| نظرسنجی: محتوای کتاب؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| صحیح است. | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| ایراداتی دارد اما فوایدش بیشتر است. | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| ایراداتی دارد و ضررش بیشتر است | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| با موازین اسلامی در تقابل است. | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 2 رأی | 100% | |
|
خلاصه کتاب قدرت زمان#برایان تریسی*//بحث و گفتگو\\*
|
|
۱۲:۵۱, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۳:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه نکته
این کتابای قورباغه رو قورت بده و پنیرمو دزدید و ... که نویسنده های غربی نوشتن و متاسفانه بصورت کاملا اتفاقی!!! در ایران زیاد شده اصلا الگوی خوبی برای سبک زندگی شما نیستن من شدیدا مخالفم با این کتابای برایان تریسی و .... نمیگم هرچی خارجیه بده ولی مواظب این کتابا باشید در زمینه الگوی زندگی و برنامه ریزی و .... البته از ضعف ما هم هست که کتاب بیرون ندادیم ولی فرض هم که کتاب زیادی نداشته باشیم دلیل نمیشه بریم از اونها الگو بگیریم دقیقا عین سینما شد غذای سمی رو به بی غذایی ترجیح ندید متاسفانه برخی مذهبیای ما خیلی با این کتابا اُخت شدن خودشون میدونن کیا رو میگم این خیلی برای جامعه مسلمون بده که یکی مثل برایان تریسی بیاد به ما درس بده من خودم خیلی ناراحت میشم موقعی که این کتابا رو دست مخصوصا مذهبیا میبینم!!! برا خودش فتنه ایه که شاید بعدا صداش در بیاد |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام (۱۶/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۱)عبدالرحمن نوشته است: یه نکته بعلـــه انتظارشو داشتم خوب منم همشو قبول نمی کنم هرچی با منطقم جورنباشه رو نمی پذیرم ولی شما هم دارید تند میرید... یادگیری مدیرت زمان از چنین فردی چه ایرادی داره؟ اتفاقا اکثرمواردی که مثال میزنه رو با مثالای اسلامی خودمون مقایسه می کنم ولی شخصا با همه کتاباشون موافق نیستم مسلمه که یک فرد غربی باید از فرهنگ خودش بنویسه میشه کمی از همون کتاب قورباغه مثال بزنید؟ |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۵)ضحی نوشته است: بسم الله نه واقعا وقتشو ندارم ولی شاید بعدا بگم محتواشون معلومه دیگه کتاب راز راندا برنو که یادتونه |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کتاب راز که کلا موضوعش فرق داره
این کتاب کاربردیه آره یه جاهایی مثال میزنه که مثلا خودتون رو تو موقعیت فرض کنین اما بعدش میگه اگه کار نکنی هیچی به هیچی نمیگه همینطور فقط بشین تصور کن این تصوراتم در حد متعادل بد نیست یجورایی یعنی ایمان به هدف و عملی شدنش تصور به واقعیت پیوستنش به آدم انرژی میده وگرنه چه نیازیه خدا حکومت موعود رو تصویر کنه بهشت رو تصویر کنه راضیه مرضیه رو تصویر کنه مسئله اینه که هرچی از غرب میاد بد نیست... باید تاثیر پذیریش از فرهنگ غرب رو جدا کرد خوباش رو پذیرفت وگرنه پنیسیلین هم بده
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:مسئله اینه که هرچی از غرب میاد بد نیست... منکرش نیستم ولی کتاباشون در این زمینه ها مشکل دارن |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ممنون دوستان نظرات خیلی خوب بودن در مورد کتابای آقای تریسی من یه مدت همون اوایل دانشگاه تقریبا همه کتاباشونو خوندم میتونم بگم توی کتابای مدیریت زمانی که خونده بودم یکی از بهترین ها بود و به من مخصوصا توی اون زمان خیلی کمک کرد... من خیلی موردی توش ندیدم اگر موردی در کتابهاشون دیدید، به صورت ریز به ریز(نه اینکه کلی بگید قبولش ندارم!) بیان کنید تا دقیقا بدونیم منظورتون کدوم قسمتشه در کل سود کتاب هاشون برای من بیشتر از ضرر بوده خدا خیرشون بده
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۰)رضوانه نوشته است: به نام خدا دقیقا مشکل همینه که شما حتما فکر میکنید باید یه چیز علنی بنویسن تا ببینید متاسفانه خانما خیلی مشتری این کتابا هستن اثرشو هم میزاره مثل همون کتاب !!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من با "کتاب غیر ممکن " زندگی کردم...پس حواستون باشه به کتاب من! توهین نشه
قرار شد شما عین متن کتاب رو بیارید و نقد کنید در غیر این صورت من نه حرفتون رو میپذیرم و نه دیگه بحث رو ادامه میدم ریز به ریز بگید تا جواب بگیرید! |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۹ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام در این تاپیک قصد داریم با نگاهی به خلاصه کتاب قدرت زمان نوشته برایان تریسی با نقد و تحلیل محتوایی و تصفیه کتاب از فرهنگ غربی (البته با کمک دوستان) آگاهی هایمان را از مدیریت زمان بالا ببریم. برای اینکه بحث های انجام شده در این تاپیک به جمع بندی صحیحی برسد این تاپیک قرار داده شد. امیدوارم مفید باشد. منتظر و مشتاق نظرات دوستان ![]() بسم الله 1 1. مقدمه : * شما دنیا را آنگونه که هست نمی بینید آنگونه که میخواهید می بینید. این تنها چیزی است که صد در صد در دستان شماست. * برای کار نکردن نتایج بسیار بد را در نظر بگیرید. 2. فصل اول روانشناسی در مدیریت زمان 1 خواستن -------» موفقیتبا این روش : 1-هرروز حداقل 2 ساعت زمان اضافه دارید. فرض کنید اگر 2 ساعت زمان اضافه در روز داشتید چه می کردید؟ 2- بهبود تولید و عملکرد حداقل 25% 3-احساس کنترل بیشتر بر شرایط (خالق شرایط باشید نه مخلوق) 4-زمان بیشتر برای خانواده سه مانع ذهنی در قدرت زمان : 1- سرد و خشک و انعطاف ناپذیر می شویم ==» در صورتی که انسان های بی برنامه غیر طبیعی اند. 2- عادت ذهنی به بی نظمی و اعتقاد ذهنی به این جمله «من همینم که هستم!» 3- ژنتیک و ذات مدیریت ندارم همه ی انسان ها بالقوه توانایی مدیریت دارند باید بتوانیم عملیش بکنیم. ان شا الله ادامه برای بعد...
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۱ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
2 2. فصل اول [/font] روانشناسی در مدیریت زمان 2
گام اول : شفاف تصمیم بگیرید دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت وقتتان را درست استفاده کنید. [font=B Homa]آیا قدرت تصمیم گیری آزاد را دارید؟ چند نکته ذهنی برای رسیدن به بالاترین عملکرد : 1- گفتن جملات مثبت به خود (جملاتی که با صدای بلند یا زمزمه وار به خود می گویید وارد ذهن ناخودآگاه می شود.) 2-خود را فرد بسیار لایقی تصور کنید. 3- نقش بازی کنید. 4- الگو سازی کنید (به کسی فکر کنید که مهارت های مدیریت او را تحصین می کنید او را الگو و سرمشق خود قرار دهید و تصور کنید که او در هر موقعیتی چگونه عمل می کند شما هم همان کار را انجام دهید. **مثلا امام خمینی(رحمة الله علیه)** 5- معلم باشید (از امروز به مدت یکسال مهارت های مدیریت زمان را تدریس کنید. هر لحظه هر چیزی که یاد می گیرید تصور کنید همان لحظه قرار است آن را تدریس کنید چگونه این کار را می کنید؟ تامل و تکرار مسئله باعث ثبوت در ذهن می شود. هر چه یادگرفتید به کس دیگری مانند افراد خانواده یاد دهید.) 6- تبدیل به الگویی برای دیگران شوید. (اگر دیگران شما را نگاه می گردند و به دنبال الگو گیری بودند ترجیح می دادید چگونه الگویی می بودید؟ به خود بعنوان یک مدیر و برنامه ریز عالی نگاه کنید.) ****************** عزت نفس = چقدر خودت را دوست دارید؟خود کارآمدی = چقدر احساس می کنید در انجام کارتان موثرید؟ این دو، دو روی یک سکه اند. ****************** ساختن خودباوری : (استفاده ی درست از وقت برای تحقق اهداف منطبق بر ارزش ها به کمک مهارت ها) 1- ارزش هایت را تعیین کن (زندگی مطابق ارزش های درونی انسان) چقدر برای زندگیت ارزش قائلی ارزش زندگی ==» ارزش فرد ==» ازرش زمان فرد 2- برای رسیدن به مهارت تلاش کنید مهارت بیشتر ==» تسلط بیشتر ==» کنترل بیشتر ==» عزت نفس 3- بدانید چه چیزی می خواهید؟ از مطابقت اهداف و ارزش هایتان مطمئن شوید. تبریک میگویم شما تا این لحظه 30 صفحه از کتاب را خواندید... اگر سوالی هست درخدمتم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی کتاب :نگهبانانِ قدرت؛ افسانۀ رسانههای آزاداندیش | mahdy30na | 0 | 1,258 |
۷/آبان/۹۴ ۱۵:۱۶ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| خلاصه کتاب اسلام و نیازهای زمان اثر استاد مرتضی مطهری | hosseinsagbaglo | 0 | 4,842 |
۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۲ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| معرفی کتاب جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (علیه السلام) | SAViOR | 0 | 1,818 |
۳/مرداد/۹۲ ۵:۴۲ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| صلواه الخاشعین .خلاصه کتاب | فاطمه خانم | 13 | 8,517 |
۲۹/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: Tolou |
|

خدا خیرشون بده