کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما با سینما مخالف نیستیم!!!!
۱۹:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای قبل از انقلاب در صحبت هایی از پیش برنامه ریزی شده از دو بازیگر فاسد قبل از انقلاب در جشنواره فیلم زجر یاد کرد.

فیلمشو اینجا گذاشتم

http://www.aparat.com/v/ktgLD

این نهایت ساده لوحیست که این ها رو اتفاقی بدونیم

حدود یکی دو ماه پیش بود که شایعه انداختن که بهروز وثوقی به درک واصل شده

این یجور بازخورد گیری بود از افکار عمومی

این دو ارسال رو دقیقا برای همین زدم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid239529

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid242024

و قبلا هم این

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid200409

متاسفانه همه گارد میگیرن که فلان تندروی میکنه و بدبینه و ...

ولی همه اینها با برنامه کار میکنن

حب و بغض مصنوعی در جنگ نرم

ببینید چه طور برنامه ریزی میکنن

آیا بهروز وثوقی یا ع فردین بازیگران متبحری بودند؟

خودشون میگن فلانی هنرش خرد کردن پیاز بود موقع خوردن دیزی!!!

حالا بریم سراغ پیر و مراد خودمون

هرجا از ارزش ها فاصله گرفتیم این بی حیاها 100 قدم جلو اومدن

این قسمتی از سخنرانی بهشت زهراست در 12 فروردین

این هم فیلم کاملش

http://www.aparat.com/v/574eF

سینماى ما مرکز فحشاست. ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ما با رادیو مخالف نیستیم، ما با فحشا مخالفیم. ما با تلویزیون مخالف نیستیم، ما با آن چیزى که در خدمت اجانب براى عقب نگه داشتن جوانان ما و از دست دادن نیروى انسانى ماست، با آن مخالف هستیم. ما کىْ مخالفت کردیم با تجدد؟ با مراتب تجدد؟ مظاهر تجدد وقتى که از اروپا پایش را در شرق گذاشت- خصوصاً در ایران- مرکز [عظیمى‏] که باید از آن استفاده تمدن بکنند ما را به توحش کشانده است.
سینما یکى از مظاهر تمدن است که باید در خدمت این مردم، در خدمت تربیت این مردم باشد؛ و شما مى‏ دانید که جوانهاى ما را اینها به تباهى کشیده ‏اند. و همین طور سایر این [مراکز]. ما با اینها در این جهات مخالف هستیم. اینها به همه معنا خیانت کرده‏ اند به مملکت ما."( صحیفه امام، ج‏6، ص: 15)

حالا دوستان بیان صحبت کنیم

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، Havbb 110 ، SAViOR ، صهبا ، مجنون العباس ، پرنیان ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، Justice Bringer ، susanhoney

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11

چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای..........
اصلا این سبک نوشتن درست نیست
بزرگان ما میخوان هر کسی رو به هرچیزی خطاب کنند
ولی اینجا تالارDodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، صبح صادق ، السا ، Hadith ، شیدا ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، ضحی
۲۰:۴۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
ما معصوم نیستیم که تمام حرف ها و کلماتمون حساب شده باشه.
فکر کنم این روحیه اینطور حرف زدن، زیاد درست نباشه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، صبح صادق ، السا ، یاســین ، Hadith ، شیدا ، وحید110 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، ضحی
۲۰:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)رهگذر..... نوشته است:  چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای..........
اصلا این سبک نوشتن درست نیست
بزرگان ما میخوان هر کسی رو به هرچیزی خطاب کنند
ولی اینجا تالارDodgy

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)أین المنتظر نوشته است:  ما معصوم نیستیم که تمام حرف ها و کلماتمون حساب شده باشه.
فکر کنم این روحیه اینطور حرف زدن، زیاد درست نباشه.

ببخشید یعنی کل تاپیک همین یه مورد رو داره؟

این افراد غیر قابل احترامند و من هرگز نمیزارم از همون سطحی که لیاقتشو دارند بالاتر بیان

لطفا اگر بحثی بود یه تاپیک دیگه بزنید

افرادی که فقط برای همون ارسالا سپاس زدند یعنی کلا با بحث مشکل دارند؟ (البته مختارید)

این چه برخوردیه؟

باطل باید منکوب و له بشه پیش اهل حق

من با رنگ قرمز و اینجور چیزا پائینشون میارم

لطفا در جای دیگه صحبتشو بکنید

سینما رو دزدیدند این تروریست های فرهنگی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، السا ، یاســین ، صهبا ، SAViOR ، عبد عاصی ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، انتصـار
۲۰:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14

من نمیفهمم چطور استفاده از یک کلمه اینقدر بد شده که دوستان از فحش ناموسی هم بیشتر روش حساس شدن! کلمات ساخته شدن برای اینکه در موارد مناسب از اونها استفاده کنیم ،؛ در مورد کسانی که شایسته شون هست

این تفکر شبیه مسیحیته که میگه اگه یکی زد توش گوشت اونطرفت رو هم بگیر تا بزنه... به هیچ کس حق نداری چیز بدی بگی!

نقل قول:البته سردمدارانی هم همچون حسن عباسی یا رائفی پور هستند که اینطور حرف میزنند.

البته این تهمت شما عین ادب و عین خوشکل حرف زدن بود. دست شما درد نکنه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، یاســین ، صهبا ، عبدالرحیم ، SAViOR ، انتصـار
۲۰:۵۴, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
سینمای ما «آوینی» کم داره... .
البته من هنوز با این ترکیب شما مخالفم ها!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۹)عبدالرحمن نوشته است:  جشنواره فیلم زجر
توی همین جشنواره هم هستند و بودند افرادی که از دل و جان فیلم انقلابی و فیلم اسلامی ساختند...البته فضای جشنواره های سینمایی و کلا سینمای ایران،اونقدر خراب شده که دیگه دفاع ازش سخت باشه...اما همین چند کار خوبی که هر از گاهی ساخته میشه نشون میده که سینمای ما نمرده،فقط مریضه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، عبدالرحمن ، السا ، یاســین ، صهبا ، Hadith ، SAViOR ، شیدا ، سیمرغ ، سید ابراهیم ، ضحی
۲۱:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #16
آواتار
ادامه نمیدم. برای اینکه بحث منحرف نشه. گرچه الان هم مقداری شده.
من گفتم. با موضوع شما کاری ندارم.
اصلا موضوعتون رو قبول دارم.
ولی شما که از این کلمات استفاده میکنید، باید احتمال بدید این واکنش ها هم بدنبالش باشه.

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۱)أین المنتظر نوشته است:  ببین برادر من.
تعادل رو باید تو حرف زدن هم رعایت کرد.
این درست نیست که هروقت بخواهیم مخالف یکی حرف بزنیم، با تشبیهات و کلمات کنایه ای و تند و... خطابشون کنیم.
آیا نمیشه بدون اینگونه خطابها، تفکر اون شخص یا اعمالش رو نقد کرد؟
آیا حتما فقط با نقل این کلمات، حق مطلب ادا میشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، شیدا ، السا ، وحید110 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، ضحی
۲۱:۱۸, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۳ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #17

سلام

وقتی ما یه پستی رو ایجاد میکنیم حکم یک نقاد داریم جق داریم ایراداتو بگیم حق داریم نقد کنیم ولی ایا ناسزا گفتن درسته

هدف از تایپک چیه نشان دادن راه حق و باطل اگاه کردن ووووو

این یعنی افراط و تفریط

جنگ نرم یعنی چه؟
والا ما خودمون زمینه جنگ نرم و برای خودمون فراهم میکنیم

ادبیات درست حرف زدن خیلی مهمه این که طرف جذب کنیم نه دفع

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، ضحی
۲۱:۲۳, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #18

بنده سوال دارم. معیار اینکه این حرف ناسزا هست یا نیست چیه
معیار اینکه این حرف به قول یکی از دوستان متعادل هست یا خیر چیه

اگر معیار صحیحی ارائه بشه سمعا و طاعتا
ولی اینکه دوستانی بیان وسط بحث بگن ما معیار هستیم و معیار رو ما تعیین میکنیم و این معیاره و همین درسته! به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

در ضمن پیشنهاد میکنم روند تاپیک رو از این محاکمه ی... خارج کنید تا یک بحث بنیادین داشته باشیم. ......... هم یه کاربر معمولی هست که معصوم هم نیست و انتقادهای فراوانی خود من بهش دارم...

متاسفانه کلمات خوب معنا نشدن یا معنای خودشون رو از دست داده اند. داستان مولوی رو حتما میدونید که چند نفر به زبانهای مختلف میگفتن انگور و با هم دعوا میکردن... حالا حکایت اینجاست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، Aryha ، یاســین ، help me ، أین المنتظر ، ضحی
۲۱:۲۳, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
منم اینو شنیده بودم، الان اینجا فیلمشو دیدم تازه...
اولش من اینو بگم که باور کنید از این دونفری که ایشون نام بردن تا همین لحظه یک فیلم هم ندیدم، کلا به سینمای ایران علاقه ای ندارم، قصد هم ندارم ببینم. پس نمیخوام هم طرفداری کنم ازشون.

ولی این باز همون بحث قدیمیه جامعه هست، خب یکسری به یک موضوع علاقه دارن یکسری دیگه ندارند. تو جامعه این چیزها عادیه. چون شما خوشت نمیاد از چیزی دلیلی نداره بقیه هم خوششون نیاد. فقط یک لحظه تصور کنید داریم در مورد جمعیت میلیونی صحبت میکنیم، یه کوچه یا محله نیست که بشه سلیقه ی همه رو یکسو کرد.
خانوم نینا میگه من فیلم رو دیدم خوشم نیومده، 10 نفر دیگه هم در ادامه میان میگند خوشمون نیومده و مذخرفه...
بعد از اونطرف 11 نفر دیگه رو میشه پیدا کرد که فیلم ها رو دیدن و خوششون اومده. حالا تکلیف چیه؟
بیایم به خاطر اونهایی که مخالف هستن بزنیم ریشه رو بخشکونیم؟

تو همین ویدئو اون تعداد زیادی که دست زدن مگه مردم ایران نبودن؟ اینا صهیونیست و وهابی و سلفی نیستن که مردم خودمون هستند، اینا خوششون میاد طرفداری میکنن شما خوشت نمیاد نبین، طرفداری که جای خود دارد.
والا نمیدونم این مردمی که ما میبینیم توریست هستن انگار از نظر بعضیا !

یکی فوتبال و فلان بازیکن رو دوست داره، یکی دوست نداره.
یکی فلان بازیگر رو دوست داره. یکی فلان فیلم رو دوست داره.
یکی هم اون شهید محترمی که تو اون تاپیک آورده شده بود اسمش.

قشنگیه جامعه همینه که سلیقه ها متفاوته. نمیتونید بگید چون ما اینها رو دوست نداریم شما هم حق نداری دوست داشته باشی و باید بیای همینی که ما میگیم رو علاقه داشته باشی بهش!
همین سینما مگه طلا و مس رو نساخت؟ مگه حوض نقاشی رو نساخت؟ فیلم های خوبی هم بودند و طرفدارای خودشون رو هم داشتن. فیلم های دیگه هم کاری به خوب و بدش ندارم ولی طرفدارای خودشونو دارند.
به قول خارجکی ها Deal With It

در مورد بحث احترام هم من حرفی ندارم اصلا، تکلیف مشخصه. یکسری افراد تو این جامعه فقط یاد گرفتن همدیگه رو مارک کنند.
اونوری رو اینوری اسم بذاره، اینوری هم رو اونوری. وضعیت داغونیه...
فقط یاد بگیرید، وقتی رو بقیه اسم بد میذارید و بی احترامی میکنید، بعد که اونها هم روی شما اسم گذاشتن و بهتون بی احترامی کردند ناراحت نشید و مظلوم نمایی نکنید. چیزی که عوض داره گله نداره. ارجاتون میدم به همون فیلم مادر که مادر داستان به پسر بزرگش (محمدعلی کشاورز) همچین چیزی رو گفت.
نشه قضیه اون دسته افراد که به هیچکس احترام نمیزارن ولی توقع احترام از همه رو دارن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، Hadith ، السا ، مجید املشی ، ضحی ، arvinfarhadi
۲۱:۲۹, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #20
آواتار
ای کاش (حداقل) توی تایپیک اول از کسی اسم نمی بردید!این بیشتر اعتراض به شخصه که بهتره به صورت پیام خصوصی براش ارسال بشه!Smile

حضرت علی(علیه السلام) به جمعی از یارانش که پیروان معاویه را در ایام جنگ صفین دشنام می دادند فرمود:
«انی اکره لکم ان تکونوا سبابین و لکنکم لو وصفتم اعمالهم و ذکرتم جهالهم کان اصوب فی القول و ابلغ فی العذر»
من خوش ندارم که شما فحاش باشید، اگر شما به جای دشنام، اعمال آنها را بر شمرید و حالات آنها را متذکر شوید به حق و راستی نزدیکتر است و برای اتمام حجت بهتر.

نهج البلاغه، خطبه ۱۹۷.

«لا تسبوا الذین یدعون من دون الله فیسبوا الله عدوا بغیر علم...»
انعام، ۱۰۸
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، یاســین ، أین المنتظر ، Aryha ، help me ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، مجنون العباس ، رهگذر. ، Agha sayyed ، وحید110 ، مرهم ، مرتاح ، مجید املشی ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا