|
ما با سینما مخالف نیستیم!!!!
|
|
۱۹:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای قبل از انقلاب در صحبت هایی از پیش برنامه ریزی شده از دو بازیگر فاسد قبل از انقلاب در جشنواره فیلم زجر یاد کرد. فیلمشو اینجا گذاشتم http://www.aparat.com/v/ktgLD این نهایت ساده لوحیست که این ها رو اتفاقی بدونیم حدود یکی دو ماه پیش بود که شایعه انداختن که بهروز وثوقی به درک واصل شده این یجور بازخورد گیری بود از افکار عمومی این دو ارسال رو دقیقا برای همین زدم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid239529 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid242024 و قبلا هم این http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid200409 متاسفانه همه گارد میگیرن که فلان تندروی میکنه و بدبینه و ... ولی همه اینها با برنامه کار میکنن حب و بغض مصنوعی در جنگ نرم ببینید چه طور برنامه ریزی میکنن آیا بهروز وثوقی یا ع فردین بازیگران متبحری بودند؟ خودشون میگن فلانی هنرش خرد کردن پیاز بود موقع خوردن دیزی!!! حالا بریم سراغ پیر و مراد خودمون هرجا از ارزش ها فاصله گرفتیم این بی حیاها 100 قدم جلو اومدن این قسمتی از سخنرانی بهشت زهراست در 12 فروردین این هم فیلم کاملش http://www.aparat.com/v/574eF سینماى ما مرکز فحشاست. ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ما با رادیو مخالف نیستیم، ما با فحشا مخالفیم. ما با تلویزیون مخالف نیستیم، ما با آن چیزى که در خدمت اجانب براى عقب نگه داشتن جوانان ما و از دست دادن نیروى انسانى ماست، با آن مخالف هستیم. ما کىْ مخالفت کردیم با تجدد؟ با مراتب تجدد؟ مظاهر تجدد وقتى که از اروپا پایش را در شرق گذاشت- خصوصاً در ایران- مرکز [عظیمى] که باید از آن استفاده تمدن بکنند ما را به توحش کشانده است. سینما یکى از مظاهر تمدن است که باید در خدمت این مردم، در خدمت تربیت این مردم باشد؛ و شما مى دانید که جوانهاى ما را اینها به تباهى کشیده اند. و همین طور سایر این [مراکز]. ما با اینها در این جهات مخالف هستیم. اینها به همه معنا خیانت کرده اند به مملکت ما."( صحیفه امام، ج6، ص: 15) حالا دوستان بیان صحبت کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۷, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول:3- بذار شفاف بگم بهت: وحید جلیلی ، وحید یامین پور ، نادر طالب زاده ، حسن عباسی و... در فرهنگ و هنر و سینما اشخاص رده پایینی محسوب میشن کلا همه نفهم و کوتوله هستن مگر اینکه چندتا المان غربی بیارن تو فیلمشون مهم اینه که آیا اگر ما دست رو دست هم بزاریم و کاری نکنیم دیگه بقیه حق دارند برن طرف اینها؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۰ توسط revenger.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۵)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: دیگه چیکار کنن ؟!! بابا یکی هم یه نیگا به اینا بندازه !!! خداوکیلی این اولیه چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۰)عبدالرحمن نوشته است: کلا همه نفهم و کوتوله هستن مگر اینکه چندتا المان غربی بیارن تو فیلمشون افرین نکته خوبی بود اینا اصلا فیلم نساختن که بخوان المان غربی بیارن یا نه ![]() ![]() ![]() اما بازم مرد هست توشون ، همین میرباقری سروره یا همین دهنمکی خودمون یا حاتمی کیا یا فخیم زاده و... ببینید برادر ، اقایان اصلا خوب خوب پروفسور ، باید بیان یه چیزی بسازن خب... درباره این موضوعات فرهنگی و جامعه سینمایی فکر کنم قبلا در تالار مفصل صحبت شده ، ولی به نظر شخصی من باید 2 کار کرد: 1- کار ویژه در سیستم آموزشی و تعلیم تربیت ، چون اینجا سینماست جلوی چشمه ، درحالی که این وضعیت کم و بیش در اکثر مشاغل داره باب میشه ،مثلا الان میری پیش بعضی از دکترای زن خجالت میکشی وارد اتاقش بشی تنهایی ![]() ![]() باید سیستم غلط اموزش پرورش درست بشه 2- یکم دور از عدله ولی یه دانشگاه دایر بشه توسط خود نظام با مدیریت یک شخص بزرگ و سخت گیری های خاص خودش تا نیروی درست تربیت بشه (این کار که میگم قبلا شد ولی تا جایی که من شنیدم روابط دختر پسرا از دستشون در رفت و...) به هرحال هرچند به نظام دانشگاه امام صادق اعتقاد ندارم ولی فکر میکنم در این مورد خاص باید اینکار صورت بگیره به طور موقت و بعدش بره سمت عادی سازی... |
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
نقل قول: خب هنوز نساختند و شما میگی کوتوله!! بدتر شد که من مسئول کارای خودم هستم و این آقایون هم مسئول کار خودشون در حد وسع خودمون کارمون رو انجام میدیم نکته مهمش اینه این سینماگران عقب افتاده ما حق دارند این همه بهشون توجه بشه و ازشون حمایت بشه؟ این همه پول از بیت المال (مثل فوتبالیستا!!!) این درست نیست که مثلا چون ما هنوز فیلم با معیارای خودمون نساختیم بگیم خب چون شما نساختید پس درود بر اصغر جدایی |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
عکس گذاشتن چه فایده ای داره؟.........
|
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
خب به نظرم بحث خوبی بود در این تاپیک
میشه نکات خوبی ازش درآورد و به خاطر سپرد من اصلا نمی خوام در مورد بحثی که انجام شده نظر بدم. اما توجه شما رو به یه نکته ی کلیدی که در صحبت های وحید عزیز هم اشاره شده بود جلب می کنم. هدف هدف هدفـــــــــــ هدفمون چیه از عنوان کردن بحث های تالار و مثلا همین تاپیک؟! آیا غیر از اینه که می خوایم نشون بدیم که سینمای ما سینمای بیماری هست؟ کاملا درسته آیا غیر از اینه که می خوایم نشون بدیم که بیکار نشستیم؟! آیا غیر از اینه میخوایم بگیم ببنید در بزرگترین جشنواره ی فیلم در ایران که با نام فجر مزین شده حرفهایی زده شده که نه عمق هنری داشته نه عمق اسلامی؟ بله این ها همش درست حالا من از شما میپرسم آیا تونستید این مسئله رو نشون بدید؟؟؟!!! از من بپرسید میگم خیر. نتونستید. اینکه فلان حرف برازنده ی یک فرد هست یا نه مورد بحث من نیست. نیازی هم نمیبینم در موردش صحبت کنم. عرض من اینه که چقدر تونستید به افراد حاضر در این تاپیک نشون بدید هدفی رو که از زدن این تاپیک داشتید؟! این مهمــــــه به نظرم حتی بسیاری از افرادی که دقیقا مثل من و شما فکر می کنن رو باعث شدید جبهه بگیرن و بحثتون اصلاااااا دیده نشه! حالا بماند که چقدر تونستید به افرادی که مثل منو شما فکر نمی کنن حداقل در حوزه ی سینما، چیزی رو نشون بدید و به هدفتون برسید که همون یه تلنگر و یه آگاهی بخشی بود!!! بمااااند! اصلا چرا باید بحث به این سمت بره که آیاااا فلان عبارت برچه پایه ای توهین هست یا خیر؟! فرضا که اصلا فلان عبارت برپایه ی دینی برازنده ی فردیست که بهش نسبت داده شده خب که چی؟! آیا تصور بر اینه اینطور بیان یک نوع بت شکنی هست؟! جایگاه جنگ نرم و نفوذ به قلب ها و ذهن ها کجاست؟! آیا جنگ نرم از منظر دینی پذیرفته هست؟! اگر آری نمودش چگونه است؟! آیا هر عبارتی که لایق هر فرد هست باید به اون نسبت داد؟!!! به هر حال اینکه فردی که متعلق به سینمای گذشته ی ما بوده از کسانی که اون ها هم متعلق به سینمای گذشته بودن تقدیری کرده. به نطرتون چطوره بیایم بگیم که آیا این تقدیر از این افراد از ایک دیدگاه هنری سطحی سرچشمه نمیگیره؟!!! به نظرم سوال خوبیه اگر بتونیم نشون بدیم که دیدگاه این فرد دیدگاه سطحی در هنر هست به هدفمون رسیدم. |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: خب هنوز نساختند و شما میگی کوتوله!! نه بذار یکم برگردیم عقب بچه ها گفتن چرا مذهبی های ما مثل وحید جلیلی و یامین پور و... در هنر تریبون ندارند؟؟؟؟؟؟؟؟ من گفتم اینا فعلا کوتوله هستند ، اول با ساخت یک فیلم اعلام وجود بکنند ، بعد بیان اظهار نظر کنن همه هم گوش میدن ببینیم چند چنده قضیه... کلا اشتباه برداشت کردی ![]() ![]()
|
|||
|
۲۱:۱۲, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
البته من هنوز معتقدم ما کارگردان خوب هم داریم!
![]() مثلا من به این کار انتحاری رضا میرکریمی خیلی امیدوارم... . |
|||
|
|
۱:۴۵, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
داشتم سخنان اقا در مورد سینما مرور میکردم به مورد خوبی که مربوط به این بحث بود خوردم گفتم جهت استفاده خود و دوستان قرار دهم حضرت آیت الله خامنه ای جریان های سینمایی علاقمند به دین و انقلاب را به پرهیز از کشیده شدن به حاشیه ها و مشغول شدن به اختلافهای بی نتیجه توصیه و خاطر نشان کردند: معتقدین به دین و انقلاب در عرصه سینما که ممکن است دارای سلایق مختلف باشند، باید همت و تلاش خود را معطوف کارهای اساسی و اصلی کنند. نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلند مدت و همراه با برنامه ریزی دقیق و امید به آینده و بهره گیری مناسب از ابزار هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد. مقوله قصه نویسی و رمان در کشور با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد و باید این بخش تقویت شود سر تیتر های مهم جلسه ایشان: - ضرورت مردمی کردن هنر بویژه در بخش سینما از مرحله تولید تا نمایش و خارج کردن آن از فضای انحصاری - تقویت و فعال سازی ظرفیتهای مغفول هنری در راستای اهداف انقلاب اسلامی - ضرورت بهرهبرداری از رسانه سینما برای انتقال بیان دغدغههای دینی و انقلابی - لزوم تقویت بنیانهای اعتقادی فیلمسازان مذهبی برای مصون ماندن از آسیبها - ضرورت نقش قائل شدن برای سینما و رسانه در تنظیم سیاستها و برنامههای کلان کشور - پرهیز از نگاه تقلیلگرایانه در سطح فناوری به سینما و برنامهریزی برای حرکتهای رو به آینده - برنامه ریزی برای رویش نیروهای جوان و خط شکن در عرصه سینما سه شنبه 30 بهمن ماه 91 در دیدار جمعی از مسئولان و دست اندرکاران جشنواره مردمی فیلم عمار یا علی. |
|||
|
|
۸:۵۶, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۲۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هنر واقعا عالم عجیبی داره چون با قوه تخیل در ارتباطه در سوره شعرا هم داریم که انها اگه تحت ولایت شیطان باشند،شیطان بهشون الهام میکنه و اگه تحت ولایت الله باشند،فرشتگان ما فکر میکنیم اون چیزایی که به ذهن ما میرسه از خودمونه چون ما باهوشیم،اما به ما الهام میشه و در مورد یه تک فیلم نمیشه نظر داد باید دید سیر کاری فلان کارگردان داره صعودی میره یا نزولی واضح ترین نمونه هاش هم مخملباف و بهمن قبادی و جعفر پناهی و .... کارهای اولیه اش به مراتب خیلی بهتر بود و ... من با فیلم لاک پشتها پرواز نمیکنند با بهمن قبادی اشنا شدم،هنوزم میگم یکی از بهترین کارهاییه که دیدم و همچنین زمانی برای مستی اسب ها اما وقتی اخرین کارش رو دیدم حالم بد شد از بس این فیلم سیاه بود،روحم داشت بالا میورد،یه ادم عقده ای،فقط یادم نامه ی رد و بدل شده بین کیارستمی و قبادی افتادم . هیچ کشوری به اندازه ایران خائن نداره. اینجا واقعا ایمان اوردم که بعضی هنرها ،هنره شیطانه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rom%20festival5.jpg]](http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/rom%20festival5.jpg)

![[تصویر: IMG11152198.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2014/02/IMG11152198.jpg)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)