|
فراخوان داستان نویسی برای ساخت فیلم سبک زندگی اسلامی
|
|
۴:۳۸, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم جمیعا شاید بشه گفت مهم ترین موضوع جاری روز که بهش کمتر پرداخته میشه موضوع سبک زندگی اسلامیه مثلا بحث دشمن شناسی که داریم در واقع شناخت سازندگان سبک زندگی غلط هستند شما اگر هزارتا مقاله دشمن شناسی داشته باشی ولی در نهایت زندگیت غیراسلامی باشه دشمن به هدفش رسیده و در نتیجه از آرمانشهر مهدوی فاصله گرفتی به همین راحتی حالا این بحث سبک زندگی چطور نهادینه بشه؟ چند روز پیش بهش فکر کردم تا اینکه به این نتیجه رسیدم شما اگر 30 دایره المعارف سبک زندگی بنویسی وقتی همه میشینن پای تلویزیون و ماهواره و بازی رایانه ای از اون تاثیر میگیرن نه از کتاب و این ناخودآگاهه نه از روی غرض پس باید فیلم بسازیم و نه یک فیلم بلکه باید تبدیل به ژانر غالب سینمای انقلاب اسلامی شود حالا دوستان هرکسی استعداد و دغدغشو داره بسم الله برای شروع بیایید داستان بسازید مثلا از زندگی روزانه یک فرد ایده آل مردم باید بصورت عملی مشاهده کنند که ببینند میشه اینطور زندگی کرد مثلا از کوچکترین قسمتش که آب خوردن و خوابیدن در حالت های مختلف باشه تا ابعاد سیاسی از کتاب های حلية المتقين علامه مجلسی و مفاتیح الحیات اثر علامه جوادی آملی ایده بگیرید یکی از مهم ترین قسمت ها ساختن شخصیت الگوست مخصوصا برای جوانان و نوجوانان بعد زن و شوهر آرمانی و ایده آل باید الگو و قهرمان براشون به وفور فراهم بشه این باید بصورت نهضت نرم افزاری دربیاد مطمئن باشید این جهادی بزرگ است |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۳, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
چیزی ساختین؟
کسی نیست؟ سلااااام ![]() ![]() کجایید |
|||
|
|
۱:۰۶, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱:۰۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به خدا خود من به شخصه اگه یه کم انگیزه میدیدم،فعالیت میکردم.کاری که میتونستم رو میکردم : )
امسال ان شاء الله برای جشنواره رشد دانش آموزی؛ یه فیلم کوتاه میسازم با کمک دوستام... . از نظرات خوب هم تالاری ها هم استفاده میکنم
|
|||
|
|
۶:۰۳, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
تاپیک با فیلم نامه نویسی شروع شد به کمیک استریپ ختم شد!!!!!!!!!!!!!!!!! ............ ![]() دوستان خیلی عذر می خوام ولی همه میگن کار انجام بدین ...... کسی کاری انجام نمیده! من قبل این که این تاپیک و ببینم در حال یاد گیری فیلمنامه نویسی بودم. چون آزمون وکالت هم دارم کارم کند پیش میره شب ها یاد میگیرم. کار سختیه باید تلاش کنید ....... یه دنیای بزرگی داره و این که اگر میخواید کار کنید باید بهتر از روشنفکرا کار کنید تا کسی نتونه حرفی بزنه. من با یه کتاب شروع کردم به یاد گیری........ اونو واستون اپ میکنم ....... شاید به درد کسی بخوره. اگه مرد عملید بفرماید........... برای شروع خوبه از لینک زیر دانلود کنید: http://www.rodfile.com/jrxvutqa8x3l |
|||
|
|
۰:۵۸, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خدمت دوستان دغدغه مند عرض کنم خوانندگان تاپیک فقط کاربران نیستند
و این ایده فقط برای تالار نیست و جاهایی هستند که این کارها رو انجام میدن بازخوردش هم به مرور مشخص میشه هر کدوم از دوستان هم بصورت مستقل در مجموعه خودش مثل دانشگاه یا پایگاه بسیج گروهی کار رو شروع کنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩۩الگوی زندگی اسلامی۩۩ | عبدالرحمن | 7 | 5,000 |