|
مدیـــــریت زمــــــــــــان****>>>ریز نکته های موفقیت
|
|
۱:۴۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خب اول از همه راستشو بگم که ایده این تاپیک از پیامک امروز جنبش مصاف بود ![]() ولی خب خدا خیرشون بده خیلی وقت بود میخواستم توی یه تاپیک ریز نکته های موفقیتمون رو در مدیریت زمان بگیم... خب من که خودم اصولا از خودم راضی نیستم توی مدیریت زمان! یعنی همیشه فکر میکنم خیلی بهتر از این هم میتونستم زمانم رو مدیریت کنم ... بگذریم... خب اصل مطلب بفرمایید که زمانتون رو چه مدلی تقسیم بندی میکنید در یک روز؟ میتونید خیلی وارد جزئیات نشید! ولی کلی بفرمایید که چه مدل برنامه ریزی برای روز خودتون انتخاب کردید؟ آیا هر روز از صبح تا شب پشت سیستم نشستن کار خوبیست؟؟؟!!!(با صدای ارسطو!) آیا هر روز بگیم از شنبه! کار خوبیست؟؟!!! آیا بی برنامگی های خودمونو گردن یکی دیگه بندازیم کار درستیست؟؟؟!!! خب خود من به شخصه: معمولا مهمترین کارهای یک هفته آیندمو به شکل تیتر وار در یک برگه مینویسم کنار هر کدوم شماره گذاری میکنم طبق اولویتی که برام وجود داره! معمولا هم تا آخر هر هفته به کارهام میرسم (گوش شیطون کر!) اصولا هم از هیچکدوم از تفریحاتم نمیزنم ولی وقتی که کار داشته باشم با هیچکسی رودربایسی ندارم! یادمه برای کنکور که میخوندم، یکی از دوستام(صمیمی ترین دوستم) هر روز میومد با من درباره خانوادش صحبت میکرد(توی شرایط بدی بود اون موقع) فقط بهش گفته بودم نیم ساعت میتونیم با هم صحبت کنیم، من درس دارم جالبه هر روز میومد اون نیم ساعت رو حرف میزدیم،،،گریه میکرد بعد حالش خوب میشد میرفت (الان خودش یه پا استاد زبان شده )با برنامه ریزی درست و متعهد بودن به برنامه میشه به همه کارها رسید مشکل فقط عدم مسئولیت پذیریه... فعلا آلبرت انیشتین (فیزیکدان، درگذشته به سال 1955) من از همهی کسانی که به من «نه» گفتند متشکرم. به خاطر آنهاست که من اکنون در این جایگاه هستم... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع خیلی خوبی رو بیان کردید... از وقتی که سرم خیلی شلوغ شده خیلی بهش فکر میکنم. چندبار هم خواستم مطرح کنم و از دوستان مشورت بگیرم که نشد... نکته ی خیلی خوبی که آقا حامد اشاره کردند اینه که اصولا آدم اون جایی مشکل پیدا میکنه برای مدیریت زمانش که تعداد کارهایی که باید انجام بده خیلی بیشتر از 24 ساعت زمان نیاز داره ![]() ![]() تا این جا حرفهایی که دوستان زدند و خوب بود اینهاست... اگه از قلم انداختم لطفا اضافه کنید... - سحر خیزی : واقعا به زندگی برکت میده... کارهایی که هیچ موقع فرصت انجامش رو پیدا نمیکنی توی این زمان میشه انجام داد... البته مدتیه محرومم. دعا کنید اراده اش پیدا بشه... - نوشتن کارهای فردا و چک کردن اونها - داشتن یه دفترچه -لیست کردن کارهایی که میشه در زمانهایی مثل وقتی تو اتوبوس یا تاکسی هستیم انجام داد... بخصوص با استفاده از موبایل - دنبال نکردن برنامه های غیر مفید حتی به بهانه ی استراحت و تفریح... - خریدن سررسید برای سال جدید ![]() فقط یه سوال: دوستان برنامه ای هست که روی گوشی بریزم و بشه باهاش برنامه ریزی کرد؟ آخه اصولا دفترچه همیشه همراه آدم نیست... |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
گوشیتون چیه؟ معمولا همه ی گوشی ها دارای برنامه ی یادآوری و یادداشت و... داخل تقویم خود گوشی هستن.
همچنین میتونید مطالب تالارو بریزید روی گوشی و در راه بخونید. |
|||
|
|
۰:۲۳, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بانام ویادخداهرکاری وقتی داره مدیریت زمان چنین می طلبد که انجام کارهای مختلف درزمان مناسب صورت گیردنه زودترنه دیرتر.تاکیدمکرر حضرت علی(علیه السلام) برمبادرت وشتاب ومسارعت به اهمیت نقش زمان درکارهااشاره داردتاانسان نسبت به حوادث فرارسیدن اجل ومرگ گذشتن وقت توبه مواجه شدن بارستاخیز درانجام کارهاومسئولیت های دنیوی غافلگیرنشود گاهی بایدتامل کردتاوقت مناسب یک کارفرابرسدچون اقدام زودهنگام آن رابه نتیجه نمی رساندگاهی هم درنگ بیجاوازدست دادن فرصت های طلایی وامروزوفرداکردن موجب هدررفتن زمان میشود
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خانم طلوع عزیز به نظرم برنامه یادداشت گوشی یا task گذاری کافی باشه به موقع آلارم میدن هر چی باشه گوشی شما مدلش از گوشی من بالاتره مطمئنم دیگه قشر مرفه جامعه هستید دیگه! ناظران در مورد مدیرت زمان مهمترین اصل مهمترین اصل مهمترین اصل مهمترین اصل مهمترین اصل مهمترین اصل . . . . . شـــــــــــــــــــــــروع کردنه! ماها کلا تو استارت زدن برای یک کار مشکل داریم! ولی وقتی شروع کنیم دیگه تمومش میکنیم چون حوصله قسطی کار کردن رو نداریم!(خودمو میگم) یعنی دائما با خودتون بگید: همیــــــــــــــــــــــــــــن الان شروع کن تو گوشیتون بنویسید تو اتاق تو کمد روی آینه! برگه بچسبونید : همیـــــــــــــــــــن الان نه یک دقیقه دیگه نه یک ساعت دیگه نه یک روز دیگه نه.... نه.... طبق گفته امیرالمومنین: فرصت ها همچون ابــــــــــــر درگذرند.... |
|||
|
|
۸:۰۴, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یه نکته رو من به نقل از آیت الله مصباح (نه کاربر مصباح ) بگم :ایشون اعتقادی به مدیریت زمان ندارند(با این مفهوم که مثلا برنامه ریزی کنید که از فلان ساعت تا فلان ساعت رو به یه کار مشخص اختصاص بدید) بلکه به مدیریت آن به آن اعتقاد دارن؛ با این نوع مدیریت, اگه به طور کاملا ناگهانی یه کاری پیش بیاد که باید انجامش بدید, مساله براتون حله و هیچ وقت تلف شده ای ندارید؛ چرا که مثلا ممکنه تو حالت اول دو ساعت رو برا مطالعه در نظر بگیرید ولی این کار رو تو 1.5 ساعت انجام بدید؛ بدون داشتن مدیریت در لحظه و آن به آن, اون نیم ساعت باقی مونده هدر می ره البته توجه داشته باشین که این نوع مدیریت با داشتن هدف برای انجام کاری تناقضی نداره |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۱۷/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۳)مصباح نوشته است: به نام خدا دقیقا قرار نیست برای کارها زمان در نظر بگیریم فقط باید کارهایی که باید انجام بدیم رو بدونیم |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
یک جایی خوندم که علامه طباطبایی برای اینکه در زمانشون صرفه جویی بشه
در هنگام نوشتن کتابشون اول متن رو مینوشتن و بعد نقطه هاش رو میذاشتن... فکر میکنید برای چی بزرگان ما انقدر دوست داشتن که عمر طولانی و با برکت داشته باشن؟؟؟ نه به خاطر حب دنیا به خاطر برداشتن توشه برای سفر آخرت دنیا محل کاشته اگر الان کاشتی، کاشتی و فردا برداشت میکنی وگرنه عمرت تلف میشه و هــــــــــر شخصی یکبار بیشتر زندگی نمیکنه ثانیه به ثانیه زندگی ما، خاص و یونیکه امکان نداره من بتونم دوباره به ثانیه قبل برگردم فقط میتونم در همین لحظه که هستم بهترین رو انتخاب کنم و بهترین رو انجام بدم.... |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با نام و یاد خدا
ممنون از همه ی دوستان به خاطر مطالب قشنگشون . به نظرم در راس همه ی این ها مهم ترین و اساسی ترین اصل اینه که ( دوستامون فرمودند ) شروع کنیم و از حرکت غافل نشویم . یعنی اینکه اراده و امید داشته باشیم . تفاوت اساسی انسان های موفق با سایرین داشتن اراده قوی و امیدواری هست . . . اونی که تو اکثرمون ضعیفه . [/font] ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۲ ۸:۰۴)طلــوع نوشته است: سونی، وی واز خب گوشی شما سیمبین هست دیگه ، توی کالندر (تقویم) خود گوشی قابلیت گذاشتن یادداشت ، قرار ملاقات ، کار و یه چیز دیگه (:دی) فراهمه. برای همه ی اینها هم میشه زمان یاد آوری گذاشت حتی میشه تنظیم کرد که مثلا اگ ساعت 7 کار دارید ساعت 6 و نیم یادآوری کنه! میشه تنظیمش کرد که مثلا هر روز این یادآوری رو انجام بده یا روزهای خاص... کلا خیلی امکاناتش خوبه. =-=-= آقای رائفی درباره مدیریت زمان سخنرانی کردن حتما حتما گوش بدید خیلی خوبه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...#pid250982 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکات مهم موفقیت شغلی در رشته های فنی و مهندسی | ELENOR | 1 | 1,670 |
۱۷/تیر/۹۳ ۹:۳۲ آخرین ارسال: دل خسته |
|

(گوش شیطون کر!)

![[تصویر: 34614179553927625275.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/34614179553927625275.jpg)