفوذ کردند که خودشونم ماسون هستند و فقط سعی در تبلیغات برای اون شیطان صفتان دارند. 5.آیا وقتی مثلا عکسی از تابلوهای مترو رو نشون میدید و یا ساختمونی که احتمالا عمدی ساخته شده تا نماد اونها(ماسون ها) باشه براش آلترنتیو (جایگزین) هم معین میکنید.؟ آیا نمادهای دین مبین اسلام هم به همین شکل نشون میدید؟یا فقط صورت رو مساله باید پاک کرد؟ یعنی فقط دوست دارید اون نمادها رو بردارن(دوست من، وقتی جایگزین براش نیاری این یعنی تبلیغ) پس خواهش این بنده حقیر رو استجابت کرده و کنار هر عکس نماد فراماسونی عکسی از نماد های اسلامی و دیگر ادیان بگذارید.تا کسی که میبینه بدونه ادیان هم هویت دارن. هشدار:آیا میدونید وقتی اینطور بدون یک هدف گذاری طبقه بندی، شروع به کاری اونم از نوع شیطان شناسی و فرقه ها و گروه های وابسته به اون میکنید خواه ناخواه تو دل یه سری از بندگانی که شاید به هر دلیل تو مسائل دینی کمتر توجه و مطالعه داشتند رو خالی میکنید.؟ و به قولی همون نیمچه امیدی که تو زندگیاشون هرچند کمرنگ دارند رو پایان میدید؟ (از شما میخوام رو این نکته آخر چند لحظه فکر کنید.) تو این سایتها و فرومها میبینم که شاید 100 ها صفحه در شناسوندن فراماسون و شیطانی بودنشون و اینکه با چه اقتداری کل دنیا رو گرفتن و حتی سطوح بندیشون، و اینکه چه اعدادی به اونها نسبت داده میشه، میخوام بگم اینقدر که رو این شیطان پرستان و مناسکشون ریز میشیم آیا روی کارها و منطق بزرگان دینمون هم ریز میشیم؟آیا الگو برداری از بزرگانمون رو هم یاد میدیم؟. (این یعنی کنار هر پستی از مراسمات و نمادهاشون،پستی هم از اقتدار دینمون و بزرگانمون بزنیم. تا اینجوری خواننده همون لحظه قوت قلب بگیره.) ناخواسته شیطون ذلیل رو که از همه چی پست تره، داریم مقتدر نشون میدیم. (برادر من، من نمیگم این کار غلطه که اگه بگم همانا خودمم یه شیادم که میخواد تو دل شما رو خالی کنه. این بنده کوچیک حق تقاضا داره تا با تفکر و ارائه راه حل ها، شمعی تو این تاریکی روشن کنیم. که اگه همگی متحد باشیم میتونیم نوری تو قلب خواننده ها روشن کنیم که بدونن این توطئه هم همانند بقیه فریب های شیطانی از بین رفتس و این اونه که قافیه رو میبازه نه بندگان حق.) اگه حرفای تند من شما رو آزرده کرد من رو ببخشید.شاید من تماما اشتباه میکنم و از شما اساتید محترم تقاضا دارم بنده حقیر رو از اشتباهاتم مطلع کنید. خب بعد از این درد دل طولانی میرسیم به اصل مطلب که همون راه های عملی مبارزه با این گروهاست که باید با کمک تک تک اعضا بررسی کنیم تا به یک تصمیم واحد در بیاریم و به صورت منشوری اون رو در ورودی سایت هایی که اینجا هم فعالیت میکنند با عنوان "راه های مقابله" با این توطئه ها بزنیم. پیشنهادات من پست بعدی....> این پست رزرو شده برای اعلام منشور مقابله با فرقه های شیطانی. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۲, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
دوستان داشتم فکر می کردم چه طوره یه لیست از مهمترین نمادهای شیعه تهیه بشه تا بعد مقدمات پخشش به شکل های گوناگون انجام بشه و ما حتی اونها رو بتونیم به عنوان تهاجم فرهنگی به جبهه ی کفر صادر کنیم
البته نماد های ما فقط شکلی نسیتند چرا که اسلام بسیار غنی است و از لفظها و جملات بسیار استفاده میشه به طور مثال در اسلام به جای استفاده از بوق و یا ناقوس ما اذان را داریم که تک تک جملاتش به ویژه الله اکبر و لااله الا الله آن از مهمترین نماد های اسلام و شیعه است که میشه با حسن سلیقه ی دوستان لگوهای زیبایی از اونها درست بشه اما نماد های شیعی من دوتا نماد خیلی مهم به نظرم رسید یکی ذوالفقار مولا علی و یکی هم نماد کف دست آقا ابالفضل که بالای پرچمهای محرم هست و یا پیشانی بندهای بسیجی هایِ زمان جنگ با اون تک جمله های بینظیرشون خودمن به عنوان یه بچه شیعه خیلی دوست داشتم که پیراهنی داشتم که علامت ذولفقار روش نقش بسته باشه از دیگر جملات بسیار ویژه این آیه ی بقیة الله خیر لکم إن کنتم مؤمنین هست یا أنا مجنون الحسین ویا این عبارت یا حیدر کرار و... دوستان جملات یا چیزهایی که میشه نماد جبهه ی حق بشه رو نام ببرند تا انشاءالله جمع آوری بشه برای پخش به شکل های مختلف |
|||
|
|
۲:۱۶, ۱۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر منتظران دوستان،راه حل های خوبی دادن. فراماسونری آخرین پردازشگر شیطان! و صهیونیزم،آخرین ورژن فراماسونریست. کسی هم جز وجود مبارک امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمیتونه این جریان رو ریشه کن کنه. انقدر هم تو سر این حرام زادگان نزنیم! اونها خیلی موفق بودن! ولی در برابر انسان های بی ایمان... بنظر حقیر،این جریان شیطانی،بیش از هرچیز،افکار و ایمان ما رو نشونه گرفته. در کشور ما که پاکترین افکار و ایمان ها رو در خودش داره،بحث فرق میکنه. هم سلاحشون متفاوته،هم نحوه جنگشون!بهترین تعریف، (( جنگ نرم )) است که درجه به درجه و ذره به ذره به روح ما حمله میکنه... پس ما هم با همین روش جنگ کنیم بهتره! هدف اصلی ما،نه صهیونیست ها هستن،نه جنیان و نه ماسونها! میدونیم که خود این ماسونها،با هر درجه و مقام و قدرتی،بزرگترین طعمه های ابلیس هستن! چون خود ابلیس،بهتر از هرکس میدونه که راه،هدف و مقصد باطله! و بهتر از هرکس میدونه که پیروزی از آن موحدین است و فقط با نیرنگ و وعده های دروغین،سعی در منحرف کردن دشمن اصلی خود یعنی انسان میکنه. پس قبل از افشاگری،اطلاع رسانی،پژوهش و... ،بقول دوستمون از خودمون شروع کنیم و با ترک گناه بزرگترین ضربه رو به ریشه این جریان،یعنی ابلیس بزنیم و با بجا آوردن نماز که اولین و بزرگترین شکار ابلیس هست، این رانده شده رو عذاب بدیم. نماز و ترک گناه،کلمه های ساده ای هستن ولی بزرگ ترین و بهترین سلاح و برنامه جنگ نیز هستن. |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بچه ها داستان فراماسونری یه داستان خیلی سادست . تمام این اعدادی که اونا استفاده میکنن یا علامتاشون تماما یه ابزار قدرتمنده اونا هم به این علت تا حالا موفق شدن .
اگه تو با دشمنت قرار دوئل بزاری اونوقت چون اون از تفنگ استفاده میکنه تو تفنگتو میذاری کنار و با چاقو میری به جنگش؟؟؟؟ ببینید بچه ها اگه واسه اونا 13 مقدسه فکر کردید واسه ما نحسه؟ پس امام اول ما شیعیان کی متولد شد ؟ آیا 13 رجب نبود. اگه اونا مادر بیوه دارن (isis) ما هم مریم مقدس رو داریم اگه اونا خدای خورشید دارن آیا خدا خودش نگفت :"الله نور اسماوات و الارض"؟> . میدونید انگشتر شرف اشمس ی که اینقدر توصیه شده و آقا خامنه ای هم دست میکنن روش ستاره 5 پر ، ( همون که به بافومت معروفه) داره؟؟؟؟.... ![]() به خدا تمییز دادن کفر از حقیقت از یافتن یک موی باریک در زمینه سیاه در شب سخت تر است و تنها با نور و روشنایی عشق امکانپذیر است ما نباید سلاحمون رو زمین بذاریم بلکه باید به محکمی در دست بفشاریمش و لی مواضب اون تار مو باشیم امیدوارم دیگه الکی به هر نمادی ماسونی نگیم و هر چیزی رو بد جلوه ندیم... مصطفی |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۸۹ ۲۰:۳۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
یک نکته ی بسیار بسیار مهم
دوستان، شیطان تمدن باطل خودش رو برپایه دو صفت حقانی قرار داده اگه پایه ی حق نداشت که نمیتونست اصلاً ظهوری داشته باشه اما اون دو صفت حقانی حزب شیطان یعنی یهودی ها ی صهیونیست چیه؟ اولی نظم است. نظم آهنینی و دوم تلاش و مجاهده ی بی امان اونها در راه کسب اهداف باطلشون به عنوان نمونه بالاترین آمار سرانه ی مطالعه ی جهان مال اسرائیل هست همین تلاشِ تا مرز کلمه ی مجاهده هست که اونا رو مستحق نصرت رحمانی خدا میکنه میدونید که خدا چون عالم، عالم اختیار هست هم به جبهه نا حق تا اونجا که مشیتش اجازه میده نصرت رحمانی میکنه و هم به جبهه حق اما نصرت ویژه و نصرت رحیمیش، فقط و فقط برای مؤمنین هست اما یکی از شرایط لایق نصرت رحیمیه خدا شدن مجاهده ی در راه حق هست آخرین وصیت های مولا علی در لحظات مرگ حاوی مهمترین توصیه های مولا است که ایشان همه ی مسلمین رو به نظم در کارها توصیه میکنه و ما شاهدیم که این توصیه اکید مولا رو ما شیعیان چه قدر خوب داریم عمل میکنیم و واقعاً به قول خود مولا در نهج البلاغه تفرقه و سستی ما بر سر کلمه ی حقمان حیرت انگیزه خدا خودش به ما کمک کنه تا کمکم ما هم به این دو صفت متصف بشیم |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
از همه دوستان تشكر ميكنم.
دشمن ما بر اساس اصول كار ميكنه . اصولي كه ماهم مي توانيم از آن استفاده كنيم. دشمن قدرت كار گروهي رو خوب ميدونه و بر اساس اون سيستم طراحي كرده. چقدر ما در رابطه با هرم اونا مطلب مي دونيم مي دونيم آخرين رتبه اين هرم بردگان هميشگي هستند و رتبه هاي بالاتر سازمان هاو دانشگاه ها و اتاق فكر و سرمايه داران و .. هستند. خوب اولين كار ايجاد سيستم است . ما مانند گروهي نبايد باشيم كه براي تعقيب دشمن همه از يك سو به سوي ديگر برويم. بايد پخش بشويم . بايد سازمان داشته باشيم. بايد همديگر رو قبول داشته باشيم . و نقاط ضعف همديگر رو بپوشانيم. بايد براي يك كار گروهي برنامه ريزي كرد . و نرم افزار تهيه كرد. مثلا كساني باشند كه به دنبال گسترش اطلاعات باشند. كساني به دنبال نقاط متمركز و حساس براي انجام يك عمليات. كساني به دنبال شناسايي نيروهاي جديد و متخصص. و .. زياد ميشه صحبت كرد. الان در تمام بخش هاي مختلف تالار همه اظهار نظر مي كنند . في نفسه بد نيست. ولي خودتان قضاوت كنيد. ما بايد بدانيم كه مي خواهيم بر عليه دشمن چكاري انجام بدهيم. مهمترين مسئله به نظرم آگاه سازي است. از چه طريق؟ شما بگوييد. آيا در بين ما كسي هست كه يك استراتژي موفق طراحي كند؟ اين همه نيروي خوب فقط در اين تالار است ، چه كسي بين ما هست كه براي هر نفر يك برنامه خاص بدهد؟ ياد شهيدان جنگ و فرماندهان دلاور بكنيد ، شهيدي مانند سردار باقري چند سالش بود و چكار كرد؟ آيا او نبود كه طراح عميات هاي پيچيده بود؟ آيا شهيدي مانند شهيد برونسي بين ما نيست كه دل هاي همه را مانند موم در دستانش قرار دهد و چون فرمان دهد حمله ، همه مانند شيرهاي درنده به دشمن حمله كنند. من اشتباه نگرفتم اينجا هم جنك است و آدم ها عوض نميشوند و سازمان جنگ عوض نميشود ولي تاكتيك ها عوض ميشوند. |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
آقا من شرمنده که اینو میگم.
ما یک خصلت داریم اینکه زود حوایی میشیم. قبل از اینکه فکر کنیم حرف میزنیم. قبل از اینکه تصمیم بگیریم عمل میکنیم. من هم یک پس گذاشته بودم به اسن کمی به خودمان بیاییم. من به این اعتقاد دارم اگر 100% دشمن را بشناسی ولی ابزار مقابله با اونو نداشته باشی هیچ کمکی نمیتوانی بکنی. یاد شایدم دلسرد بشی و بگریزی و دیگران را هم با خودت ببری. به نظر من وقتی شناخت دشمن خوبه که اول خودت از توانایی هات خبر داشته باشی و بدونی تو چکار میتوانی انجام دهی. روش عملی برای هر فرد فرق میکنه. برای یک نفر تزکیه روح. برای کسی دیگه آکاه کردن مردم. و برای کسی دیگه هیچکاری انجام ندادن است. فکر میکنید برخی از این خرافه ها که در دین وارد شده از کجا آمده؟ از افراد خیرخواهی که دوستی خاله خرسه را داشته اند. چنین افرادی اگر برای دین و دشمن کاری نکنند بهتر است. چون خود ناخواسته باعث گمراهی هستند. نکته دیگه آیا همه اینجا جمع شدند که یک تاپیک ایجاد بشه و همه بگند بله بله ما موافقیم؟ همو تصدیق کنیم؟ آیا هیچ حرف مخالفی وجود ندارد؟ ابراز حرف مخالف دلیل بر اندیشیدن است. البته نه مخالفت احمقانه بلکه با دلیل و مدرک. آیا یکی اینجا بگه من به این نتیجه رسیدم همه بگن آره راست میگه درسته. این شد سند؟؟؟ آیا چون فلانی که آدم خوبیه این حرف را زده. حرفش درسته؟ آیا شما اسلامی را میخواهید که منطقی است یا غیر منطقی؟ البته خدا خداوند قرآن را با منطق نازل کرد و برای هر کلمه اش منطقی دارد. شاید ما بعضی از آنها را نفهمیم. کمی فکر کنیم. فرق انسان با شیطان یا دیگر فرشته ها در چیست؟ فرشته ها علم کسب نمیکنند و قدرت استدلال ندارند. آنها فقط چیزی را میدانند که یادگرفته اند ولی انسان علم را بوجود می آورد. تا بحال فکر کرده اید چرا شیطان برای گمراهی به انسان نیاز دارد؟ برای اینست که قدرت تفکر ندارد. خالق نیست قدرت خلق کردن ندارد ولی انسان دارد. پس انسان را میفریبد تا بتواند از این قدرت سود بگیرد. حالا شما فکر میکنید برای مقابله با شیطان چکار میتوانیم انجام دهیم؟ اینجاست که نور خدا در دل شما روشن میشود و این چیزی است که شیطان از آن میترسد. پس بیاندیش و فکر کن. درسته تلوزیون، کامپیوتر، بازی های رایانه ای همه اینها ابزاری هستند که نگذارند ما فکر کنیم. ولی قافل از اینکه روح حقیقت جوی ما بدنبال چیزی دیگر است. بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع آنها نپیوندیم؟ یک تاپیت به همین نام درست میکنم و در آنجا بحث کنیم. |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
ببخشید یک سوال داشتم؟
شما از کجا میدونید شیطان قدرت فکر کردن ندارد؟آیا حدیث یا روایتی مطالعه فرمودید؟ میشه یکم توضیح بدید؟ با تشکر..
|
|||
|
|
۴:۵۴, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلامی دوباره.
حدود 20 روزی نبودم اما میتونم بگم دست پر برگشتم. دوستان، من مدتی در کشور مالزی بودم. کشوری که انواع قومیتهای آسیایی و چه بسا اروپایی در کنار هم زندگی میکنن. (کمی حوصله کن و تا تهش سعی کن بخونی) زیبایی روحانی فراوان دیدم. زشتی هم کم ندیدم. اما نمیدونم چرا به خودم یاد دادم تا فقط خوبیها تو ذهنم بمونه. (نمیخوام سفرنامه تعریف کنم فقط مباحثی رو باز میکنم و جستجوش با شما ره پژوهان) اولین کلید، جستجو این لغت Halal در گوگل. ![]() (شاید بگی ای بابا اینو که میدونم چیه یعنی غذاهای حلال.) وقتی تو یه فروشگاه بزرگ پا میذاری و میبینی 80% محصولاتش کنارش این مارک رو زدن، ذوق زده میشی و تو دلت کلی قند آب میشه که مسلمونی. نه برا یه مارک ها...برای اقتدار که محصولات غیر حلال رو میفرسته یه گوشه و خودش اونجا خود نمایی میکنه. حتما تو گوگل به صادرات محصولات حلال به دیگر کشورها دقت کنید. و این یعنی یه گام عملی برای مبارزه. ببینید به جای اینکه همه دور هم بشینیم ساعت ها بحث کنیم و هر روز موج ناامیدی بیشتری پخش کنیم اگه خلاق نیستیم از خلاقیت ها پشتیبانی کنیم. تو پست های بعدی اشاره میکنم. یاحق دوستان. |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
تو چند پست اخیر نمیدونم چرا دوستان سعی در به بن بست رسیدن مبحث میکنن.
البته این قطعا ناخواسته هست. اینکه انسان بشینه در گوشه ای و نجوا کنان خدا خدا کنه تا یه وقت شیطون نیاد سراغش، این که نشد خداشناسی...! باید با ایمان و به پشتوانه حق تعالی رفت وسط گود و اونجا خود رو محک زد. نمیدونم اگه بگم این بذر نومیدی پاشیدن خودش کفر هست بیراه نگفتم. مگه حاج ابراهیم همت نمیتونست از چند کیلومتری با بیسیم خط مقدم رو مدیریت کنه؟ چرا خودش همیشه وسط معرکه بود؟(مگه امثال همت کم داریم؟) امام علی(علیه السلام) درد دل با خدا میکرد(نه با خلقش)و در خلوت خود برای معبود اشک میریخت. اگه قرار میبود پاشه بره وسط مردم از نومیدی حرف بزنه که پس اقتدار علی چی میشد.؟ بگذریم که الان بعضیا شروع میکنن درشت نویسی که فلانی....! بگذریم. یکی دیگه از راه های مبارزه جواب مشابه و متقابل با طرفه شیطانی ماست. ![]() ![]() این برج به اسم Tabung Haji نزدیک برج دوقولوهای مالزی هست.(تو عکسا مشخصه) همونطور که از اسمش معلومه کسایی که میخوان برا مکه اسم نویسی کنن و میخوان به حج مشرف بشن میرن این برج و ساختمان دولتی ثبت نام میکنن. نمیدونید درخشش کلمه "الله" در شب از فواصل دور اونجا چه نور امیدی تو دل مسلمونا میندازه. و از بین اونهمه برج که اونجاست تو روز زیباترین جلوه رو این برج داره. اون اسم رو تو گوگل جستجو کنید و ببینید چه مراحل جالبی طی ساخت داشته. |
|||
|
|
۱:۱۳, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
در تکمیل حرف شما:
نشانه "حلال" چند سال پیش در کشورهای اسلامی به ثبت رسیده که روی محصولات ایرانی (اکثر نوشیدنی ها) وجود داره. توضیحات بیشتر در مورد نشان حلال در مورد مالزی هم باید بگم که برج های دوقلو او که از بلندترین برج های جهان هم هستند، طرحی اسلامی دارند.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراماسونری جمعیتی نهان روش برای سلطه بر انسان و جهان است | vahrakan | 0 | 1,739 |
۲۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! | antidajal | 2 | 2,184 |
۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: r_bashiri89 |
|

![[تصویر: 1227472971.jpg]](http://www.yektashop.com/catch/data2/2010-04/a27267/1227472971.jpg)

با تشکر..
![[تصویر: halal_sign.jpg]](http://www.ifood.tv/files/images/halal_sign.jpg)
![[تصویر: tabung_haji.jpg]](http://www.hijjaskasturi.com/projects/images/tabung_haji/tabung_haji.jpg)
![[تصویر: 88yfzt9doa70za81ftdo.jpg]](http://www.irupload.ir/images/88yfzt9doa70za81ftdo.jpg)