|
واکنش منفی چاووشی به صحبتهای حاتمی کیا در نشست فیلم «چ»
|
|
۱۸:۲۰, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه خبری از خواننده فوق ارزشی*!!!! دیدم شما هم بخوانید بد نیست ![]() به گزارش خبرنگار «نسیم»، محسن چاووشی با درج مطلبی در صفحه شخصی خود به این صحبتها واکنش منفی نشان داد.محسن چاووشی نوشت: به دلیل طرح ادعاهایی سراسر وارونه و کذب درباره نحوه همکاری بنده با پروژه چ در نشست مطبوعاتی این فیلم در جشنواره، بهتر است کماکان سنتوری اولین و آخرین تجربه سینماییام باشد یادآور می شود؛ ابراهیم حاتمیکیا در نشست خبری فیلم چ در پاسخ به پرسشی درباره خبرهایی پیرامون خواندن تیتراژ توسط محسن چاوشی گفته بود: فیلم بسته شده بود و پس از آن، آقای چاوشی فیلم را دیدند. ایشان خیلی با چ ارتباط برقرار کرد و آن را دوست داشت و درنهایت هم قرار شد یک کار آزاد در اینباره انجام دهد نه برای تیتراژ! منبع پ ن1 : ![]() پ ن 2: فلانی رو به ده راه نمیدادن گفت با کدخدا نقطه اشتراک ندارم ![]() *چون ایشون توسط برخی خیلی بالا برده شد!!! http://www.mashreghnews.ir/fa/news/28319...B%8C%D8%A7 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
۱۹:۲۸, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۴۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۱:۱۴ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خداییش فیلم سنتوری رو دیدید که نظر میدید ؟ واسه من سواله ! چه مورد بد و زننده ای توی فیلم بود ؟ اهنگش هم پروانه ارشاد "اسلامی" داشت !
داستان فیلمش هم بسیار تاثیر گذار بود و درد خیلی از جوون های معتاد به مواد مخدر رو نشون میداد و دردسر هایی که خونواده ها با اون دارن و چه عشق هایی که با اعتیاد خراب شدن. برای من که بسیار اموزنده بود درسته که چندی از بازیگر های فیلمش الان مورد دارن و اصلا من اونارو تایید نمیکنم و اونارو خود فروخته حساب میکنم ولی چیزی از ارزش و زیبایی این فیلم کم نمیکنه. لطفا اول فیلم رو ببینید و بعد در موردش نظر بدید اینو دانلود کنید. به نظر من محسن چاووشی ترانه رو فهمیده ! دنبال شنونده زیاد نیست ، دنبال اینه که حرفشو به نسل جوون برسونه.
دانلود موزیک ویدیو سلام به صلح 50 مگابایت موزیک ویدیو دانلود اهنگ صوتی "سلام به صلح" 9 مگابایت ![]() *با عاشق های بی مزارت گریه کردم ، با مادرای بی قرارت گریه کردم* *داغ برادر دیدم و آتیش گرفتم ، با لاله های داغدارت گریه کردم* *زخم تحمل روی دوشت خونه کرده ، پیشونیه درد آشنایی داری ای خاک* *هیش کی نمی تونه تو رو از من بگیره ، تا جون به تن دارم فدایی داری ای خاک* *نفرین به جنگ، نفرین به ظلم ، دنیا که دنیا نیست زندونه* *سلام به صلح، سلام به عشق ، بی عشق از دنیا چی می مونه* *تهدید و زور و جنگو از دنیا بگیرید ، من پرچم صلحم منو بالا بگیرید* *من ماهی آزادم این رودو نبندید ، حیفه اگه فانوسو از دریا بگیرید* *دنیا پر از تزویر و نیرنگِ برادر ، دنیا پر از رنگه، پر از ننگه برادر* *از دیدن حقی که نا حق میشه اما ، من بیشتر توی خودم جنگه برادر* *نفرین به جنگ، نفرین به ظلم ، دنیا که دنیا نیست زندونه* *سلام به صلح، سلام به عشق ، بی عشق از دنیا چی می مونه* بعضی دوستان میخوان یکیو از ریشه بزنن !
|
|||
|
|
۲:۱۴, ۱۹/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: کسی که گُندش کردند که آی بیایید کشف جدید در زمینه ارزشی هاعبدالرحمن جان! ببخشیدهاااا. حالا خود حاتمیکیا چه آش دهنسوزیه؟ این آقا که ادعای ارزشی بودن داره، و مسلماً میفهمه پلانهای فیلمهاش یعنی چی، چرا نمای دوربینش پرهیزکار نیست؟ بیرحمی نمیکنم در حق این آقای حاتمیکیا. نمیگم چون بازیگر فیلم «به نام پدر» بعداً اونقدر بیشعور شد، این آقا مردوده. میگم چون استفادهاش از بازیگرهای زن ابزاریه مثل کارگردانهای غیرمتعهد، پس به ارزشها پایبند نیست. نمونهی خیلی خیلی تابلوش میشه جریان قسمت اول سریال «خاک سرخ». توی نشستی که پس از پایان سریال با حضور جمعی از مردم برگزار شد و تلویزیون بخشیاش رو نشون داد، آقایی پرسید «چرا این عروس چنین آرایش غلیظی داشت؟» جواب حاتمیکیا این بود: «چکارش کنم؟ جوونه، آرزو داره.» !!!! آیا شوخی است و مسخرهبازی است ارزشها؟ کلاً نوع حجاب و حرکات بازیگرها در فیلمهاش رابطهای با مذهب نداره. اون حجاب شل نیکی کریمی توی فیلم «بوی پیراهن یوسف» با توجه به زمانی که اون فیلم ساخته شد و سطح رعایت حجاب در اون زمان، واقعاً قدم بزرگی برای آندلسیزاسیون بود. اصلاً سکانس اول «به نام پدر» رو یادتون بیارید. بیننده نمیدونست که قضیه چیه و اون دختره داره شکل یک پیکان رو ترسیم میکنه. یادمه زمانی که توی سینما این فیلم رو دیدم، احساسم از دیدن اون حرکات آروم با حالتی عجیب و رو به دوربین، اصلاً مثبت نبود. جای اینجور ایدههای مکشمرگما وسط فیلم ارزشیه؟ از فیلم «دعوت» بخش خیلی کمی رو دیدم، ولی باز هم دیدم نمونههایی از اون ایدههای مکشمرگما و نماهای ناپرهیزکارش. خودتون بهتر از بنده میدونید، حق فقط با حق قابل تبلیغ هست. مثل تبلیغ باطل نیست که بشه مقداری هم حق قاطیاش کرد تا به مخاطب قالبش کرد. اگر در تبلیغ حق مقداری باطل قاطی کنیم، داریم باطل رو تبلیغ میکنیم. در مورد چاوشی هم عرض کنم که اصلاً بحثش جدا. یه نفر مثل چاوشی اصلاً ممکنه متوجه نباشه چی ارزش هست و چی نیست. از آهنگهاش هم جز چند تا از آهنگهای همین آلبوم «من خود آن سیزدهم» اطلاع ندارم(«آهنگ گوش دادن تا حد سردرد» مال دوران جاهلیت بود. یکی نیست به من بگه نه اینکه الآن عاقلی؟! ). همین که مثل بعضی خوانندهها عشق ضد ارزش نباشه، نشونهی مثبتی میتونه به حساب بیاد. یعنی میخوام بگم اصلاً انتظار خاصی نمیشه داشت.
|
|||
|
|
۲:۲۴, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آقا محمد متاسفانه فیلم سنتوری رو دیدم
اصلا بحث من سر کوبیدن چاووشی نیست چون اصلا در برابر خیلی ها به چشم نمیاد بحث سر اینه که این آقا وقتی اینطور اعلام موافقت میکنه با سنتوری یعنی قشنگ میگه که در خانه اگر کس است یک حرف بس است و همون فیلم براش ایده آله من حالا نمیخوام سنتوری رو بشینم موشکافی کنم چون الان فایلشو ندارم بشینم دوباره ببینم ولی فیلمش تنها چیزی که نداشت امید به زندگی بود تشویق به نفرت از معشوق و همچنین زندگی با خاطرات و همان بحث خیال پردازی البته میدونم کسی که صبح تا شب بشینه آهنگاشو گوش بده چندان نباید سر آهنگاش بحث کرد در ضمن تو مملکت ما شادمهر عقیلی هم برای مقدسات خوند این از ابزار پیشرفت افراده!!! به درست پسند بله حق با شماس آش دهن سوزی نیست ولی اگر کلی بخوایم نگاه کنیم میبینیم قضیه این نیست من همه آهنگای این بنده خدا رو گوش نکردم ولی واقعا باید بگم که ایشون مثل اینکه تعادل روحی نباید داشته باشه با این نوع آهنگ خوندنش البته سلیقه افراد محترمه من زیاد سعی نمیکنم در تعویض سلیقه افراد من خودم قبلا آهنگاشو گوش میکردم متاسفانه ولی خب دیدم اصلا به هیچ وجه در شان من نبود که اینا رو گوش کنم نه آهنگش نه شعرش ببخشید رک گفتما (با توام محمد )
|
|||
|
|
۲:۳۰, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]() نیمه پر لیوان رو هم میشه دید که در مورد این بود که اگه معتاد بشی ، بدبخت میشی ! اموزنده بود! خب هر کسی نظری داره. قابل بحث نیست |
|||
|
|
۵:۲۹, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۲ ۲:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: آقا محمد متاسفانه فیلم سنتوری رو دیدمچاووشی کارگردانش نبودا! والا اگه نقدی هست به مهرجوییه چاووشی از اهنگی که خونده راضیه و خیلی هم استقبال شد ازش همه رو به یه چوب نمیزنن!شادمهر ابزار پیشرفتش بود دلیل نمیشه چاووشی هم همین باشه من که از دلش خبر ندارم!
|
|||
|
|
۵:۳۹, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۹/بهمن/۹۲ ۰:۳۷)Mohammad Trust نوشته است: ممنون محمد جان از پیشنهاد خوبت/ در حال گوش کردنش در همه لحظات حس کردم خداست که داره باهام حرف می زنه خصوصا این بخشش *هیش کی نمی تونه تو رو از من بگیره ، تا جون به تن دارم فدایی داری ای خاک*
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم ، کلیپ تصویریش هم اگه بگیرید پشیمون نمیشید ، اگه نت نامحدود هم دارید با کیفیت HD بگیرید ، 100 مگابایت هست ولی واقعا ارزشش رو داره.
فکر کنم خودم 100 بار گوشش دادم کلیپش خیلی زیباست بعضی دوستان در مورد شادمهر گفتن که ابتدا برای حاضرت فاطمه زهرا هم مثلا خونده بود و صدای بسیار زیبایی داده. من اولین اهنگی که توی زندگیم گوش دادم اهنگ اون توی فیلم پرپرواز بود ولی خب ، از راه درست خارج شد و دیگه خواننده محبوب من نیست ! هر کسی یه ایراداتی داره ، درست نیست ما از ریشه کسیو خراب کنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 2-1-2014118142446.jpg]](http://www.banifilm.ir/Content/1392/10/28/image/2-1-2014118142446.jpg)

![[تصویر: salam-be-solh.jpg]](http://dl.iranmoosighi.ir/ahang/1391/01/08/salam-be-solh.jpg)

![[تصویر: 8811272244tajrobenik.jpg]](http://tajrobenik.persiangig.com/jpg88/8811272244tajrobenik.jpg)