|
بازی های ضد دین
|
|
۱۶:۰۳, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۰ توسط hadi22.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یکی دیگر از بازی های ضد اسلامیHellgate London استبازي Hellgate London در سال 2038 در شهر لندن به وقوع مي پيوندد.جايي که موجودات جهنمي با ايجاد دريچه اي در شهر لندن پا به اين شهر گذاشته و قصد نابودي مردم اين شهر و به طور کلي اين دنيا را دارند.در اين ميان قهرمان هايي از بين مردم به پا مي خيزند تا با اين موجودات اهريمني مبارزه کنند.يکي از اين قهرمانانCrusades ها هستند که هر چند به مبارزه با دشمنان مي پردازند ولي در کار خود موفق نمي شوند زيرا رمز موفقيت در مقابل اين موجودات اهريمني در دست knights هاست .قهرماني که زير دست پادشاه ان زمان philip5 هستند.در عين حال تعداد زيادي از knights ها کشته و ما بقي انها براي زنده ماندن به مبارزه مي پردازند.پس از گذشت سالها روش هاي قديمي انها براي مبارزه از ذهن پاک شده و اکنون عده اي با به کار گيري روش هاي جديد سعي در مبارزه با اين موجودات را دارند ودر اين جاست که کار شما در بازي اغاز مي شود و...... اين بازي تلفيقي عميق از يک بازي نقش آفريني و يک اکشن اول شخص است. بازيي که با داستان غير خطي و مراحل تصادفي و اشيا و سلاح هاي متعدد. شما در داستان شخصيت خود را به تکامل رسانده و مي بايست به جستجو و مبارزه با سيل بي پايان هيولاها و شياطين بپردازيد. در طول داستان شما مي توانيد این بازی که از گرافیک قابل قبولی برخورددار است اما در آ نماد های فراماسونری نه کم بلکه خیلی زیاد استفاده شده، به نظر شما آیا این چنین بازی هایی در ایران اسلامی باید پخش شود؟ اگر به آهنگ های ضد ماسونی علاقه دارید به آدرس زیر بروید یا برروی آن کلیک کنید http://khandeh7.blogsky.com |
|||
|
۱۶:۵۱, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بازی های زیادی هستند که نما ها در آن ها پیدا میشود پس مراقب باشید
|
|||
|
۱۹:۲۲, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر بازی کردمش ولی چیزی یادم نمیاد
![]() ![]()
|
|||
|
۲۰:۴۹, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یکی از اون بازی های فنا انگیزی که من تجربه کردم || Darkness بود. خیلی جالب بود.
داستان مردی بود که قدرت شیطان در وجودش رخنه کرده بود ولی این مرد تونسته بود این قدرت رو جذب خودش کنه. فکر کنم داستان | Darkness فقط همین جمله بالا بود. اما قسمت دوم بازی تاریکی خیلی عجیب و سنگین بود. من دو بار بازی کردم هنوز احساس می کنم کامل متوجه نشدمش. این مرد دارای دو شخصیت بود. شخصیت اول خودش بود که یه انسان بود. این انسان رئیس یه گنگ بود و برای خودش برو و بیایی داشت. شخصیت دوم نیروی شیطانی بود. این نیروی شیطانی دو وجهه حقیقی و مجازی داشت. وجهه حقیقی اش دو تا مار بودن که مثل ضحاک ماردوش روی شانه های مرد رشد کرده بودن. این رو (رو شانه رشد کردن) هیچ وقت متوجه نمی شید به جز یه وقتی که وارد یه دست شویی می شید و خودتون رو توی آینه می بینید. وجهه مجازی این نیرو داخل ذهن مرد و چند شخصیت دیگه بازی بود و ذهن اونا رو به هم مرتبط می کرد. این نیروی شیطانی از مرد دفاع می کرد و نمی گذاشت که مرد بمیره یا آسیب ببینه(به کمک جادو و دوتا مار روی دوشش) چیزی که برای من جالب بود فضای داستان بود. شما توی دو فضای داستانی هستین. یکی از این فضا ها یه تیمارستان هست. دومی اش هم همون فضای داستانی هست که توش شما رئیس یه گنگ هستین. وجه اشتراک این دو فضا شخصیت هاش هستن. یعنی شخصیت هایی که توی فضای گنگستری هستن، توی تیمارستان هم هستن(بیمار و نگهبان و دکتر و ...) تو تیمارستان شما یه دیوانه هستین. تا وسط های داستان فکر می کنید که یه دیوونه هستین و اون فضای گانگستری حاصل تخیلات شما هستن. کاری به داستان ندارم اما نکته اصلی اینه که شما توی تیمارستان هیچ نیروی شیطانی ندارید(اما از مکالمات متوجه می شید که شیطان در جایگاه خدایی قرار گرفته) در فضای گنگستری شما همپای شیطان هستین. آخر داستان متوجه می شین فضای گنگستری دروغ بوده و فضای حقیقی همون تیمارستان هست(دنیایی که خدا و شیطانش یکی هستن) جالبتر از اون اینه که مرد خودش رو تو تیمارستان می کشه و به جهنم می ره. اونجا به معنی واقعی کلمه جنگی بین شیطان و شیاطین صفتان و فرشتگان و عذاب تجربه خواهید کرد. اما آخر داستان یه مسئله مهمتری رو متوجه می شید. شما باید یه شخصیتی رو(دوست دخترتون) تصدیق کنید. بهتره بگم باید سجده کنید. اما این کار رو نمی کنید. برای همین در جهنم باقی می مونید. اما باید بگم که شما هم اگه تو اون داستان بودید هیچ وقت تعظیم نمی کردین! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |