|
صهیونیست ها سرکارن یا شیاطین از جن؟
|
|
۲۰:۴۰, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از سوالاتی که هیچ موقع به نتیجه قطعی در موردش نرسیدم این بوده که.... آیا اجنه صهیونیست ها و دار و دسته شیاطین من الانس رو سرکار گذاشتند یا برعکس؟ یه مقدمه براتون بگم اجنه عملا نمیتونن تصرفی در عالم انسان ها داشته باشن ولی میتونن در ذهنشون تصرف کنند مخصوصا انسان هایی که خودشون بخوان یک جورایی کنترل شیاطین انسی به دست اجنه آنها است البته این به معنی این نیست که اجنه بدتر هستند (بعضا انسان های شیطان صفت به مراتب بدترند) چیزی که قبلا تو یکی از تاپیکا گفتم (یادم نیست کجا بود) این بود که اگر شیاطین جنی قدرت تصرف در عالم انسان ها رو داشتند هیچ موقع صهیونیسم به وجود نمیومد اول در مورد جمله بالا فکر کنید حالا سوال اینجاست که وقتی کار اجنه با انسان ها تمام شد (در نقشه خودشان) به جان هم میندازن یا اینکه این شیطان های انسی هستند که اجنه رو سرکار گذاشتند دیدید این فیلم های جنایی رو؟ تبهکارا آخر کار همدیگر رو سر به نیست میکنن چون منفعت گرا هستند شروع کنید ====== اجنه در اینجا همان شیاطین جنی هستن |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
باید اول پرسید که کدام وارد دنیای آن یک شده و سود میبرد آیا ارتباط آنها با ما برایشان سودمند آست و یا بلعکس
البته من اجنه را متفاوت با شیطان میدانم |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کاش شما اجنه رو با شیاطین خلط نمیکردید ...
|
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من اصلا درگیر این نظرسنجیه شدم...
کدوما سرکارن![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------- من فکر میکنم که انسانها سرکارن!چون شیطان و شیاطین همیشه برای ملاقات و همکاری و رابطه با انسانها مشاق هستند.شیاطین از انسان کینه شتری به دل دارن،اما انسانها چی؟اونها باز از حقایق خبر دارن و به سراغ انسان میان اما بسیاری از انسانها ناخواسته و بدون خبر داشتن از چیزی گول شیاطین رو میخورن و در واقع میرن سرکار!در حالی که فکر میکنن واقعا هیچ چیزی وجود نداره... . یه آیه در قرآن هم هست،نقل قریب به مضمون:به یقین شیطان گمان خود را پیرامون آنان محقق یافت و همه جز گروهی اندک از او پیروی کردند. |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
کلا هر دوشون سرکارند
اونها! خیال میکنن خیلی حالشونه و میتونن رو مخ اینها! کار کنند .... اینها! هم خیال میکنن چون از اونها! استفاده میکنند خیلی قدرت دارند..... کلا هردوشون سرکارند چون یکی دیگه اس که این وسط قدرت دستشه
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب در نگاه کلی همشون سر کارن !!
در نگاه جزیی این ماجرای یهود و اجنه مقداری اغراق امیزه . اقای برادر کتاب سفینه الصادقین رو حتما بخون . التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۶ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بنظر موضوع آنقدرها که فکر میکنید ساده نیستش و پیچیدگی و رموز خاص خودش رو داره ارتباط با ماورا صرفا و منحصرا در ارتباط با اجنه خلاصه نمیشود
سوره ای به نام این موجود خود گواه اهمیتش میتونه باشه |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
منم میگم انسانها سر کارن شیاطین هم سرکارن شیطان اصلی هم همه رو گذاشته سر کار تا حرفشو ثابت کنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

کدوما سرکارن