|
تربیت کودکی نافرمانی نوجوانی
|
|
۴:۳۱, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
رفقاسلام من ساعت 1 بامداد 13 بهمن 92 عضو شدم گفتم زشته بدون سلام مطلب بگذارم. پویانمایی ذاتاً بدنیست امّاببینیدبزرگترین دشمن بشریعنی یهودچه سرمایه گذاری بزرگی کرده. ساخت 30 ثانیه پویانمایی 4 ماه وقت میخواد.حجم این سینمایی های بلندرو که هرکدوم با حداقل 80 رایانه لینک شده باسیستم قوی ساخته میشه رو ببینیدو میزان سرمایه گذاری رو حساب کنید.هدف فقط سرگرمی بچه هاست!پس از افشاگری در قسمت3مستند ظهور و همچنین افشای پیامهای زیر سطح دیدتوسط استاد رائفی پور اخیراً این قضیه ابعاد دیگری یافته."چندی پیش 116 تن از اساتیدارشدفلسفه درآمریکاگروهی ایجادکردند.وبانقدوبررسی پویانمایی هاگفتند پشت تمام آنها فلسفه است." فلسفه پیچیده است ولی وقتی کودک کاراکتری را دوست داردرفتارآن شدیداًدرناخودآگاه کودک تاثیر می گذارد.آن کاراکتر با تفکر فلسفی یهود ایجاد شده پس دیدید چطور بارضایت خودتان کودکانتان را تربیت میکنند؟روش تربیتی اشتباه ورایج بین ماتذکر مستقیم است.اما آنها ناخودآگاه کودک را تسخیر می کنندکه بسیارموثراست.مثلاً اسلام میگویدهرگاه خشمگین شدی آن رافروببر.والدین این مطلب را مستقیماً گوشزد میکنند.اما کارتن "تام وجری"به کودک القای غیرمستقیم میکندکه اگر خشمگینت کردند با تمام وجودوابزارآن راخالی کن.ببینید با روش تربیتی اسلام متضاد است واین مثالی ریزبود.پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):دانش در کودکی مثل حکاکی روی سنگ است.وقتی کودک هرروز ساعتهاکارتن ساخت یهودببیند.وقتی نوجوان میشود نافرمان و تربیت ناپذیر میشود. |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلااااااااااااااااااااااااااااام خوش اومدی
چه جالب بودجدا از افشاگری که صحبت کردی من نمیدونستم برای 30ثانیه پویانمایی4ماه وقت میخواد!!!!!!!!!!! من انیمیشن قبول شدم .. فک کنم باید برم انصراف بدم!!!![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

چه جالب بودجدا از افشاگری که صحبت کردی من نمیدونستم برای 30ثانیه پویانمایی4ماه وقت میخواد!!!!!!!!!!! من انیمیشن قبول شدم .. فک کنم باید برم انصراف بدم!!!